Συζήτηση πολιτισμένη
- paok nafplio
Re: Συζήτηση πολιτισμένη
Παιδαι μην λετε τετοια μην βριζετε...ειναι ΠΑΟΚ ολοι θα στην πεσουνε οι αλλοι τωρα που βριζεις τα παιδια....δεν κανει.... δεν ειναι σωστο!!:twisted:

Oι 200 φταινε ,ευκολη λυση.Χτυπηστε ελευθερα τωρα....
Αλλο που δεν θελαν.....τα εργα στατικοτητασ με την βια καμια σχεση δεν εχουν αλλα κραξτε ελευθερα τωρα με τετοια νοημοσυνη δεν περιμενω και τπτ παρπανω.
pagotatzi γαμιεσαι.
Αλλο που δεν θελαν.....τα εργα στατικοτητασ με την βια καμια σχεση δεν εχουν αλλα κραξτε ελευθερα τωρα με τετοια νοημοσυνη δεν περιμενω και τπτ παρπανω.
pagotatzi γαμιεσαι.
σημερα κοντα στην γαζα σκοτωσανε οι ισραηλινοι κατι τουρκους...ας αποκλεισουμε την μπειταρ ιερουσαλιμ απο ολες τις διοργανωσεις.
μετροπολις ετοιμασου για μεγαλεια
Θέλω να παραθέσω ένα αγαπημένο μου σύνθημα:

Τα σπάει δεν τα σπάει;;;;ΠΟΣΟ ΜΑΛΑ, ΠΟΣΟ Μ@ΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ... ΠΟΣΟ Μ@ΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ... ΠΟΣΟ ΜΑΛΑ, ΠΟΣΟ Μ@ΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ....
- paok nafplio
- DaFFy_NaSH
Τι κεραμύδα ήταν αυτή τώρα; Ωραία.. ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ.. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Δεν θέλω να ριξω ευθυνες πουθενα.. Αλλα μάλλον βαλαμε τα χεράκια ΜΑΣ και βγάλαμε τα ματάκια ΜΑΣ.. Δυστυχως..
ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!! ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΜΟ;;; ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

Φίλε σου πέταξαν το τυράκι και το έφαγες.bakunin4 έγραψε:Oι 200 φταινε ,ευκολη λυση.Χτυπηστε ελευθερα τωρα....
Ποιος έχει υποχρέωσει να προστατεύει τον ΠΑΟΚ;
Οι οπαδοί μας που πήγαν ή οι εκάστοτε αρχές;;;;
Νομίζω το πρώτο...
Αρα.....
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ξέχασα να δώσω συγχαρητήρια στον ΟΠΑΠ. Ίσως τώρα που θα ματώσουμε, να βάλουμε μυαλό....
Τσάμπα μάγκες τέλος....
Σήμανε ώρα Καυτατζογλείου κύριοι. Ευγενική χορηγία 200 ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ.....
Τσάμπα μάγκες τέλος....
Σήμανε ώρα Καυτατζογλείου κύριοι. Ευγενική χορηγία 200 ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΩΝ.....
αφορμη ψαχνανε και την βρηκανε.....city_boy έγραψε:σημερα κοντα στην γαζα σκοτωσανε οι ισραηλινοι κατι τουρκους...ας αποκλεισουμε την μπειταρ ιερουσαλιμ απο ολες τις διοργανωσεις.
Τσιμπήστε ζώα.Βλέπετε τι ωραία μελετημένα τα χουν όλα στη χαβούζα? οι 200 φταίνε και για τις θύρες 7-8