Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
Re: Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή.....ΜΠΑΣΚΕΤ
λείπουνε δεδομένα (τα αποτελέσματα του αμαρουσσίου) ρε συ γιάννη...
Πιθανές ήττες που μπορεί να έχει είναι εμείς Ρούλης άντε και Περιστέρι(αν δεν έχει διαλυθεί μέχρι τότε).
Μετά έχει κούλα και Ηλυσιακό που θα παλέψουν για σωτηρία.
Όχι πως εμείς έχουμε εύκολο πρόγραμμα(Μαρούσι Ηλυσιακό Περιστέρι Καβάλα και Κολοσσό)
Ποιον θέλετε για αντίπαλο στα πλέυ οφ?
Μετά έχει κούλα και Ηλυσιακό που θα παλέψουν για σωτηρία.
Όχι πως εμείς έχουμε εύκολο πρόγραμμα(Μαρούσι Ηλυσιακό Περιστέρι Καβάλα και Κολοσσό)
Ποιον θέλετε για αντίπαλο στα πλέυ οφ?
new york knicks. πήρανε carmelo-studemire και θα προσελκύσουν κόσμο στην πυλαία. και έχουνε και 17 ήττες στα τελευταία 27 ματς...

Τι εγινε σημερα απο φαβορι αουτσαιντερ οι γαυροι και οι βαζελοι το αντιστροφο? εχει και η πορτοκαλι μπαλα εκπληξεις? δεν νομιζω 

στημένα ρε και τα 4 διπλά σήμερα. ήτανε κι ο κωνσταντινέας διατητής, καταλαβαίνεις τώρα...
PS: denis, μάλλον ρούλη προτιμώ προσωπικά...
PS: denis, μάλλον ρούλη προτιμώ προσωπικά...
Δεν υπονοησα τιποτα ρε πολυξεριδη, τωρα τελευταια δεν με πιανεις
απλα θεωρω οτι τελικα δεν θα γινουν εκπληξεις και οι καλυτερες ομαδες θα περασουν, ποιες ειναι αυτες? κατα τη γνωμη μου μπαρτσα,γαυρος,μακαμπι,(δεν χανει με τιποτα στο γιαντελιαου ειδικα απο την καχα) ρεαλ.

Βάζελος όχι?? Συμφωνούμε εκτός από Μακάμπι(δεν ξέρω γιατί) και ίσως βάζελο
Αφήστε την Ευρώπη ρε του χρόνου για εμάς.
Μπα ρούλη δεν θέλω γιατί σιγά σιγά γίνονται ομάδα αυτοί. Μάλλον Περιστέρι θέλω
Αφήστε την Ευρώπη ρε του χρόνου για εμάς.
Μπα ρούλη δεν θέλω γιατί σιγά σιγά γίνονται ομάδα αυτοί. Μάλλον Περιστέρι θέλω
το caja-maccabi είναι μπασκετικό τσίρκο. στο ρεαλ-valencia ¨οποιος βάλει πάνω από 50 θα προκριθεί. στα άλλα 2 θα γίνει σκοτωμός (δίνω προβάδισμα στους σημερινούς ηττημένους)
με τα χάλια που έχουμε (μην μας ξεγελά το διπλό στην λαμία) δεν θέλω ρούλα. Μάλλον Περιστέρι.
Προλαβαίνει να γυρίσει ο Λάζος για 2-3 παιχνιδάκια? Αυτα που θα κρίνουν την 3η θέση....
Προλαβαίνει να γυρίσει ο Λάζος για 2-3 παιχνιδάκια? Αυτα που θα κρίνουν την 3η θέση....

Στη Ντόνετσκ ο Τζάστιν Γκρέι!
Η Ντόνετσκ για την αντικατάσταση του τραυματία Λουίς Φλόρες, προχώρησε στην απόκτηση του Τζάστιν Γκρέι! Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αποχωρήσει πριν λίγο καιρό απ’ τον ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα της Α1 ο Γκρέι είχε μ.ό. 11,8 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... -gkre.html
Η Ντόνετσκ για την αντικατάσταση του τραυματία Λουίς Φλόρες, προχώρησε στην απόκτηση του Τζάστιν Γκρέι! Ο Αμερικανός γκαρντ είχε αποχωρήσει πριν λίγο καιρό απ’ τον ΠΑΟΚ. Στο πρωτάθλημα της Α1 ο Γκρέι είχε μ.ό. 11,8 πόντους, 2,9 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.
http://basketnet.gr/main/2/europe/artic ... -gkre.html
Ακούω προγνωστικά για το F-4..........όπως είναι μέχρι τώρα διαμορφωμένα τα αποτελέσματα. 

Πες μας τα δικα σου εμεις γραψαμε εδω και μερες και οτι γραφει δεν ξεγραφει.
Θα τολμήσω να πω.
Παναθηναικός
Ολυμπιακός
Ρεάλ
Μακάμπι
Παναθηναικός
Ολυμπιακός
Ρεάλ
Μακάμπι