Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
vs40

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από vs40 »

gika άλλο Ισπανία. Εκεί μπορεί να έχεις κατά 70% λαμόγια και κατά 30% σωστούς. Στο ποσοστό φυσικά δεν αναφέρω την πολυμετοχικότητα και την λαϊκή βάση. Μιλάμε για τα 'αφεντικά". Το τίμιο 30%, λοιπον, έχει κίνητρο για επένδυση. Αν φτάσεις να είσαι εκεί στις 3 δυνατες ομάδες, δεν παίρνεις από τηλεοπτικά 4,5 εκ ευρώ όπως εμείς, αλλά 50 περίπου. Η ίδια αναλογία παέι σε όλα και μάλστα είναι βέβαιο ότι θα έχεις διακρίσεις στην ευρώπη και πολλά έσοδα από εκεί. άρα μεγαλύτερο περιθώριο κερδοφορίας και συνεχούς εξέλιξης. Η Ελλάδα αντίθετα, έχει ταβάνι. Έσκασαν σε 3 χρόνια 40 εκ ευρώ οι πολυμετοχικοί (και βγάζανε και κάθε χρόνο 20 από champions lealge και έχουν και καλες εγκαταστάσεις), και επίπεδο δεν ανέβηκαν. Μιλάω παγκόσμια. Ακόμη και το προτάθλημα κόντεψαν να χάσουν από τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

vs40
ο κοκκαλης οι βαερδινογιανναιοι κλπ οπως λες ασχοληθηκαν για την εξουσια.ειχαν και εχουν δουναι και λαβειν με κυβερνησεις και παρακρατος.ξεπλενουν χρημα και εχουν ομαδες βιτρινα.
μερικες απλες ερωτησεις θα σου κανω.
αυτοι που ουδεμια σχεση με ολα αυτα εχουν.για ποιον λογο να βαλουν τοσα μυρια?
1) μηπως για να βαλουν 6 και να παρουν 6 απο το βιειρινια?
λεζαντα δεν υπαρχει νοημα να πουλησουν στην ελλαδα.κερδοφορα επιχειρηση σε αυτην την φαση δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.εχει χρεη.την τουμπα δεν σου τη ζητησαν.αν κανουν γηπεδο ειπαν θα το κανουν αλλου και μονοι τους.αρα λοιπον γιατι να μπουν στον ΠΑΟΚ.ποιο το οφελος τους?
2)ο ζαγορακης αν αυτοι ειναι λαμογια θα πρεπει να αλλαξει χωρα,τετοιο κυνηγι θα φαει.γιατι να παρει τετοιο ρισκο.θα μπορουσε να παραιτηθει με καμια αστεια προφαση και μετα κακο του κεφαλιου του κατσαρη το τι θα γινει.
και μια παρατηρηση. ο λαμπρος μαργαριτης ηταν καθηγητης μου στην ποινικη δικονομια.μεγαλο κεφαλι περιζητητος νομικος και αντιεμπορικος τυπος σαν το σαντος.καθολου χαρτογιακας και μιλαει σαν λημενεργατης.ανθρωπος πανεξυπνος και κυνικος.δεν εχει κανεναν μα κανεναν λογο ουτε αυτος να αναλαβει πελατες τους αραβες και να καταστρεψει το ονομα του.πιστευω πως ουτε καν θα εμπαινε στον κοπο να μιλησει με λαμογια.για την ακριβεια αν ηταν λαμογια ακομα θα τους μπινελικωνε.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Μακάρι αδερφέ, μακάρι να είναι έτσι όπως τα λέτε και όλα να πάνε καλά.

Όμως, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται...
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Μακαρι οι αραβες να μας πληρωνουν και το τρενο γιατι απο δω και περα πρεπει να δινουμε μια περιουσια για να ανεβαινουμε Τουμπα οι αθηναιοι
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

barlow4 έγραψε:vs40
ο κοκκαλης οι βαερδινογιανναιοι κλπ οπως λες ασχοληθηκαν για την εξουσια.ειχαν και εχουν δουναι και λαβειν με κυβερνησεις και παρακρατος.ξεπλενουν χρημα και εχουν ομαδες βιτρινα.
μερικες απλες ερωτησεις θα σου κανω.
αυτοι που ουδεμια σχεση με ολα αυτα εχουν.για ποιον λογο να βαλουν τοσα μυρια?
1) μηπως για να βαλουν 6 και να παρουν 6 απο το βιειρινια?
λεζαντα δεν υπαρχει νοημα να πουλησουν στην ελλαδα.κερδοφορα επιχειρηση σε αυτην την φαση δεν ειναι ο ΠΑΟΚ.εχει χρεη.την τουμπα δεν σου τη ζητησαν.αν κανουν γηπεδο ειπαν θα το κανουν αλλου και μονοι τους.αρα λοιπον γιατι να μπουν στον ΠΑΟΚ.ποιο το οφελος τους?
2)ο ζαγορακης αν αυτοι ειναι λαμογια θα πρεπει να αλλαξει χωρα,τετοιο κυνηγι θα φαει.γιατι να παρει τετοιο ρισκο.θα μπορουσε να παραιτηθει με καμια αστεια προφαση και μετα κακο του κεφαλιου του κατσαρη το τι θα γινει.
και μια παρατηρηση. ο λαμπρος μαργαριτης ηταν καθηγητης μου στην ποινικη δικονομια.μεγαλο κεφαλι περιζητητος νομικος και αντιεμπορικος τυπος σαν το σαντος.καθολου χαρτογιακας και μιλαει σαν λημενεργατης.ανθρωπος πανεξυπνος και κυνικος.δεν εχει κανεναν μα κανεναν λογο ουτε αυτος να αναλαβει πελατες τους αραβες και να καταστρεψει το ονομα του.πιστευω πως ουτε καν θα εμπαινε στον κοπο να μιλησει με λαμογια.για την ακριβεια αν ηταν λαμογια ακομα θα τους μπινελικωνε.
1) Ακριβώς όσα λες με κάνουν να πιστεύω ότι δεν υπάρχει κίνητρο για επένδυση από μέρους των Αράβων, εκτός και αν είναι κερδοσκόποι- λαμόγια. Επίσης δεν είναι Ελληνες που θα έχουν ανταποδοτικά οφέλη από το σάπιο παρακράτος μας.
2)Τι είναι θεός ο Ζαγόρ που να μπορεί να εγγυηθεί την επιτυχία που θα έχουν οι Άραβες? Ακόμη και αν τους πιστεύει μπορεί να κάνει λάθος. Επίσης όπως προείπα, δεν εμπιστεύομαι την νοημοσύνη του σε τέτοιας φύσης θέματα. Έπειτα γιατί να φάει κυνήγι? Εμείς δεν θέλουμε να πουλήσει? Αφού εμείς του λέμε πούλα. Έπειτα μετά θα πούμε καλό παιδί ο Ζαγόρ και τον κορόιδεψαν οι Άραβες. Δηλ δεν νομίζω ότι θα τον κυνηγίσουμε κιόλας. Σίγουρα κάποιοι σαν εμένα θα του την λένε πάντως και θα λένε ότι έκανε μία τρύπα στο νερό στο ΠΑΟΚ. Όσο για τον καθηγητή σου, κατά 90% λαμόγιο θα είναι και αυτός και μαλιστα χοντρο, όπως όλοι οι καθηγητές και ειδικά σε αυτούς τους τομείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 02 Ιαν 2011, 01:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και για να μην παρεξηγηθω και εγω ανησυχω για την ολη φαση.αλλωστε ποτε δεν ειχαμε λεφτα.ξαφνικα μιλαμε για λεφτα.δεν ξερω καν αν θα ειναι ανοιχτοσερηδες.αν θα ειναι τεχνοκρατες η σαλιαρηδες.
ξερω οτι ο ζαγορακης δεν θα πουλουσε ετσι φτηνα το τομαρι του.γιατι αν ειναι λαμογια απο σημαντικοτερη συγχρονη ποδοσφαιρικη προσωπικοτητα θα γινει αποδιοπομπαιος τραγος.τη δοξα του euro ειχε χιλιαδες τροπους να την εξαργυρωσει και να βγαζει ακομα και σημερα φραγκα με ουρα.αντι γι αυτο εβαλε το κεφαλι του μεσα στο μελισσι με τις σφηκες.τα εβγαλε περα στα πολυ πιο δυσκολα.δεν νομιζω να ξεπουλουσε ετσι τον ΠΑΟΚ.δεν τον εχω για χαζο.ομαδα με τετοιο ανισορροπο λαο μονο με μεγαλα κακαλα μπορει να τη διαχειριστει καποιος και παλι πριν το ζαγορακη θα αμφεβαλλα.τα καταφερε ομως.εκανε καποια τραγικα λαθη και ομως τα καταφερε.
επισης θα ξαναπω οτι αν ηταν λαμογια δυσκολα να ειχαν δικηγορο το μαργαριτη.
τι να πω ευχομαι να πανε ολα καλα.ερχονται πολυ δυσκολοι οικονομικα καιροι και χρειαζεται χρημα.μακαρι να το εχουν και να ειναι εξυπνοι αν οντως αναλαβουν.
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

PAOKMANIA WEB RADIO .....ALEKAKIUS LIVE STIN PROTI EKPOMPI TOU XRONOU LATE AT NIGHT ELLA KSENIXTIDES ARABOFILIKOI KAI ARABOFOBIKOI SINTONISTITE ....http://87.117.196.97:25461/listen.pls
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μακάρι να πω και εγώ. Γιατί δεν μπορώ να αποτρέψω τίποτα. Εδώ ούτε καν μπορώ να πείσω μέσα σε ένα φόρουμ :Ρ. Μακάρι να γράψουμε ιστορία με τους Άραβες, αλλά εγώ έχω βαρεθεί να πιστεύω και δεν θέλω να παρακαλάω και να προσεύχομαι. Εδώ στο θεό έχω πάψει να προσεύχομαι και να πιστεύω, γιατί να το κάνω τώρα? Ή εκτίμησή μου είναι αυτή. Όσο φίλε μου σε βοηθά ο Θεός, τόσο θα σε βοηθήσουν και οι Άραβες. Καλές προσευχές σε όλους σας.
yiannisPAOKitalia

Σε λάθος Θεό απευθύνθηκες.. Allah-Allah και τρεις Allah!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε φιλε ο μαργαριτης εχει κανει καμια 40αρια επιστημονικες δημοσιευσεις τη στιγμη που ο πρυτανης του μακεδονιας εχει 7.εχει γραψει 20 βιβλια και 3 κωδικες.ειναι 12 χρονια καθηγητης στην εθνικη σχολη δικαστων στα τμηματα εμβαθυνσης ποινικου.εσυ ετσι μπακαλικα αφορισε τα ολα βγαλτον λαμογιο και αραξε.μπορει να ειναι τρομπας και να την πατησε και εσυ να ξερεις καλυτερα.
οσο για το ζαγορακη που λες οτι κανενας δεν θα τον κυνηγησει εγω λεω αντε καλα.οπαδος της μονακο θα εισαι εσυ.
τελος ο λογος για τον οποιον θα μπουν στον ΠΑΟΚ ειναι τοσο απλος που δεν αξιζει καν αναλυσης.
φτιαχνουν ενα γηπεδο συγχρονο με εμπορικους χωρους του οποιου θα εχουν την πληρη εκμεταλλευση.παιρνουν μια ομαδα με μεγαλο λαο που θα τους εξασφαλισουν 200000 τουλαχιστον επισκεψεις μηνιαιως τοσο για αγωνες οσο και για το εμπορικο κεντρο.να σημειωσω πως η μονη ομαδα που εχει κανει γηπεδο συγχρονο ειναι ο γαυρος και δεν εχει εμπορικους χωρους.ελαχιστους και με μικρη αποδοση.απλα ειναι του γαυρου και οι αρδ κανουν τουμπεκι.
επισης αν οντως θελουν να κανουν και αλλες επενδυσεις θα αγορασουν την αποδοχη ολης της βορειας ελλαδας μεσω του ΠΑΟΚ.ο ΠΑΟΚ δεν προσφερεται για αρπαχτη.ποτε κανεις δεν τα καταφερε.και η αρπαχτη που σχεδιαζε ο μπατατουσης απετυχε και ο γουμενος.αντιθετα προσφερεται το σκουληκι οπως πολυ ευκολα απεδειξε το κοντομηνας που ηθελε μεσω του ρουλη να μοσχοπουλησει την ιντεραμερικαν οπως και εκανε και μετα πεταξε τα ερπετα σαν βρωμικη σερβιετα.
εσυ φανταζεσαι προφανως πως αυτοι ηρθαν να ασχοληθουν με το ποδοσφαιρο.τι να πω.
ενα μπατζετ θα σου κοβουν καθε χρονο και θα λενε στο ζαγορακη να το διαχειριστει.το τελευταιο με το οποιο θα ασχοληθουν ενεργα ειναι το αγωνιστικο.
ολα αυτα φυσικα εφ οσον υλοποιησουν αυτα που ακουγονται και εφοσον ο ζαγορακης δεν ειναι τοσο καθυστερημενος.γιατι για να πουλησεις σε μπαταχτσηδες τον ΠΑΟΚ οντας ο ζαγορακης μονο εγκαιφαλογραφημα ευθειας γραμμης σε δικαιολογει.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

alekakius
μηπως ειναι οτι ναναι το λινκ που εδωσες?
δεν ακουγεται τιποτα απο το ραδιο του παοκμανια.εκτος αν τελειωσε η εκπομπη
Άβαταρ μέλους
Alekakius

Δημοσίευση από Alekakius »

GIATI RE PEDIA BALE TO LINK SKETO AN DEN SOU ANIGI STON FIRE FOX KAI THA SOU ANIKSI TO WINAMP KENETH
yiannisPAOKitalia

Mπες από εδώ barlow!

http://paokmaniawebradio.listen2myradio.com/
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω περί της αποτελεσματικότητας του εμπορικού κέντρου του γηπέδου. Το θέμα είναι ότι το γηπεδικό είναι ένα θέμα θωλό με πολλούς παραμέτρους, ερασιτέχνης κτλ. Λογικό αυτό που λες, όμως ακόμη και αν γίνει το γήπεδο έτσι όπως αυτοί το θέλουν (και εγώ έτσι το θέλω, δεν το θέλω στη τούμπα για συναίσθημα και μόνο), πάλι δεν σημαίνει ότι η επένδυση θα βγει. Λάβε υπόψην και το Κόστος Ευκαιρίας ή το επιτόκιο πιο αντικειμενικα. Βάλε τα νούμερα σε μία ράντα και δες αν συμφέρει να επενδύσει κάποιος. Μιλάμε για πολλά λεφτά η όλη επένδυση που λες. Δηλ γήπεδο + ένα κάρο εμπορικά. Όσο για τον Καθηγητή που λες έχεις δίκαιο να θυμώνεις γιατί δεν τον γνωρίζω, και απλά χρησιμοποιώ την στατιστική. Απλά άτομα που είσαι πολλές φορές 1000% σίγουρος ότι είναι καθαρά σε διαψεύδουν και απλά δικαιλογουν τις αιτίες για τις οποίες δημιουργείται η σαπίλα. Η οργάνωση η ίδια των Ελληνικών πανεπηστημίων δεν μας αφήνει περιθώριο για συζήτηση. Βαριέμαι. Όσο για τον πρύτανη που τον ξέρω πριν γίνει, πολύ λίγα πράγματα. Εξω ούτε βοηθός θα ήτανε :Ρ. Εδώ όμως δεν μετρά το επιστημονικό έργο, αλλά η μικροπολιτική (Έχει τύχει να φοιτήσω ένα διάστημα Αγγλία).
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

eε φανταζομαι ρε vs40 δεν ριναι τοσο χαιβανια να ερθουν να πεταξουν εκατομμυρια χωρις να το εχουν ψαξει το θεμα.9 μηνες το ψαχνουν τουλαχιστον για τον ΠΑΟΚ.ουτε φανταζομαι οτι ερχονται μονο για τον ΠΑΟΚ.οσο για τον καθηγητη δεν θυμωνω.ουτε το χερι μου στη φωτια βαζω.καποια στοιχεια σοβαροτητας σου εδωσα.οτι και σοβαρο επιστημονικο εργο εχει σε αντιθεση με την πλειοψηφια που εχει μπει βισματικα και κομματικα και λογο να ασχοληθει δεν εχει με τον ΠΑΟΚ.
απλα εγω ολες μου τις ελπιδες τις εχω ακουμπησει στην αποδεδειγμενη ως τωρα τιμιοτητα του ζαγορακη(με τα οποια λαθη του φυσικα)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”