Σταύρος Κόλκας
Re: Σταύρος Κόλκας
H επανάσταση δεν γίνεται στα λόγια
Είναι να τρελαίνεσαι πάντα αυτή την εποχή, αλλά έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα μέσα από τα χρόνια που έχω περάσει μέσα και γύρω από τον ΠΑΟΚ.
Ο σύλλογος είναι ουσιαστικά έρμαιο της επανάστασης που θέλει ατομικά ο κάθε οπαδός να εκφράσει. Αυτό που πιθανότατα δεν μπορεί να εκφράσει μέσα από την προσωπική του ζωή, η οποία στη φτωχομάνα Σαλονίκη κυρίως, δεν θα μπορούσε παρά να γεμίζει από στέρηση.
Τι σημαίνει επανάσταση; Σίγουρα δεν σημαίνει αυτό που εκφράζει τον καθένα μας ξεχωριστά και σίγουρα δεν έχει να κάνει με τα πιστεύω, αλλά με τις πράξεις.
Στη προκειμένη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη, του Βρύζα, του Σάντος, του Μιλιωρίδη και όλων των υπολοίπων, έκανε μία μορφής επανάσταση.
Πήρε μία σακατεμένη ΠΑΕ και την έκανε πρωταγωνίστρια, όχι επειδή κάποιος μοίρασε φράγκα και μπορούσε άνετα να κινηθεί, αλλά αποδεικνύοντας απλά πως σε επίπεδο διοικητικό είμαστε απλά ανώτεροι από τους υπόλοιπους.
Στην επανάσταση, συμμετείχε και το κοινό. Ένα κοινό που στάθηκε δίπλα και έπιασε το νόημα. Μέχρι που το έχασε.
Η ΠΑΕ, άρχισε να «διαβάζεται» από τους αντιπάλους, αφού έγινε ενοχλητική.
Η διαιτησία του Σπάθα, ήταν απλά η απαρχή μίας σειράς γεγονότων που έπεισαν και τον τελευταίο σκεπτόμενο πως το μοντέλο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτό που πρέπει να ευδοκιμήσει στη χώρα της απατεωνιάς.
Ακολούθησαν τα τρυπήματα σε οικονομικό επίπεδο. Ο ΟΠΑΠ, η ΔΕΠΑ, η Puma που ενώ έπρεπε να σε διευκολύνει διατηρεί τις τιμές της μπουτίκ στα ύψη ενώ χρωστάει και περίπου 500 χιλιάδες ευρώ και η ζωή συνεχίζεται.
Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή της σεζόν μέχρι σήμερα και πιθανότατα μέχρι το τέλος της περιόδου. Και αντί να μπορέσει να σταθεί θετικά σε αυτή και να δώσει ψυχολογία στο κοινό του, εμφανίζεται η άρνηση από μερίδα των οργανωμένων.
Για να ολοκληρωθεί η επανάσταση, πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα να μπει έστω στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με αυτή την άρνηση που υπάρχει δεξιά κι αριστερά, δεν θα μας κάνει η μπάλα τα γούστα. Το έχω ζήσει δεκάδες φορές και το βλέπω να έρχεται.
Αυτή τη στιγμή, είμαστε αγωνιστικά καλύτερα από πέρυσι, αφού υπάρχει ο Σαλπιγγίδης και δεν έχει χαθεί κανείς. Αρκεί βέβαια ο Μάριο Μπερέτα να μην προβεί σε δραματικές αλλαγές άμεσα.
Κακά τα ψέματα. Η όποια επανάσταση θέλουμε να κάνει ο ΠΑΟΚ αφορά το αν η μπάλα μπει ή όχι στο πλεκτό. Δεν είναι κάτι το προσωπικό, δεν είναι κάτι το οποίο το ορίζει ο καθένας μας μέσα από το μυαλό του.
Αυτή τη στιγμή, η διοίκηση μας χρειάζεται όλους και για αυτό πρέπει να αφήσουμε πίσω τα όσα πιστεύουμε μέσα μας, τα οποία έξω από τον χορό δείχνουν σωστά.
Όταν όμως κληθείς να χορέψεις, η σκέψη σου δεν θα έχει καμία σχέση με την τωρινή.
http://blog.paok24.com/?p=189
Είναι να τρελαίνεσαι πάντα αυτή την εποχή, αλλά έχω καταλήξει σε ένα συμπέρασμα μέσα από τα χρόνια που έχω περάσει μέσα και γύρω από τον ΠΑΟΚ.
Ο σύλλογος είναι ουσιαστικά έρμαιο της επανάστασης που θέλει ατομικά ο κάθε οπαδός να εκφράσει. Αυτό που πιθανότατα δεν μπορεί να εκφράσει μέσα από την προσωπική του ζωή, η οποία στη φτωχομάνα Σαλονίκη κυρίως, δεν θα μπορούσε παρά να γεμίζει από στέρηση.
Τι σημαίνει επανάσταση; Σίγουρα δεν σημαίνει αυτό που εκφράζει τον καθένα μας ξεχωριστά και σίγουρα δεν έχει να κάνει με τα πιστεύω, αλλά με τις πράξεις.
Στη προκειμένη περίπτωση, ο ΠΑΟΚ του Ζαγοράκη, του Βρύζα, του Σάντος, του Μιλιωρίδη και όλων των υπολοίπων, έκανε μία μορφής επανάσταση.
Πήρε μία σακατεμένη ΠΑΕ και την έκανε πρωταγωνίστρια, όχι επειδή κάποιος μοίρασε φράγκα και μπορούσε άνετα να κινηθεί, αλλά αποδεικνύοντας απλά πως σε επίπεδο διοικητικό είμαστε απλά ανώτεροι από τους υπόλοιπους.
Στην επανάσταση, συμμετείχε και το κοινό. Ένα κοινό που στάθηκε δίπλα και έπιασε το νόημα. Μέχρι που το έχασε.
Η ΠΑΕ, άρχισε να «διαβάζεται» από τους αντιπάλους, αφού έγινε ενοχλητική.
Η διαιτησία του Σπάθα, ήταν απλά η απαρχή μίας σειράς γεγονότων που έπεισαν και τον τελευταίο σκεπτόμενο πως το μοντέλο ΠΑΟΚ δεν είναι αυτό που πρέπει να ευδοκιμήσει στη χώρα της απατεωνιάς.
Ακολούθησαν τα τρυπήματα σε οικονομικό επίπεδο. Ο ΟΠΑΠ, η ΔΕΠΑ, η Puma που ενώ έπρεπε να σε διευκολύνει διατηρεί τις τιμές της μπουτίκ στα ύψη ενώ χρωστάει και περίπου 500 χιλιάδες ευρώ και η ζωή συνεχίζεται.
Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεγαλύτερη μεταγραφή της σεζόν μέχρι σήμερα και πιθανότατα μέχρι το τέλος της περιόδου. Και αντί να μπορέσει να σταθεί θετικά σε αυτή και να δώσει ψυχολογία στο κοινό του, εμφανίζεται η άρνηση από μερίδα των οργανωμένων.
Για να ολοκληρωθεί η επανάσταση, πρέπει να βοηθηθεί η ομάδα να μπει έστω στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Με αυτή την άρνηση που υπάρχει δεξιά κι αριστερά, δεν θα μας κάνει η μπάλα τα γούστα. Το έχω ζήσει δεκάδες φορές και το βλέπω να έρχεται.
Αυτή τη στιγμή, είμαστε αγωνιστικά καλύτερα από πέρυσι, αφού υπάρχει ο Σαλπιγγίδης και δεν έχει χαθεί κανείς. Αρκεί βέβαια ο Μάριο Μπερέτα να μην προβεί σε δραματικές αλλαγές άμεσα.
Κακά τα ψέματα. Η όποια επανάσταση θέλουμε να κάνει ο ΠΑΟΚ αφορά το αν η μπάλα μπει ή όχι στο πλεκτό. Δεν είναι κάτι το προσωπικό, δεν είναι κάτι το οποίο το ορίζει ο καθένας μας μέσα από το μυαλό του.
Αυτή τη στιγμή, η διοίκηση μας χρειάζεται όλους και για αυτό πρέπει να αφήσουμε πίσω τα όσα πιστεύουμε μέσα μας, τα οποία έξω από τον χορό δείχνουν σωστά.
Όταν όμως κληθείς να χορέψεις, η σκέψη σου δεν θα έχει καμία σχέση με την τωρινή.
http://blog.paok24.com/?p=189
Επειδή τσίπα από τον συγκεκριμένο τύπο δεν πρόκειται να δούμε (όπως και από πολλούς ΠΑΟΚάρχες "φωστήρες"), η μόνη λύση είναι η απομόνωση του.free4 έγραψε:H επανάσταση δεν γίνεται στα λόγια
Χωρίς ίχνος ντροπής προς τον απλό ανιδιοτελή και αφελή ΠΑΟΚτσή χάρη στον οποίο έγινε "επώνυμος" (τρομάρα μας), προκαλεί κατηγορώντας τον.
Δεν έχει νόημα να βρει κάποιος επιχειρήματα να αντιτάξει στα παιδικά προπαγανδιστικά κείμενα του. Όλα όμως έχουν και τα όρια τους. Πρόκειται για υπέρτατη ΥΒΡΗ στον κόσμο με τα αλλεπάλληλα ρεκόρ στα διαρκείας, ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΕ (και εμμέσως και της αφεντιάς σου), σ' αυτόν που εν μέσω της χειρότερης οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μετά τον εμφύλιο δίνει από το υστέρημα του σε ΑΜΚ, μπουτίκ κτλ μεγάλα ποσά.
Στην τελευταια ΑΜΚ......καλυτερα να μην πω που ηταν ο κοσμος.......και που την εγραψε....
Kαι ο καθε δημοσιογραφος Σταυρακο ... Και ο καθε δημοσιογραφος που αφησε την γκλιτσα και επιασε την πενα.fuzztone έγραψε:Ο σύλλογος είναι ουσιαστικά έρμαιο της επανάστασης που θέλει ατομικά ο κάθε οπαδός να εκφράσει
Τωρα στα αλλα που λεει ο αδερφος περι χρηματοδοτησης ( εισιτηρια , ΑΜΚ, μπουτικ ) κλπ ... Ο κολκας που κολλαει ???
Αυτοι ειναι μονο για γνωμη -κριτικη και τσαμπα μαγκια ... Τα υπολοιπα μονο ο ΛΑΟΣ απο το υστερημα του
Α, ξεχασα .. Και τσαμπα εισοδο δτο γηπεδο σαν δημοσιογ...

Υ.Γ Μωρε η επανασταση θα γινει οταν σας παρουν ολους εσας με τις πετρες ...
Ο κόλκας φίλε νιώθει βασιλικότερος του βασιλέως. Προσπαθεί να μειώσει τον κόσμο. Εμμέσως λέει "συμμετείχε ΚΑΙ ο κόσμος" ενώ ο κόσμος ήταν το βασικό συστατικό.
Έχασε λέει ο κόσμος το νόημά του. Ενώ ουσιαστικά ο μόνος που δεν το έχασε είναι ο κόσμος και αυτοί που το έχασαν είναι οι εσχάτως και μπίζνεςμεν στην πλάτη του ΠΑΟΚ "δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ".
Κολλάνε για να θυμόμαστε τα βασικά και ουσιαστικά.
Όσο για την τελευταία ΑΜΚ, mpafos4 μάλλον είσαι πιτσιρικάς και εκτός οικονομικής δραστηριότητας (οπότε και είσαι δικαιολογημένος).
Έχασε λέει ο κόσμος το νόημά του. Ενώ ουσιαστικά ο μόνος που δεν το έχασε είναι ο κόσμος και αυτοί που το έχασαν είναι οι εσχάτως και μπίζνεςμεν στην πλάτη του ΠΑΟΚ "δημοσιογράφοι του ΠΑΟΚ".
Κολλάνε για να θυμόμαστε τα βασικά και ουσιαστικά.
Όσο για την τελευταία ΑΜΚ, mpafos4 μάλλον είσαι πιτσιρικάς και εκτός οικονομικής δραστηριότητας (οπότε και είσαι δικαιολογημένος).
Μονο αυτο???? Θεωρω κορυφαια μ@λακια της χρονιας την ατακα " με εμας στα ΜΜΕ βγηκε ο ΠΑΟΚ Τσαμπιονς Λιγκ"
Μακραν η καλυτερη μ@λακια.
Μακραν η καλυτερη μ@λακια.
ολα σωστα τα λες αδερφε fuzztone αλλα στην αμκ εισαι λαθος...απραδεκτη η συμμετοχη και τονιζω η συμμετοχη...ολοι μπορουσαμε να βαλουμε 10-20 ευρω και μην ακουσω γραφικοτητες του στυλ ελα μωρε τι να βαλω 20 ευρω τωρα κλπ...αυτο ηταν το μεγαλο φαουλ του λαου φετος κατα τη γνωμη μου...
οσο για τον κολκα αποφασισα να μην μπω ουτε καν στον κοπο να τον σχολιαζω πλεον μονο στιγμες αφθονου γελιου προσφερει...
οσο για τον κολκα αποφασισα να μην μπω ουτε καν στον κοπο να τον σχολιαζω πλεον μονο στιγμες αφθονου γελιου προσφερει...
καλά αν βγει καμιά λίστα με Παοκάρχες δημοσιογράφους, με το τι έχουν προσφέρει από χρηματικής πλευράς (μπουτίκ, διαρκείας,ΑΜΚ) κάτι μου λέει ότι θα τους πάρουμε με γιαόυρτια-ντομάτες κτλ κτλ.
μόνο κέρδος έχουν από τον ΠΑΟΚ και πουλάνε και πνεύμα...
πρέπει να ντρέπεστε...
ευχαριστώ Σταύρο που με έβγαλες CL με παίκτες που δεν πατάν καν περιοχή!!
τι θα κάναμε χωρίς εσένα....
μόνο κέρδος έχουν από τον ΠΑΟΚ και πουλάνε και πνεύμα...
πρέπει να ντρέπεστε...
ευχαριστώ Σταύρο που με έβγαλες CL με παίκτες που δεν πατάν καν περιοχή!!
τι θα κάναμε χωρίς εσένα....
Δεν ξερω,πως εβγαλες το παραπανω συμπερασμα-παντως εχω την περιεργεια να μαθω-αλλα ειμαι 38.Και μονο απο αυτο,καταλαβαινεις πως ειναι πολυ δυσκολο να βρισκομαι εκτος οικονομικης δραστηριοτητας.Οταν μιλησα για την ΑΜΚ,εννοουσα αυτο που,ακριβως,ανεφερε ο Sera,λιγο παραπανω.fuzztone έγραψε:
Οσο για τον Κολκα,δεν μπορω να πω πως ειναι οτι χειροτερο εχουμε.Και μονο που λεει καποια πραγματα-εστω και ΜΟΝΟ στο blog του-που ενοχλουν την Αθηνα και ειναι πραγματα που θα ελεγα και γω,κατι κανει....Ομως,δεν μπορω να διαφωνισω στο γεγονος οτι ωρες-ωρες(και ειναι πολλες,τελευταια),ξεφευγει.
Ο κολκας λεει πολλα σωστα αλλα και πολλα που δεν συμφωνω αλλα δεν ειναι εχθρος του
ΠΑΟΚ μερικοι μονο το προπατορικο αμαρτημα δεν του χρεωσατε μονο που ενοχλει οπως
λεει καποιος τα αθηναικα καθηκια ειναι αρκετο.....
για μενα νεοκοποι παραγοντες με διψα για εξουσια ειναι πολυ περισσοτερο επικινδυνοι απο τον καθε κολκα που τουλαχιστον δεν κανει κατι με προθεση να κανει κακο στον ΠΑΟΚ ......οπου νεοκοποι παραγοντες βαλε παπαδοπουλος του χαρβαρντ.....
ΠΑΟΚ μερικοι μονο το προπατορικο αμαρτημα δεν του χρεωσατε μονο που ενοχλει οπως
λεει καποιος τα αθηναικα καθηκια ειναι αρκετο.....
για μενα νεοκοποι παραγοντες με διψα για εξουσια ειναι πολυ περισσοτερο επικινδυνοι απο τον καθε κολκα που τουλαχιστον δεν κανει κατι με προθεση να κανει κακο στον ΠΑΟΚ ......οπου νεοκοποι παραγοντες βαλε παπαδοπουλος του χαρβαρντ.....
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ναι ρε σεις. και εμένα δεν μου αρέσει τα μπινελίκια που τρώει. πολλά είναι άδικα, και λίγα είναι δίκαια. Μερικοί νομίζω είναι απλά εμπαθείς με τον κόλκα ή έχουν προσωπικά μαζί του, γιατί αλλιώς δεν εξηγείται τέτοιο μένος ΕΙΔΙΚΑ απέναντί του. εδώ υπάρχουν λογιών λογιών τυπάκοι που περιτριγυρίζουν τον ΠΑΟΚ, ο Κόλκας ενοχλεί?
Ας πούμε π.χ. ο συρίγος ο ιλουμινάτιος δεν διαβάζω κριτική για τη πάρτη του, και το παίζει μέεεγας παοκάρχης.
ο γρηγοριάδης, ο καμόρα τι γίνεται με αυτούς ρε μόρτες?
παρά μόνο βλέπω συστηματικό πέσιμο στον κόλκα. λίγο ακόμα και θα παρεξηγηθώ, θα με περάσουν για δικηγόρο του, αλλά κάπου το άδικο να το λέμε.
Ας πούμε π.χ. ο συρίγος ο ιλουμινάτιος δεν διαβάζω κριτική για τη πάρτη του, και το παίζει μέεεγας παοκάρχης.
ο γρηγοριάδης, ο καμόρα τι γίνεται με αυτούς ρε μόρτες?
παρά μόνο βλέπω συστηματικό πέσιμο στον κόλκα. λίγο ακόμα και θα παρεξηγηθώ, θα με περάσουν για δικηγόρο του, αλλά κάπου το άδικο να το λέμε.
κολοκοτρονη εχεις απολυτο δικαιο συριγος δεν ειναι poy eipe οτι οσοι στελνουν τα παιδια τους
στην τουμπα τα στελνουν στο φερετρο η καπως ετσι και αντι να κραξουμε αυτον τον λαμε
παπαρα που συνειδητα κανει κακο στον ΠΑΟΚ την λεμε στον κολκα για οτιδηποτε πει η δεν
πει ?
στην τουμπα τα στελνουν στο φερετρο η καπως ετσι και αντι να κραξουμε αυτον τον λαμε
παπαρα που συνειδητα κανει κακο στον ΠΑΟΚ την λεμε στον κολκα για οτιδηποτε πει η δεν
πει ?
ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως απαξιώνουμε κάθε λαμόγιο δημοσιογράφο, και δεν ασχολούμαστε καν μαζί του,
απλά όταν ο άλλος σου πουλάει οπαδιλίκη το οποίο στην συνέχεια γίνετε προπονητιλικη (πατάει δεν πατάει περιοχή) σταριλίκι (μας έβγαλε από τα ΜΜΕ CL)
πρέπει να τον κράζουμε λίγο παραπάνω από τους άλλους (που ξέρουμε ότι είναι αντί ΠΑΟΚτσίδες)...
το ρήτό σοφά λέει φίλαγε με από τους φίλους μου τους εχθρούς μου τους ξέρω.
πιστεύω κάπως έτσι σκέφτονται και κάποιοι άλλοι που τον κράζουν τον Σταύρακα όπως και εγώ..
απλά όταν ο άλλος σου πουλάει οπαδιλίκη το οποίο στην συνέχεια γίνετε προπονητιλικη (πατάει δεν πατάει περιοχή) σταριλίκι (μας έβγαλε από τα ΜΜΕ CL)
πρέπει να τον κράζουμε λίγο παραπάνω από τους άλλους (που ξέρουμε ότι είναι αντί ΠΑΟΚτσίδες)...
το ρήτό σοφά λέει φίλαγε με από τους φίλους μου τους εχθρούς μου τους ξέρω.
πιστεύω κάπως έτσι σκέφτονται και κάποιοι άλλοι που τον κράζουν τον Σταύρακα όπως και εγώ..
Τραγικο για ακομη μια φορα το αρθρο του Κολκα..........Ακου εκει συμμετειχε και ο κοσμος........Χωρις τον κοσμο δε θα υπηρχε καν η ολη προσπαθεια.........