Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
Δεν τραβαει στα μεγαλα παιχνιδια με παιχτες ανταξιους του μπορει να εχει δωσει πολλα παιχνιδια στο γαυρο φετος αλλα εκει που καιει η μπαλα ειναι λιγος.
Ο Πέκοβιτς την κάνει και πάει στην απέναντι πλευρά ΝΒΑ(θα γυρίσει γρήγορα πιστεύω) και ο βάζελος μένει με Μπατίστ κ Σερμαντίνι άντε και τον Τσάρτσαρή άρα θέλει ψηλό έτοιμο άμεσα. Από την άλλη ο Μπουρούσης έχει μαλώσει με το τεχνικό τιμ του Πειραιά(στο τελευταίο παιχνίδι στο τηγάνι τους έβρισε όταν τον άλλαξαν) άσε που οι Αγγελόπουλοι θα κάνουν μειώσεις(πέρυσι που έκανε το νέο συμβόλαιο για λίγο δεν πήγε στον βάζελο) άρα γιατί να κάτσει ας πάει στον βάζέλο να πάρει κ κανένα Ευρωπαϊκό. Όσο αφορά τον Σπανούλη ο Αγγελόπουλος είχε ''πει θα κάνω μία πρόταση στον Σπανούλη που δεν θα μπορεί να αρνηθεί όσο κι αν τον πιέσουν στον Παναθηναϊκό'' , το συμβόλαιο του Σπανούλη φέτος λήγει.
Όσο αφορά τον Κλέζα δεν τον λες και τελευταίο βεντέτα την έχει δει ο άνθρωπος και ποιο πολύ μιλάει-βρίζει-διαμαρτύρεται στο γήπεδο παρά παίζει, σαν τον Σάρας δλδ. Όσο για το όπου καίει η μπάλα μην ξεχνάς πως στην Ευρώπη(καμία σχέση με την Α1) ήταν ο πρώτος σκόρερ του αλλά μάλλον είναι η μεταβατική περίοδος που χρειάζεται κάποιος που έχει μαθει στο ΝΒΑ κ έρχεται στην Ευρώπη(και σκέψου ποιος θα τον βοηθήσει ο κόουτς
) και ο Τσίλντρες την πρώτη χρονιά δεν βλεπόταν φέτος έχει αλλάξει
Για τον κόουτς τι να πω έχω πει άλλες φορές πόσο τον θαυμάζω
Όσο αφορά τον Κλέζα δεν τον λες και τελευταίο βεντέτα την έχει δει ο άνθρωπος και ποιο πολύ μιλάει-βρίζει-διαμαρτύρεται στο γήπεδο παρά παίζει, σαν τον Σάρας δλδ. Όσο για το όπου καίει η μπάλα μην ξεχνάς πως στην Ευρώπη(καμία σχέση με την Α1) ήταν ο πρώτος σκόρερ του αλλά μάλλον είναι η μεταβατική περίοδος που χρειάζεται κάποιος που έχει μαθει στο ΝΒΑ κ έρχεται στην Ευρώπη(και σκέψου ποιος θα τον βοηθήσει ο κόουτς
Για τον κόουτς τι να πω έχω πει άλλες φορές πόσο τον θαυμάζω
Μα δεν εκανε και τιποτα ο γαυρος στην ευρωπη, εφτασε στον τελικο απο το πουθενα με μοναδικη μεγαλη του νικη αυτη μεσα στη βιτορια θελω να πω οτι ο κλειζα επαιζε με αντιπαλους στα μετρα του δεν λεω οτι ειναι κακος παιχτης προς θεου απλα πιστευω οτι ειναι πολυ σοφτ και η θεση του δεν ειναι με τιποτα το 4.
- paok nafplio
Νομιζω οτι σιγουρα καποιος απο τους δυο θα χτυπησει Παπαδοπουλο!τετοιο ψηλο δεν εχουν.αν φυγει ο Πεκοβιτς τον βλεπω στο βαζελο δυστυχως!
- paok nafplio
Αν φυγει παντως ο Σαρας απο το βαζελο μπορει να στεναχωριθω περισσοτερο κ απο τους βαζελους...ο ανθρωπος ειναι μεγαλη παιχταρα τον παω οσο κανεναν αλλον!!
Είναι 4 καθαρό γιατί έχει την κίνηση μέσα στο καλάθι και ριμπάουντ έχει αρκετά καλό. Μέχρι και τον Μπατίστ που τον μάρκαρε λίγο σήμερα καλά τα πήγε(από τον Ταπούτο είναι ποιο 4 πάντως) όσο αφορά την πορεία του gay στην Ευρώπη 2 βγήκε! Τί θες να πεις? Ό,τι το έκανε λόγο ευνοϊκής κλήρωσης χαχαχαχα. Νομίζω πως και ο Σόφο την κάνει, τα δικαιώματα του τα έχει κάποια ομάδα του ΝBA άρα και οι 2 θα θέλουν ψηλούς. Τον Παπαδόπουλο δεν νομίζω να τον πάρουν στον βάζελο λόγο άμυνας. Όσο για τον Σάρας κρίμα(αν και φέτος με ξενέρωσε)
τον cleiza καθαρό 3-4 θα τον έλεγα
. παίζει και με πλάτη και με πρόσωπο. γενικά εμένα είναι το σύγχρονο είδος (μπασκετικό) παίκτών από τους οποίους θα απάρτιζα την dream team Μου για να παίξω το καλύτερο μπάσκετ. τώρα αν ήθελα να κερδίσω τίτλους, εδώ μπαίνουν και άλλα πράγματα, προσωπικότητα, άμυνα (και προσωπική και ομαδική), γενική προσφορά σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού κλπ.
ο josh είναι και αυτός παίκτης που μου αρέσει αλλά δεν μπορώ αμερικανό να χάνει σουτ ή βολές. δεν μπορώ. δηλ. με 3.4 Μ το χρόνο είναι καλύτερος από pete michael?
PS: οι παπάρες στο αρβύλα δεν τον ρώτησαν τον λάζο αν σκοπεύει να μείνει στην ΠΑΟΚάρα!!!!!
ο josh είναι και αυτός παίκτης που μου αρέσει αλλά δεν μπορώ αμερικανό να χάνει σουτ ή βολές. δεν μπορώ. δηλ. με 3.4 Μ το χρόνο είναι καλύτερος από pete michael?
PS: οι παπάρες στο αρβύλα δεν τον ρώτησαν τον λάζο αν σκοπεύει να μείνει στην ΠΑΟΚάρα!!!!!
Αυτο αποδειχθηκε τελικα οτι ειχε ευνοικη κληρωση απεφυγε ομαδες τυπου ρεαλ σιενα μπαρτσελονα τσσκα σε ολη τη φετινη του πορεια που θα μπορουσαν να του ειχαν φραξει το δρομο δεν λεω οτι δεν εχει μεγαλους παιχτες και μην ξεχνας οτι καποιοι με ελεγαν φιλογαυρο γιατι ελεγα εγκωμιαστικα λογια για το ροστερ του νομιζα οτι μπορει να τα καταφερει ακομα και χωρις καθοδηγηση απο τον παγκο αλλα τελικα εκανα μεγαλο λαθος ο γιαννακης το μονο που κανει εκτος απο το να κοιματε στο παγκο χειροκροταει ειρωνικα τους διαιτητες και τους ρωταει συνεχεια "τι εδωσες τωρα ρε ανθρωπε" με βοηθους πιο υπνους απο αυτον τι να κανουν και οι παιχτες χωρις καθοδηγηση?
χαχαχα. πώς τα λέει έτσι ο μπαγάσας ο κορίνθιος. έχει πλάκα που δεν βάζεις και κόμμα. βάλε έστω μία άνω τελεία που θα λεγε και ο χατζηνικολάου!!! φιλόγαυρε....

Πραγματικα με τη γραφη μου εχω προβλημα αλλα οταν γραφεις με το ενα δαχτυλο (λες και δεν εχω αλλα εννια ο αχρηστος) ειναι πολυ δυσκολο και χρονοβορο να βαλεις σημεια στιξης σωστα το εγραψα αυτο?
στιξης η τιξης ειναι 
χαχα. κάνε δουλειά σου. δεν σε παρεξηγεί κανείς. πραγματικά έχει πλάκα. δεν κάνω πλάκα!!!
PS: είχα γελάσει πολύ σε εκείνο το ποδοσφαιρικό τόπικ που είχε μιλήσει κάποιος για φιλόγαυρους και παρεξηγήθηκες γιατί φοβήθηκες οτι σου βγαλα το όνομα... θεός!!!

PS: είχα γελάσει πολύ σε εκείνο το ποδοσφαιρικό τόπικ που είχε μιλήσει κάποιος για φιλόγαυρους και παρεξηγήθηκες γιατί φοβήθηκες οτι σου βγαλα το όνομα... θεός!!!
Ασε μερικες φορες μυγιαζομαι ασχημα τον χρεωσα τον ανθρωπακο τζαμπα τοτε δε βαριεσε
οσο για τα σχολια μου για τον τελικο του γαυρου με τη μπαρτσα απλα δεν τα εκανα γιατι δεν μπορεσα να δω το παιχνιδι αλλα η διαφορα πιθανον τα λεει ολα.
Αυτο για να μη νομιζεις οτι δεν ειδα τις μπηχτες σου
Αυτο για να μη νομιζεις οτι δεν ειδα τις μπηχτες σου
Καιρό έχω να μιλήσω κι εγώ εδώ...
Καταρχάς, το θετικό για.. του χρόνου είναι ότι δε θα μας πρήζει ο Δαμιανίδης από τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ..
Πάμε τώρα και στα υπόλοιπα που λέτε. Κλέιζα και Σάρας για μένα είναι αυτοί που έλειπαν από τον ΠΑΟΚ φέτος. Τους γουστάρω σαν παίκτες γιατί ο μεν πρώτος μπορεί με 3 ενέργεις να σμπαραλιάσει ολόκληρη άμυνα και είναι ο πιο εύστροφος παίκτης που έχω δει ποτέ, ο δε δεύτερος είναι αυτός που λέμε "κρύο αίμα". Οταν αποφασίσει να παίξει μπάσκετ σε σκοτώνει (βλέπε τα δύο ματς στην Πυλαία με τον γαύρο). Και οι δύο Λιθουανοί, αλλά νομίζω ότι και οι δύο είναι οι σταρ των ομάδων τους. Ο Σάρας έφυγε από την Εθνική κι ο επόμενος σταρ τους είναι ο Λίνας!
Τώρα για το θέμα των ψηλών, νομίζω ότι κάποιος πιθανότατα θα κινηθεί για τον Ντε Σπίγκελ. Δεν ξέρω από που βγαίνει αυτόμ αλλά διαίσθηση. Αλλωστε και οι δύο έχουν, κατά το παρελθόν, κάνει ανάλογες κινήσεις (βλέπε Φεμερλινγκ). Το ζητούμενο είναι να βρουν χημεία και ο γαύρος να βρει και προπονητή! Οσον αφορά το Λάζο, δεν τον βλέπω να παίζει αλλού στην Ελλάδα -τουλάχιστον για φέτος..
Καταρχάς, το θετικό για.. του χρόνου είναι ότι δε θα μας πρήζει ο Δαμιανίδης από τη θέση του προέδρου του ΕΣΑΚΕ..
Πάμε τώρα και στα υπόλοιπα που λέτε. Κλέιζα και Σάρας για μένα είναι αυτοί που έλειπαν από τον ΠΑΟΚ φέτος. Τους γουστάρω σαν παίκτες γιατί ο μεν πρώτος μπορεί με 3 ενέργεις να σμπαραλιάσει ολόκληρη άμυνα και είναι ο πιο εύστροφος παίκτης που έχω δει ποτέ, ο δε δεύτερος είναι αυτός που λέμε "κρύο αίμα". Οταν αποφασίσει να παίξει μπάσκετ σε σκοτώνει (βλέπε τα δύο ματς στην Πυλαία με τον γαύρο). Και οι δύο Λιθουανοί, αλλά νομίζω ότι και οι δύο είναι οι σταρ των ομάδων τους. Ο Σάρας έφυγε από την Εθνική κι ο επόμενος σταρ τους είναι ο Λίνας!
Τώρα για το θέμα των ψηλών, νομίζω ότι κάποιος πιθανότατα θα κινηθεί για τον Ντε Σπίγκελ. Δεν ξέρω από που βγαίνει αυτόμ αλλά διαίσθηση. Αλλωστε και οι δύο έχουν, κατά το παρελθόν, κάνει ανάλογες κινήσεις (βλέπε Φεμερλινγκ). Το ζητούμενο είναι να βρουν χημεία και ο γαύρος να βρει και προπονητή! Οσον αφορά το Λάζο, δεν τον βλέπω να παίζει αλλού στην Ελλάδα -τουλάχιστον για φέτος..
Ο μπανεμπανε νομίζω πως μερικές φορές γίνεσαι άδικος. Τελικό Ευρώπης έφτασε ο γαύρος. Λίγο το έχεις; Είμαι αντιγαύρος μέχρι εκεί σου δεν παίρνει αλλά τελικό Ευρώπης δεν το λες τίποτα. Σε καμία περίπτωση.