Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
πραγματικά δε μπορώ να βρω στο μυαλό μου άλλη λύση εκτός του ιβάν
αν καταλήξει σε φιάσκο...

αν καταλήξει σε φιάσκο...

είτε έτσι είτε αλλιώς, μία τουλ. πώληση πιστεύω θα γίνει
τουλάχιστον μία (μακάρι να γίνουν 2-3 που έχω στο μυαλό μου)
τουλάχιστον μία (μακάρι να γίνουν 2-3 που έχω στο μυαλό μου)
Αν μεχρι το βραδυ δεν υπαρξει εστω κ ανεπισημη διαψευση τοτε δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα..
Πέρα από το οτι μάλλον σκάει ο παπάς του δανειστή-επενδυτή (και πριν σκάσουν οι ΠΑΟΚομετρικές προτροπές να πανηγυρίσουμε για την αδειοδότηση λέγοντας και ευχαριστώ), εγώ διερωτώμαι ποιος ξετρύπωσε ρωσικό άρθρο, ανέλαβε τη μετάφραση τρίτου επιπέδου (ρωσ-αγγλ-ελλ), και το έβγαλε στη φόρα σήμερα (ανακοίνωση νέου προπονητή, εκλογές στον ΑΣ, παρουσία (;) εκπροσώπου του δανειστή της ΠΑΕ στην ΕΕΑ (;)) και όχι στις 23/5 που ανέβηκε το άρθρο στο ρωσικό site (το οποίο btw δεν είναι αθλητικό).
- ΑποστόληςΑ
συμπλ.: και δύο ημέρες πριν βγουν τα διαρκείας..."ωχ!ο Ιβάν δεν θα βάλει ρούβλια, η ΠΑΕ χρειάζεται το διαρκείας μου!"
Καλά και εσείς πιστεύατε θα μπει???Πότε μπήκε επενδυτής που ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ από το κράτος στον ΠΑΟΚ???Σοβαροί να είμαστε...Τον ευχαριστούμε πάντως για το δάνειο...μακάρι να είναι καλά.

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι κράζετε τους ΑΡΔ αλλά ότι και να λένε τσιμπάτε με την πρώτη...
- pirate_salonica
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ενδιαφέρον Ιβάν δεν υπήρχε ποτέ και ο άνθρωπος απλά έβαλε το δάνειο.
Αλλά έτσι και οι ξένοι ΑΡΔ (που έγραφαν και για παίκτες που έκλεισαν στον ΠΑΟΚ κτλ. αν θυμάστε) έχουν δίκιο... Απλά αυτή είναι η τελευταία μας χρονιά στη Σούπερ Λιγκ για 10 χρόνια τουλάχιστον.
Αλλά έτσι και οι ξένοι ΑΡΔ (που έγραφαν και για παίκτες που έκλεισαν στον ΠΑΟΚ κτλ. αν θυμάστε) έχουν δίκιο... Απλά αυτή είναι η τελευταία μας χρονιά στη Σούπερ Λιγκ για 10 χρόνια τουλάχιστον.
12 εκ. ευρώ δεν είναι λίγα λεφτά. μ@λ@κ@ς είναι να βιαστεί; Ίσως τον συμφέρει να αγοράσει σε δραχμές... 

Αυτολογοκρίνομαι γιατί η μαλακία ορισμένων έχει βαρέσει κόφτη.
- Vonapartis
Από πότε ένας δανειστής έχει τη δυνατότητα να τοποθετεί εκπρόσωπό του στο ΔΣ μιας ΠΑΕ? Έχετε σκοπό να μας ξαναστείλετε στο ψυχιατρείο? Αδειούχοι είμαστε, τα μπανάκια μας κάνουμε!
ξέρω γω? ραιχενμπαχ,παπαδήμος,τομσεν..
όσο να πεις έχει..
όσο να πεις έχει..