Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
The PAOK!

Tον πανηγυρισμό των οπαδών της Λεχ Ποζναν μιμούνται εδώ και λίγο καιρό οι φίλοι της Μαντσεστερ Σίτι. Βέβαια αν το ίντερνετ είχε μπει στη ζωή μας καμιά εικοσαριά χρόνια νωρίτερα, θα γνώριζαν και οι ίδιοι πως αντιγράφουν τους οπαδούς της "θύρας4" και τον ονομαστό πανηγυρισμό "πλάτες"! Όχι πως απαγορεύεται να το έχουν κάνει κι άλλοι οπαδοί ανα τον κόσμο πριν τους ΠΑΟΚτσήδες, αλλά εντάξει,
Έλληνες είμαστε, αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας...

Tον πανηγυρισμό των οπαδών της Λεχ Ποζναν μιμούνται εδώ και λίγο καιρό οι φίλοι της Μαντσεστερ Σίτι. Βέβαια αν το ίντερνετ είχε μπει στη ζωή μας καμιά εικοσαριά χρόνια νωρίτερα, θα γνώριζαν και οι ίδιοι πως αντιγράφουν τους οπαδούς της "θύρας4" και τον ονομαστό πανηγυρισμό "πλάτες"! Όχι πως απαγορεύεται να το έχουν κάνει κι άλλοι οπαδοί ανα τον κόσμο πριν τους ΠΑΟΚτσήδες, αλλά εντάξει,
Έλληνες είμαστε, αν δεν τιμήσουμε το σπίτι μας...
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://fotisbazakas.blogspot.com/2011/02/paok.html
-
O τελικός απολογισμός έχει ως εξής:moican4 έγραψε:
Αρης - Παναθηναϊκός 0-1
Αρης - Aεκ 0-4
Ολυμπιακος - Αρης 1-0
Παναθηναϊκός - Αρης 1-0
Aεκ - Αρης 1-2
Άρης - Ολυμπιακός 1-2
1 νίκη 5 ήττες
3 υπερ 10 κατα τα γκολ
κ.Κρομμύδα, πόσο τύφλα είσασταν όταν γράφατε τέτοιο πρωτοσέλιδο?
Και μάλιστα και τα 3 τα έβαλε ο Ταμτάκος
Βλέπω το ντέρμπι της Θεσσαλίας. ΑΕΛ - ΟΒ. 0-0. Το διαιτητικό τρίο (Τριτσώνης και κάτι άλλα πτηνά) τα' χει γ@μήσει τη μάνα. Δεν έδωσε πέναλτι στην ΑΕΛ και ακύρωσε κανονικό γκολ του ΟΒ.

Βλέπω το ντέρμπι της Θεσσαλίας. ΑΕΛ - ΟΒ. 0-0. Το διαιτητικό τρίο (Τριτσώνης και κάτι άλλα πτηνά) τα' χει γ@μήσει τη μάνα. Δεν έδωσε πέναλτι στην ΑΕΛ και ακύρωσε κανονικό γκολ του ΟΒ.
- PAOKfanAthens
1-2 ο Βολος!
Παιχτες του ΠΑΟΚ ειναι κοινο μυστικο οτι μπροστα στις αλλες υποχρεωσεις εχετε ψιλογραψει το πρωταθλημα,αλλα αν δειτε τη βαθμολογια θα διαπιστωσετε οτι περα απο το χανουμι εχουμε 3 μικρομεσαιους με διψα για διακριση(και με διοικησεις μεσ'στη λαμογια) 3 βαθμους πισω μας!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΑΙΜΑΙ!
Παιχτες του ΠΑΟΚ ειναι κοινο μυστικο οτι μπροστα στις αλλες υποχρεωσεις εχετε ψιλογραψει το πρωταθλημα,αλλα αν δειτε τη βαθμολογια θα διαπιστωσετε οτι περα απο το χανουμι εχουμε 3 μικρομεσαιους με διψα για διακριση(και με διοικησεις μεσ'στη λαμογια) 3 βαθμους πισω μας!
ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΑΙΜΑΙ!
-
Η Χαιντουκ Σπλιτ εκλεισε 100 χρονια απο την ιδρυση της και οι οπαδοι της ομαδας εκαναν ενα ανεπαναληπτο σοου..
Απολαυση:

[youtube]oybaMqoPUk4&feature=player_embedded[/youtube]
Απολαυση:

[youtube]oybaMqoPUk4&feature=player_embedded[/youtube]
- PAOKfanAthens
Μέχρι να φτάσω να δω ότι το έκαναν οι οπαδοί της Hajduk νόμιζα ότι ήταν εικόνες από την Αίγυπτο και τις ταραχές που είχαν ξεσπάσει εκεί τον τελευταίο καιρό...
Πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ!!!!!!!!!
Πραγματικά ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΜΑ!!!!!!!!!
Καλά, άν κοιμηθεί ό Θεός και κάνουμε κανα θαύμα και τσιμπήσουμε το ευρωπαϊκό (
)
έλα να μου πείς μετά άν θα περιμένεις 15 χρόνια!!!

έλα να μου πείς μετά άν θα περιμένεις 15 χρόνια!!!

- nyxteridas
Για να μην λέτε ρε κομπλεξικοί ναούμε για τις ομάδες που χουν πέσει...
http://www.balleto.gr/periexomeno/top_1 ... a.html,9,0
προτίνω την αλλαγή του γνωστού πανού "Γιατί μόνο οι μεγάλες ομάδες πέφτουν Β΄ Εθνική" :ugeek:
http://www.balleto.gr/periexomeno/top_1 ... a.html,9,0
προτίνω την αλλαγή του γνωστού πανού "Γιατί μόνο οι μεγάλες ομάδες πέφτουν Β΄ Εθνική" :ugeek:
- nyxteridas
Ε δεν πειράζει και κάποιοι άλλοι είναι λίγο Παναθηναϊκός
Πολέμης: "Είμαι και λίγο Άρης"!
Ο Αδαμάντιος Πολέμης τόνισε στις δηλώσεις του ότι περιμένει με μεγάλη αγωνία το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας ότι το σημαντικό είναι να παίζει ο Παναθηναϊκός όπως στα τελευταία παιχνίδια. Τί είπε για Βγενόπουλο, Πατέρα, Βύντρα αλλά και... Άρη.
"Πήρα μία μικρή στενοχώρια χθες, όχι επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά επειδή έχασε ο Άρης, επειδή μου αρέσει ως ομάδα. Είμαι και λίγο Άρης.
http://www.sport24.gr/football/omades/P ... 77910.html
ΥΓ: Μάλλον θα έγινε από πέρυσι, που ο συμπολίτης έπαιζε αποκλειστικά για την "τιμή του και το γόητρο"
Ο Αδαμάντιος Πολέμης τόνισε στις δηλώσεις του ότι περιμένει με μεγάλη αγωνία το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας ότι το σημαντικό είναι να παίζει ο Παναθηναϊκός όπως στα τελευταία παιχνίδια. Τί είπε για Βγενόπουλο, Πατέρα, Βύντρα αλλά και... Άρη.
"Πήρα μία μικρή στενοχώρια χθες, όχι επειδή κέρδισε ο Ολυμπιακός αλλά επειδή έχασε ο Άρης, επειδή μου αρέσει ως ομάδα. Είμαι και λίγο Άρης.
ΥΓ: Μάλλον θα έγινε από πέρυσι, που ο συμπολίτης έπαιζε αποκλειστικά για την "τιμή του και το γόητρο"
Σα να λέει, είμαι μπρουτάλ άντρας αλλά που και που τον παίρνω κι από πίσω!!nyxteridas έγραψε:Ε δεν πειράζει και κάποιοι άλλοι είναι λίγο Παναθηναϊκός