15. William Troost-Ekong
- navigator11
Re: 15. William Troost-Ekong
Αν είναι βελτιωμένη η κατάστασή του, ας δεχθεί τότε κι αυτός να τα δώσει όλα, αγωνιζόμενος και για τον ΠΑΟΚ, αν συναινέσει κι ο προπονητής (λέμε τώρα). Να δούμε, θα το δεχόταν;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 23 Φεβ 2024, 21:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε και ο Οττο έπαιζε Σέντερ μπακ την ξέρει την θέση
Με κάνα πανσερραικο τον βαζει
Να τον πουλήσουμε θέλουμε, μιας και βρέθηκαν ενδιαφερόμενοι, όχι να τον κρεμάσουμε.
- Patricio_4
Κι εγώ αυτή την εντύπωση είχα αλλά το έψαξα στο transfermarkt και έχει μόνο 4 παιχνίδια σαν cb, εκ των οποίων τα 2 ήταν στο Καραμπάο καπ.iasoiako έγραψε:Ε και ο Οττο έπαιζε Σέντερ μπακ την ξέρει την θέση
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βάλε έναν σάκο με σκατα να δω κάτι.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πρέπει να είναι ο πρώτος τραυματίας που βγαίνει MVP διεθνούς διοργάνωσης.
Δεν ξέρω τι να πω...
Το βράδυ που θα γυρίσω από δουλειά, θα αλλάξω avatar.
Δεκτό κάθε κράξιμο. Αγγίζω χρυσάφι και το κάνω σκατά.
Ακούω προτάσεις!
- Shivaspace
στους αγώνες του Afcon έπαιζε με μπανταρισμένο πόδι..
κρίμα γιατί αν και δεν ήταν σταθερός ωστόσο είναι πιο δυνατό στόπερ απ τον Κεντζιόρα
πόσο τρόμπας όμως μπορεί να είναι αυτός ο προπονητής της Νιγηρίας, o παλιο βάζελος, αυτή η @φατσα.. ο πεσέιρο
είμαι σίγουρος πως με μια ματιά στο παρελθόν 2007 2008 θα έχει κάνει πολλές @
κρίμα γιατί αν και δεν ήταν σταθερός ωστόσο είναι πιο δυνατό στόπερ απ τον Κεντζιόρα
πόσο τρόμπας όμως μπορεί να είναι αυτός ο προπονητής της Νιγηρίας, o παλιο βάζελος, αυτή η @φατσα.. ο πεσέιρο
είμαι σίγουρος πως με μια ματιά στο παρελθόν 2007 2008 θα έχει κάνει πολλές @
- AlxNeapoli1
Οντως, πρεπει να σταματησουμε να παιρνουμε Αφρικανους διεθνης. Δε γινεται παντα να την παταμε.
Και εδώ καταλαβαίνεις την διαφορά του Μπαμπά με τους άλλους δυο αφρικανους διεθνείς .
Δεν είναι όλοι οι Αφρικανοί διεθνείς ίδιοι . Θέμα παιδείας είναι όλα και εκτίμησης .
Ο Εκονγκ μας έγραψε στα τέτοια του και φαινόταν από τον τρόπο που έβγαινε χωρίς ιδρώτα από το ματς. Έκανε καλά ευρωπαϊκά που φαινόταν και στην Ελλάδα απαράδεκτος .
Δε θα μου φανεί περίεργο αν όλο αυτό το έκανε όντως για να βγάλει ένσημα σε Αραβια .
Εξάλλου πλέον πάει να κάνει το όνομα του brand στην Νιγηρία και στο YouTube.
Από την άλλη ο Σαματτα είναι ο μέσος Αφρικανός ποδοσφαιριστής . Βγάζει λεφτά για να τα δώσει στην πατρίδα του (οικογένεια και μη ) και αφού μαζέψει χαλαρώνει και πέφτει κατακόρυφα η απόδοση .
Γιαυτο όταν βλέπουμε παιδιά εμπαλα ή αμπαλα ( Μπαμπά-Ουαγκε) που δεν λογαριάζουν για τον ΠΑΟΚ πρέπει να τους δίνουμε την αγάπη πίσω διπλή . Γιατί είναι ένας από εμάς .
Δεν είναι όλοι οι Αφρικανοί διεθνείς ίδιοι . Θέμα παιδείας είναι όλα και εκτίμησης .
Ο Εκονγκ μας έγραψε στα τέτοια του και φαινόταν από τον τρόπο που έβγαινε χωρίς ιδρώτα από το ματς. Έκανε καλά ευρωπαϊκά που φαινόταν και στην Ελλάδα απαράδεκτος .
Δε θα μου φανεί περίεργο αν όλο αυτό το έκανε όντως για να βγάλει ένσημα σε Αραβια .
Εξάλλου πλέον πάει να κάνει το όνομα του brand στην Νιγηρία και στο YouTube.
Από την άλλη ο Σαματτα είναι ο μέσος Αφρικανός ποδοσφαιριστής . Βγάζει λεφτά για να τα δώσει στην πατρίδα του (οικογένεια και μη ) και αφού μαζέψει χαλαρώνει και πέφτει κατακόρυφα η απόδοση .
Γιαυτο όταν βλέπουμε παιδιά εμπαλα ή αμπαλα ( Μπαμπά-Ουαγκε) που δεν λογαριάζουν για τον ΠΑΟΚ πρέπει να τους δίνουμε την αγάπη πίσω διπλή . Γιατί είναι ένας από εμάς .
Αυτο καταλαβες; Το καταλαβαινεις οτι ο παικτης επαιζε εν γνωση του με θλαση; Τι σχεση εχει αυτο που λες; Τοσοι και τοσοι διεθνεις πανε στις εθνικες του και οταν ειναι τραυματιες γυριζουν πισω. Δεν λενε ελα μωρε δεν βαριεσαι...ας κανω εδω τον ηρωα...πληρωνει ο @@@ακας ο Ιβαν πισω. Θα αραξω κανα 2μηνο και το καλοκαιρι θα ειμαι ετοιμοςabc_o_ karpouzas έγραψε:nunies4 έγραψε:θλαση 3ου βαθμου, 2 μηνες εκτος
Μπραβο ρε μαγκα Εκονγκ που εγραψες στα @@@@ρια σου την ομαδα που σε πληρωνει 1εκ το χρονο για να κανεις τον ηρωα στο κοπα Αφρικα.
Αντε ρε κανε μας την χαρη.
Που τους βρισκεις ρε ΠΑΟΚ @@@ω την τρελα μου. Που;
σοβαρα τα γραφεις αυτα τωρα??
ρε εσεις ?? πραγματικα ...τι ειναι αυτα που γραφεται...
αρα?? να μην παρουμε κανεναν διεθνη παικτη και να μην αφησουμε κανεναν ελληνα να παει να παιξει με την εθνικη??
Η για να το θεσω και αλλιως ακομα και αν πρεπει να το πουν οπως το υπονοεις , γιατι πανω απο ολα η ....πατριδα, τοτε και για τον ΠΑΟΚ καποια στιγμη πρεπει να ειναι πανω απο ΟΛΑ ο ΠΑΟΚ. Οποτε στο καλο και συντομα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Παρ 23 Φεβ 2024, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Α και να μην ξεχάσω , ας κινηθούμε νομικά να δούμε τι μπορούμε απο αποζημιώσεις σε Αφρικανική Ομοσπονδία και ΦΙΦΑ . Δεν γίνεται να περάσει αβαβα όλο αυτό .
ΥΓ Παναγιωτου ,Κοττας,Παντεκιδης στον ΠΑΟΚ Β.
ΥΓ Παναγιωτου ,Κοττας,Παντεκιδης στον ΠΑΟΚ Β.
Γιατι παντα; Ο Μπαμπα αφρικανος ειναι, ο Τζαλμα Καμπος, ο Μπουσαιντι κτλ κτλ Δεν ειναι θεμα ηπειρουAlxNeapoli1 έγραψε:Οντως, πρεπει να σταματησουμε να παιρνουμε Αφρικανους διεθνης. Δε γινεται παντα να την παταμε.
Αναγκαστικά λοιπόν θα προωθηθεί ένας παίκτης από τις ακαδημίες.
Ευκαιρία να δείξουν οι μικροί τι αξίζουν.
Ευκαιρία να δείξουν οι μικροί τι αξίζουν.
- AlxNeapoli1
Οποτε πρεπει να προβλεπεται κατι στα συμβολαια. Να που χασαμε τον στοπερ για ολη τη σεζον.aivas19 έγραψε:Γιατι παντα; Ο Μπαμπα αφρικανος ειναι, ο Τζαλμα Καμπος, ο Μπουσαιντι κτλ κτλ Δεν ειναι θεμα ηπειρουAlxNeapoli1 έγραψε:Οντως, πρεπει να σταματησουμε να παιρνουμε Αφρικανους διεθνης. Δε γινεται παντα να την παταμε.
- Patricio_4
Ρε παιδιά τώρα αλήθεια ή αποζημίωση μας πείραξε? Το θέμα είναι αγωνιστικό, και εφόσον η αποζημίωση αυτή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος για φέτος είναι άχρηστη