Ευρώπη 2023-24
Re: Ευρώπη 2023-24
Τέλεια, Φρανκφούρτη θα πάω με τη γερμανική ταυτότητα δλδ στα της Άιντραχτ;lkosmid έγραψε:Ισχύει, εδώ στη Βαρκελώνη έκαναν κατάληψη στο Καμπ Νόου και έκαναν πορεία και επεισόδια στο κέντρο.Miles έγραψε:Αυτό! Θέλει προσοχή μ' αυτούς γιατί νομίζω πάνε και περισσότεροι από τα εισιτήρια που παίρνουν εκτός, κάνουν και επεισόδια, εκτός αν επικρατήσει η ασπρόμαυρη αλληλεγγύη.thomas Murg έγραψε:Προσοχή με τα εισιτήρια εντός. Εάν δεν απατώμαι οι οπαδοί της Αιντραχτ είναι τρελοί. Παίζει εάν βγάλει η ΠΑΕ τα εισιτήρια στο δίκτυο να κάνουν κατάληψη στην Τούμπα οι Γερμανοί.
Το μόνο θετικό είναι ότι και πάλι όλο το γήπεδο θα είναι ασπρόμαυρο
Τα ίδια έκαναν και στη Σεβίλλη στον τελικό με την Rangers, πλακώθηκαν με τους Σκωτσέζους πριν τον αγώνα.
Αν θέλει η ΠΑΕ να αποφύγει τα προβλήματα στο γήπεδο, μπορεί να κάνει ελέγχους με ταυτότητες και διαβατήρια κατά την είσοδο ώστε να μην μπορεί να μπει κάποιος που δεν είναι Έλληνας στις θύρες μας, και κάποιος που δεν είναι Γερμανός στους φιλοξενούμενους.
Στο Καμπ Νόου πάντως αυτός ο έλεγχος γίνεται εδώ και χρόνια για την θύρα των φιλοξενούμενων σε όλους τους Ευρωπαϊκούς αγώνες.

- john4serres
30 Νοεμβριου ήταν και το Τότεναμ ΠΑΟΚDimg4a έγραψε:Εφυγα Φρανκφουρτη 30 Νοεμβριου. Τι εκδρομαρα θα ειναι αυτη!
Ούτε επεισόδια, ούτε μανούρες με τους Γερμανους χρειάζεται. Αδελφοποιηση των οπαδών μας θέλει. Ταιριάζουμε σε τρέλα από οτι φαίνεται.
Εδώ είσαι: jdagilas@gmail.comDimg4a έγραψε:Ναι αδερφε μεσα, γραψε μου το μειλ σου να οργανωθουμε
Στείλε να οργανωθούμε όπως λες

Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Αμα βρεθούν εισιτήρια είμαι μέσα για μπυρες/τζιναρες!JohnDag έγραψε:Εδώ είσαι: jdagilas@gmail.comDimg4a έγραψε:Ναι αδερφε μεσα, γραψε μου το μειλ σου να οργανωθουμε
-
Re: Ευρωπαϊκή κατάταξη ποδοσφαίρου
Ρε μάγκες να κάνω μια ερώτηση, ο Τσορμπατσόγλου γιατί βγήκε και είπε πως γίνεται χαμός μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ για να βρεθούν στη Φρανκφούρτη στις 30/11 . Δεν ξέρω και εγώ αμέσως ενδιαφέρθηκα για τον αγώνα ωστόσο μου φαίνεται αρκετά νωρίς για τέτοια λόγια. Οι πιο έμπειροι ας με βοηθήσουν λίγο γιατί κι εγώ ψάχνομαι για την πρώτη μου εκδρομή με τον ΠΑΟΚ.
Όλοι οι καλοί χωράνεMrSam1926apc έγραψε:Αμα βρεθούν εισιτήρια είμαι μέσα για μπυρες/τζιναρες!JohnDag έγραψε:Εδώ είσαι: jdagilas@gmail.comDimg4a έγραψε:Ναι αδερφε μεσα, γραψε μου το μειλ σου να οργανωθουμε

Οποιος ανεβεί τελικά και ψήνεται μου στέλνει στο email και κανονίζουμε.
Φορτσα ΠΑΟΚαρα!
Re: Ευρωπαϊκή κατάταξη ποδοσφαίρου
Τι εννοείς νωρίς; Με τον χαμό που θα γίνει γι'αυτόν τον αγώνα λογικό να ψάχνονται τουλάχιστον για αεροπορικά κλπ. Πιο μεγάλο πρόβλημα θα είναι τα εισιτήρια του αγώνα παρά το πώς θα πας.pavlaras k έγραψε:Ρε μάγκες να κάνω μια ερώτηση, ο Τσορμπατσόγλου γιατί βγήκε και είπε πως γίνεται χαμός μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟΚ για να βρεθούν στη Φρανκφούρτη στις 30/11 . Δεν ξέρω και εγώ αμέσως ενδιαφέρθηκα για τον αγώνα ωστόσο μου φαίνεται αρκετά νωρίς για τέτοια λόγια. Οι πιο έμπειροι ας με βοηθήσουν λίγο γιατί κι εγώ ψάχνομαι για την πρώτη μου εκδρομή με τον ΠΑΟΚ.
- Patricio_4
Πιστεύετε μέχρι 5 Οκτωβρίου που παίζουμε με Αιντραχτ εντός θα προλάβουν να δέσουν οι καινούργιοι ? (Μειτε, Μάρκος, Ντεσποτοφ)
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ντεσπότοφ που έχει ήδη αγώνες στα πόδια του ναι... Ο μειτέ σίγουρα θα ειναι σε αρκετά καλό επίπεδο. Ο Μαρκος Αντονιο είναι 50-50 καθώς απο αρχές αυγούστου δεν εχει ρυθμό προπονήσεων .... Θα είναι έτοιμοι μεν αγωνιστικά , αλλα το να δέσει κάποιος εκτιμώ οτι θέλει παραπάνω χρόνο, πόσο μάλλον να δέσουν 3 +1 το Σαμάτα..
Απο τη στιγμη π αυτοι οι 3 παικτες συμμετειχαν στις προετοιμασιες των ομαδων τους
ο ενας μηνας ειναι ικανος χρονος ενσωματωσης στην ομαδα
ο ενας μηνας ειναι ικανος χρονος ενσωματωσης στην ομαδα
Ο Μαρκος ειχε και θλαση συμφωνα με το ρεπορταζ οποτε θα χρειαστει περισσότερο χρονο.
Στα χαφ βεβαια υπαρχει βάθος για το ροτεσιον.
Στο Φορ ειναι που έχουμε αναμονη για προσαρμογή του Σαματά ο οποιος δεν ειχε κανει προετοιμασια με τους Τουρκους.
Στα χαφ βεβαια υπαρχει βάθος για το ροτεσιον.
Στο Φορ ειναι που έχουμε αναμονη για προσαρμογή του Σαματά ο οποιος δεν ειχε κανει προετοιμασια με τους Τουρκους.
Η Φρανκφούρτη πάντως σήμερα ήταν χώμα , κακή κυκλοφορία , αρτσουμπαλοι παίκτες ...δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα