Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
τσιριγωτης

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2022-2023

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

έτσι, πάλι ο κακός ο κόσμος φταίει που δεν μπορεί να γίνει μέλος στον ερασιτέχνη εξ'αποστασεως...
Ο κακός ο κόσμος φταίει που δεν στηρίζει βλέποντας τα εγκλήματα που έχουν γίνει στο τμήμα. που θα μπορούσαν να έχουν χτίσει δυναστεία κ αντ'αυτου διώξαν με τον τρόπο τους κ τους τελευταίους ρομαντικούς..
σε όλα φταίει ο κόσμος ο κακός που δεν στηρίζει.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Δημοσίευση από PaokCuba4 »

Η ευθύνη βαραίνει και τις 2 πλευρές. Ο μεν Α.Σ. που διοικείται από απίθανους ανθρώπους που ακολουθούν τακτικές της δεκαετίας του '80. Και ο δε κόσμος που περιμένει να γίνει η αλλαγή από μόνη της.

Συγγνώμη αλλά δεν έχουμε κάνει και εμείς κάτι ουσιαστικό ώστε να αλλάξουν οι τακτικές και η δομή του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Όταν ο άλλος βγαίνει κάθε φορά χωρίς αντίπαλο και δεν υπάρχει μια ενωμένη κινηση του κόσμου για αλλαγή του σκηνικού, αυτά θα βλέπουμε.

Ακόμα και τη διατήρηση ενός καταστατικού που δημιουργεί γραφειοκρατικά προβλήματα στην εγγραφή του κόσμου. Ο George, τσιριγωτη, αυτό θέλει να τονίσει. Το ότι σωστά κράζουμε τον Α.Σ. αλλά και εμείς τους έχουμε αφήσει να κάνουν ό,τι θέλουν, περιμένουμε την αλλαγή να γίνει ως δια μαγείας και μετά απαιτούμε κιόλας για πλάνα και κινησεις.

Και δεν είναι μόνο η επαρχία, αλλά και η Θεσσαλονίκη που δεν συμμετέχει καθόλου στη μάνα του λόχου.
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Cylon-4 έγραψε:Για αντικαταστατης του Κοστα, ακουγεται ο Βραζιλιανος Γκουσταβαο. Πολυ καλο, για να ειναι αληθινο....
Ξερεις κατι?
Ο Γκουσταβάο είναι ένας έμπειρος παίκτης (36 χρονών) με καλό μπλοκ. Το είχε δείξει κιόλας πέρσι στη μοναδική του έξοδο από τη Βραζιλία όταν και έπαιξε στο Βέλγιο για τη Νολικο.

Φέτος έπαιζε στη Β' Βραζιλιας. Εγώ πάλι θα σταθώ στο ότι πως ένας παίκτης τέτοιας εμπειρίας όχι μόνο αντικαταστάθηκε απο την ομάδα του, αλλά έρχεται να δοκιμαστεί στον Ολυμπιακό και άμα ειναι καλά θα τον πάρουν.

Αυτά είναι σημάδια που είναι αρκετά ύποπτα ως προς την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Επομένως καλό είναι να μην ασχοληθούμε με την περίπτωση του.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

PaokCuba4 έγραψε:Η ευθύνη βαραίνει και τις 2 πλευρές. Ο μεν Α.Σ. που διοικείται από απίθανους ανθρώπους που ακολουθούν τακτικές της δεκαετίας του '80. Και ο δε κόσμος που περιμένει να γίνει η αλλαγή από μόνη της.

Συγγνώμη αλλά δεν έχουμε κάνει και εμείς κάτι ουσιαστικό ώστε να αλλάξουν οι τακτικές και η δομή του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Όταν ο άλλος βγαίνει κάθε φορά χωρίς αντίπαλο και δεν υπάρχει μια ενωμένη κινηση του κόσμου για αλλαγή του σκηνικού, αυτά θα βλέπουμε.

Ακόμα και τη διατήρηση ενός καταστατικού που δημιουργεί γραφειοκρατικά προβλήματα στην εγγραφή του κόσμου. Ο George, τσιριγωτη, αυτό θέλει να τονίσει. Το ότι σωστά κράζουμε τον Α.Σ. αλλά και εμείς τους έχουμε αφήσει να κάνουν ό,τι θέλουν, περιμένουμε την αλλαγή να γίνει ως δια μαγείας και μετά απαιτούμε κιόλας για πλάνα και κινησεις.

Και δεν είναι μόνο η επαρχία, αλλά και η Θεσσαλονίκη που δεν συμμετέχει καθόλου στη μάνα του λόχου.

Δικιο εχεις και απ'οτι καταλαβαινω αυτο δε προκειται να αλλαξει,για πολλους λογους.Στηριζουμε τον ΠΑΟΚ μας,τα τμηματα και οπου μας βγαλει..
george188

Δημοσίευση από george188 »

PaokCuba4 έγραψε:Η ευθύνη βαραίνει και τις 2 πλευρές. Ο μεν Α.Σ. που διοικείται από απίθανους ανθρώπους που ακολουθούν τακτικές της δεκαετίας του '80. Και ο δε κόσμος που περιμένει να γίνει η αλλαγή από μόνη της.

Τα είπες όλα, ευχαριστώ.καλο το ανάθεμα που ρίχνει ο κόσμος (και εγώ μέσα σ αυτούς) αλλά από ουσία δεν έχουμε κάνει το οτιδήποτε για να αλλάξουμε κάτι που δεν μας αρέσει
τσιριγωτης

Που είναι ο κόσμος; ; άμα κάνει ντου στα γραφεία του ερασιτέχνη ζητώντας τον λόγο, τι θα πείτε; ;
ότι είναι πρακτικές άλλης δεκαετίας κ δεν αρμόζει στην ομάδα; ;
ήρεμα ρωτάω.. τι θα γίνει; ; την αποχή την βλέπουμε ωριμότητα; ; το κράξιμο; ; μπαναλ; ; ότι δεν κάνει καλό σε τίποτα; ; μπορεί και να ισχύει βέβαια .
Τις απορίες που έχει ο Descartes k τον λένε πολλοί γραφικό, ποιος θα του τις λύσει; ; θα πάρουμε απάντηση ποτέ σε κάτι; ;

τα άλλα τρένα να περνούν
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Μακάρι, τσιριγώτη, αυτή την ενέργεια που περιγράφεις να την έκανε ο κόσμος. Μαζί του θα ήμουνα και χίλια δίκια θα του έδινα. Όπως επίσης ξέρω ότι μπορεί να κάνει και ακόμα περισσότερα και καλύτερα, όπως το να κινητοποιηθεί, να εγγραφεί και να δημιουργήσει μια ακόμα παράταξη ώστε να γίνει η φωνή της αλλαγής που λείπει τόσα χρόνια. Ή ακόμα και να φωνάξει ώστε να γίνει πιο εύκολη η εγγραφή και για όσους είναι μακριά, ώστε όλοι να είναι συμμέτοχοι αυτής της προσπάθειας.

Αυτό που θέλω να σου εξηγήσω είναι ότι σωστά κράζουμε και δεν υπάρχει κανένα μπαν και δε θεωρείται σε καμία περίπτωση μεμψιμοιρία. Όμως δεν μπορούμε να μένουμε μόνο σε αυτό. Άμα το κράξιμο δεν γίνει ενέργεια, τότε χάνει και την αξία του.

Έχουμε αναλογιστεί το ότι πρέπει να φύγουμε από αυτή την άνεση που προσφέρει ένα πληκτρολόγιο και να περάσουμε στην πράξη; Το ίδιο ερώτημα λέω πάντα στον εαυτό μου. Καλά τα γράφω, αλλά κάνω κάτι για αυτό; Και αυτό προσπαθώ να κάνω, να κάνω τον προβληματισμό μου πράξη γιατί ξέρω ότι ό,τι και να λέω σε ένα φόρουμ ή στο FB δε θα δημιουργήσει από μόνο του τίποτα.

Για αυτό και λέω ότι οι ευθύνες βαραίνουν και τις 2 πλευρές.

Ακόμα και τις ερωτήσεις που θέτει ο Descartes, είναι οι ίδιες ερωτήσεις που έχω και εγώ και τους προβληματισμούς που έχει γράψει τους έχω γράψει και εγώ. Άμα όμως δε φέρουμε τους υπαίτιους προ των ευθυνών τους, πως θα απαντηθούν;
τσιριγωτης

κουβανε μου..... χρόνια προσπαθώ βα γίνω μέλος κ όλο κάπου κολλάει το πράγμα...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Στον ΑΣ είχα γίνει μέλος μια χρονιά, δίνεις 50κάτι € την πρώτη χρονιά (ετήσια συνδρομή + κόστος εγγραφής) και μετά είναι 30€ νομίζω ανά έτος. ΤΖΑΜΠΑ.

Πήγα σε ένα ή δύο ΓΣ του ΑΣ, είδα το κλίμα κραταιού ΠΑΣΟΚ δημοσιοϋπαλληλιστικής νοοτροπίας και δεν ξαναπλήρωσα ποτέ. Δεν με ήρθε ποτέ κάποιο μήνυμα να ανανεώσω τη συνδρομή μου, ούτε προειδοποίηση ότι θα διαγραφώ.

Μάλιστα, ήταν η χρονιά που η ΚΑΕ κόντεψε να διαλυθεί και ο Καραμάνος ήταν προ των πυλών. Δεν ειπώθηκε ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Για τις εγκρίσεις ισολογισμού σχεδόν ψήφισαν με νεύμα, με το ζόρι μέτρησαν τα χέρια...
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

γεια σας αδερφια και καλη χρονια, δυστυχώς για ακομη μια χρονια θα συζηταμε τα ιδια και τα ιδια χωρις να βρισκουμε την λυση,ανθρωποι της διοικησης με θρασος (προσωπικα) θα λενε οτι δεν ειναι η ωρα για την αλλαγη,οτι ο προεδρος πρεπει να κοψει την κορδελα στην νεα τουμπα κτλπ,αυτα τα ωραια δηλαδη που λενε.

εν ετη 2022(αντε θα τους δωσω το 23 αν και δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι) δεν μπορεις να εγγραφεις στον ασ ηλεκτρονικα,οταν ολα τα πραγματα στην ζωη μας εχουν γινει ετσι,διπλωματα,ταυτοτητες, πιστοποιητικά ,να εγγραφεις σε στοιχηματικες κτλπ,δηλαδη τι πιστευουν οτι δεν μπορει να γινει ταυτοπροσωπία?,αλλοι ερασιτεχνες εχουν διαβαθμισεις στα διαρκειας τους και ειναι ενιαιο για ολα τα τμηματα ,εμεις κανουμε την πρωτοπορεια και εχουμε διαρκειας για ολα τα τμηματα,δηλαδη αν ειναι καποιος σαν και εμενα που ειναι λατρης του αθλητισμου και του ΠΑΟΚ ειδικοτερα και δεν παει μονο ποδοσφαιρο η μπασκετ, πρεπει να εχω εισόδημα βασιλια για να μπορω να στηριξω με διαρκειας ολα!!! τα τμηματα .(εξαιρεση το χαντμπολ).

θα μπορουσα να γραψω πολλα ακομα κατ εμε αρνητικα αλλα δεν το κανω πχ μυστικοπαθεια επι παντος επιστητου και αλλα.

στα θετικα δεν μπορω να παραβλεψω προσωπικες μαρτυριες παιδιων αλλα μεχρι και συγγενων που αγωνιστηκαν στα τμηματα του ας και δεν τους καταβληθηκε μεχρι και το τελευταιο ευρω(παντα μιλω για ερασιτεχνες και σχετικα μικρα ποσα,αλλα και πχ συγγενη ο οποιος εκανε διπλη δουλεια) ,σε αυτο μπορω να προσθεσω παραξενες συμπεριφορες κατα την διαρκεια τω ετων αλλα οχι απληροσια τουλαχιστον εγω δεν το θυμαμαι ποτε αυτο.

ΠΑΟΚ
george188

Δημοσίευση από george188 »

Το θέμα γενικότερα είναι ότι κράζουμε αλλά δεν κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε. Επίσης ένα τεράστιο θέμα είναι ότι στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ έχουμε ιδιαίτερα πολλούς ενεργούς παράγοντες. Μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που γουστάρουν να ασχοληθούν κ αυτοί που δεν καίγονται με τη μία. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια υπάρχουν εξαιρέσεις σε χάντμπολ κ βολει γυναικών καθώς και ΚΑΕ. Ξαναλέω καλά τα λόγια μας αλλά ας δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε εμείς. Η εγγραφή στον ερασιτέχνη κ η συμμετοχή είναι μια καλή αρχή. Ο γαύρος κ ο βαζελος αυτό κάνουν. Η στήριξη ξ δική μας στα τμήματα είναι μικρή κ αν δεν υπήρχε ο Ιβάν κ 3-4 τρελοί ακόμα που γουστάρουν κ βάζουν λεφτά θα ήμασταν σε τραγική φάση
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

george188 έγραψε:Το θέμα γενικότερα είναι ότι κράζουμε αλλά δεν κάνουμε τίποτα για να το αλλάξουμε. Επίσης ένα τεράστιο θέμα είναι ότι στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ έχουμε ιδιαίτερα πολλούς ενεργούς παράγοντες. Μετρημένοι στα δάχτυλα αυτοί που γουστάρουν να ασχοληθούν κ αυτοί που δεν καίγονται με τη μία. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια υπάρχουν εξαιρέσεις σε χάντμπολ κ βολει γυναικών καθώς και ΚΑΕ. Ξαναλέω καλά τα λόγια μας αλλά ας δούμε τι μπορούμε να αλλάξουμε εμείς. Η εγγραφή στον ερασιτέχνη κ η συμμετοχή είναι μια καλή αρχή. Ο γαύρος κ ο βαζελος αυτό κάνουν. Η στήριξη ξ δική μας στα τμήματα είναι μικρή κ αν δεν υπήρχε ο Ιβάν κ 3-4 τρελοί ακόμα που γουστάρουν κ βάζουν λεφτά θα ήμασταν σε τραγική φάση
φιλε σε αυτο που λες για τους παραγοντες σκεψου και τον κατα προσεγγιση οπαδικο χαρτη της χωρας αλλα και τον αριθμο παλι κατα προσεγγιση των φιλαθλων ,τι να συγκρινουμε τους επιχειρηματιες εδω πανω με κατω(θεσσαλονικη-αθηνα) να γελασω τωρα η του χρονου,επισης σκεψου οτι αυτες οι ομαδες εχουν κατα συντριπτικη πλειοψηφια κοσμο σε νησια και πελοποννησο που ανεκαθεν ειναι δυνατες οικονομικα περιοχες(καλα για τη κρητη που ειναι κρατος δεν το συζηταμε) και βγαζουν και απο εκει παραγοντες(πολιτικοι κτλπ),αδερφε δυστηχως εδω πανω ειμαστε σε δευτερη μοιρα οικονομικα για να μπορει ο επιχειρηματιας μετα την επενδυση του στις εταιριες να πεταει και χρημα στο γουστο του(τουλαχιστον ετσι θυμαμαι την χωρα ακομα και στα καλα της εμας εδω πανω να ειμαστε πισω οικονομικα απο τους κατω,τους νησιωτες κτλπ,μπορει να κανω και λαθος)

δεν μιλω σαν θεσσαλονικιος αλλα λογω ΠΑΟΚ και των πηγαινε-ελα ισως και να μιλουσα αλλα μιλαω σαν επαρχιωτης νομου βορειου ελλαδος οχι ισως σιγουρα ακομα σε χειροτερη μοιρα και απο την θεσσαλονικη.

ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
PaokCuba4

Πρώτος τίτλος της χρονιάς για την ομαδάρα μας!

Ματς που πρέπει να γυρίσει ο διακόπτης και να πανηγυρίσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να νικήσει όχι μόνο γιατί το απαιτεί η ιστορία του, αλλά μια νίκη θα φέρει και την ηρεμία και θα αποφευχθούν εν θερμώ αποφάσεις εν όψει ενδεχόμενων αλλαγών.

Ευχή όλων μας οι παίκτες και ο προπονητής να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και στο τέλος να πανηγυρίζουν διατηρώντας την πολύ καλή παράδοση που έχουμε στα νησιά. :mrgreen:

Το παιχνίδι θα το δείξει η ΕΡΤ 3 στις 19:15.

Εγώ θα δώσω τη θετική μου σκέψη από το αεροπλάνο! Εσείς εδώ δώστε πόνο! ;)

ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Φερτε μας το κυπελλο, στον πυργο τον λευκο...
:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
fossa

Δημοσίευση από fossa »

Αυτό το "πρώτος τίτλος της χρονιάς" στο σούπερ καπ μου την έδινε πάντα ιδίως τώρα που παίζεται την επόμενη χρονιά αχαχαχαχα κανονικά είναι ο τελευταίος τίτλος της προηγούμενης σεζόν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”