Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2021-2022
Ο ΠΑΟΚ μετά την έλευση του Ρίβερς και με δεδομένη την ανάγκη για ενίσχυση του μέσα στη ρακέτα, προχωρά σε νέα κίνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketplus.gr ο “Δικέφαλος” έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με ξένο σέντερ, που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας “δυνατής” χώρας της Ευρώπης, και είναι καλός ιδίως στα ριμπάουντ και στα αμυντικά του καθήκοντα.
Με αυτό το δεδομένο όλα δείχνουν ότι θα λυθεί η συνεργασία με τον Ογκμπέιντε, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα…
Εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακοίνωση κιόλας από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τον παίκτη που φέρεται να έχει συμφωνήσει.
Πάντως ο Raduljica εμφανίστηκε τελευταία στη Κορέα...
Εκτός κι αν έγινε κάποιος πόλεμος τη νύχτα και κατακτήσαμε τη Κορέα, τότε αυτός που αναφέρει το άρθρο, δεν είναι ο Raduljica.
Με αυτό το δεδομένο όλα δείχνουν ότι θα λυθεί η συνεργασία με τον Ογκμπέιντε, ο οποίος δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα…
Εντός της ημέρας δεν αποκλείεται να υπάρξει ανακοίνωση κιόλας από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ για τον παίκτη που φέρεται να έχει συμφωνήσει.
Πάντως ο Raduljica εμφανίστηκε τελευταία στη Κορέα...
Εκτός κι αν έγινε κάποιος πόλεμος τη νύχτα και κατακτήσαμε τη Κορέα, τότε αυτός που αναφέρει το άρθρο, δεν είναι ο Raduljica.
Ωραία τώρα που έφυγε ο ογκμπειντες δεν θα τρώμε 60 σε κάθε πρώτο ημίχρονο
-
O κλειτος λέει ότι έρχεται γνώριμος της ελληνικής λιγκας. Όπως λέει χαρακτηριστικά: "Να παίρνει κάνα ριμπάουντ, να κάνει κάνα μπλοκ. Μέχρι εκεί"
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Σουριναμέζος
Άμα είναι να μην φέρουμε κάποιον που θα αποτελεί ουσιαστική αναβάθμιση τι τον διώξανε τότε τον συμπαθή Ντέρεκ?
- KalamarGiannis
διορθώνω φίλε διότι άλλο λέει ο Κλείτος:
https://basketplus.gr/erchetai-xenos-se ... ogkbeinte/
Ο “Δικέφαλος” έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με ξένο σέντερ, που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας “δυνατής” χώρας της Ευρώπης, και είναι καλός ιδίως στα ριμπάουντ και στα αμυντικά του καθήκοντα.
Ο “Δικέφαλος” έχει προχωρήσει τις συζητήσεις με ξένο σέντερ, που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας “δυνατής” χώρας της Ευρώπης, και είναι καλός ιδίως στα ριμπάουντ και στα αμυντικά του καθήκοντα.
-
Εγώ αυτό που έγραψα ήταν ακριβώς τα λόγια του Κλειτου στο Twitter. Αλλά ναι στο site το μεταφέρει έτσι.KalamarGiannis έγραψε:διορθώνω φίλε διότι άλλο λέει ο Κλείτος:
- KalamarGiannis
OK tweets δεν κοιτάω, απλά διόρθωσα γιατί είναι άλλο το νόημα στις 2 περιπτώσεις...
για να μη γκρινιάζουμε ακόμη δεν ακούσαμε ούτε ποιος είναι ο παίκτης.
Αν δώσει πάντως άμυνα και ριμπάουντ σε καλό επίπεδο νομίζω ένα κλικ βελτιωνόμαστε...
για να μη γκρινιάζουμε ακόμη δεν ακούσαμε ούτε ποιος είναι ο παίκτης.
Αν δώσει πάντως άμυνα και ριμπάουντ σε καλό επίπεδο νομίζω ένα κλικ βελτιωνόμαστε...
- BlackMagicPAOK
O Ogdeibe είχε σε 7 ματς, 11 λεπτά μ. ο και 14 στα 17 2π!
Λίγα ριμπάουντ (19), λίγες τάπες(2).
Ο καινούριος θα δώσει παραπάνω;
(ίσως έρθει και για το ματς με τους Γάλλους διάβασα!!)
Ο κόουτς θα ψάξει περισσότερο τον ψηλό του;
Λίγα ριμπάουντ (19), λίγες τάπες(2).
Ο καινούριος θα δώσει παραπάνω;
(ίσως έρθει και για το ματς με τους Γάλλους διάβασα!!)
Ο κόουτς θα ψάξει περισσότερο τον ψηλό του;
Πρώτο και κυριότερο... για να πάρει rebound ο ψηλός ( και όχι μόνο) θα πρέπει να παίζουμε τέτοια άμυνα έτσι ώστε οι αντίπαλοι να είναι άστοχοι.
Όταν ο αντίπαλος έχει 70% στα δίποντα και 50% στα τρίποντα και τον Ρόντμαν να φέρεις, θα φαίνεται ότι δεν παίρνει ριμπάουντ.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο λυκογιάννης θα μπορούσε και έπρεπε να εκμεταλλευτεί πολύ περισσότερο τον νιγηριανό και δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξει αυτό το χάλι της ομάδας απλά με την αντικατάστασή του
Όταν ο αντίπαλος έχει 70% στα δίποντα και 50% στα τρίποντα και τον Ρόντμαν να φέρεις, θα φαίνεται ότι δεν παίρνει ριμπάουντ.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο λυκογιάννης θα μπορούσε και έπρεπε να εκμεταλλευτεί πολύ περισσότερο τον νιγηριανό και δεν βλέπω πως μπορεί να αλλάξει αυτό το χάλι της ομάδας απλά με την αντικατάστασή του
- painkiller4
https://www.win-basketball.com/en/clien ... nthony-lee
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία
Άντονι Λι
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία
Άντονι Λι
-
- Σουριναμέζος
Β Ισπανίας αγωνίζεται, είχε περάσει από Πανιώνιο και Ρέθυμνο με 7 μ.ο. πόντους και 5 μ.ο. ριμπάουντ και στους δύο
- KalamarGiannis
6.9'' - 205.7 cm ύψος , από δύναμη καλός δείχνει, ε δε μπορεί οι 5-6 πόντοι και 5-6 ριμπαόυντ να ναι άσχημοι για το πως είμαστε τώρα και τι παίρναμε από τον άλλο... η καλή άμυνα είναι το θέμα εδώ, μακάρι να χει κάτι να δώσει