23. Shinji Kagawa
- ΑποστόληςΑ
Re: 23. Shinji Kagawa
Ελπιζω να εννοεις στυλιστικαjohn4serres έγραψε:Αύριο θα κάνει την καλύτερη του εμφάνιση με την ασπρόμαυρη φανέλα.
- falconakis
Πείτε με ονειροπαρμένο αλλα εγω περιμενω μια καλη εμφάνιση πριν μας χαιρετήσει...
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
-
falconakis έγραψε:Πείτε με ονειροπαρμένο αλλα εγω περιμενω μια καλη εμφάνιση πριν μας χαιρετήσει...
Εισαι ονειροπαρμενος.
- Shivaspace
να βλέπω 11 παιδιά, 11 παιδιά, 11 Παοκτσάκια
για να γαμάνε τ αριανά, όλα τ αριανά,
που ναι ολά πουταναριά
..άρωμα αποστολής και κάρφωμα τον καρυπίδη, είναι η πραγματικότητα και όχι όνειρο
για να γαμάνε τ αριανά, όλα τ αριανά,
που ναι ολά πουταναριά
..άρωμα αποστολής και κάρφωμα τον καρυπίδη, είναι η πραγματικότητα και όχι όνειρο

Πώς λέγεται το φιλότιμο στα ιαπωνικά; Ρε, εδώ δείχνουν σημεία ζωής ο Τέιλορ και ο Εσίτι κι εσύ τίποτα;
- Μπαρκαρούτσος
Φαντάζομαι κάποιον τυχαίο οπαδό της Man. United ή της BvB να αναρωτιούνται 3 τα χαράματα "Ρε πού είναι αυτός ο Kagawa;" και να ψάχνουν..
Και βρίσκουν ότι παίζει σε εκείνον τον PAOK στην Ελλάδα και αγωνίζεται απειροελάχιστα..
"Ρε 'σύ, πολύ ομαδάρα πρέπει να είναι αυτός ο ΠΑΟΚ!" θα σκέφτονται..
Και βρίσκουν ότι παίζει σε εκείνον τον PAOK στην Ελλάδα και αγωνίζεται απειροελάχιστα..

- ΑποστόληςΑ
Για να δώσει σημεία ζωής (και να καταπλήξει τα πλήθη) θα πρέπει πρώτα να αγωνιστεί.Miles έγραψε:Πώς λέγεται το φιλότιμο στα ιαπωνικά; Ρε, εδώ δείχνουν σημεία ζωής ο Τέιλορ και ο Εσίτι κι εσύ τίποτα;
- NikLiverpool
ΚαλόΜπαρκαρούτσος έγραψε:Φαντάζομαι κάποιον τυχαίο οπαδό της Man. United ή της BvB να αναρωτιούνται 3 τα χαράματα "Ρε πού είναι αυτός ο Kagawa;" και να ψάχνουν..

Ρε φιλε με οσα βλεπουμε μεσοεπιθετικα τι στο διαολο κανει στις προπονησεις ο γιαπωνεζος που δεν αξιζει να μπει αποστολη και να παρει καποια λεπτα συμμετοχης σε σχεση με Μουργκ η Μιτριτσα? Στον Καγκαβα βρηκαμε να εξαντλησουμε το θαρρος μας για αποφασεις παραγκωνισμου? Ολοι οι αλλοι αξιζουν ευκαιριας,αυτος οχι?
-
Δεν ξέρω για εσάς εγώ όταν πριν λίγο καιρό τον είδα σε σειρά προπονησεων μου φάνηκε μια χαρά και σε φυσική κατάσταση αλλά και σε ετοιμότητα-ενταση.
Δεν ξέρω τι παιζει με τον κόουτς (σίγουρα ο Ιάπωνας είναι μεγαλύτερη ποσοτητα από τον Λου), αλλά από αυτά που εγώ είδα δεν δικαιολογείται ο παραγκωνισμός του.
Δεν ξέρω τι παιζει με τον κόουτς (σίγουρα ο Ιάπωνας είναι μεγαλύτερη ποσοτητα από τον Λου), αλλά από αυτά που εγώ είδα δεν δικαιολογείται ο παραγκωνισμός του.
- O Teleutaios Savourai
Εδώ που φτάσαμε, ας πάρει και αυτός μια ευκαιρία ακόμα...
ποτέ δεν ξέρεις, ο Θεός είναι μεγάλος και δρα με μυστήριους τρόπους...
ποτέ δεν ξέρεις, ο Θεός είναι μεγάλος και δρα με μυστήριους τρόπους...