ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από black_star_ninja »

obanebane έγραψε:Εμένα η ιστορία μου έχει διδάξει ότι τους καλούς παίχτες που παίζουν στην νότια Ελλάδα τους παίρνει ο γαύρος,ότι αφήνει δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο,για να τον έχει αφήσει αυτόν τον Κότσιρα τόσο καιρό, σημαίνει ότι δεν αξίζει.
Δεν ξέρω αν σας πείθει το παραπάνω,τα παραδείγματα ομως είναι πολλά.
Φερτε τα στο μυαλό,να μη γράφω τώρα.
Έχουν μάτια που κόβουν,παντού παιδιά.
Και φυσικά τον τρόπο με τις ομάδες εδώ κάτω,να παίρνουν αυτούς που θέλουν.
Ο μοναδικός που ήθελαν και τους ξέφυγε ήταν ο Λημνιος και αυτό έγινε γιατί ο πατέρας του ήταν άρρωστος ΠΑΟΚτσης.
Έτσι είναι. Κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτο. Ο κάθε παίκτης θα σκεφτεται σκβαρα να μπλέξει στα πλοκάμια τους.. άσχετα που δικαιώνονται στα στημενα δικαστήρια, όλοι ξερουν τι γινεται.. ποιος θέλει να του κλέψουν το σπίτι..; Ποιος θέλει να κανει δρομολόγια γαύρος νοτινγκχαμ γαύρος β’;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που γράφεις.
Η πλειοψηφία των Ελλήνων του γαύρου που ξεχώρισαν,έχει παίξει με επιτυχία στο εξωτερικό και μιλάμε για ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Τον Κότσιρα δεν τον ξέρω, αλλά η Μέτροσπορ που συνήθως τους ποδοσφαιριστές μας τους παρουσιάζει κατά ένα χρόνο γηραιότερους, αυτόν τον αναφέρει 27 ετών, σαν να θέλουν να τον παρουσιάσουν όσο καλύτερα μπορούν, ώστε να γίνει μια ακόμη αποτυχημένη μεταγραφή. Η Μέτροσπορ θεωρώ ότι είναι κύριο γρανάζι της προπαγάνδας του χοντού.

Όπως και να έχει, μια τέτοια μεταγραφή είναι για τον πάγκο, μου αρέσει που είναι Έλληνας, αλλά ποιος δίνει 500Κ για 28χρονο Έλληνα παίκτη για παγκίτη και μάλιστα για το καλοκαίρι, άρα την επόμενη σεζόν που θα είναι 29 ετών;

Υγ: Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, που γίνεται τώρα, μου λέει ότι, πέρα του γεγονότος ότι ο Ιβάν είναι ακόμη ζεστός με τον ΠΑΟΚ έμπρακτα, θα στηρίξει μεταγραφικά τον Γκαρσία. Ελπίζω οι μεταγραφές να είναι δικές του, και να μην μας φορτώσει πάλι ποδοσφαιριστές ο εκάστοτε ΤΔ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτά τα δρομολόγια τα κάνουν οι μετριοκακοι,τι να τους κάνει αυτούς ο ΠΑΟΚ;
Ή μάλλον μόνο τέτοιους έχει πάρει μέχρι τώρα από την εγχώρια αγορά γι'αυτό δεν έχει φτουρισει κανένας.
Πιστεύω ότι μάθαμε από αυτά τα λάθη.
Μόνο ακαδημία λοιπόν και σαρωμα σε όλη την Ελλάδα στις μικρές ηλικίες,ειδικά στη βόρεια Ελλάδα που δεν επιτρέπεται ούτε μισό ταλέντο να χάνεται.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Kap έγραψε:
joshua έγραψε:Για ονομα του Θεου ποιος Κοτσιρας? Αν μετα τις δηλωσεις μετα τους αγωνες παμε και σε επιλογες τυπου Κοτσιρα θα αρχισω να πιστευω πως προσλαβαμε προπονητη τον Αγγελο...
Δημήτρη επειδή τον έχω δει σε αρκετά ματς τον συγκεκριμένο δεν θεωρώ ότι είναι τόσο κακός. Από τον Ροντρίγκο ας πούμε τον θεωρώ (πολύ) καλύτερο. Μπακ που κατεβάζει μπάλα και τρέχει μαζί της ενώ δίνει και πλάτος στο γήπεδο. Επίσης, αξιοπρεπής αμυντικά αφού έχει καλή φυσική κατάσταση. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα όταν τον πήρε η Τρίπολη έπαιζε δεξί εξτρέμ στην πρώην ομάδα.
Ειναι επιπεδου Ματος; Αν ναι, φερτε τον.
Αν οχι, καλα ειναι εκει που ειναι.
Φτανει πια οι μεταγραφες "βαθους" ( αναγουλιαζω πια και με το που το γραφω).
Παρε μια παικταρα η αλλιως τιποτα.
Μεταγραφες 500χιλ και καμια 200 ο μισθος του, γιατι;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Συμφωνώ, για την ώρα όπως είπα και πιο πάνω προέχουν τα κενά σε χαφ και επίθεση.
Αφού τα καλύψεις αυτά βλέπεις και για τα υπόλοιπα.
500χιλιαρικα για παίχτη της Τρίπολης μου κακοφαινονται..
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

1. Ακούγεται επιστροφή Λάμπρου. Not bad για αποφόρτιση Τζόλη κ ίσως 10ροειδές.

2. Μεταγραφές από ελληνικό πρωτάθλημα. Σε θεωρητικό επίπεδο ναι, αφού τους έχεις δει αρκετά τουλάχιστον στη λίγδα. ΑΛΛΑ, θα πρέπει αφενός να ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες στο γάλα στην ομάδα που αγωνίζονται και μην ξεχνάμε πως άλλες οι απαιτήσεις σε μικρή κ άλλη σε Τοπ κλαμπ.
Άβαταρ μέλους
Dimitris++++

Δημοσίευση από Dimitris++++ »

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις ήρθε και η διάψευση για Κότσιρα. Προσωπικά χωρίς την παραμικρή πληροφορία ( απαιτούμενη διευκρινίση) θεωρώ ότι ίσως παίζει για κολογαυρο σαν back up του καραγκιόζη που έχουν με σηκωμένο το σορτσάκι και όλο αυτό να αποτελεί μια ακόμη μεγάλη νίκη μεταγραφική του χοντρού. :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris++++ την Τρί 22 Δεκ 2020, 12:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ToMousiTouCrespo

Δημοσίευση από ToMousiTouCrespo »

iasoiako έγραψε:https://www.paokfc.gr/profiles/%CE%B3%C ... B1%CF%82-2/

Ίδια ημερομηνία γέννησης, ίδιο αριθμό φανέλας και στο επίσημο site της ΠΑΕ
https://www.paokfc.gr/profiles/%CE%BB%C ... F%81%CE%B1

Οι αντίπαλοι είναι, μην τρελαίνεστε :opaokara:
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Κανένα θέμα με Κώτσιρα
Ούτε καπνός, ούτε φωτιά για τον δεξιό μπακ του Αστέρα

Εδώ και μερικές ώρες έχει ξεκινήσει έντονη φημολογία αναφορικά με ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον δεξιό οπισθοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Κώτσιρα.

Μάλιστα, υπήρξαν και δημοσιεύματα περί συμφωνίας και ανακοίνωσης του παίκτη από τον Δικέφαλο.

Όπως λένε στον ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει ούτε καπνός ούτε φωτιά γιατί απλά ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της ομάδας από την Αρκαδία δεν ενδιαφέρει τους «ασπρόμαυρους».

Όσον αφορά την… ανακοίνωση προφανώς υπήρξε μπέρδεμα με την database που υπάρχει στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ με όσους παίκτες έχει τεθεί αντιμέτωπος ο Δικέφαλος

inpaok
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Άδικα κραξαμε :p
Kap

Δημοσίευση από Kap »

xrisitsapa έγραψε:
Kap έγραψε:
joshua έγραψε:Για ονομα του Θεου ποιος Κοτσιρας? Αν μετα τις δηλωσεις μετα τους αγωνες παμε και σε επιλογες τυπου Κοτσιρα θα αρχισω να πιστευω πως προσλαβαμε προπονητη τον Αγγελο...
Δημήτρη επειδή τον έχω δει σε αρκετά ματς τον συγκεκριμένο δεν θεωρώ ότι είναι τόσο κακός. Από τον Ροντρίγκο ας πούμε τον θεωρώ (πολύ) καλύτερο. Μπακ που κατεβάζει μπάλα και τρέχει μαζί της ενώ δίνει και πλάτος στο γήπεδο. Επίσης, αξιοπρεπής αμυντικά αφού έχει καλή φυσική κατάσταση. Αν θυμάμαι καλά μάλιστα όταν τον πήρε η Τρίπολη έπαιζε δεξί εξτρέμ στην πρώην ομάδα.
Ειναι επιπεδου Ματος; Αν ναι, φερτε τον.
Αν οχι, καλα ειναι εκει που ειναι.
Φτανει πια οι μεταγραφες "βαθους" ( αναγουλιαζω πια και με το που το γραφω).
Παρε μια παικταρα η αλλιως τιποτα.
Μεταγραφες 500χιλ και καμια 200 ο μισθος του, γιατι;
Όχι φίλε. Επιπέδου Μάτος δεν είναι. Ούτε κατά διάνοια. Απλώς νομίζω ότι είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε. Τέλος πάντων, Κουβέντα να γίνεται, δε νομίζω ότι θα γίνει η μεταγραφή. Όποιοι είναι πραγματικά καλοί από κάτω, ισχύει αυτό που λέει ο Μπάνε, τους τσιμπάει πιο νωρίς ο γαύρος. Δύσκολο να πάρεις παίκτη, και μάλιστα καλό, από τον μποροθρύλο.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Στις όποιες μεταγραφές ή/ και επιστροφές από δανεισμό, τον πρώτο και τελευταίο λόγο πρέπει να έχει ο Πάμπλο, ο Τ.Δ. να ακούσει τα κελεύσματά του και ανάλογα με το budget να κινηθεί. Ο Πάμπλο θα κριθεί τον Μάιο και όλη η ομάδα, κανένας μάνατζερ και κανένας ΑΡΔ.
Δυστυχώς το καλοκαίρι το πλάνο σχεδιάστηκε πάνω στο 3-4-2-1 του Άμπελ, έγιναν λάθη στον σχεδιασμό, βλ. Murg για αντι-Πέλκας και Τσόλακ, υπήρξε η ατυχία με Μιχάι και Wague και τώρα πρέπει να γίνει αγώνας δρόμου για να καλυφθούν κενά ει δυνατόν τα περισσότερα εντός της εβδομάδας, παράλληλα με σύνεση. Δύσκολος συνδυασμός.
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Για τον Λαμπρου ολοι γραφουν οτι επιστρεφει. Kαι το sdna.
Προσωπικα ειμαι τελειως αρνητικος καθοσον και τις δυο φορες δεν
καταφερε να αποδειξει οτι δουλευει παρα το ταλεντο του....
Τωρα αν ειναι μια φτηνη λυση για αλλαγη για εξι μνηνες....
Θα προτιμουσα ενα αλλο ταλεντο ή ενα δανεικο αν δεν υπαρχουν λεφτα
και σε συνδυασμο με το γεγονος οτι ο Τζολης μπορει να παιξει σαν φορ
αν δεν ερθει φορ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το καλο ειναι οτι η ομαδα εχει τοσο χτυπητές αδυναμιες που ειναι και εντοπισμένες που ειναι ευκολο να ξερει κανεις τι θελουμε. Το δυσκολο ειναι να βρεις τους καταλληλους παικτες να κουμπωσουν. Επισης το καλο ειναι οτι εχουμε αρκετο ροστερ να καλυψει κενα. Το κακο ειναι οτι τα κενα μας ειναι εντεκαδατα.θεωρω οτι με τους 2 χαφ που εχουμε αναγκη στο κεντρο θα λειτουργησει ολη η ομαδα καλυτερα. Μερικες φορες στο ποδοσφαιρο χρειαζεσαι ενα δυο στοιχεια να προσθεσεις για να αποδωσει η ομαδα τα μεγιστα.
Τωρα να προσπαθουμε να κλεισουμε τρυπες σε θεσεις που ουτως η αλλως εχουμε μια υποφερτη καλυψη εμενα με αφηνει αδιαφορο. Πχ Λαμπρου. Ερχεται για μπακ απ του Τζολη επειδη μας τελειωσε ο Ζαμπας. Πολλα πειραματα πολλα στοιχηματα πολλα λεφτα χαμενα. Σπρωξτε τα σε 2 χαφαρους να ανεβει ολο το επιπεδο της ομαδας. Το ποσο επιδραστικοι μπορει να ειναι φαινεται με την εικονα την αγωνιστικη μας με και χωρις Καντουρι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”