Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ
Ο τεχ διευθυντής δε ξέρω τι ικανότητες έχει για τους παίκτες που θα φέρει ή έφερε, αλλά τουλ προσπαθεί να συμμαζέψει κάποια πράγματα που είχαν ξεχιλώσει στο όριο της απελπισίας.
- paokovios1974
Γιατί ακόμα δεν οριστικοποιηθηκε η αποχώρηση τουjoshua έγραψε:Τον Βιερινια γιατι τον εχεις στη λιστα?
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια..
Περνάς την Τετάρτη, παίρνεις για μπροστά να κάνει τριάδα με Τσολακ Ζιφκο, παίρνεις και 6αρι στυλ Guarin που είναι κι αυτός ελεύθερος, το γυρνάς σε 4-3-3 και βρες τον 2ο..
Α, και δεξί μπακ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περνάς την Τετάρτη, παίρνεις για μπροστά να κάνει τριάδα με Τσολακ Ζιφκο, παίρνεις και 6αρι στυλ Guarin που είναι κι αυτός ελεύθερος, το γυρνάς σε 4-3-3 και βρες τον 2ο..
Α, και δεξί μπακ.
Δε φτάνει ένα ρε Τζος. Χρειάζεται.
Άντε 1,5..
Άντε 1,5..
- black_star_ninja
Sportime σχετικα με την πωληση Μιχογιεβιτς:
"Πέρασε στα ψιλά, αλλά τα νούμερα είναι πάντα ψυχρά και δείχνουν διαφορετικά πράγματα, ειδικά όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο.
Το deal του Μιχόγεβιτς στην Γκέζτεπε όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», εγγυημένα, έχει φέρει στον ΠΑΟΚ περισσότερα απ’ όσα έφερε (π.χ.) ο δανεισμός του Βέρντε στην Σπέτσια.
500 χιλιάρικα καταβάλλονται από τους Τούρκους, ίσα δηλαδή ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου του Ζίβκοβιτς, με τον «δικέφαλο» να κρατάει και ένα 15% μεταπώληση. Συμφωνία με υπογραφή Βρύζα – Διαμαντόπουλου."
"Πέρασε στα ψιλά, αλλά τα νούμερα είναι πάντα ψυχρά και δείχνουν διαφορετικά πράγματα, ειδικά όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο.
Το deal του Μιχόγεβιτς στην Γκέζτεπε όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», εγγυημένα, έχει φέρει στον ΠΑΟΚ περισσότερα απ’ όσα έφερε (π.χ.) ο δανεισμός του Βέρντε στην Σπέτσια.
500 χιλιάρικα καταβάλλονται από τους Τούρκους, ίσα δηλαδή ο πρώτος χρόνος του συμβολαίου του Ζίβκοβιτς, με τον «δικέφαλο» να κρατάει και ένα 15% μεταπώληση. Συμφωνία με υπογραφή Βρύζα – Διαμαντόπουλου."
- Sick Bastard
Και Καβάνι θέλω αν περάσουμε κι αυτός ελεύθερος είναιParolos έγραψε:Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια..
Α, και δεξί μπακ.
- Unpsofable78
Χασογκολης.
Εχετε δει το βίντεο με τις απίστευτες χαμένες ευκαιρίες των σταρ;
Ε πραγματικά έχει με διάφορα τις περισσότερες.
Μου αρέσει που κραζαμε Ακπομ και τον υποτίθεται μεταγραφικό στόχο Τσουπο Μοτινγκ

Εχετε δει το βίντεο με τις απίστευτες χαμένες ευκαιρίες των σταρ;
Ε πραγματικά έχει με διάφορα τις περισσότερες.
Μου αρέσει που κραζαμε Ακπομ και τον υποτίθεται μεταγραφικό στόχο Τσουπο Μοτινγκ
- paokovios1974
Τον οποίο ούτε καν τον έβαλα στο ροστερ, απλα ειμαστεjoshua έγραψε:Υπαρχει και ο Ροντριγκο ρε.
Ένας λίγο χειρότερος δε σου κάνει?Sick Bastard έγραψε:Και Καβάνι θέλω αν περάσουμε κι αυτός ελεύθερος είναιParolos έγραψε:Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια..
Α, και δεξί μπακ.
- Sick Bastard
- paokovios1974
Τα βρήκε κι αυτός ο αχλεμπουρας ο μέσι με την μπαρτσελονα πάνω που είχαμε ανοίξει και δίαυλο επικοινωνίας.
ΔΗΛ μια ερωτηση . Αν φυγει ο φερρειρα που αν δεν παει καλα στην ελλαδα ( καλα σε ενδεχομενο καιο μη προκρισης και σφαλιαρων στις εγχωριες διοργανωσεις τελειωνει συντομα σχετικα) λεμε τωρα αν ερθει νεος προπονητης και γουσταρει τον ουαρντα και θελει να τον ενεργοποιησει υπαρχει ορος στο συμβολαιο δανεισμου για επιστροφη το γεναρη??? να προβλεψουν στη παε . ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ !!!
Η ομαδες πρωταθλητισμου δεν εχουν 6 ρια , ειναι παρωχημενο πλεον αυτο παιζουν με 8 ρια οπως και ο λουτσεσκου το γνωριζε αυτο...
Η ομαδες πρωταθλητισμου δεν εχουν 6 ρια , ειναι παρωχημενο πλεον αυτο παιζουν με 8 ρια οπως και ο λουτσεσκου το γνωριζε αυτο...