Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports
Re: Νέα αεκ-ΠΑΟΚ 12/05 20:30 Cosmotesports
Άιντε να πηγαίνω και γω σιγά σιγά....
Δεν αντέχω άλλο..... αναμονή...
Δεν αντέχω άλλο..... αναμονή...
Φίλε κατ κι εγώ κάπως έτσι ήμουν. Πήρα το εισιτήριο για να το χω. Τελικά βολεύτηκα και με τη μετακίνηση.
Τα πρώτα λεωφορεία έχουν παρκάρει έξω από το οακα. Δεν αρχίσαμε να μπαίνουμε ακόμα.
Τα πρώτα λεωφορεία έχουν παρκάρει έξω από το οακα. Δεν αρχίσαμε να μπαίνουμε ακόμα.
Α ρε αδέρφια πόσο σας ζηλεύω που θα είστε δίπλα στην ΟΜΑΔΑ,άιντε και με την κουπα
- Caballo Viejo
Μετά από πέντε δεκαετίες καψούρας η καρδιά μου εξακολουθεί να πεταρίζει σαν να 'μαι 15 χρονών για τον ΠΑΟΚ. Η συγκίνηση είναι πολύ μεγάλη σήμερα. Γυρεύουμε δικαίωση απόψε για την καλύτερη ομάδα φέτος στην Ελλάδα, που την κλέψανε μ' έναν αναίσχυντο τρόπο. Δικαιοσύνη ζητάμε Θεέ μου, τίποτα περισσότερο! Γερά αδέρφια και συνετά. Μέσα και έξω από το γήπεδο. ΠΑΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το φετινο Κυπελλο θα ειναι πολυ πιο γλυκο απτο περσινο αν κατακτηθει. Τιτλος μες την εδρα της χαρτινης,οτι καλυτερο για επιλογο της χρονιας. Νομιζω το ματι τον ποδοσφαιριστων γυαλιζει και θα δωσουν τα παντα για να κερδισουν. Φοβαμαι πολυ την καταρα του ΟΑΚΑ,αλλα ειμαστε καλυτερη ομαδα και πρεπει να το πιστεψουμε
Μπήκαν[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180512/27e7ec0c1b878e4cc64c181a03f78188.jpg[/img]
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ολοι ειμαστε ετσι...kataramenos5 έγραψε:Δεν ηθελα να παω ,για πολλους λογους ο κυριοτερος οτι με γυρισε το μυαλο και δε ξερω τι θα γινει να στραβωσει η φαση.Δεν ειμαι ο εαυτος μου.Εξαλλου ποιος τον .... το μαστραπα.Ομως οσο πλησιαζει η ωρα του ματς ...τρελαινομαι και νιωθω οπως ο Γιαννης
giapas έγραψε:Μόλις καβατζωσα εισιτήριο , τελευταία στιγμή από Πανελλήνιο. Δεν άντεξα να μη πάω .
..............
Πάμε να ξεσκίσουμε τους χάρτινους.
Τίποτα άλλο κι όλα θα πάνε καλά
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ
Παμε να το παρουμε...
Ολοι μαζι ρε!!!
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Μεγάλη περιφάνεια για αυτή την ομάδα που για 2η συνεχόμενη φορά πήγε στον τελικό και δεν επιρρεάστηκε. Θα το σηκώσουμε γιατί το αξίζουμε. Ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει και σας πονά ΠοΚεμον!
sourmenetes έγραψε:Ολοι ειμαστε ετσι...kataramenos5 έγραψε:Δεν ηθελα να παω ,για πολλους λογους ο κυριοτερος οτι με γυρισε το μυαλο και δε ξερω τι θα γινει να στραβωσει η φαση.Δεν ειμαι ο εαυτος μου.Εξαλλου ποιος τον .... το μαστραπα.Ομως οσο πλησιαζει η ωρα του ματς ...τρελαινομαι και νιωθω οπως ο Γιαννης
giapas έγραψε:Μόλις καβατζωσα εισιτήριο , τελευταία στιγμή από Πανελλήνιο. Δεν άντεξα να μη πάω .
..............
Πάμε να ξεσκίσουμε τους χάρτινους.
Τίποτα άλλο κι όλα θα πάνε καλά
ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ
Παμε να το παρουμε...
Ολοι μαζι ρε!!!
Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
- V-olakiotis
Καλώς ορίσατε αδέλφια!
Ξεκινάω για ΟΑΚΑ να βρω τους υπόλοιπους Μάο Μάο!
Γαμηστε την Κούλα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Ξεκινάω για ΟΑΚΑ να βρω τους υπόλοιπους Μάο Μάο!
Γαμηστε την Κούλα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 12 Μάιος 2018, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
100 χανουμισες καψαν ενα βανακι με 4 ατομα δικα μας..
αντρικια ενεργεια, οπως το πρωταθλημα που κλεψανε
αντρικια ενεργεια, οπως το πρωταθλημα που κλεψανε