Ναι, το καθαρο μυαλο φανηκε και στη φαση του πεναλτι. Η οτι ο Τζαλμα τραυματιστηκε. Αφου εχει τρεξιματα... Και ο Πριγιο επισης...goran 64 έγραψε: Εγώ σήμερα δεν είδα καμιά άλλη ψόφια ομάδα πλην της Κέρκυρας και ότι ο Κάτσε ήταν ο αδύναμος κρίκος στα χαφ!
Σκότωσε πολλές φορές την ανάπτυξη της ομάδας και στο τέλος πήρε και μια τελείως αχρείαστη-ανόητη κάρτα!!!!
Μια χαρά τρεξίματα, μην σε πω και με το παραπάνω απ όσα περίμενα με βάση όσα άκουγα απ τους ειδικούς δηλαδή, είχαν οι Μάτος, Τζάλμα, Σάκχοφ, Κρέσπο και Πρίγιοβιτς κι ας αγωνίστηκαν όλοι τους στην Σουηδία, πριν 3 μέρες...
Περίεργες λογικές συνέχισα να βλέπω απ τον πάγκο του Π.Α.Ο.Κ., ευτυχώς όμως όχι μόνο με δική μου εκτίμηση...
sera4 έγραψε:καλα ρε ........... ειναι δυνατον να αφηνεις το τζαλμα μεσα και να παιζει η ομαδα 15-20 λεπτα με 10 παιχτες? θα μας τρελανετε φετοςSera4 έγραψε:επειδη ενω ειχε αλλαγη προτιμησε να βγαλει τον πριγιοβιτς...![]()
Φανηκε και απο το οτι μετα το 65 ηταν ΟΛΟΙ ψοφιοι
Η ομαδα λεμε ολοι οτι εχει κανει μια απαραδεκτη προετοιμασια και οτι οι παιχτες ειναι καμμενοι/στα ορια τους. Και εσυ μου λες οτι θες να παιξει ξανα το ιδιο διδυμο που πριν 3 μερες δε μπορουσε να κουνηθει με Εστερσουντ;
Αν σας φαινεται ΤΟΟΟΟΣΟ παραλογο να παιζει ενας παιχτης, με την ΚΕΡΚΥΡΑ, στην ΤΟΥΜΠΑ, με ΜΙΣΗ ομαδα εμεις στην θεση του, τα παραπονα προς Μιχελ που τον κρατησε και δε πηρε αλλον εγκαιρως.
ΕΝΑΝ αλλον ειχες στα χαφ που επαιξε προχθες, δε γινεται να "γκρινιαζεις" για τετοια επιλογη
Οσο για Καμπος, να ελεγε και εκεινος ποναω. Οχι ειμαι καλα αμεσως πριν την αλλαγη