10.Djalma Campos
Re: 10.Djalma Campos
Σε ευχαριστώ αδερφέ μου....Όντως τραγικός ο αρδ,κάτι τέτοιοι είναι καρκινώματα για τον ΠΑΟΚ μας χρόνια τωρα...
- navigator11
Πάντως, όταν του απευθύνθηκε ο λόγος, δεν ακούστηκε το όνομά του. Πχ, όταν ήταν να ρωτήσει ο πετρωτος, ο τσορμπατζογλου κλπ, έλεγε ο υπεύθυνος από τον ΠΑΟΚ "έλα Κώστα", "ναι δημήτρη" και πάει λέγοντας.
Και πούλησε και τρελίτσα ο @@ς. "Με όλο το σεβασμό, την εκτίμηση και μπλα μπλα ... να σας μεταφέρω και κλίμα από τον κόσμο μπλα μπλα
Δικαιούμαστε να παίζουμε με 10 παίχτες αντί 11;"
Είναι πραγματικά δυσθεώρητο το μέγεθος της ηλιθιότητας!!
Και πούλησε και τρελίτσα ο @@ς. "Με όλο το σεβασμό, την εκτίμηση και μπλα μπλα ... να σας μεταφέρω και κλίμα από τον κόσμο μπλα μπλα
Δικαιούμαστε να παίζουμε με 10 παίχτες αντί 11;"
Είναι πραγματικά δυσθεώρητο το μέγεθος της ηλιθιότητας!!
"ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 10" είπε?
"Αρχιεισαγγελέας" της μ@λακίας λοιπόν ο ΑΡΔ!!!!

"Αρχιεισαγγελέας" της μ@λακίας λοιπόν ο ΑΡΔ!!!!

περαστικα ! ευκαιρια για αυτοσυγκεντρωση κ περισυλλογη !!
να επιστρεψεις δριμυτερος κ πιο ωριμος στην τελικη πρισπαθεια !!
να επιστρεψεις δριμυτερος κ πιο ωριμος στην τελικη πρισπαθεια !!
Έχετε φαγωθεί ρε αδέρφια.. δεν βάζει γκολ, δεν κάνει το ένα, δεν κάνει το άλλο..
ψάχνετε πάντα κάτι για να τρωγόμαστε..
δεν λέω.. και εγώ θα ήθελα κάποιες φάσεις να τις έχει τελειώσει..
αλλά ο παίχτης είναι ΕΞΤΡΕΜ.. δεν περιμένω αποκλειστικά γκολ από αυτόν..
ο παίχτης πρέπει κυρίως να δημιουργεί φάσεις.. και όπως είπε και ο προπονητής μας
είναι μέσα σχεδόν σε κάθε φάση! θα έρθουν και τα γκολ, τα χρειαζόμαστε..
αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη..
καλό μήνα σε όλους
ψάχνετε πάντα κάτι για να τρωγόμαστε..
δεν λέω.. και εγώ θα ήθελα κάποιες φάσεις να τις έχει τελειώσει..
αλλά ο παίχτης είναι ΕΞΤΡΕΜ.. δεν περιμένω αποκλειστικά γκολ από αυτόν..
ο παίχτης πρέπει κυρίως να δημιουργεί φάσεις.. και όπως είπε και ο προπονητής μας
είναι μέσα σχεδόν σε κάθε φάση! θα έρθουν και τα γκολ, τα χρειαζόμαστε..
αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη..
καλό μήνα σε όλους
- navigator11
goran 64 έγραψε:"ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ 10" είπε?
"Αρχιεισαγγελέας" της μ@λακίας λοιπόν ο ΑΡΔ!!!!![]()
Ναι ρε.
[youtube]hvFLTjrG70s[/youtube]
Στο 20:50.
τον κραζουμε τον καραπαπαρα και καλα τον κανουμε τετοιο αρχιδι που ειναι αλλα σε κατι τετοιες περιπτωσεις αλλες ομαδες κανουν μασαζακι στους εγκαθετους.
δεν μπορει να ρωτησε αυτο που ρωτησε με τον τροπο που το ρωτησε και να επιτρεπεται να ξαναπατησει στο γηπεδο με την ιδιοτητα του δημοσιογραφου.
ειναι σαν να μπαινει και να λεει πως "ο κοσμος εξω" λεει πως σας πληρωνει ο μαρινακης.και να μενει αναπαντητο.
απλα δε γινεται.τα ρουφιανακια της πολης πλεον ειναι ανεξελεγκτα.και φταιει ξεκαθαρα και απολυτα η παε.ολο το κακο με τη μιζερια της θεσσαλονικης ξεκιναει απο εκει.
και αν ειναι υποχρεωτικο να παρισταται αυτο το διποδο στις συνεντευξεις η απαντηση πρεπει να ειναι μονο μια.οτι και να τον ρωτησει η απαντηση ειναι , εχω απαντησει σε αυτην την ερωτηση.επομενος.
τελικα μαθαμε ποιο διποδο ειναι?
δεν μπορει να ρωτησε αυτο που ρωτησε με τον τροπο που το ρωτησε και να επιτρεπεται να ξαναπατησει στο γηπεδο με την ιδιοτητα του δημοσιογραφου.
ειναι σαν να μπαινει και να λεει πως "ο κοσμος εξω" λεει πως σας πληρωνει ο μαρινακης.και να μενει αναπαντητο.
απλα δε γινεται.τα ρουφιανακια της πολης πλεον ειναι ανεξελεγκτα.και φταιει ξεκαθαρα και απολυτα η παε.ολο το κακο με τη μιζερια της θεσσαλονικης ξεκιναει απο εκει.
και αν ειναι υποχρεωτικο να παρισταται αυτο το διποδο στις συνεντευξεις η απαντηση πρεπει να ειναι μονο μια.οτι και να τον ρωτησει η απαντηση ειναι , εχω απαντησει σε αυτην την ερωτηση.επομενος.
- john4serres
- navigator11
barlow4 έγραψε:τον κραζουμε τον καραπαπαρα και καλα τον κανουμε τετοιο αρχιδι που ειναι αλλα σε κατι τετοιες περιπτωσεις αλλες ομαδες κανουν μασαζακι στους εγκαθετους.
Για να μην καταντήσεις καρα@@ς, διότι για ξεφτιλίκι θα πρόκειται, το άλλο που λες είναι το ενδεδειγμένο. "Με τιμά που μπήκατε στον κόπο να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη τύπου. Επόμενη ερώτηση."
δε μιλαω για καραπαπαρα για να μην παρεξηγηθω.αυτο που κανει το εν λογω διποδο ειναι στα ορια της νομιμοτητας και αν δεν ειχε τις πλατες ενος εγκληματια δε θα μπορουσε να το κανει.
τροποι υπαρχουν για να προσεχουν τι λενε.καλλιστα θα μπορουσε να πει οτι στα τελευταια παιχνιδια ο καμπος δειχνει να μην αποδιδει.να ειναι ντεφορμε κλπ.ειναι μια ευλογη ερωτηση.
οταν λες ομως για ποσο καιρο θα παιζεις με 10 εκει το πραγμα ξεφευγει.εκει χρειαζεται να βρεις τροπους να μαθει να σεβεται το ψωμι που τρωει.
τροποι υπαρχουν για να προσεχουν τι λενε.καλλιστα θα μπορουσε να πει οτι στα τελευταια παιχνιδια ο καμπος δειχνει να μην αποδιδει.να ειναι ντεφορμε κλπ.ειναι μια ευλογη ερωτηση.
οταν λες ομως για ποσο καιρο θα παιζεις με 10 εκει το πραγμα ξεφευγει.εκει χρειαζεται να βρεις τροπους να μαθει να σεβεται το ψωμι που τρωει.