Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Eνταξει,αν κλεισει κι αυτος...Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?Ο Μαρκεβιτς
- painkiller4
Το μόνο που μένει είναι να μας πουν τι ώρα φτάνει ο Μαρκεβιτς στο αεροδρόμιο.
Τουλάχιστον θα έχει κάνει ο προπονητής τις επιλογές των παικτών και θα ξεκινήσει την προετοιμασία από την αρχή! 

Αν ισχύουν αυτά περί των κλεισμένων μεταγραφών, υπάρχει και άλλη μία παράμετρος που, εμένα τουλάχιστον, με κάνει να πιστεύω ότι φέτος πάμε για πολύ καλά πράγματα.
Έχουμε κάνει κινήσεις για ποιοτικούς παίκτες ελεύθερους, χωρίς να έχουμε το γνωστό "ας δούμε που θα παίζουμε και βλέπουμε". To δεδομένο ότι και οι τρεις που έχουν ακουστεί είναι ελεύθεροι (και άρα δεν επιβαρύνουν το μπάτζετ των αγορών) με κάνει να αισιοδοξώ ότι με τα χρήματα από πώληση Λούκας και Μακ (που μέχρι τώρα εμφανίζονται σίγουρες) και την ταύλα του Ιβάν για το ch.l. θα γίνουν καλές κινήσεις.
Αυτά θα τα βλέπουμε άνετα κι ωραία σε 5 ώρες από τώρα που θα έχουμε το εισιτήριο για ch l.

Έχουμε κάνει κινήσεις για ποιοτικούς παίκτες ελεύθερους, χωρίς να έχουμε το γνωστό "ας δούμε που θα παίζουμε και βλέπουμε". To δεδομένο ότι και οι τρεις που έχουν ακουστεί είναι ελεύθεροι (και άρα δεν επιβαρύνουν το μπάτζετ των αγορών) με κάνει να αισιοδοξώ ότι με τα χρήματα από πώληση Λούκας και Μακ (που μέχρι τώρα εμφανίζονται σίγουρες) και την ταύλα του Ιβάν για το ch.l. θα γίνουν καλές κινήσεις.
Αυτά θα τα βλέπουμε άνετα κι ωραία σε 5 ώρες από τώρα που θα έχουμε το εισιτήριο για ch l.

Πολλοί εδώ μέσα, μαζί τους κι εγώ, αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι ο προπονητής έχει ήδη αρχίσει τις επιλογές παικτών. Αν ο 3ος είναι ο Ματέους ... όπως γράφτηκε, δεν μπορεί να είναι τυχαίο.nikolasf έγραψε:Τουλάχιστον θα έχει κάνει ο προπονητής τις επιλογές των παικτών και θα ξεκινήσει την προετοιμασία από την αρχή!
-
PAOK24
«Μίλησα με Μίχελ για Ματέους»
Τι αποκαλύπτει ο ατζέντης του Βραζιλιάνου εξτρέμ της Ντνίπρο, Ματέους, μιλώντας αποκλειστικά στο PAOK24
Γρηγορης Ατρειδης
Ο ΠΑΟΚ θέλει να «κλειδώσει» απόψε την παρουσία του στα προκριματικά του Champions League, έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία της ερχόμενης σεζόν.
Ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος εκτός από πρόεδρος λειτουργεί και ως τεχνικός διευθυντής στον «Δικέφαλο» μετά από έναν κύκλο επαφών στην Ευρώπη έχει καταλήξει σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, τις οποίες έχει προχωρήσει πολύ.
Μετά τους «κλεισμένους» Λέο Μάτος και Εβγκέν Σάχοφ, ο ΠΑΟΚ φαίνεται ότι επιμένει… ουκρανικά και «φλερτάρει» με την απόκτηση και ακόμα ενός ποδοσφαιριστή της Ντνίπρο.
Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Ματέους Λέιτε Νασιμέντο, αποτελεί μία από τις περιπτώσεις που έχουν… γυαλίσει στον Μίχελ, με τον ατζέντη του 33χρονου μεσοεπιθετικού να αποκαλύπτει μιλώντας στο PAOK24 το χρονικό των επαφών των δύο πλευρών.
«Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει καμία τελική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ είναι μία ενδιαφέρουσα επιλογή για τον Ματέους. Πριν από λίγες ημέρες είχα ένα μίτινγκ με τον κ. Μίχελ με τον οποίο συζητήσαμε το συγκεκριμένο θέμα», τόνισε αρχικά ο Μαρσέλο Ντο Σάντος Τσιπριάνο.
«Αυτή τη στιγμή ο Ματέους είναι ένας ελεύθερος ποδοσφαιριστής που εξετάζει διάφορες προτάσεις για το μέλλον του. Μία από αυτές τις προτάσεις είναι αυτή του ΠΑΟΚ. Δε θέλω να αποκαλύψω περισσότερα πράγματα σχετικά με το περιεχόμενο της πρότασης του ΠΑΟΚ και όσα συζήτησα με τον κ. Μίχελ. Υπάρχουν προτάσεις από συλλόγους της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Ισπανίας για τον Ματέους. Θα εξετάσουμε τις επιλογές μας και θα διαλέξουμε αυτή που θεωρούμε καλύτερη», πρόσθεσε ο ατζέντης του Βραζιλιάνου εξτρέμ.
Ο Μαρσέλο Ντο Σάντος αποκάλυψε ότι και πέρυσι ο ΠΑΟΚ είχε προχωρήσει πολύ τις επαφές για τον Ματέους, παρότι η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε.
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον Ματέους. Και το περασμένο καλοκαίρι είχε φτάσει κοντά στην απόκτηση του. Είχε καταθέσει πρόταση αγοράς στην Ντνίπρο, η οποία τελικά απορρίφθηκε. Τότε η επαφή είχε γίνει από άλλους ανθρώπους που ασχολιόντουσαν με τα θέματα του ΠΑΟΚ».
Τέλος, ο εκπρόσωπος του Ματέους άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο το «φλερτ» με τον Βραζιλιάνο να προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα.
«Σας είπα ότι ο ΠΑΟΚ είναι μία επιλογή και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Δεν ξέρω ακόμα με σιγουριά αν θα έχω τις επόμενες ημέρες κάποια νέα επαφή με τον κ. Μίχελ, αλλά είναι κάτι που όντως μπορεί να συμβεί».
- Παλαιολόγος
οι καλυτεροι παιχτες σε αξια οπωςβλεπω της dripno ειναι
ο roman zozulya ,bruno gama ,roman bezus, artem fedetsky ενας papa(οχι ο δικος μας)
ο βραζιλιανος douglas
δεν φερνουμε καποιον απο αυτους απο οσο βλεπω
επισης και ο μαρκεβιτς,μην ενθουσιαζεστε και πολυ,καταρχην ειναι 13 χρονια τωρα σε δυο ομαδες της ουκρανιας που ειχαν προεδρους που ριχναν πολλα λεφτα,εξω δεν εχει προπονησει καμια ομαδα
να κρατατε παντα μικρο καλαθι
προτιμω 100% ιβιτς απο τον μαρκεβιτς
ο roman zozulya ,bruno gama ,roman bezus, artem fedetsky ενας papa(οχι ο δικος μας)
ο βραζιλιανος douglas
δεν φερνουμε καποιον απο αυτους απο οσο βλεπω
επισης και ο μαρκεβιτς,μην ενθουσιαζεστε και πολυ,καταρχην ειναι 13 χρονια τωρα σε δυο ομαδες της ουκρανιας που ειχαν προεδρους που ριχναν πολλα λεφτα,εξω δεν εχει προπονησει καμια ομαδα
να κρατατε παντα μικρο καλαθι
προτιμω 100% ιβιτς απο τον μαρκεβιτς
-
Αυτος ο Ντεβιτς που μένει ελευθερος απο την Ρουμπιν σε τι κατάσταση να είναι...
Εμένα ο Μαρκεβιτς και της Ροστοφ τους ήθελα απο προπερσι...
Εμένα ο Μαρκεβιτς και της Ροστοφ τους ήθελα απο προπερσι...
- Παλαιολόγος
ξενος προπονητης που δεν δουλεψε εξω απο την χωρα,που ειχε παμπλουτους προεδρους
και που αν ερθει στην ελλαδα μεχρι να καταλαβει την ελληνικη πραγματικοτητα θα καει και η φετινη χρονια;
δεν λεω πως ειναι κακη λυση,αλλα ειναι η ενδεδειγμενη σε ενα κλιμα πιεσης οπως αυτο που εχει η ομαδα χρονια τωρα;
και που αν ερθει στην ελλαδα μεχρι να καταλαβει την ελληνικη πραγματικοτητα θα καει και η φετινη χρονια;
δεν λεω πως ειναι κακη λυση,αλλα ειναι η ενδεδειγμενη σε ενα κλιμα πιεσης οπως αυτο που εχει η ομαδα χρονια τωρα;
-
Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι δεν θα ερθει ο Μαρκεβιτς. Αφου το ειπε ξεκαθαρα οτι δεν τον ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ.
- Kostas_Peraia4
Oποτε εχει γινει προταση και μενει να φανει η καταληξη της.
Με πολυ μεγαλο ενδιαφερον ξεκιναει η μεταγραφικη περιοδος!!!
Με πολυ μεγαλο ενδιαφερον ξεκιναει η μεταγραφικη περιοδος!!!
- Kostas_Peraia4
ron-swanson έγραψε:Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι δεν θα ερθει ο Μαρκεβιτς. Αφου το ειπε ξεκαθαρα οτι δεν τον ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ.
Και αν του κανουμε το χατηρι και του παιρνουμε οποιον παιχτη ζηταει?Και αν φετος με τον Μιχελ σε αριστη επικοινωνια με τον Ιβαν γινουμε επιτελους σοβαρο club?Για τον αν θα τον ενδιέφερε να δουλέψει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ: "Στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει να έρθω στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Δεν μου δείχνει ο ΠΑΟΚ αυτή την σοβαρότητα για να έρθω να δουλέψω εκεί. Άμα στο μέλλον δω ότι ο ΠΑΟΚ έχει όντως σοβαρούς στόχους και ικανούς ποδοσφαιριστές, τότε ναι, θα το σκεφτώ να έρθω στον ΠΑΟΚ"
- Παλαιολόγος
αν πετυχουμε σημερα την εξοδο στο τσ .λγικ
με δεδομενο πως στα προκριματικα πλην σαχτιαρ οι αλλοι παιζονται στα ισα
και εχοντας στα play offs την πιθανοτητα να κληρωθουμε με ομαδες οπως η σαχταρ,πορτο,βιγιαρεαλ
οι οποιες ναι μεν ειναι πολυ καλες ομαδες,αλλα ειναι δεδομενο πως ενας σοβαρος ΠΑΟΚ εχει πιθανοτητες,ακομα και 30% να τις περασει
τοτε πιστευω θα πεσουν λεφτα η ομαδα δεν θα ειναι η τωρινη
με δεδομενο πως στα προκριματικα πλην σαχτιαρ οι αλλοι παιζονται στα ισα
και εχοντας στα play offs την πιθανοτητα να κληρωθουμε με ομαδες οπως η σαχταρ,πορτο,βιγιαρεαλ
οι οποιες ναι μεν ειναι πολυ καλες ομαδες,αλλα ειναι δεδομενο πως ενας σοβαρος ΠΑΟΚ εχει πιθανοτητες,ακομα και 30% να τις περασει
τοτε πιστευω θα πεσουν λεφτα η ομαδα δεν θα ειναι η τωρινη
- Παλαιολόγος
θυμιζω εχουμε παιξει ηδη με βιγιαρεαλ πριν 6 χρονια
και τοτε πανω κατω στην ιδια καταταξη ηταν στην ισπανια
τους νικησαμε εδω,χασαμε εκει με εξαιρετικη εμφανιση
και τοτε πανω κατω στην ιδια καταταξη ηταν στην ισπανια
τους νικησαμε εδω,χασαμε εκει με εξαιρετικη εμφανιση
-
Ισχυει αυτο που λες. Γενικα στην συνεντευξη που εδωσε τοτε, λεει παρα πολλα πραγματα για τον ΠΑΟΚ, αρα ψαχτηκε, οποτε λογικα ειχε γινει προταση. Μακαρι να ερθει. Αλλα μου ειχε κανει εντυπωση ποσο απολυτος ηταν. Ισως ειναι περιεργος σαν ανθρωπος γενικα.Kostas_Peraia4 έγραψε:ron-swanson έγραψε:Εγω συνεχιζω να πιστευω οτι δεν θα ερθει ο Μαρκεβιτς. Αφου το ειπε ξεκαθαρα οτι δεν τον ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ.Και αν του κανουμε το χατηρι και του παιρνουμε οποιον παιχτη ζηταει?Και αν φετος με τον Μιχελ σε αριστη επικοινωνια με τον Ιβαν γινουμε επιτελους σοβαρο club?Για τον αν θα τον ενδιέφερε να δουλέψει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ: "Στην παρούσα φάση δεν με ενδιαφέρει να έρθω στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Δεν μου δείχνει ο ΠΑΟΚ αυτή την σοβαρότητα για να έρθω να δουλέψω εκεί. Άμα στο μέλλον δω ότι ο ΠΑΟΚ έχει όντως σοβαρούς στόχους και ικανούς ποδοσφαιριστές, τότε ναι, θα το σκεφτώ να έρθω στον ΠΑΟΚ"
Και με τον Στεφενς αν θυμαμαι καλα στην αρχη εβγαινε οτι δεν ηθελε να ερθει, αλλα τελικα τον επεισε ο Σαββιδης.