Game Of Thrones (TV series)
Re: Game Of Thrones (TV series)
Sorry φίλε, Tommen Baratheon φερστ οφ χις νέιμ
Αν έχεις αλλά στοιχεία πάνε πέστα στον Σπουργίτη. Ουπς. ....τον φάγαμε κ αυτον
- john4serres
Σωραιος φίλε.DimitrisS έγραψε:[youtube]pS-gbqbVd8c[/youtube]
Παρτε και το καλυτερο soundtrack για την πιο επικη σκηνη, ισως ολοκληρης της σειρας.
Ρομαν δεν έχει long post ή το ετοιμάζεις 3 ώρες;
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, έχω, καμιά εκατοστή παραδοχές του ίδιου του ζεύγους Αφοί Klannister.Tolaros έγραψε:Sorry φίλε, Tommen Baratheon φερστ οφ χις νέιμ
John4serres, εδώ -> http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 5#p1143981
Εγω θα ρωτησω ενα πραγμα.
Τι μπορει να σημαινει το βλεμμα μισους, θα το χαρακτηριζα, Σερσει-Τζειμι!
Παντα πιστευα οτι ο Τζειμι θα την κανει την γυριστρουλα του και οσο περναει ο καιρος νιωθω και περισσοτερο οτι θα ειναι ο ιδιος που θα σκοτωσει τελικα την ιδια του την αγαπη.

Τι μπορει να σημαινει το βλεμμα μισους, θα το χαρακτηριζα, Σερσει-Τζειμι!
Παντα πιστευα οτι ο Τζειμι θα την κανει την γυριστρουλα του και οσο περναει ο καιρος νιωθω και περισσοτερο οτι θα ειναι ο ιδιος που θα σκοτωσει τελικα την ιδια του την αγαπη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 28 Ιουν 2016, 01:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- john4serres
Την Cersei θα την σκοτωσει η μια και αληθινη Βασιλισσα της σειρας η Daenerys!!!
Να θυμισω μια προφητεια-spoiler που μας εδωσε η ιδια η σειρα, "τα παιδια σου θα πεθανουν ολα - done - και εσυ θα πεθανεις-καταστραφεις, (δεν θυμαμαι ακριβως), απο μια Βασιλισσα πιο νεα απο σενα και πιο ΟΜΟΡΦΗ! Ολοι νομιζαν ηταν η Margaery, αλλα πριτς η Δρακομανα ειναι...
Να η προφητεια
Να θυμισω μια προφητεια-spoiler που μας εδωσε η ιδια η σειρα, "τα παιδια σου θα πεθανουν ολα - done - και εσυ θα πεθανεις-καταστραφεις, (δεν θυμαμαι ακριβως), απο μια Βασιλισσα πιο νεα απο σενα και πιο ΟΜΟΡΦΗ! Ολοι νομιζαν ηταν η Margaery, αλλα πριτς η Δρακομανα ειναι...

Να η προφητεια
Βεβαια εδω λεει οτι θα την σκοτωσει ο μικρος της αδερφος, δηλ. ο Τυριον που ερχετε με την Daenerys παρεα.Την Σέρσεϊ την έχει στοιχειώσει από την παιδική ηλικία μια προφητεία που γίνεται από μια γυναίκα, την Μάγκυ Βατραχομούρα, η οποία είχε τη φήμη ότι έχει μαγικές δυνάμεις. Η γυναίκα προέβλεψε σωστά το γάμο της Σέρσει και την απιστία απέναντι στο βασιλιά. Προχωρώντας παρακάτω προφητεύει ότι η Σέρσεϊ θα χάσει όλα της τα παιδιά της,τα οποία θα πεθάνουν ως βασιλιάδες και βασίλισσες, και μετά από όλα όσα θα εχεί χάσει θα αντικατασταθεί από μια νεότερη και πιο όμορφη βασίλισσα,και τέλος πως ο Βάλονκαρ (στα υψηλά βαλυριανά «μικρός αδελφός») θα έρχοταν να τερματίσει τη ζωή της.Η νεάρη Σέρσεϊ ήταν τόσο τρομοκρατημένη από αυτή την προφητεία που δολοφόνησε τη στενή φίλη της Μελάρα Χέδερσπουν, η οποίαήταν παρούσα, λίγο αργότερα για να την αποτρέψει από το να μιλήσει. Έχει εντόπισει ως βαλόνκαρ τον Τύριον, και ανησυχεί πως η Μάργκαιρυ Ταϊρέλμπορεί να είναι η νεότερη και πιο όμορφη βασίλισσα.
- Μπαρκαρούτσος
http://wiki.westeros.gr/index.php/%CE%9 ... E%B4%CE%B1
Τα παντα για οικους, χαρακτηρες και γεννεολογικα δεντρα!
Τα παντα για οικους, χαρακτηρες και γεννεολογικα δεντρα!
- PAOK_Antarctica
Οι Οίκοι πάντως έχουν καταστραφεί γενικότερα.
Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν άρρενες απόγονοι των Σταρκ (ο Μπραν είναι ανάπηρος από το πουλί και κάτω), Μπαράθεον, Ταϊρέλ, Ταργκάριεν (ο Τζον είναι μπάσταρδος, ακόμα και με πατέρα Ταργκάριεν και μάνα Στάρκενα δεν δικαιούται θρόνο) και Μαρτέλ. Υπάρχουν μόνο ο Τύριον Λάνιστερ, ο Έντμιουρ Τάλι και ο Ρόμπιν Άριν.
Την Σέρσεϊ παρεμπιπτόντως ποιος την έβαλε στον θρόνο; Το καταστατικό τι λέει; Αν ήμουν κι εγώ εκεί θα μπορούσα να κάτσω κι εγώ στο θρόνο;
Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν άρρενες απόγονοι των Σταρκ (ο Μπραν είναι ανάπηρος από το πουλί και κάτω), Μπαράθεον, Ταϊρέλ, Ταργκάριεν (ο Τζον είναι μπάσταρδος, ακόμα και με πατέρα Ταργκάριεν και μάνα Στάρκενα δεν δικαιούται θρόνο) και Μαρτέλ. Υπάρχουν μόνο ο Τύριον Λάνιστερ, ο Έντμιουρ Τάλι και ο Ρόμπιν Άριν.
Την Σέρσεϊ παρεμπιπτόντως ποιος την έβαλε στον θρόνο; Το καταστατικό τι λέει; Αν ήμουν κι εγώ εκεί θα μπορούσα να κάτσω κι εγώ στο θρόνο;
- teo4giannitsa
Ποιος θα τολμούσε να μιλήσει εναντίον της; Νομίζω θα ξέρουν οι κάτοικοι του King's Landing ποιος έκανε ό,τι έκανε. Αν και ως queen mother ( ή απλα queen ) μπορεί όντως να έχει δικαίωμα στο θρόνο.
PAOK_Antarctica έγραψε:Οι Οίκοι πάντως έχουν καταστραφεί γενικότερα.
Αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχουν άρρενες απόγονοι των Σταρκ (ο Μπραν είναι ανάπηρος από το πουλί και κάτω), λιγο πιο σεμνα αδερφε.....Μπαράθεον, Ταϊρέλ, Ταργκάριεν (ο Τζον είναι μπάσταρδος, ακόμα και με πατέρα Ταργκάριεν και μάνα Στάρκενα δεν δικαιούται θρόνο) και Μαρτέλ. Υπάρχουν μόνο ο Τύριον Λάνιστερ, ο Έντμιουρ Τάλι και ο Ρόμπιν Άριν ο ποιος?????:lol:
- BlackBlockAttack
Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...

Τρελο φιναλε και απο τα καλυτερα επεισοδια οπως και το προηγουμενο αλλα κορυφαια σκηνη της σειρας παραμενει για εμενα ο "Red Wedding" με τη κομματαρα των αχωνευτων Λανιστερ
Ειναι δυνατον να εχουν τετοια τραγουδαρα οι Λανιστερ???
[youtube]ECewrAld3zw[/youtube]

Τρελο φιναλε και απο τα καλυτερα επεισοδια οπως και το προηγουμενο αλλα κορυφαια σκηνη της σειρας παραμενει για εμενα ο "Red Wedding" με τη κομματαρα των αχωνευτων Λανιστερ
Άντε μωρή Σέρσει σκότωσες επιτέλους όλους εκεί τους άχρηστους μαζί να τελειώνουμε με τους κομπάρσους.
Βέβαια λίγα είναι τα ψωμιά σου λογικά,αλλά να χαμε να λέγαμε.Μόνοι τους έμειναν οι Λάνιστερ πλέον.Δεν έχουν κανένα σύμμαχο.Αν και πιστεύω οτι ο littlefinger θα παίξει κάποιο ρόλο.
Η Άρυα και ο Βάρυς οι επίσημοι πλέον flash της σειράς και η συμμαχία Ταργκάρυαν/Γκρέιτζοι/Ντορν/Ταιρέλ φαίνεται πολύ δυνατή.
Βέβαια πλέον ο Βορράς είναι ενωμένος και σίγουρα στην επόμενη σεζόν θα μάθει ο Τζον από τον Μπραν οτι είναι μισός Σταρκ,μισός Ταργκάρυαν και εκεί θα δούμε τι θα πει και η Ντάνι που μπορεί να αφήσει τον ανιψιό να κυβερνά.
Και τελικά μην ξεχνάτε οτι όταν κατέβουν οι white walkers..:

Βέβαια λίγα είναι τα ψωμιά σου λογικά,αλλά να χαμε να λέγαμε.Μόνοι τους έμειναν οι Λάνιστερ πλέον.Δεν έχουν κανένα σύμμαχο.Αν και πιστεύω οτι ο littlefinger θα παίξει κάποιο ρόλο.
Η Άρυα και ο Βάρυς οι επίσημοι πλέον flash της σειράς και η συμμαχία Ταργκάρυαν/Γκρέιτζοι/Ντορν/Ταιρέλ φαίνεται πολύ δυνατή.
Βέβαια πλέον ο Βορράς είναι ενωμένος και σίγουρα στην επόμενη σεζόν θα μάθει ο Τζον από τον Μπραν οτι είναι μισός Σταρκ,μισός Ταργκάρυαν και εκεί θα δούμε τι θα πει και η Ντάνι που μπορεί να αφήσει τον ανιψιό να κυβερνά.
Και τελικά μην ξεχνάτε οτι όταν κατέβουν οι white walkers..:

- john4serres
Meereen - Sunspear , χμμ οκ ήταν λίγο blooper , αλλά Varys είσαι
Braavos - Twins ήταν πιο εφικτό για την Arya
Braavos - Twins ήταν πιο εφικτό για την Arya
- Μπαρκαρούτσος
BlackBlockAttack έγραψε:Η ελπιδα πεθαινει τελευταια...![]()
+1926, σε όλο.