Pc support
Re: Pc support
Εγώ κατάργησα ΚΑΤΑ 99,9% το laptop ... για τα μάτια του ipad2 ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Μαζί σας και εγώ. Desktop for the win...Έλα όμως που όταν ζήτησα 500 για να φτιάξω ένα υπερμέτριο υπολογιστή για τα επόμενα 5 χρόνια, μόνο που δεν μου βάλαν τις φωνές στο σπίτι.
Πάρε λαπτοπ, πάρε λαπτοπ.
Στου κουφου την βρωντα οσο θελεις πόρτα
Βρήκα αυτό ως το ακριβό για να το ξανασκεφτούν. Τελικά μου το πήραν......και αρχίσανε τα βάσαν
Όσο για το ipad2. Δεν μου κάνει αίσθηση. Πολύ ακριβό για το τίποτα, προς το παρόν. Στο μέλλον ίσως, αλλά και πάλι είναι hardware της apple........To much money for something u can buy cheaper........
Πάρε λαπτοπ, πάρε λαπτοπ.
Στου κουφου την βρωντα οσο θελεις πόρτα

Βρήκα αυτό ως το ακριβό για να το ξανασκεφτούν. Τελικά μου το πήραν......και αρχίσανε τα βάσαν

Όσο για το ipad2. Δεν μου κάνει αίσθηση. Πολύ ακριβό για το τίποτα, προς το παρόν. Στο μέλλον ίσως, αλλά και πάλι είναι hardware της apple........To much money for something u can buy cheaper........
Τελικά νομίζω πως θα καταλήξω σε αυτόν τον Dell:GI4NNEN4 έγραψε:Ποιό απο τα δύο θα διαλέγατε;
http://www.skroutz.gr/s/296209/Dell-Ins ... 320GB.html
http://www.skroutz.gr/s/328808/Asus-X53 ... 3sj-sx125v
http://www.skroutz.gr/s/334096/Dell-Ins ... D5470.html
Με ταχύτερο επεξεργαστή, απο τον παραπάνω, αλλά με χειρότερη κάρτα γραφικών.
Τον Asus (μάλλον) τον απορρίπτω μόνο και μόνο γιατί δεν τον εχω δεί και δεν μου "κάθεται" καλά να αγοράσω απο e-shop ενα μηχάνημα που δεν εχω δει καν.
Φιλε ζορρο και εγω σκεφτομαι να πουλησω το macbook που πηρα πριν 8 μηνες για να παρω το ipad 2,ως εφεδρικο του imac μου....Το ειδα απο εναν γνωστο μου που το εχει και επαθα πλακα......Zorro4 έγραψε:Εγώ κατάργησα ΚΑΤΑ 99,9% το laptop ... για τα μάτια του ipad2 ... ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ.
Το getitνιάου το εμπιστεύεστε για μεγάλες αγορές; Ο φορητός θα μου στοιχήσει μια 600άρα.
- Τηρούν τους χρόνους παράδοσης;
- Φτάνουν σε καλή κατάσταση τα πακέτα;
- Απο ελλατωματικά, dead on arrival κτλ. γνωρίζετε κάτι;
- Τηρούν τους χρόνους παράδοσης;
- Φτάνουν σε καλή κατάσταση τα πακέτα;
- Απο ελλατωματικά, dead on arrival κτλ. γνωρίζετε κάτι;
- Federacion
ερωτηση:
εχω εγκατεστειμενα τα windows 7 ultimate greek.
εχω μόνο ενα παρτισιον δλδ σε απλα ελληνικα ενα c:\
Αξίζει να περασω το suse 11.3;
χρειάζεται να κάνω 2ο παρτισιον ή κ έτσι θα ρολαρει;
Μήπως θα δημιουργήσει προβληματα και κρασαρίσματα;
Το έχει δοκιμάσει κανείς σας;
Και τέλος.. η όλη φασαρία αξίζει;;;;
εχω εγκατεστειμενα τα windows 7 ultimate greek.
εχω μόνο ενα παρτισιον δλδ σε απλα ελληνικα ενα c:\
Αξίζει να περασω το suse 11.3;
χρειάζεται να κάνω 2ο παρτισιον ή κ έτσι θα ρολαρει;
Μήπως θα δημιουργήσει προβληματα και κρασαρίσματα;
Το έχει δοκιμάσει κανείς σας;
Και τέλος.. η όλη φασαρία αξίζει;;;;
αν θέλεις να κάνεις δοκιμή ξεκίνα με ένα live cd.
Μπορείς επίσης με ένα usb stick να κάνεις και να σώσεις αλλαγές χωρίς να πειράξεις τίποτα στο σκληρό σου δίσκο.
Μπορείς επίσης με ένα usb stick να κάνεις και να σώσεις αλλαγές χωρίς να πειράξεις τίποτα στο σκληρό σου δίσκο.
Το καλύτερο έιναι να τα δοκιμάσεις πρωτα με live cd. Αν σ'αρέσουν, θα τα εγκαταστήσεις σε 2ο partition και κατα την εκκίνηση θα διαλέγεις λειτουργικό. Προσεξε γιατι αν δεν κάνεις 2ο partition, θα γινει η εγκατασταση πανω στα windows και θα τα διαγράψει. Δεν υπάρχει περιπτωση να δημουργηθουν προβλήματα, ειναι δυο ανεξαρτητα λειτουργικά. Όσο για τη φασαρία, για εμένα αξίζει γιατι α)σε περιπτωση που παθουν κάτι τα windows (οχι και πολυ απίθανο) μπορεις να χρησιμοποιήσεις το PC για να βρεις λύση και β) η φιλοσοφία του ελευθερου λογισμικού.
- Federacion
τι είναι το live cd;
μάλλον θα δοκιμάσω πρώτα σε στικάκι κ βλέπουμε.
ευχαριστώ για τη βοήθεια!
μάλλον θα δοκιμάσω πρώτα σε στικάκι κ βλέπουμε.
ευχαριστώ για τη βοήθεια!
με το suse δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, αλλά με άλλες "εκδόσεις" linux γίνεται το εξής:
όταν βάζεις το cd ή dvd της εγκατάστασης σε ρωτάει αν θέλεις να το εγκαταστήσεις ή αν θέλεις να το δοκιμάσεις. αν επιλέξεις τη δοκιμή, το λειτουργικό τρέχει από το cd χωρίς να επεμβαίνει καθόλου στο σκληρό. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι δεν μπορείς να σώσεις όποιες αλλαγές κάνεις.
όταν βάζεις το cd ή dvd της εγκατάστασης σε ρωτάει αν θέλεις να το εγκαταστήσεις ή αν θέλεις να το δοκιμάσεις. αν επιλέξεις τη δοκιμή, το λειτουργικό τρέχει από το cd χωρίς να επεμβαίνει καθόλου στο σκληρό. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι δεν μπορείς να σώσεις όποιες αλλαγές κάνεις.
- xrictoforoc
Αλάνια,ξέρει κανείς μήπως,ένα site ώστε να μπορέσω να φτιάξω το δικό μου site;(τζαμπέ εννοείται)
Όσα έχω βρει ή θέλουν λεφτά ή έχουν κάτι στην μέση...
π.χ www.(ονομα ιστοσελίδας).(κάτι).com
Εγώ θέλω να έχει απλά το όνομα της ιστοσελίδας και το τέλος να είναι ότι να'ναι..
Όσα έχω βρει ή θέλουν λεφτά ή έχουν κάτι στην μέση...
π.χ www.(ονομα ιστοσελίδας).(κάτι).com
Εγώ θέλω να έχει απλά το όνομα της ιστοσελίδας και το τέλος να είναι ότι να'ναι..
Φτιάξτο όπου να ναι, κι ας είναι της μορφής www.to_onoma_pou_thes.kati.com
Μετά, μπες στο google και γράψε μετατροπή σε .tk
Θα σε βγάλει ένα σάιτ και από εκεί θα βάλεις μια καινούργια διεύθυνση της μορφής www.onoma-pou-goustareis.tk
Κάθε φορά που κάποιος θα πατάει στην νέα αυτή διεύθυνση, θα τον ανακατευθύνει στην πρώτη...
Έτσι μπορείς να διαδόσεις το site σου ως www.onoma-pou-goustareis.tk , χωρίς να έχει τα παραπανίσια στο τέλος και θα είσαι τζάμι...
Μετά, μπες στο google και γράψε μετατροπή σε .tk
Θα σε βγάλει ένα σάιτ και από εκεί θα βάλεις μια καινούργια διεύθυνση της μορφής www.onoma-pou-goustareis.tk
Κάθε φορά που κάποιος θα πατάει στην νέα αυτή διεύθυνση, θα τον ανακατευθύνει στην πρώτη...
Έτσι μπορείς να διαδόσεις το site σου ως www.onoma-pou-goustareis.tk , χωρίς να έχει τα παραπανίσια στο τέλος και θα είσαι τζάμι...

- xrictoforoc
- xrictoforoc
Μιας και είσαι εδώ...
δεν με λες γιατί δεν το βρίσκω;;Όλο για κάτι μετατροπές τζαμιών,αυτοκινήτων και κάτι τέτοια με λέει