33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Τι λετε ρε γατια? :mrgreen: :P

Δειτε τι κανει ο ..κώνος στο 1¨38 μολις παιρνει τη μπαλα ο Φωτακης.
[youtube]kdbn3YMuNqM[/youtube]

Στο 1¨59
[youtube]yR1f7IWhTqM[/youtube]

1¨13 και 3¨30 4¨05 6¨20 τα 2 τελ σεντερφορισια γκολ με ξεμαρκαρισμα Μετα φαινεται απλο.
[youtube]ROyWpQVSx24[/youtube]

Να στε καλα ρε μαγκες καθησα και ειδα ενα σωρο γκολ του πουλεν και φτιαχτηκα .
Τι τηγανια, τι "εγω σας γ...", τι "εκει εκει στη Β'" ,τι Τοτεναμ κλπ Σκετη γκ@@λα.
Μου φτιαξατε μια μαυρη μερα.Αυτα θα μας μεινουν .Οι ευχαριστες στιγμες .
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pilotos έγραψε:Το πρόβλημα είναι η μη εξέλιξη, όχι μόνο του Κλάους, αλλά όλων όσων βγαίνουν από εμάς.
Έχει τονιστεί ουκ ολίγες φορές

SM-G920F
Ακριβως. Πουλεν.ο.κλαους αλλα φετος ειναι τραγικος οτι κι αν.πειτε.
Και μην.παραθετετε βιντεο 5 χρονια πριν ρε.σεις, αμα σας βαλω χαιλαιτς γιασεμακη θα τον περασετε για ιμπραιμοβιτς. Δεν το χρειαζεται ο Κλαους, ειναι.εκτελεστης απλα χτυπησε ταβανι και διεψευσε τις δικαιολογημενα απαιτησεις
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλη καρδια Dim.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

CCCP έγραψε:DC, λιγο δυσκολο να κανουμε σοβαρη συζητηση αν πραγματικα θεωρεις τον Κλαους καλυτερο του Μουσλι.

Ο Μουσλιμοβιτς ηταν μια ολοκληρη κλαση πανω απο τον Κλαους οχι απλα καλυτερος. Απλα φυσικα οντας ευθραυστος δεν επαιξε στην ουσια και πολυ.
καλος χρυσος ο μουσλι αλλα ουτε το αριστερο ... του κλαους δεν ηταν ως επιθετικος

anekfrastos έγραψε:Ενα υβρίδιο θέλαμε, τον Ζλάους Ατανάσοβιτς.
αυτος ο παικτης παιζει να παιρνει πανω απο 2 μυρια μισθο μονο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 27 Ιαν 2016, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

desperando έγραψε:
CCCP έγραψε:DC, λιγο δυσκολο να κανουμε σοβαρη συζητηση αν πραγματικα θεωρεις τον Κλαους καλυτερο του Μουσλι.

Ο Μουσλιμοβιτς ηταν μια ολοκληρη κλαση πανω απο τον Κλαους οχι απλα καλυτερος. Απλα φυσικα οντας ευθραυστος δεν επαιξε στην ουσια και πολυ.
καλος χρυσος ο μουσλι αλλα ουτε το αριστερο ... του κλαους δεν ηταν ως επιθετικος
Ποδι?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ ξέρω ότι τη ΚΑΥΛΑ και τις ΣΤΙΓΜΕΣ που μου έχει ο δώσει ο Κλάους, δεν μου την έχει δώσει κανένας αλλος απο όσους αυτή τη στιγμή είναι στην ομάδα, είτε ως ποδοσφαιριστές, είτε ως τεχνικοί, είτε ως βοηθοί, είτε ως οτιδήποτε.

και ένα ακόμα που ξέρω είναι ότι το πρώτο πράμα που μου έμαθαν ότι είναι ο ΠΑΟΚ, είναι ο σεβασμός σε όποιον τον έχει κερδίσει με το σπαθί του.

υγ: μπράβο κατ5 για το ποστ γιατί είμαστε κατάδικοι της λήθης μας.

υγ2: για να προλάβω τους γνωστούς- άγνωστους. ναι, ο Κλάους δεν είναι το φορ που ονειρεύομαι, δεν είναι το φορ που θα με πάει μπροστά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τον απαξιώσω έτσι απλά ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

συμφωνω με k_geo, οπως και στο υγ2..

Αλλα παροτι στην αρχη της χρονιας τον στηριζα απεναντι στις ευκολες απαξιωσεις και τους χαρακτηρισμους, αναφεροντας τους πιθανους λογους καποιων κακων εμφανισεων του (0 προετοιμασια, 0 ρυθμος, 0 ταισμα, ψυχολογια),
με οσα δειχνει τις τελευταιες 2 αγωνιστικες μ'εχει απογοητευσει γιατι περιμενα πολυ περισσοτερη ουσια και οχι αυτη τη νωχελικοτητα, ειδικα αν συλλογιστεις την απιστευτη στηριξη που ελαβε απ'τον Ιγκορ εναντι του μπερμπα.
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Ας υποθεσουμε οτι ο Κλαους φετος ειναι χωμα...
Δεν εχει κανει καν προετοιμασια αλλα δεν μαμεις ποιος τα βλεπει αυτα.
Εχει 5 χρονια που τον κραζουμε πρωι μεσημερι βραδυ αλλα εκει κατω το κεφαλι κ κανει οτι μπορει για αυτη την ομαδα,βαλτε τα στατιστικα του σερι κ βρειτε μου εναν σεντερ φορ που να τα εχει αυτα στην σουπα λιγκ.
Αν δεν ηταν ποδοσφαιριστης θα ηταν στα καγκελα της 4 σε ολα τα ματς οχι σαν εμας που βρισκουμε δικαιολογιες να μην παμε επειδη ο ερμης ειναι αναδρομος,κ στο κατω κατω της γραφης οπαδοι ειμαστε αυτο πρεπει να κανουμε να παμε στο γηπεδο.
Ναι κριτικη στον καθε εναν που δεν κανει αυτο που πρεπει αλλα ας κανουμε κ καμμια κριτικη στα μουτρα μας που εκτος απο μιρλα κ "κριτικη" δεν κανουμε κ ολα τα υπολοιπα.

Οσα χρονια κ αν περασουν με αυτα τα γκολ θα βγαζουμε γουστα με αυτες τις στιγμες που μενουν χαραγμενες στο μυαλο μας κ στην ψυχη μας για παντα κ στις πιο πολλες πρωταγωνιστης ειναι αυτος ο αμπαλος φορ.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Δόξα τον Θεό γιατί νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος.
Μπράβο ρε κατ. Δεν τα ήξερα τα γιουτουμπάκια και καραγούσταρα.
Και μεγάλη κουβέντα αυτή που είπες: το κάνει να φαίνεται εύκολο. Πολύ μεγάλη κουβέντα.

PS Καλά θυμόμουν ότι έχει ξανατραυματιστεί με τον ίδιο τρόπο που τραυματίστηκε και φέτος. ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Οι κριτικές που κάνουμε συνήθως αφορούν στην απόδοσή του κατά τη διάρκεια του αγώνα. Γενικά πάντως φέτος σέρνεται. Το πιο ωραίο του γκολ ήταν αυτό κόντρα στον Πανθρακικό, ενώ καλές ήταν και οι προσπάθειές του με Βέροια (εκτός) και ΠΑΣ. Μέχρις εκεί.
Για να τον δούμε και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

Εγώ πάντως θυμάμαι πάντα τον Κλάους να παστελώνει στα μεγάλα παιχνίδια..
Με γαύρο μέσα έξω, με σκουλήκι μέσα έξω, στην Ευρώπη..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτά τα αναπολούμε και χωρίς να παίζει
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ποσο ακομη θα πληρωνουμε το ΠΑΟΚτσηδηλικη του συγκεκριμενου χαντακονοντας το μεγαλυτερο ονομα που περασε απο τον ΠΑΟΚ .Οταν περσυ ηθελε να ανανεωσει και δεν εκβιαζε την ΠΑΕ μεσω τον κολλητων του αρδ για οσο γινεται μεγαλυτερο συμβολαιο τοτε που ηταν το ΠΑΟΚτσηδηλικη του που θα ηταν μαζι μας στα καγκελα αν δεν ηταν παικτης.Παικτης που 6 χρονια παιζει στον ΠΑΟΚ και δεν εχει εξελιξει ΚΑΘΟΛΟΥ το παιχνιδι του και εκανε οτι εκανε περσυ θα τον κρινω σαν επαγγελματια και με 700000 που παιρνει βρισκω καλυτερο.Να φυγει στην ευχη του θεου φερνοντας και κανα φραγκο στην Παε ο κυκλος του εκλεισε εδω,Μπας και φερει η ομαδα κανενα μιετσελοειδες και γουσταρουμε
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Κλασικά αποθέωση η ισοπεδωση και μηδενισμος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

eorptol έγραψε:Κλασικά αποθέωση η ισοπεδωση και μηδενισμος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
κανεις λαθος,εγω ποτε δεν τον αποθεωσα και ο συγκεκριμενος ειναι λιγος για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαι,δεν γινεται οταν παει καλα "παικταρα μου" και οταν σερνεται "δεν πειραζει ειναι παοκτσακι " οχι φιλος απο περσυ για μενα ειναι στιγνος επαγγελματιας και σαν τετοιος θα κριθει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”