Θεωρώ ότι δεν έχει για αρκετά χρονικά διαστήματα την απαραίτητη συγκέντρωση, κάτι που δουλεύεται όμως και διορθώνεται, ειδικά δε με τον Βλάντο προπονητή...
4.Marin Leovac
Re: 4.Marin Leovac
Μάτος δεν είναι με τίποτα αλλά θα ανέβει σίγουρα και θα είναι ιδιαίτερα πολύτιμος στην συνέχεια, καθώς εκτιμώ ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει, ιδιαιτέρως δε μπροστά, που θα χρειαστεί και περισσότερο από δω και πέρα!!!!
Θεωρώ ότι δεν έχει για αρκετά χρονικά διαστήματα την απαραίτητη συγκέντρωση, κάτι που δουλεύεται όμως και διορθώνεται, ειδικά δε με τον Βλάντο προπονητή...
pisakaipoupoula έγραψε:Και αμυντικά σήμερα ήτανε πέρα βρέχει, ελπίζουμε σε άμεσο ξεμπλοκάρισμα...και λίγο Γιαννούλη να βλέπαμε δε θα ταν άσχημα
- back in black
Ξεκίνησε άσχημα εχθές , τόσο αμυντικά που έμπαζε, όσο και επιθετικά που δεν του έβγαινε τίποτα. Τα πράγματα χειροτέρεψαν στο β ημίχρονο, όταν ο αντίπαλος προπονητής διαπιστώνοντας ότι δεν ήταν σε καλή μέρα έριξε πάνω του το μαυρούκο με τη ξανθοκόκκινη μοϊκάνα που τον ταλαιπώρησε αρκετά. Η μοναδική του καλή επιθετική ενέργεια οδήγησε στο γκολ.
Μπορεί και περιμένουμε σίγουρα περισσότερα πράγματα απο αυτόν. Δεν ξέρω αν ο πάγκος τώρα είναι η καλύτερη λύση, καθώς απο πέρσυ μου έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι είναι παίκτης ρυθμού αλλά και ψυχολογίας, που για να τα αποκτήσει χρειάζεται συνεχόμενα παιχνίδια.
Μπορεί και περιμένουμε σίγουρα περισσότερα πράγματα απο αυτόν. Δεν ξέρω αν ο πάγκος τώρα είναι η καλύτερη λύση, καθώς απο πέρσυ μου έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι είναι παίκτης ρυθμού αλλά και ψυχολογίας, που για να τα αποκτήσει χρειάζεται συνεχόμενα παιχνίδια.
- Aureliano Buendia
Πιστώνεται φυσικά την όμορφη σέντρα και την ασίστ, αλλά για 2ο σερί ματς, προσωπικά, τον βρήκα μετριότατο.
Ταλαιπωρήθηκε αμυντικά και χάλασε ορισμένες καλές επιθέσεις με τις κακές του σέντρες.
Αυτή η θέση, αν δεν είναι στα καλά του ο Λέοβατς, είναι ένα ζήτημα, καθότι δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε πλέον να υπολογίζουμε τον Τζαβέλλα για εκεί.
Ταλαιπωρήθηκε αμυντικά και χάλασε ορισμένες καλές επιθέσεις με τις κακές του σέντρες.
Αυτή η θέση, αν δεν είναι στα καλά του ο Λέοβατς, είναι ένα ζήτημα, καθότι δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε πλέον να υπολογίζουμε τον Τζαβέλλα για εκεί.
- Sick Bastard
Δεν μπορούμε νομίζω.
Αντί να κατεβαίνει να βοηθάει τον μπροστινό του απ την πλευρά, θα κάνει τα κλασσικά 5-6 βηματάκια μπροστά
και δωστου γιόμα. Όπως ο Ρατς μετά τον Δεκέμβρη.
Αντί να κατεβαίνει να βοηθάει τον μπροστινό του απ την πλευρά, θα κάνει τα κλασσικά 5-6 βηματάκια μπροστά
και δωστου γιόμα. Όπως ο Ρατς μετά τον Δεκέμβρη.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ακριβώς, ο Τζαβελας πλέον λογιζεται ως σεντερ μπακ και αλλαγή του Λεοβατς αυτή τη στιγμή είναι ο Κρέσπο. Πάντως ο Ιβιτς μας έδειξε την ιεραρχία από αριστερά. Λεοβατς Κρέσπο Ματος/Κιτσιου και τέλος Γιαννουλης.
Δεν έχει την ποιότητα να σταθεί σαν βασικός στον ΠΑΟΚ. Νομίζω σαν αλλαγή καλός ειναι
-
τσιριγώτης
- ΑποστόληςΑ