Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Αν ειναι ο χαφ που περιμεναμε μεχρι σαββατο τι να πω;
Αν ειναι εξτρα λυση καλως να ορισει
Τρεξιμο και δυνατο σουτ, μου θυμιζει Κατσε
Αν ειναι εξτρα λυση καλως να ορισει
Τρεξιμο και δυνατο σουτ, μου θυμιζει Κατσε
Δίκιο θα έχεις τζος.... αλλά κάτι μου λέει ότι σε τέτοια επίπεδα θα κινηθούμε.
Για αυτό .... cool ...... κι άσε να δούμε τι θα βγάλει η κατσαρόλα...
Για αυτό .... cool ...... κι άσε να δούμε τι θα βγάλει η κατσαρόλα...
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρουμε Τετε,στο τελος θα φανε ξυλο,δεν μπορει να μην το καταλαβαινουν,ειδικα ως πρωτη μεταγραφη.Δεν ειναι θεμα επιπεδου γιαννη,θεμα στυλ παικτη ειναι.Αν θελουν τετοιι επιπεδο,ας παρουν Τσαβες,ας παρουν Κονε,οχι αλλο αμυντικο χαφ,ελεος και την ιδια στιγμη να διαρρεουν οτι δεν ειναι πρωταιρεοτητα ο Κλιχ γιατι εχουν αλλους πιο ψηλα στη λιστα η επειδη ειναι ακριβος.
-
Ενταξει στο ΠΑΟΚ24 λενε οτι δεν ισχυει!
Ουφ παμε παρακατω. Γιατι αν ηταν αυτος το χαφ που θα ερχοταν μεχρι το Σαββατο θα ειχαμε ιστοριες.
Ουφ παμε παρακατω. Γιατι αν ηταν αυτος το χαφ που θα ερχοταν μεχρι το Σαββατο θα ειχαμε ιστοριες.
joshua έγραψε:Τωρα αν πω τιποτα για τον Αγγελο τα αμυντικα χαφ και τους τρεχαλατζιδες θα με πειτε παλυ προκατειλημενο αντι-αγγελικο.Ελπιζω σε διαψευση,καλο το τρεξιμο,καλη η αμυντικη συμπεριφορα αλλα πηξαμε στους αμπαλους ρε αδερφε.
Αυτο.
giapas o τετε δεν κοστιζει πανω απο 50 χιλιαρικια για τους εξι μηνες που απομενουν.
Εγω δεν ειπα να φερουμε χαφ του εκατομμυριου,αλλα αν καλυψουμε το κενο με εναν ποδοσφαιριστη χειροτερο του Σαββιδη (τον ξερω και το λεω με πληρη επιγνωση) τοτε ας μεινουμε με τον μικρο δινοντας του χρονο.
Υ.Γ Δεν ξεκιναει καν βασικος στον Πλατανια,δε λεω οτι ειναι κακος ποδοσφαιριστης αυτο που λεω ειναι οτι το επιπεδο του ειναι χαμηλο.
Μα εγώ δε το ξέρω καν το παίκτη, δεν υποστήριξα κάτι... εννοείται ότι δε μου αρέσει , αλλά είμαι πεπεισμένος ότι δύσκολα θα γίνουν μεταγραφές που θα "αρέσουν".obanebane έγραψε:joshua έγραψε:Τωρα αν πω τιποτα για τον Αγγελο τα αμυντικα χαφ και τους τρεχαλατζιδες θα με πειτε παλυ προκατειλημενο αντι-αγγελικο.Ελπιζω σε διαψευση,καλο το τρεξιμο,καλη η αμυντικη συμπεριφορα αλλα πηξαμε στους αμπαλους ρε αδερφε.
Αυτο.
giapas o τετε δεν κοστιζει πανω απο 50 χιλιαρικια για τους εξι μηνες που απομενουν.
Εγω δεν ειπα να φερουμε χαφ του εκατομμυριου,αλλα αν καλυψουμε το κενο με εναν ποδοσφαιριστη χειροτερο του Σαββιδη (τον ξερω και το λεω με πληρη επιγνωση) τοτε ας μεινουμε με τον μικρο δινοντας του χρονο.
Υ.Γ Δεν ξεκιναει καν βασικος στον Πλατανια,δε λεω οτι ειναι κακος ποδοσφαιριστης αυτο που λεω ειναι οτι το επιπεδο του ειναι χαμηλο.
- thanos-xanthi
ποιος Τετε
να κανουμε συλλογη απο αμυντικα χαφ, που απλα τρεχουν και μαρκαρουν, και απο τεχνικη μυρωδια δεν εχουν
ενας να μιλαει στη μπαλα ρε
αρκετα με τους αμπαλους που δε μπορουνε να κανουν πασα στα 10 μετρα, και κανουν κοντρολ με το καλαμι..
ενας να σουταρει εκτος περιοχης, να εχει καθετη
να χαζεψουμε και λιγο μπαλα
να κανουμε συλλογη απο αμυντικα χαφ, που απλα τρεχουν και μαρκαρουν, και απο τεχνικη μυρωδια δεν εχουν
ενας να μιλαει στη μπαλα ρε
αρκετα με τους αμπαλους που δε μπορουνε να κανουν πασα στα 10 μετρα, και κανουν κοντρολ με το καλαμι..
ενας να σουταρει εκτος περιοχης, να εχει καθετη
να χαζεψουμε και λιγο μπαλα
Δεν υπάρχει κανένα θέμα Τετέ,παιχνίδια αποπροσανατολισμού από την ΠΑΕ προς τους ΑΡΔ για να ασχολούνται με αυτό και όχι με αυτούς που μας ενδιαφέρουν....Το Σάββατο μπορεί να κλείσουν και 2 παίκτες.....Ίδωμεν.... 

Ρε συ 80-100 χιλιαρικα παιρνει στον Πλατανια,μιλαμε για ποδοσφαιριστη τυπου Παπαγιαννοπουλου.
Δε νομιζω να φερει καποιος αντιρηση σε ποδοσφαιριστη σαν τον Κλιχ που ειναι τυπου Μακ και Περειρα.
Ο τετε ειναι πανερατος πως αλλιως να το γραψω;
Ας ερθει αν ειναι στη θεση του Τανδαρη αλλα μεχρι εκει.
Δε σε ανεβαζει επιπεδο τετοιος ποδοσφαιριστης,ειναι για συμπληρωμα και για βαθος.
Αυτη ειναι η γνωμη μου,εννοειται οτι αυτοι που αποφασιζουν μπορει να εχουν αντιθετη αποψη.
Δε νομιζω να φερει καποιος αντιρηση σε ποδοσφαιριστη σαν τον Κλιχ που ειναι τυπου Μακ και Περειρα.
Ο τετε ειναι πανερατος πως αλλιως να το γραψω;
Ας ερθει αν ειναι στη θεση του Τανδαρη αλλα μεχρι εκει.
Δε σε ανεβαζει επιπεδο τετοιος ποδοσφαιριστης,ειναι για συμπληρωμα και για βαθος.
Αυτη ειναι η γνωμη μου,εννοειται οτι αυτοι που αποφασιζουν μπορει να εχουν αντιθετη αποψη.
ο Αγγελος τετοιος ειναι...τον γνωριζουμε απο παλια...αν του δωθει η ευκαιρια θα κανει 3 μεταγραφες τυπου Τετε σε καθε θεση στοχευοντας σε παικτες εργαλεια που θα πεθανουν κατω απο τις οδηγιες του, κανοντας οικονομιες παραλληλα στο πορτοφολι του ιδιοκτητη....
οποιος περιμενει βιερινια και Νατχο στον ΠΑΟΚ του Αναστασιαδη, θα περιμενει πολλα χρονια
οποιος περιμενει βιερινια και Νατχο στον ΠΑΟΚ του Αναστασιαδη, θα περιμενει πολλα χρονια
Αναμεσα σε Τετε και Νατχο ξερεις ποσοι υπαρχουν;
Ενταξει τσαμπα συζηταμε το διεψευσαν ηδη.
Ενταξει τσαμπα συζηταμε το διεψευσαν ηδη.
οποιος πιστεψε οτι συμφωνα με το αρθρο του χαζετα υπηρχε περιπτωση να δωσουμε 300κ στον πλατανια για τον τετε....εεε καλα μας κανουν τοτε οι αρδ
- Ekatnetworkltd
- john4serres
για μια στιγμη νομιζα οτι θα φερουμε τον Τετέι , αλλα μετα γυρισα στην πραγματικότητα της σουπερλιγδ...