Ιάκωβος Αγγελίδης
Re: Ιάκωβος Αγγελίδης
Με τον Τζακ που έπαιρνε τηλέφωνο στο Ραπτόπουλο έχει καμιά σχέση ο κύριος Αγγελίδης;
ξέρεις μπορείς να απολύσεις όποιον δεν κάνει καλά τη δουλειά του..
μήπως να ξεκινούσες σιγά σιγά με ΑΑ και ΖΒ .... ?
ας πούμε χτες ??? !!!
ε καταπληκτικέ πρόεδρε τι λες????
μήπως να ξεκινούσες σιγά σιγά με ΑΑ και ΖΒ .... ?
ας πούμε χτες ??? !!!
ε καταπληκτικέ πρόεδρε τι λες????
Οι Κύπριοι ξέρω είστε περίεργα τραίνα. Αργείτε λίγο, αλλά αν πάρετε φορά...
Πρόσεξε όμως μην αργήσεις πολύ και φύγει πρώτα το δικό σου κεφάλι
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Πρόσεξε όμως μην αργήσεις πολύ και φύγει πρώτα το δικό σου κεφάλι
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
-
Μα την Παναγία, θα ήθελα να ήξερα πως περνάς τις μέρες σου στα γραφεία της ΠΑΕ 5 μήνες τώρα.
Ανακοινωσε αυριο κιολας Αγκιρε για προπονητη (τυχαιο ονομα) κ τον κροιφ τδ (ξανα τυχαιο το ονομα) αστους να ξεκαθαρισουν απο τωρα το ροστερ κ να κανουν αυτοι 100% τις επιλογες των παικτων,απαιτησε απο τον μεγαλομετοχο το μαξιμουμ μπατζετ (μεσα στα επιτρεπτα ορια φυσικα).
Οτι εδω ειναι διαφορετικα τα πραγματα απο οτι στο Ισραηλ το εχεις καταλαβει ηδη νομιζω κ πρεπει επιτελους να κανεις κινησεις που προεδρου ακομα κ αν αυτες δεν αρεσουν σε κανεναν,εισαι εδω για να κανεις την παε να λειτουργει επαγγελματικα κ οχι για εισαι αρεστος σε διαφορους τυπους.
Οτι εδω ειναι διαφορετικα τα πραγματα απο οτι στο Ισραηλ το εχεις καταλαβει ηδη νομιζω κ πρεπει επιτελους να κανεις κινησεις που προεδρου ακομα κ αν αυτες δεν αρεσουν σε κανεναν,εισαι εδω για να κανεις την παε να λειτουργει επαγγελματικα κ οχι για εισαι αρεστος σε διαφορους τυπους.
- pisakaipoupoula
Αν υπάρχεις στον πλανήτη ΠΑΟΚ πακετάκι τους διώχνεις και τους δύο, τον Ζησάο πρώτο πρώτο και μετά τον Άγγελο
Μπορείς να το σώσεις ακόμα το θέμα, εκτός εάν μπήκες και εσύ στο mode "ρε το μπακίρι να πέφτει κάθε μήνα και ας τους τρελούς στην τρέλα τους"...
Κινδυνεύεις να γίνεις ο Φιλιππίδης του ΠΑΟΚ. Οργάνωσε το ρδελομπου το ανέλαβες
-
Ιακωβε πες λιγο τι κονε εχεις και παιρνεις 15 χιλιαρικα τον μηνα, ενω ξεκαθαρα δεν εχεις ιδεα τι κανεις και που βρισκεσαι;
Ιακωβε, ναι το ξερω οτι δεν φταις εσυ, εσυ ηρθες αργα, αλλα επειδη επι των ημερων σου η ομαδα εχει φαει 3μπαλα και 4αρες απο το καθε χωριο, μικραινει το μεγεθος του ΠΑΟΚ και η ομαδα εχει οργανωση μπουρδελου, σε παρακαλω πολυ ξυπνα λιγο και κανε την δουλεια σου αλλιως το λομπου.
Γιατι ρε αδερφε, ναι, οκ, μαθαινεις την δουλεια, αλλα παιρνεις και 15 χιλιαρικα τον μηνα. Αν ειναι να θες 1 χρονο να μαθεις την δουλεια, εχει εκει εξω καμια 10.000 ΠΑΟΚτσακια που θα την μαθαιναν τζαμπα.
Και ειμαι απο αυτους που χαρηκαν πολυ οταν ηρθες και στην συνεντευξη τυπου ειδα εναν εξυπνο ανθρωπο. Αλλα πραγματικα, τοσο ανυπαρκτος προεδρος με 15 χιλιαρικα τον μηνα, δεν πρεπει να υπαρχει.
Εκτος κι αν παιρνεις 15 χιλιαρικα τον μηνα για να εχεις τα χρεη στο ονομα σου. Παω πασο τοτε.
Ιακωβε, ναι το ξερω οτι δεν φταις εσυ, εσυ ηρθες αργα, αλλα επειδη επι των ημερων σου η ομαδα εχει φαει 3μπαλα και 4αρες απο το καθε χωριο, μικραινει το μεγεθος του ΠΑΟΚ και η ομαδα εχει οργανωση μπουρδελου, σε παρακαλω πολυ ξυπνα λιγο και κανε την δουλεια σου αλλιως το λομπου.
Γιατι ρε αδερφε, ναι, οκ, μαθαινεις την δουλεια, αλλα παιρνεις και 15 χιλιαρικα τον μηνα. Αν ειναι να θες 1 χρονο να μαθεις την δουλεια, εχει εκει εξω καμια 10.000 ΠΑΟΚτσακια που θα την μαθαιναν τζαμπα.
Και ειμαι απο αυτους που χαρηκαν πολυ οταν ηρθες και στην συνεντευξη τυπου ειδα εναν εξυπνο ανθρωπο. Αλλα πραγματικα, τοσο ανυπαρκτος προεδρος με 15 χιλιαρικα τον μηνα, δεν πρεπει να υπαρχει.
Εκτος κι αν παιρνεις 15 χιλιαρικα τον μηνα για να εχεις τα χρεη στο ονομα σου. Παω πασο τοτε.