Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευση από guardian4 »

Photis έγραψε:Άστο δεν έχουμε μαντίλι να κλάψουμε.Και το χειρότερο δεν βλέπω προσπάθεια για να έρθουν έσοδα στην ομάδα.Να κινηθούν κάπως..
:pano:
Ακριβως. Εγω τα γραφα να βρουν εσοδα για την ομαδα πριν φυγουν παιχτες.
Λεει ο γιος του σαχπατζιδη δεν θελουμε να πιεσουμε τον κοσμο λες και θα πιεστει αυτος στη θεση μας, ή θα θυσιασει αυτος.
Οχι κυριε. χερι χερι με την υπολοιπη διοικηση να βγειτε και να πειτε τα καναμε σκ@τα ελατε να μας ξαναβοηθησετε με εισητηρια σε κανα φιλικο.

Photis έγραψε:Εγώ περιμένω χωρίς να λέω τίποτα γενικά σε σχέση με αυτά που θέλω να πώ.Όμως δε θα είμαι για πάντα σε αυτή τη στάση.Αν δω πως δεν αλλάζουν τα πράγματα θα γίνω πολέμιος τους.

Εισαι ενα κλικ πισω απο μενα. Εχεις ακριβως τη πορεια αποψεων που ειχα, με τη διαφορα οτι εγω αλλαξα πριν ενα εξαμηνο. Με εξαιρεση την αναλαμπη της συνενταξης Ζαγορακη, που νομισα οτι αλλαξε, αλλα @@ τελικα απο οτι φενεται.

Δες παλαιοτερα ποστ μου και θα καταλαβεις.

Προθεσμια δε ξαναδινω.

Οτι λεω θα το λεω στην ωρα του γιατι μετα... Μετα, ειναι παντα αργα για κλαματα.

Να κατσουν , αλλα να τα ακουνε και να διορθωνονται.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Photis έγραψε:Τον βλαχοδήμο η Ξάνθη τον πήρε από Γερμανία.Ας είχαμε σκάουτερ εμείς να τον πέρναμε.
Δεν ήταν θέμα σκάουτερ.
Ήταν θέμα ότι ο μάνατζέρ του, δεν είναι φίλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. (όχι ότι είναι εχθρός, απλά δεν τον ξέρουν).
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αυτό το δεν ήταν φίλος δεν ακούγεται ωραίο!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

khaledfreepaok έγραψε:γιατι για παιχτες ψαχνει καποιος κωσταντινιδης και ο βρυζας με μπατζετ 10 ευρω

Με 10 ευρω ίσα ίσα βγάζεις ένα εισητήριο και στελνεις τον παιχτη με κτελ στη Θεσσαλονίκη! :lol: (χωρις να έχεις λεφτά για ταξι φυσικά - πρέπει να περάσει κάποιος συμπαικτης του με το αυτοκινητο να τον πάρει, κανενα απόγευμα που θα έχει προπονηση - μην χαλαμε και βενζίνες τσάμπα)
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Κατα την αποψη μου,αυτο που χρειαζεται αμεσα η ομαδα ειναι ενα αριστερο εξτρεμ.Θελω να πιστευω πως το ψαχνουνε εδω και καιρο αλλα δεν βρισκουν κατι ιδιαιτερο με τα λεφτα που διαθετουν-αν διαθετουν.Kαι σαν δευτερη προσθηκη,ενας παικτης στο κεντρο της αμυνας-με τα χαρακτηριστικα του Μαρκαντωνη.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Photis έγραψε:Αυτό το δεν ήταν φίλος δεν ακούγεται ωραίο!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Γι αυτό και το διευκρίνισα. :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο νιμανι μου θυμιζει κατι απο εντινιο...Σε φατσα,στυλ...

Ελπιζω οχι και σε αποδοση...
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εμένα τον Τουρέ.Αλλά θα μου πεις όλοι οι μαύροι μοιάζουν... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Και οι μαυρες.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

παρτε τον Κατσικοκερη λαιμαιι :P
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν είναι ο Νιμανί αυτός που ήρθε για δοκιμή. Τον άμπαλο τον Αντεμπαγιόρ μας έστειλαν. :shock:

Υ.Γ. Εμένα μου κάνει ο παίχτης. Τους καταλαβαίνω απο τη φάτσα εγω... :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Για παίκτες του ΠΑΟΚ που πρέπει να πάνε και να παίξουν ως δανεικοί σε άλλες ομάδες έκανε λόγο ο Μπόλονι και δύο από αυτούς -ίσως να είναι- οι Τσουκαλάς και Παπάζογλου.

Αυτό προκύπτει από την πληροφορία ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε κρούση στον ΠΑΟΚ και ζήτησε τους δύο συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, δανεικούς μέχρι το καλοκαίρι.

Η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη που ψάχνει λύσεις για να ενισχυθεί, έχει ήδη στο στόχαστρό της τους δύο Έλληνες παίκτες και περιμένει την απάντηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Με βάση τις ενδείξεις που υπάρχουν ο ΠΑΟΚ εξετάζει αυτό το ενδεχόμενο (δεν έχει ακόμη παρθεί απόφαση) αφού οι άνθρωποί του πιστεύουν ότι και οι δύο μπορεί να παίξουν περισσότερο σε μία άλλη ομάδα, ειδικά από την στιγμή που δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Μπόλονι. Φυσικά σε μία τέτοια περίπτωση παίζει ρόλο και η διάθεση των παικτών.

Εξελίξεις και σε αυτά τα θέματα αναμένονται μέσα στις προσεχείς ημέρες.

24
'

Για σακη θα εξαρτηθει απο νιμανι φανταζομαι....για τσουκ φαινεται οτι δεν υπολογιζεται...παροτι ειμαστε αδειοι πλεον στα χαφ
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Στο 24 την έχουν κάνει σφεντόνα:<<δύο από αυτούς -ίσως να είναι- οι Τσουκαλάς και Παπάζογλου.>>.Ίσως όμως και να είναι ο Στάμου,ο Γιάννου ή κάποιος άλλος.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

εμενα ο νιμανι μου μοιαζει για νεγρος σακης και μαλλον ετσι ειναι.παντως το ονομα του προσφερεται για ωραια συνθηματα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Το θέμα είναι να μην είναι καμιά 30 χρονών..
Αυτοί οι Αφρικανοι δεν παίζονται σ'αυτά..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”