1. Δυστυχώς, όπου δεν υπάρχει φράγκο, να λέει ο ένας εγώ πληρώνω κι εσύ δούλευε, τότε θα έχουμε πάντα φαινόμενα όπως αυτά που παρατηρούνται με την παραφιλολογία περί σχέσεων Τέο - Ζήση. Γιατί είναι ισάξιοι και ισότιμοι, και ο κάθε οπαδός το βλέπει απ τη σκοπιά του, δημιουργόντας δυστυχώς μια τάση στρατοπέδων. Ειδικά στο πλαίσιο της παοκτσήδικης ιδιοσυγκρασίας. Άυτό που απαιτώ εγω, είναι να δείχνουμε όλοι καλή προαίρεση και καλή καρδιά, οχι μιζέρια και οχι τάσεις ρεβανσισμού, λες κι έχουμε να κερδίσουμε κάτι προσωπικό. Γι αυτό μου τη δίνει άσχημα όταν βλέπω να εκτοξεύονται λάσπες δίχως βάση και λογική. Δεν μπορώ ρε γαμώτο αυτό που χτίζουμε τόσο καιρό να το γκρεμίζουμε μόνοι μας πριν καν πλακωθούν τουλάχιστον και επίσημα οι κεφαλές του συλλόγου. Με το ζόρι να τους χωρίσουμε σε στρατόπεδα απο μόνοι μας ρε γμτ;;
2. Δυστυχώς, όντας νομίζω βέρος ΠΑΟΚτσής, έχω να πω πως, ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ.
Γιατί θέλω να δω το τρελό πάθος ξανά στην ομάδα.
Γιατί νομίζω οτι θυμόμαστε μόνο τα στραβά της περιόδου 03-04, ξεχνώντας τον ατελείωτο συρφετό που είχε μαζευτεί στην ομάδα, όπως και την αφραγκία που επικρατούσε.
Γιατί όντως είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει προκρίσεις ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Γιατί θέλω να τον δώ δίδυμο σε συνέντευξη τύπου με τον Πάμπλο Γκαρσία !
Γιατί θέλω να κερνάμε μάτε τους μοναχούς στο Βατοπαίδι.
Για να τον δω να τη λέει στον Γιολ, οτι τον αποκλείσαμε επειδή είναι αμαρτύρια η φιλαργυρία και το χρήμα που κυνηγάει στη Φούλαμ.
Γιατί, κακά τα ψέμματα, είναι ο μόνος που δεν θα πεί μυξοκλαίγοντας, οτι , αχ, δεν τα ήξερα τα παιδιά, χρειάζομαι χρόνο και είναι αγύμναστοι.
Γιατί, την τελευταία φορά που τον είδαμε να δουλεύει με μια υποτυποδώς σοβαρή υποδομή συλλόγου στον ΠΑΟΚ, έκανε παπάδες (97-98).
Γιατί αν τον βάλουν σε καλούπια και δεν κάνει δηλώσεις επί παντός επιστητού, και τιθασεύσουν τα στραβά του χαρακτήρα του, είναι μακράν ο καλύτερος Έλληνας προπονητής.
Γιατί, μου χει λείψει αυτή η ΠΑΟΚΙΛΑ.
Απ την άλλη δεν τον θέλω, γιατί.. θα γίνουν όλα πουτ..α.

Βεβαίως όλα αυτά υπό την προυπόθεση να μην γίνεται να έρθει ένας πραγματικά καταξιωμένος προπονητής που δεν θα χωρεί αμφισβήτηση. Το σενάριο Άγγελου το βάζω και για πλάκα, δεν έχω κανένα νταλκα έχουμε έριδες εσωτερικές.