Μario Beretta

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μario Beretta

Δημοσίευση από Equalizer »

Λοιπόν έκλεισα το πισι για μια ώρα και αφού ψιλοηρέμισα, έχω να πω τα εξής.

1. Δυστυχώς, όπου δεν υπάρχει φράγκο, να λέει ο ένας εγώ πληρώνω κι εσύ δούλευε, τότε θα έχουμε πάντα φαινόμενα όπως αυτά που παρατηρούνται με την παραφιλολογία περί σχέσεων Τέο - Ζήση. Γιατί είναι ισάξιοι και ισότιμοι, και ο κάθε οπαδός το βλέπει απ τη σκοπιά του, δημιουργόντας δυστυχώς μια τάση στρατοπέδων. Ειδικά στο πλαίσιο της παοκτσήδικης ιδιοσυγκρασίας. Άυτό που απαιτώ εγω, είναι να δείχνουμε όλοι καλή προαίρεση και καλή καρδιά, οχι μιζέρια και οχι τάσεις ρεβανσισμού, λες κι έχουμε να κερδίσουμε κάτι προσωπικό. Γι αυτό μου τη δίνει άσχημα όταν βλέπω να εκτοξεύονται λάσπες δίχως βάση και λογική. Δεν μπορώ ρε γαμώτο αυτό που χτίζουμε τόσο καιρό να το γκρεμίζουμε μόνοι μας πριν καν πλακωθούν τουλάχιστον και επίσημα οι κεφαλές του συλλόγου. Με το ζόρι να τους χωρίσουμε σε στρατόπεδα απο μόνοι μας ρε γμτ;;

2. Δυστυχώς, όντας νομίζω βέρος ΠΑΟΚτσής, έχω να πω πως, ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ.
Γιατί θέλω να δω το τρελό πάθος ξανά στην ομάδα.
Γιατί νομίζω οτι θυμόμαστε μόνο τα στραβά της περιόδου 03-04, ξεχνώντας τον ατελείωτο συρφετό που είχε μαζευτεί στην ομάδα, όπως και την αφραγκία που επικρατούσε.
Γιατί όντως είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει προκρίσεις ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Γιατί θέλω να τον δώ δίδυμο σε συνέντευξη τύπου με τον Πάμπλο Γκαρσία !
Γιατί θέλω να κερνάμε μάτε τους μοναχούς στο Βατοπαίδι.
Για να τον δω να τη λέει στον Γιολ, οτι τον αποκλείσαμε επειδή είναι αμαρτύρια η φιλαργυρία και το χρήμα που κυνηγάει στη Φούλαμ.
Γιατί, κακά τα ψέμματα, είναι ο μόνος που δεν θα πεί μυξοκλαίγοντας, οτι , αχ, δεν τα ήξερα τα παιδιά, χρειάζομαι χρόνο και είναι αγύμναστοι.
Γιατί, την τελευταία φορά που τον είδαμε να δουλεύει με μια υποτυποδώς σοβαρή υποδομή συλλόγου στον ΠΑΟΚ, έκανε παπάδες (97-98).
Γιατί αν τον βάλουν σε καλούπια και δεν κάνει δηλώσεις επί παντός επιστητού, και τιθασεύσουν τα στραβά του χαρακτήρα του, είναι μακράν ο καλύτερος Έλληνας προπονητής.
Γιατί, μου χει λείψει αυτή η ΠΑΟΚΙΛΑ.

Απ την άλλη δεν τον θέλω, γιατί.. θα γίνουν όλα πουτ..α. :twisted:

Βεβαίως όλα αυτά υπό την προυπόθεση να μην γίνεται να έρθει ένας πραγματικά καταξιωμένος προπονητής που δεν θα χωρεί αμφισβήτηση. Το σενάριο Άγγελου το βάζω και για πλάκα, δεν έχω κανένα νταλκα έχουμε έριδες εσωτερικές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 16:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
fonias4

Δημοσίευση από fonias4 »

Δηλαδή για να καταλάβω.
Ο Garcia τα πήρε με τον Beretta, την έκανε από τον αγώνα, τα είπε με τον Ζαγοράκη και ο τελευταίος έστειλε πακέτο τον coach.
Λέω εγώ τώρα.
Έχουμε τον Δερμιτζάκη προπονητή και πριν από τον αγώνα με τον γαύρο αποφασίζει να παίξει
χωρίς τον Παυλάρα.
Ποιος μου λέει εμενα ότι δεν θα τον αρχίσει στα σουτια μπροστά στους άλλους?
Πως θα επιβληθεί ο Δερμιτζάκης στον Παυλάρα?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Καλα κανει..Αυτος κοιταει την δουλεια του..Δηλα αν ηταν καποιος απο εμας στην θεση του ,θα τα χαριζε ,γιατι θα τρελαθουμε τοτε...
Πως θα επιβληθεί ο Δερμιτζάκης στον Παυλάρα?
Δεν θα χρειαστει εκει..Γι αυτο ειναι οι φιλοι...Αμοιβαια ειναι αυτα. 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 15:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ρε τον αλητη τον μπερεττα ζηταει τα λεφτα του αν ειναι δυνατον τι αλλο θα ακουσουμε..
τα συμβολαια δεν ειναι κολοχαρτα και μην τα ριχνετε ολα στον μπερεττα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maximus έγραψε:Αμα ερθει ο Αγγελαρας, θα δακρυσω απ'τη χαρα μου... :cry: Ειμαι αγγελοσκυλο, δεν το κρυβω... Ελα ρε Θοδωρε, καν΄το θαυμα...

Φιλε giapas....Ειμαι σιγουρος οτι ο αγγελος με Γκαρσια θα γινουν αχωριστα φιλαρακια...Σοβαρα μιλαω... Θα τον πωρωνει ασχημα και θα τρωει λαρυγγια ερυθρολευκα μετα! Τι ντιογκο και κουραφεξαλα... Στα επισημα θα ανεβαινει και θα δινει φαπες τον Μαρινακη...

επι σαντος παντως επιμελως ...... μας το 'κρυβες.τωρα εξηγουνται πολλα ........
παρεμπιπτοντως,θαυματα δυναται να κανει μονον η ...... μανατζερ του δικου σου .......

giapas έγραψε:Ακόμα και το γεγονός ότι δεν έχει βγει κάποιος επίσημα από τη διοίκηση να πει κάτι ...δείχνει αδυναμία επικοινωνίας με το κόσμο.

Καθόμαστε εδώ και συζητάμε σα μ@λ@κες στα τυφλά...Και δε μαθαίνουμε ποτέ τα Τι και τα ΠΩΣ.

Κι όπως είπε ο άλλος πουτάνα όλα σε μια μέρα.

Λες κ είμαστε κανένα χωριό.

Λες κ είμαστε γαύροι να έχουμε ψυχώσεις.

Λες κ οι έστω μέτριοι Ιταλοί προπονητές είναι λίγοι για το ΠΑΟΚ

Λες κ οι αρδ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ το ΠΑΟΚ μας

Λες και αυτό το καλοκαίρι μας έχουν πάρει πίσω όλες τις χαρές που μας έδωσαν στη διάρκεια της χρονιάς.

Λες κ μ'αλλους προπονητές θα ρίχναμε 3άρες κ πάνω.

Λες κ η 2άδα θα είναι πάντα 2άδα ...όταν ένας κόβει και άλλος ράβει.

Λες κ ο κάθε παικταράς Γκαρσία θα ανεβοκατεβάζει προπονητές

Λες και σε 18500 ήρωες περισσεύαν τα φράγκα καλοκαιριάτικα

Λες και μας μουτζώσανε το κέρατό μου μέσα...

Καλά που δε πήγα ακόμα διακοπές.

Κάντε ένα ευχέλαιο λέμε και βάλτε έναν να τους ξεματιάσει ...ΟΛΟΥΣ

marley 4 έγραψε:οποιος χαιρεται για το τελος του μπερεττα ειναι τουλαχιστον φελος παμε χρονια πισω με τετοιες τακτικες μια βδομαδα πριν τον αγιαξ δεν κανεις τετοια κινηση ειναι η χειροτερη επιλογη που θα μπορουσε να γινει
δεν κρατας ουτε τα αποδυτηρια ετσι απλα αλλαζεις τις ισοροπιες με λιγα λογια χτυπησες το καμπανακι για να αρχισει νεος γυρος σηκωσαν μπαιρακι οι παιχτες και μαζι με τους αρδ τα καταφερανε αυτο που ερχεται το σκεφτεται κανεις;
οσοι νομιζουν οτι δεν εγινε και τιποτα ενα προπονητη αλλαξαμε να ετοιμαζονται για απανωτα σοκ......

κριμα κριμα........................................................................................................................

ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Enide έγραψε:Το θέμα δεν είναι η φυγή Μπερετα απλά κάποιοι περιμένατε το κατάλληλο timing για να τη πέσετε στον Ζαγοράκη
Ελάτε παραδεχτείτε το.
ΞΕΡΟΛΕΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

rainmaker έγραψε:Κι εσάς ποιός σας πεδωσε ρε περίεργοι το δικαίωμα να μιλάτε και να σχολιάζετε πρόσωπα και οικογένειες του κάθε Ζαγοράκη;; Χρωστάει τίποτα η Λίλη να ακούει να την πιάνει στο στόμα της ο κάθε στραβοστώμης της Σαλονίκης;; Έχετε διοικήσει ποτέ τίποτα στη ζωή σας οι περισσότεροι;; Κ'αθε τρεις και πέντε για τις βίλες και τις γούνες. Δηλαδή ο Τέο αμα δεν ήταν πρόεδρος στον ΠΑΟΚ ΔΕΝ θα αγόραζε βίλες;; Δεν θα είχε καβατζώσει μια χαρά θέση μεσα στην εθνική ή κάπου στην Αθήνα, να τον αβαντάρουν όλοι πόσο αρχηγάρα ήταν;; Είχε κανα νταλκά να ασχολείται με το κωλοχώρι μας;; Τί να πώ ρε παιδί μου τέτοια σκατοψυχία που υπάρχει σ αυτή την ομάδα απο το 90 και μετά δεν έχει ξαναιδωθεί πουθενά στον πλανήτη. Στάζει σκατά η μιζέρια μας.

Ναι με το μπερέτα έγινε μαλακία, αλλά προσωπικά δεν με νοιάζει. Ας χάσουμε κι απ τον Άγιαξ.

moican4 έγραψε:Το ποσο γιδια ειμαστε φαινεται απο τα μμε και τους αρδ τωρα...ΟΛΑ τον εκθειαζαν οταν ηρθε με τις τακτικες του ,με την τεχνολογια και τα μεσα που χρησιμοποιουσε..Ακομα δεν εφυγε και τον εχουν ξεφτιλισει μιλαμε...
Αυτοι ειμαστε....

Τοτε δεν μιλουσαν ,τωρα λυθηκε η γλωσιτσα τους..

ξαναπαραθετω καποια ποστς,με τα οποια συμφωνω σχεδον απολυτα.με μια μικρη εξαιρεση οσον αφορα στο πρωτο ποστ,που κανω μια μικρη παρατηρηση-προσωπικη πινελια ... ......
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

rainmaker έγραψε:
2. Δυστυχώς, όντας νομίζω βέρος ΠΑΟΚτσής, έχω να πω πως, ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ.
Γιατί θέλω να δω το τρελό πάθος ξανά στην ομάδα.
Γιατί νομίζω οτι θυμόμαστε μόνο τα στραβά της περιόδου 03-04, ξεχνώντας τον ατελείωτο συρφετό που είχε μαζευτεί στην ομάδα, όπως και την αφραγκία που επικρατούσε.
Γιατί όντως είναι ο μόνος που μπορεί να φέρει προκρίσεις ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
Γιατί θέλω να τον δώ δίδυμο σε συνέντευξη τύπου με τον Πάμπλο Γκαρσία !
Γιατί θέλω να κερνάμε μάτε τους μοναχούς στο Βατοπαίδι.
Για να τον δω να τη λέει στον Γιολ, οτι τον αποκλείσαμε επειδή είναι αμαρτύρια η φιλαργυρία και το χρήμα που κυνηγάει στη Φούλαμ.
Γιατί, κακά τα ψέμματα, είναι ο μόνος που δεν θα πεί μυξοκλαίγοντας, οτι , αχ, δεν τα ήξερα τα παιδιά, χρειάζομαι χρόνο και είναι αγύμναστοι.
Γιατί, την τελευταία φορά που τον είδαμε να δουλεύει με μια υποτυποδώς σοβαρή υποδομή συλλόγου στον ΠΑΟΚ, έκανε παπάδες (97-98).
Γιατί αν τον βάλουν σε καλούπια και δεν κάνει δηλώσεις επί παντός επιστητού, και τιθασεύσουν τα στραβά του χαρακτήρα του, είναι μακράν ο καλύτερος Έλληνας προπονητής.
Γιατί, μου χει λείψει αυτή η ΠΑΟΚΙΛΑ.
Θα κανω πως δεν ειδα την τελευταια προταση του ποστ σου (που την εσβησα στην παραθεση) και θα συμφωνησω 1000% με αυτα που λες και θελω να δω και εγω αυτη την ΠΑΟΚΙΛΑ που ειχε τοτε η ομαδα! Δεν μπορω αλλες γλυκαναλατες λυσεις, μα μου, σου ξου, μπερετες, δερμιτζακηδες, αχυρανθρωπους και ζωρζ κωστικους! Θελω να ξαναζησω στιγμες 90ς! Μπορω;
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

moican4 έγραψε:Καλα κανει..Αυτος κοιταει την δουλεια του..Δηλα αν ηταν καποιος απο εμας στην θεση του ,θα τα χαριζε ,γιατι θα τρελαθουμε τοτε...
E, αυτός κοιτάει τη δουλειά(?) του, εμείς κοιτάμε την καψούρα μας, αλλά να μην πουλάει τρέλα. 20 μέρες στην ομάδα και θέλει να πληρωθεί συμβόλαιο 2 χρόνων...? Να ήταν αδικαιολόγητη η απόλυση, να πω ναι, δικαιούται αποζημίωση, αλλά ο τύπος τα έκανε σκατά κι απόσκατα, θα τον αποζημιώσουμε και από πάνω?

Τον Ιορδάνη και τον Γιαννάκη τους ξέρει? Να φροντίσει να μην τους μάθει...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Οπου και να παει θα δικαιωθει Γιαννη...Υπαρχει μετρο για το "σκατα και αποσκατα"..? Που σε ποιο δικαστηριο...?
ΤΟ Συμβολαιο ελεγε 2 χρονια και 800.000 ...Απο εκει και περα οπως μπλεξανε και ξεμπλεξουνε...

400.000 ΑΚΑΤΕΒΑΤΑ....!!!!
yiannisPAOKitalia

Ναι, στο λαϊκό δικαστήριο..

ΥΓ: Μετά τα νούμερα, να προσδιορίζεις σε παρακαλώ τις μονάδες μέτρησης, πχ euros, φάπες κλπ :twisted:
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

+100 στον μαρλευ4

Δηλαδη ρε παιδια σε προσλαμβανει καποιος για μια δουλεια.
Σου λεει 800 ευρα για να κανεις καφεδες. Συμβολαιο 1 χρονο. Παει; Παει λες εσυ.
Το μαγαζι δεν εχει ανοιξει ακομα, σου λεει τωρα θα κάνουμε γενικη καθαριοτητα και προετοιμασια.
Αρχιζεις εσυ παραγγελνεις τα υλικα, κουβαλας τελαρα και τα ρεστα.
Ερχεται μετα απο 1 βδομαδα σου λεει κοιτα να δεις δεν μας κανεις γιατι δεν τα κουβαλας τα τελαρα σαν το προηγουμενο, εχω κανονισει και μ ενα φιλαρακι μου για τη δουλεια, απο μικροτερο μαγαζι, αλλα είναι φίλος μωρε. Θελεις για το καλο του μαγαζιου μου να φυγεις και να μην παρεις και αποζημίωση?
Τί λες?

Να είμαστε με το καλό του ΠΑΟΚ σημαινει να είμαστε με το δίκαιο.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Νέο λάθος τύπου "Βερον"...

...δεν πειραζει... Ας του δωσουμε τον Μπαλαφα να τον κανει προπονηση σε μια γωνιτσα! :lol: Ετρσι κι αλλιως τα λεφτα χαμενα τα εχουμε... Φαινεται φραγκοkiller ο τυπος....
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Maximus έγραψε: Θελω να ξαναζησω στιγμες 90ς! Μπορω;
Φίλε Μάξιμε, πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί καμιά φορά μπορεί να γίνει πραγματικότητα...
yiannisPAOKitalia

Federacion έγραψε:+100 στον μαρλευ4

Δηλαδη ρε παιδια σε προσλαμβανει καποιος για μια δουλεια.
Σου λεει 800 ευρα για να κανεις καφεδες. Συμβολαιο 1 χρονο. Παει; Παει λες εσυ.
Το μαγαζι δεν εχει ανοιξει ακομα, σου λεει τωρα θα κάνουμε γενικη καθαριοτητα και προετοιμασια.
Αρχιζεις εσυ παραγγελνεις τα υλικα, κουβαλας τελαρα και τα ρεστα.
Ερχεται μετα απο 1 βδομαδα σου λεει κοιτα να δεις δεν μας κανεις γιατι δεν τα κουβαλας τα τελαρα σαν το προηγουμενο, εχω κανονισει και μ ενα φιλαρακι μου για τη δουλεια, απο μικροτερο μαγαζι, αλλα είναι φίλος μωρε. Θελεις για το καλο του μαγαζιου μου να φυγεις και να μην παρεις και αποζημίωση?
Τί λες?

Να είμαστε με το καλό του ΠΑΟΚ σημαινει να είμαστε με το δίκαιο.
Ναι αδερφέ μου, με το δίκαιο! Αλλά ο τύπος πουλάει τρέλα. Άλλο να πληρωθεί τα δεδουλευμένα και άλλο να πάρει φράγκα για 2 χρόνια.

Αν μιλήσεις νορμάλ, θα σου απαντήσουν νορμάλ, αν πουλήσεις τρέλα, θα σου πουλήσουν τρέλα.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Ζουμπαδιάσου και Σακουλέψου να πουμε, μάζεψε και τους δικούς και κάντε την από το νταλαβέρι μη μας κανεις χαλι-γκαλι την καρδια γιατι θα στο φαω το λαρύγγι ρε...
yiannisPAOKitalia

Να, κι ο ιντεραδ θα έρθει μαζί μου στις φάπες..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”