80. Cristiano Moraes Oliveira

Άβαταρ μέλους
Olorin

Re: 80. Cristiano Moraes Oliveira

Δημοσίευση από Olorin »

Χρειαζομαστε μεγαλυτερο δειγμα για να κρινουμε με ακριβεια ποια ειναι η θεση του. Οι προπονητες τον βλεπουν καθε μερα στις προπονησεις και ξερουν καλυτερα απο εμας που τον εχουμε δει σε λιγα παιχνιδια.
Εξτρεμ δεν ειναι γιατι δεν εχει την εκρηξη να περασει παικτη στο 1ν1, αλλα εχει τεχνικη, σεντρα, πασα, δε χανει την μπαλα ευκολα σε κλειστους χωρους, βλεπει γηπεδο, ενω εχει και αρκετα καλα τελειωματα. Συμφωνα με αυτα τα χαρακτηριστικα, εγω θα τον εβαζα αριστερο χαφ στο 4-4-2 με αριστερο μπακ τυπου Σναουτσνερ πισω του. Ως δευτερη επιλογη μπορει να παιξει δεκαρι στο παρον συστημα μας, αλλα παρουσια ψηλου σεντερ φορ και οχι του κοντου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Δευ 06 Δεκ 2010, 11:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

DimisK έγραψε:Σήμερα ήταν μια ευχάριστη έκπληξη...Συμφωνώ με τον Κώστα...
Ο παίκτης αυτός έχει μέλλον στην ομάδα μας και κρίμα που δεν τον έχουμε στην Ευρώπη...
Δεν τον έχουμε Ευρώπη... Αρε Μπαρτσελωνα με το ρόστερ σου... Πως μου το πες Δερμιτζακη για την Διοίκηση; Εμπιστοσύνη; Ωχ Θεέ μου!!! Να μην σωσεις να με δεις γυναικουλα σου!!! Πως μου το πες; Δηλαδή σου λέει... Μην σωσεις γιατί άμα σωσεις... Έλα ρε φωνάζει ο Ρίζος στον Χατζηχρήστο... Απαντάει ο δεύτερος... Τώρα που ήρθε η σειρά σου λεγε... Διαχρονικές ατάκες!!!
Άβαταρ μέλους
cannibalfrag

Δημοσίευση από cannibalfrag »

Σημερα μου ξεκίνησε τον Ελ Ζαρ,Γιατί????
Ο Κριστιανο αφου είναι καλύτεροσ ρε γ...ότω....
Θα βοηθούσε στο κέντρο και θα έδινε καθετεσ και οτι ελειπε απτην ομάδα...ενταξει...ο ελ ζαρ υπερτερει στην εκρηξη...
αλλα εγώ καμια εκρηξη του ελ ζαρ δεν είδα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

σημερα ηταν καλος///
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν μπορω να καταλαβω γιατι ακομα δεν παιρνει ευκαιριες... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

cannibalfrag έγραψε:Σημερα μου ξεκίνησε τον Ελ Ζαρ,Γιατί????
Ο Κριστιανο αφου είναι καλύτεροσ ρε γ...ότω....
Θα βοηθούσε στο κέντρο και θα έδινε καθετεσ και οτι ελειπε απτην ομάδα...ενταξει...ο ελ ζαρ υπερτερει στην εκρηξη...
αλλα εγώ καμια εκρηξη του ελ ζαρ δεν είδα...

πού υπερτερει ο ελ τα ζωαρ μου αργα;σε ποιάν; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αντιλαμβανεσαι πως ο χλευασμος δεν αφορα σε εσενα προσωπικα,ετσι; :opaokara:
Salta_paoki

Δημοσίευση από Salta_paoki »

Πρεπει να παρει ευκαιριες σαν 10αρι κυριως και οχι αριστερα καθως απο αμυνα γιοκ, και αυτος ο ΠΑΟΚ βασιζεται πολυ στο πρεσινγκ αμυντικων χαφ και πλαγιων.
Βεβαια κεφαλια απο βολε να παρει ειναι αδυνατο αλλα εχει κοντρολ, καλη και γρηγορη πασα με τη μια οταν χρειαζεται και σουτ.
Ετσι κι αλλιως το πρωταθλημα προσφερεται για πειραματισμους και μη ξεχναμε οτι Ivic παπαλα απο καλοκαιρι
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Θα πάρουμε χαρές από αυτόν φέτος αν όλα πάνε καλά. Κατά προτίμηση ένα γκολάκι στη Μόσχα.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

πως θα βάλει γκολάκι στην Μόσχα αφού δεν τον δηλώσαμε στην UEFA για την Ευρώπη...
εκτός και αν παίξει κανα playstation και σκοράρει..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Λογικά μπορείς να τον δηλώσεις από Γενάρη.Αλλιώς δεν θα παιζαν και οι μεταγραφές
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Μπορούμε να δηλώσουμε άλλη εικοσιτριάδα μετά τους ομίλους.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

:ugeek: σωστά!
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Απλώς πρέπει σε αυτή την εικοσιτριάδα να υπάρχουν παίκτες που μέχρι τα 21 ήταν για 3 χρόνια τουλάχιστον στον Π.Α.Ο.Κ. (τουλάχιστον 3 = Σάλπι, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Κουτζαβασίλης, Γεωργίου, Αθανασιάδης) και παίκτες που μέχρι τα 21 είχαν 3 χρόνια σε ελληνική ομάδα (τουλάχιστον 7 = οι 6 προηγούμενοι και οι Χαλκιάς, Σακελλαρίου, Φωτάκης, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης). Δεν έχει σχέση η εθνικότητα. Αν δηλαδή ο Μίλιεβιτς που είναι Σέρβος νομίζω, έμενε στον Π.Α.Ο.Κ. θα άνηκε στην πρώτη κατηγορία και επομένως και στην δεύτερη.

Απο αυτούς δεν ξέρω ποιους ακριβώς έχουμε δηλωμένους στην UEFA. Πρέπει να έχουμε Σακελλαρίου, Μπαλάφα, Μαλεζά, Κουτσιανικούλη, Παπάζογλου, Σάλπι, Αθανασιάδη, Φωτάκη και Χαλκιά. Δηλαδή 4 που είναι με την ομάδα από παιδιά και σύνολο 9 που είναι από μικροί σε ελληνική ομάδα.

Άρα αν βγάλουμε Μπαλάφα πχ δεν θα έχουμε άλλο αμυντικό χαφ. Αν βγάλουμε Κουτσιανικούλη θα ήταν καλή λύση για να δηλώσεις Cristiano, αλλά (ενώ δεν το πιστεύω) πιο πολλές πιθανότητες έχει να κάνει ο Κουτσιανικούλης καλές εμφανίσεις άρα να έχει και ο Π.Α.Ο.Κ. μελλοντικά κέρδη (από πώληση). Δεν το βλέπω το ξαναλέω.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θεωρώ έγκλημα (χωρίς να υπερβάλλω) να μην αξιοποιείται ο παίκτης αυτός που έχει και αριστερό και δεξί πόδι, βλέπει, πασσάρει σωστά, και έχει και καλό σουτ.
Επίσης είναι ΤΡΟΜΕΡΑ ξεκούραστος αφού δεν παίζει Ευρώπη (ούτε καν Ελλάδα)!
Χαβίνιο, μπορεί να σε παραδέχομαι, στην περίπτωση όμως του Βραζιλιάνου έχεις μεγάλες ευθύνες.
Εντάξει δεν είναι το φοβερό χαφ, αλλά είναι σχετικά καλός και πάντως καλύτερος από αρκετούς άλλους...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Moυ αρέσει ο Κριστιάνο και κακώς δεν τον βάζανε να παίξει..........αλλά όπως αναμενόταν οι μαγνητικές βγήκαν καθαρές....οπότε και Μαραντόνα να είναι δε χωράει στον ΠΑΟΚ.Όχι άλλα λαμόγια στον ΠΑΟΚ.
Το ίδιο ισχύει και για τον Ελ Ζαρ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”