Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
Αναφέρεσε στον εξαφανισμένο πιτσιρικο, τον άνθρωπο που το όνομα του περιέχετε στις ανδρικές φαντασιώσεις ή στον παρ' ολίγον νέο Φραντζέσκο??? 

- sourmenetes
- Moderator
Το 3 κερδιζει....Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει βεβαια...gika έγραψε:Αναφέρεσε στον εξαφανισμένο πιτσιρικο, τον άνθρωπο που το όνομα του περιέχετε στις ανδρικές φαντασιώσεις ή στον παρ' ολίγον νέο Φραντζέσκο???
Λίγο κουφό μου φαίνεται..
Θα μείνουμε μόνο με τον Σαβίνι για αριστερά??
Θα μείνουμε μόνο με τον Σαβίνι για αριστερά??
Λορντ, ΑΝ ισχύει κάτι τέτοιο βλέπω μετάθεση του Αραμπατζή αριστερά κάτι που είδαμε και στην προετοιμασία...
Πολύ δύσκολα... Εναν παίκτη έχουμε που βγάζει και καια σέντρα της προκοπής, που εκτελε΄και κανα φαουλάκι...
Λόγω αστάθειας στην απόδοση και ηλικίας??cronos έγραψε:Μαλλον ο Σναουτσερ.
Αλλα πως προεκυψε κατι τετοιο?
Τι να πώ??
Πολύ περίεργη μου φαίνεται η απομάκρυνση του Λίνο..
Και το συμβολαιο του ληγει ουτως ή αλλως την ανοιξη/
Τελος παντων.Θα δειξει.

Τελος παντων.Θα δειξει.

- PABLO GARCIA1
Καλά άμα το δω και αυτό, θα μπορώ να πω με ασφάλεια ότι τα έχω δει όλα σ' αυτή τη ζωή....gika έγραψε:Λορντ, ΑΝ ισχύει κάτι τέτοιο βλέπω μετάθεση του Αραμπατζή αριστερά κάτι που είδαμε και στην προετοιμασία...
- pagotatzis
οποιος γραφει κάτι τέτοια περί μετάθεση αραμπατζή από δεξίa αριστερa,δεν έχει ιδέα από μπάλα
μην γράφετε ότι νάνε.
αυτά τα πράγματα γίνονται μονο σε εραστεχνικες ομάδες.
δεν μπορείς να αλλάζεις έναν παίχτη με κάποιον που δεν την γνωρίζει ,άλλο αν κανεις μεταγραφεί στην θέση του lino
μην γράφετε ότι νάνε.
αυτά τα πράγματα γίνονται μονο σε εραστεχνικες ομάδες.
δεν μπορείς να αλλάζεις έναν παίχτη με κάποιον που δεν την γνωρίζει ,άλλο αν κανεις μεταγραφεί στην θέση του lino
- opaoktsis4
Έναν Κουμουρτζί θέλουμε. Φοβερός παίχτης. Όπου κι αν γυρνούσες το κεφάλι τον έβλεπες μπροστά σου. Δείτε τη φάση της αποβολής του Αράνο. Ξεκινάει πίσω απο τη σέντρα και βγαίνει τετ-α-τετ, πριν τον ανατρέψει ο Αράνο, στο πι και φι
αυτο ειδα και εγω σημερα
πολυ καλο εξαρι ο κιουμορτζι
ειναι ενας ζιλμπερτο σιλβα πραγματικα με ουτε ενα δεκατο του μισθου του
κοβει,οργανωνει ειναι γρηγορος ξερει μπαλα παρα πολυ καλος
κατα τα αλλα θελω να πω τα εξης
βασικα πιστευω να καταλαβαν ορισμενοι χτες πως τις μεγαλες ομαδες τις κανουν οι μεγαλοι παιχτες
ο σκοκο πηρε το ματς μονος του χθες με τις τριπλες του
οχι οτι εχει μεγαλη ομαδα η αεκ αλλα ενας σκοκο της εφτασε χτες
αν ειχε αλλους 2 θα ηταν σαφως πιο δυνατη ομαδα
καποιοι μου λεγαν το καλοκαιρι οτι εχουν τελειωσει οι εποχες των παιχτων που κανουν τριπλες
εγω πιστευω πως απλα εκει ξεχωριζουν οι μεγαλοι παιχτες στην ικανοτητα να τριπλαρουν
(ειναι και αυτονοητο πιστευω και δεν χρειαζεται να το πω εγω απλα για να υποστηριξουμε καποιες επιλογες το καλοκαιρι ανατρεψαμε τη σταθερα αυτη του ποδοσφαιρου και βγαλαμε πως δεν μας κανουν εμας τετοιοι παιχτες)
ζινταν,μαραντονα,ροναλντο,μεσι ξεχωριζουν γιατι απλα τριπλαραν και περναγαν αντιπαλους σα σταματημενους
αυτοι οι παιχτες κανουν τη διαφορα και αυτοι κανουν και τον κοσμο να ξεσηκωνεται
εμεις υστερουμε σε τετοιους παιχτες(και δεν μιλαω να φερουμε τον μεσι αλλα σε ελληνικα επιπεδα εναν παιχτη τυπου σκοκο,τυπου βιερινια)
μονο ο βιειρινια το εχει
πραγματικα ελπιζω σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο να παρουμε παιχτες μπαλαδορους με ταλεντο να αλλαξει η εικονα μας και να χαρουμε και λιγο μπαλα
αν μπορεσουμε να παρουμε εναν εχει καλος και κανεναν να μην παρουμε παλι καλυτερα απο το να δινουμε λεφτα σε παιχτες που απλα καλυπτουν το χωρο ευθυνης τους
οι θεσεις που πιστευω οτι εχουμε αναγκη ειναι απο τη μεση και μπροστα και ειναι οι εξης
εναν παιχτη πισω απο τον μουσλι
εναν ακραιο χαφ
ενα δεκαρι
σε αυτες τις θεσεις ας αποκτηθουν δυο,ενας οσους μπορεσουμε τελοσπαντων αλλα να ειναι παιχτες που θα κανουν τη διαφορα
πολυ καλο εξαρι ο κιουμορτζι
ειναι ενας ζιλμπερτο σιλβα πραγματικα με ουτε ενα δεκατο του μισθου του
κοβει,οργανωνει ειναι γρηγορος ξερει μπαλα παρα πολυ καλος
κατα τα αλλα θελω να πω τα εξης
βασικα πιστευω να καταλαβαν ορισμενοι χτες πως τις μεγαλες ομαδες τις κανουν οι μεγαλοι παιχτες
ο σκοκο πηρε το ματς μονος του χθες με τις τριπλες του
οχι οτι εχει μεγαλη ομαδα η αεκ αλλα ενας σκοκο της εφτασε χτες
αν ειχε αλλους 2 θα ηταν σαφως πιο δυνατη ομαδα
καποιοι μου λεγαν το καλοκαιρι οτι εχουν τελειωσει οι εποχες των παιχτων που κανουν τριπλες
εγω πιστευω πως απλα εκει ξεχωριζουν οι μεγαλοι παιχτες στην ικανοτητα να τριπλαρουν
(ειναι και αυτονοητο πιστευω και δεν χρειαζεται να το πω εγω απλα για να υποστηριξουμε καποιες επιλογες το καλοκαιρι ανατρεψαμε τη σταθερα αυτη του ποδοσφαιρου και βγαλαμε πως δεν μας κανουν εμας τετοιοι παιχτες)
ζινταν,μαραντονα,ροναλντο,μεσι ξεχωριζουν γιατι απλα τριπλαραν και περναγαν αντιπαλους σα σταματημενους
αυτοι οι παιχτες κανουν τη διαφορα και αυτοι κανουν και τον κοσμο να ξεσηκωνεται
εμεις υστερουμε σε τετοιους παιχτες(και δεν μιλαω να φερουμε τον μεσι αλλα σε ελληνικα επιπεδα εναν παιχτη τυπου σκοκο,τυπου βιερινια)
μονο ο βιειρινια το εχει
πραγματικα ελπιζω σε αυτη τη μεταγραφικη περιοδο να παρουμε παιχτες μπαλαδορους με ταλεντο να αλλαξει η εικονα μας και να χαρουμε και λιγο μπαλα
αν μπορεσουμε να παρουμε εναν εχει καλος και κανεναν να μην παρουμε παλι καλυτερα απο το να δινουμε λεφτα σε παιχτες που απλα καλυπτουν το χωρο ευθυνης τους
οι θεσεις που πιστευω οτι εχουμε αναγκη ειναι απο τη μεση και μπροστα και ειναι οι εξης
εναν παιχτη πισω απο τον μουσλι
εναν ακραιο χαφ
ενα δεκαρι
σε αυτες τις θεσεις ας αποκτηθουν δυο,ενας οσους μπορεσουμε τελοσπαντων αλλα να ειναι παιχτες που θα κανουν τη διαφορα
- PABLO GARCIA1
ronaldo συμφωνώ γι' αυτά που γράφεις ότι τις μεγάλες ομάδες τις κάνουν οι μεγαλοι παίκτες και ότι θέλουμε ενίσχυση μπροστά αλλά αν πιστεύεις ότι το χθεσινό ματς το πήρε ο Σκόκο μόνος του με τις τρίπλες του όπως λές για μένα αυτό είναι πολύ λάθος ανάγνωση του ματς....στη μπάλα δεν μπορεί ένας παίκτης να πάρει ένα ματς μόνος του.
Και κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι σε ένα αγώνα που διαρκεί 90 λεπτά μία φάση που γίνεται στο 48 μπορεί να τον κρίνει..
Και κάνεις λάθος αν νομίζεις ότι σε ένα αγώνα που διαρκεί 90 λεπτά μία φάση που γίνεται στο 48 μπορεί να τον κρίνει..
πολλα πραγματα κρινουν ενα ματς
απο την τυχη ακομα,τη διαιτησια,την ικανοτητα των παιχτων,το στησιμο που κανουν οι προπονητες,το παθος που θα εχουν οι παιχτες η που θα τους μεταδωσει ο προπονητης κτλ
χθες τη διαφορα εκανε η ικανοτητα ενος παιχτη κατα τη γνωμη μου
δεν ειδα να εχει γενικα καλυτερους παιχτες η αεκ ουτε και ο μπαγεβιτς εχει καταφερει να τους κανει ομαδα
απο την αλλη και εμεις τα ιδια χαλια ημασταν οποτε τη διαφορα την εκανε ο σκοκο σε εκεινη τη φαση
απο την τυχη ακομα,τη διαιτησια,την ικανοτητα των παιχτων,το στησιμο που κανουν οι προπονητες,το παθος που θα εχουν οι παιχτες η που θα τους μεταδωσει ο προπονητης κτλ
χθες τη διαφορα εκανε η ικανοτητα ενος παιχτη κατα τη γνωμη μου
δεν ειδα να εχει γενικα καλυτερους παιχτες η αεκ ουτε και ο μπαγεβιτς εχει καταφερει να τους κανει ομαδα
απο την αλλη και εμεις τα ιδια χαλια ημασταν οποτε τη διαφορα την εκανε ο σκοκο σε εκεινη τη φαση