Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

ariskatiforos

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από ariskatiforos »

ρε αδερφε απο πανω κανεις ενα λαθος ..
συγκρινεις ανομοια πραγματα ..
και εγω οικονομ
ικα εχω σπουδασει και ξερω τι ειναι φαντ..
μη κολλας στη μιζερη ελληνικη πραγματικοτητα ..
δε σου λεω οτι ειναι σωτηρες ,μπορει και να ειναι..
εμπιστευομαι εν ολιγης τον ζαγορακη που και εσυ εμπιστευεσαι ..
και δεν καταδικαζω ουτε ακυρωνω εκ των προτερων..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ariskatiforos την Κυρ 02 Ιαν 2011, 00:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

ΥΓ. VS40 ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΛΟΓΩ ΡΕΥΣΤΟΥ..
Καταλαβετε πως δεν υπαρχουν λεφτα στον ΠΑΟΚ....
Αν εσυ εχει 1 εκ ευρω ,αυριο πρωι ξεκινα η ολοκληρωση του προπονητικου..

Όταν είχαμε πήραμε Κούτσια. Και τώρα αν πουλήσουμε και βγάλουμε 7 μύρια - 3 που χρωσταμε, δηλ 4 στην άκρη ΔΕΝ πιστεύω ότι θα κάνουμε το προπονητικό. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ θα κάνουμε. Είναι η μόνη ένσταση που έχω για αυτή την διοίκηση. Όχι άλλο φιλομένο, θέλω προπονητικό και επενδύσεις σε Πάγια Περιουσιακά Στοιχεία
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

χρόνια πάντως περιμέναμε χοντρο μπαγιοκο...
μόλις βγήκε η είδηση αρχίσαμε όλοι για χαλιά και ιμπραιμοβιτς

και τώρα που ωρίμασε η φάση και είμαστε στο τελευταίο στάδιο...
κάτι βρωμάει,δεν θέλω,δεν μπορώ κτλ...

είμαστε περίεργο είδος.. 8-)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

ariskatiforos έγραψε:ρε αδερφε απο πανω κανεις ενα λαθος ..
συγκρινεις ανομοια πραγματα ..
και εγω οικονομ
ικα εχω σπουδασει και ξερω τι ειναι φαντ..
μη κολλας στη μιζερη ελληνικη πραγματικοτητα ..
δε σου λεω οτι ειναι σωτηρες ,μπορει και να ειναι..
εμπιστευομαι εν ολιγης τον ζαγορακη που και εσυ εμπιστευεσαι ..
και δεν καταδικαζω ουτε ακυρωνω εκ των προτερων..
Την νοημοσύνη του Ζαγοράκη δεν την εμπιστεύομαι πλήρως. Μην σου πω την αμφισβητώ κιόλας. Όμως για μένα νούμερο 1 αρχή για όλα είναι η τιμιότητα. Ειδικά για δουλιές. Μου αρκεί αυτό στον Ζαγόρ μας. Αυτό το διάστημα βρίσκεται υπό πίεση και για αυτό πουλάει. Δεν νομίζω να είναι ιδιαίτερα επιλεκτικός κάτω από τόση πίεση. Δική μου αίσθηση, αλλά και αμφιβάλω και για την κρίση του σε τέτοια θέματα. Στα ποδοσφαιρικά όμως είναι μανουλα.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Έρχεσαι στα λόγια μου Μοϊκανέ. Ούτε Άραβες, ούτε Λάτσηδες, ούτε επενδυτές, ούτε κανένας για το 51%. Ακριβώς γιατί δε μπορώ να τρέχω στην Ελβετία, στο Κατάρ και σε κάθε intersat για να κυνηγάω λαμόγια-φαντάσματα.

Αν θέλουν να επενδύσουν, ας το κάνουν μέχρι ενός σημείου. Τον ΠΑΟΚ εταιρία-τσιφλίκι του δεν πρέπει να τον κάνει κανένας πια.

Χώρια που είναι η τρίτη φορά που σωτήρες εμφανίζονται και όλως τυχαίως γίνεται και πάλι επί του ίδιου κυβερνώντος κόμματος (με αφήνει αδιάφορο το χρώμα).

ΥΓ: Εγώ την εμπιστοσύνη μου στον Ζαγοράκη δεν την έχασα ποτέ. Αλλά όταν οι Άραβες γίνουν κάτοχοι του 51%, ο Ζαγοράκης θα είναι κάτι σαν κλητήρας, ο λόγος του θα μετράει κατά το ελάχιστο. Αν τον βαρεθούν θα τον σουτάρουν.

Ναι Πάνο, περάσαμε πολλά από πολλούς. Έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε επιφυλακτικοί με τον οποιονδήποτε.

edit: Και κάτι ακόμη moican, γιατί κατάντια? Αυτό δε λέγαμε ότι θα κάνουμε μερικά χρόνια πριν? Μοντέλο Porto..? Nα βγάζουμε παιχτάκια και να τα μοσχο-πουλάμε?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

οσα χρονια βρεθηκε ο Ζαγορακης στον ΠΑΟΚ υπηρξαν πολλοι που θελησαν να εμπλακουν σε πιθανη αγοραπωλησια αλλα δεν ηταν αξιοπιστοι.
Γιατι τους ζητουσε εχεγγυα για να διαπραγματευτει τα οποια ομως αυτοι δεν ειχαν..
Ποτε ομως δεν βγηκαν τα ονοματα τους στην δημοσιοτητα και σε πληροφορω πως ηταν αρκετοι αυτοι ,και Ελληνες και Ξενοι..

Οι συγκεκριμενοι ομως επειδη μιλουν απο τον Μαιο ,απο την πρωτη ημερα εδωσαν τα εχεγγυγα που ζητησε ο Ζαγορ.

Αυτο δεν φτανει.?
Η δηλωση του οτι μιλαμε με εναν σοβαρο ,επενδυτικο ομιλο δεν φτανει?
Δεν αρκει, πρεπει δηλαδη να τον βγαλουμε και αυτον πστη?

ΥΓ. Γιαννη εχεις καταλαβει νομιζω πως με την υπαρχουσα κατασταση ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να παει παραπνω?
Γιατι καθε φορα θα πουλαει, καθε φορα θα εχει απληρωτους..
Του χρονου τα διαρκειας με το ζορι θα ειναι στις 15 χιλ..
Με αυτα τα δεδομενα χτυπας πρωταθλημα η συμβιβαζεσαι τριτοτεταρτος?
ΥΓ.2 Η Πορτο εχει καΙ χρημα να αγοραζει παικταραδες, ενω εσυ ΟΧΙ...
Στα τετοια της αν πουλησει και τους παικτες που βγαζει..
Εδω εδωσε τον Βιερινια με 300 χιλ...
Αλλο ΠΑΟΚ ,αλλο Πορτο γιατι υπαρχει ΧΡΗΜΑ...
Εδω παλευουμε παικτες σαν τον Αθανασιαδη να τον βαλουμε στην ομαδα ,ποσο μαλλον να τους πουλησουμε..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Κυρ 02 Ιαν 2011, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δε χρειάζεται. Απλά κάνε μια έρευνα για τη Μάλαγα για αρχή.

Σε καμιά δεκαριά το πολύ μέρες άκου και τη συνέντευξη των Αράβων, το πλάνο τους και τα σχετικά και μετά πες την άποψη σου!

Λίγο υπομονή ρε παιδιά. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι! Περιμέντε να μάθουμε και μετά πανηγυρίζουμε ή όχι.

Σαν ιδέα επενδυτή είμαι θετικός.

Δεν θέλω να μιλάω με ΑΝ, οπότε πάρτε γεγονότα:
Ο ΠΑΟΚ με το συγκεκριμένο ρόστερ είναι 3ος στο πρωτάθλημα- το οποίο το έχει από τώρα χαμένο-, πέρασε με το ζόρι τα Γιαννενα στο κύπελο και έφτασε με πολύ καλή πορεία στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ.
Για να συμβούν όλα αυτά, έχουμε άνοιγμα 4 εκατομμύρια ευρώ και παίκτες απλήρωτους για 3-4 μήνες. Τα διαρκείας αγγίξαν το peak τους και φέτος είμασταν ελαφρώς πιο χαμηλά. Ο λαός έβαλε 1,5 εκατομμύριο στην πρώτη ΑΜΚ (τα υπόλλοιπα ήταν Βρύζας/Ζαγόρ/Σάχπατζίδης/επώνυμοι) και μετά στην επόμενη δεν έκανε τίποτα!
Άρα τα έσοδα πιάσαν ταβάνι!!! Και τα χρέη μεγαλώνουν!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΙΣΡΟΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ.

ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ -ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ- ΟΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ -ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ- ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΛΕΦΤΑ. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΙΑ. ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΛΝΤ ΑΟΥΤ ΚΤΛ.

Επίσης θέλουμε γήπεδο. Λεφτά;;; Δάνειο; Με εγγυητή ποιον;;;;
Επίσης θέλουμε να σβηστούν τα χρέη. Ντουκου το 30% του συνολικού ποσου λέει η νέα ρύθμιση. 7 εκατομμύρια ευρώ για να σβηστούν τα χρέη. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ;; Κι εδώ δάνειο;;;

Χρειαζόμαστε κάποιον να βάλει φράγκα. Δεν θα μας τα κάνει δώρο. Θα τα πάρει σε μετοχές. Όποιος θέλει να δώσει 6 εκατομμύρια θα πάρει το 51%. Και θα είναι αφεντικό. Κάτι που σημαίνει ότι παίρνει και όλα τα χρέη στο όνομα του!!!

Αυτή τη στιγμή, όποιος δώσει 6 εκατομμύρια για να πάρει τον ΠΑΟΚ, "αγοράζει" ταυτόχρονα και καμιά 22.000.000 € χρέη.

Αν οι Άραβες πιστεύουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν θα το κάνουν. Αν θέλουν να επενδύσουν, θα το κάνουν. Αν θέλουν να βάλουν τα λεφτά τους θα το κάνουν.

Τέλος για όσους ανέφεραν το σενάριο "Μπαίνουν με 6 εκατομμύρια, βάζουν άλλα 4, γίνονται αφεντικά και δεν δίνουν λόγο σε κανέναν"... Βάζοντας έξι εκατομμύρια, παίρνουν και τα χρέη στο όνομα τους. Οπότε, θα πρέπει να βρουν λεφτά για να τα πληρώσουν. Ή θα βάλουν κι άλλα ή θα πουλήσουν παίκτη. Έχουν δύο εναλλακτικές και διαλέγουν. Αν δεν υπήρχαν Άραβες η μόνη επιλογή μας θα ήταν να "πουλήσουμε παίκτη"... Όντας υποχρεωμένοι σβήνουν και τα χρέη. Και ανησυχειτε μήπως δεν βάλουν άλλα λεφτά; Άμα δεν υπήρχαν καθόλου θα έμπαιναν άλλα λεφτά;

Μην δαιμονοποιείται καταστάσεις...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ! ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΤΟ 2011 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

+ 1.000.000 yiannisPAOKitalia. Ακόμη και για τους Αγγελόπουλους- Λάτσηδες, θα προτιμούσαν να έχουν το 30% και όχι το 51%. Κανένα αφεντικό. Επενδυτές θέλω. Αφεντικά δεν θέλω. 6 μύρια και 51%??? Έλέος πια. Όταν παρουσιάζεις ετήσια έσοδα γύρω στα 25 εκ. ευρώ και όταν μόνο 1 παίκτης σου κάνει όσο το 51???? Δώστε κύριοι 6 μύρια και πάρτε το 25%, να σας πω μπράβο σας. Τότε όντως θα προσφέρετε στον ΠΑΟΚ. Τότε θα πω ήρθαν επενδυτές. Στην δική μας περίπτωση έρχονται κάποιοι χωρίς να τους ξέρουμε για να γίνουν αφεντικά. Ενημέρωση θα εχουμε αφού γίνουν αφεντικά. Αλήθεια πως να μην είμαι επιφυλακτικός?

ΥΓ: Moican οι πιέσεις για να δώσει τον ΠΑΟΚ αυξήθηκαν από την αρχή του 2010. μέχρι και ο Σάντος έκανε δηλώσεις για αναγκαιότητα επενδυτή. Για αυτό μπορεί να μην είναι τόσο επιλεκτικός τώρα.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Παιδια ,σορρυ που σας στεναχωρω αλλα οι μλκες τελειωσαν..!!

Δεν υπαρχουν οι επενδυτες και μη αφεντικα παρα μονο στα παραμυθια...

Εκτος και καποιος απο εσας μου εδινε το χρημα του να το διαχειριστω εγω και να παιρνω τις αποφασεις...

Υπαρχει κανενας τετοιος?

ΥΓ. vs40, κανεις λαθος..
Δεν υπαρχει και ουτε υπηρξε καμια πιεση..
Αν θελεις το πιστευεις ..
yiannisPAOKitalia

Αν σε λένε Ζαγοράκη, εγώ! :mrgreen:

Όπως και όλοι οι άλλοι 10.000 που έδωσαν από το υστέρημά τους στην ΑΜΚ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Καντε λιγο υπομονη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Κυρ 02 Ιαν 2011, 00:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

gika παλικάρι μου, πως θα εισέρθουν χρήματα. Θα έρθει ο Αι-Βασίλης? Μακάκας είναι αυτός που θα αναλάβει? Θα δωρίσει 20 μύρια? Ή μήπως πιστεύετε στα ΜΜΕ που μιλάνε για ανταποδοτικά οφέλη των επενδυτών? Αν τα ξέρουν ας τα κατονομάσουν τα παπαγαλάκια. Το μάνατζμεντ είναι το ίδιο πάνω κάτω, και τα φράγκα έχουν 3 κύριες πηγές. Τηλεοπτικά, Χορηγίες, Εισητήρια. Επίσης prize money από τυχόν διακρίσεις σε Ευρώπη. Τίποτα διαφορετικό δεν θα δεις από αυτούς. Για να το πω πιο απλά. Τι διαφορετικό έβλεπες από τον Κόκαλη? Ή ακόμη καλύτερα από τον πολυμετοχικό. Καλύτερη διοίκηση και ανταπωδοτικά ωφέλη? Εκεί όσα υπάρχουν είναι πολιτικής φύσεως και αυτό γιατί είναι Έλληνες και θέλουν μεγαλύτερη δύναμη. Όσο για τα χρήματα που βάζουν τα δωρίζουν υπό το πρίσμα αυτό, αλλά και γλυτώνουν φόρους. Επίσης ακόμη και σήμερα δεν τα έχει χαρίσει ο Κόκαλης στον Γαύρο τα λεφτά που έβαλε από την τσέπη του. Εμφανίζονται και λογιστικά ως οφειλόμενο Κεφάλοιο προς Κόκαλη, και εφόσον, αγοράσει το ποσό αυτό ο Μαρινάκης, εμφανίζεται ως οφειλόμενο κεφάλαιο προς εταίρο Μαρινάκη.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

@Vs40
Με την αγορά μετοχών;;

Δεν είπε κανείς για 20 εκατομμύρια.

Αλλά 6 + 4 που ακούγεται είναι ένα σεβαστό ποσό που δεν διαθέτουμε.

Επίσης δες -επαναλαμβάνομαι;- τι γίνεται στη Μάλαγα.

Βάλανε λεφτά. Κάνανε μεταγραφές. Αγοράσαν (;) έκταση για το νέο γήπεδο.

Φαίνεται ότι θέλουν να επενδύσουν.

Το γιατί θα το δείξει ο καιρός.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Moican πίεση υπάρχει μόνο και μόνο που το συζητάμε. Πίεση υπάρχει όταν συμφοιτητές μου (όχι καλοι :Ρ) από πρόπερσυ μου λέγαν ότι για να πάει μπροστά ο ΠΑΟΚ θέλει μεγαλομέτοχο. Μόνο και μόνο που το κουβεντιάζεις τον πιέζεις. Δεν τον πιέζεις όταν του λες μείνε και μην φέρεις κανέναν. Γιατί ο Ζαγορ δεν έχει το 51% δικό του. Επίσης όταν στις συνεντεύξεις λέει τρέμοντας από τα νεύρα ότι παιδιά εμείς πουλάμε, μην μας κατηγορείται ότι έχουμε οικιοποιηθεί τον ΠΑΟΚ. Αυτό δεν είναι πίεση? Ο μόνος τρόπος για να αποδείξεις σε αυτούς τους "δύσπιστους" δημσιογράφους ότι πουλάς, είναι να πουλήσεις όντως. Άρα λες να μην υπάρχει πίεση?
yiannisPAOKitalia

gika έγραψε:Τέλος για όσους ανέφεραν το σενάριο "Μπαίνουν με 6 εκατομμύρια, βάζουν άλλα 4, γίνονται αφεντικά και δεν δίνουν λόγο σε κανέναν"... Βάζοντας έξι εκατομμύρια, παίρνουν και τα χρέη στο όνομα τους. Οπότε, θα πρέπει να βρουν λεφτά για να τα πληρώσουν. Ή θα βάλουν κι άλλα ή θα πουλήσουν παίκτη. Έχουν δύο εναλλακτικές και διαλέγουν. Αν δεν υπήρχαν Άραβες η μόνη επιλογή μας θα ήταν να "πουλήσουμε παίκτη"...
Λες ή θα βάλουν λεφτά, ή θα πουλήσουν παίκτη. Μετά λες αν δεν υπήρχαν θα έπρεπε να πουλήσουμε παίκτη. Μία η άλλη! Ή τον πουλάνε οι Άραβες, ή εμείς. Αποτέλεσμα?

Και για ποια 22? Προχτές δε βγήκαν και λέγαν ότι γίνεται ρύθμιση για να πληρωθεί μόνο 30% από το πρωτογενές κεφάλαιο, δηλαδή 7?
Σύμφωνα λοιπόν με τις κυβερνητικές διαρροές, οι Α.Ε. που θα πληρώσουν άμεσα το 30% των οφειλών τους προς το ελληνικό δημόσιο, θα μπούνε σε ένα καθεστώς διαιτησίας, θα ελέγχονται από την Πολιτεία αλλά το υπόλοιπο 70% των χρεών θα σβηστεί.

Αυτό για τον ΠΑΟΚ σημαίνει πως ακόμη και να ισχύσει το χρέος των 22 με 23ων εκατ. ευρώ που αφορά το πρωτογενές, τους τόκους αλλά και τις προσαυξήσεις, θα κληθεί να πληρώσει κάτι παραπάνω από 7εκατ. ευρώ για να σβήσει ότι τον βαραίνει από τις κακοδιαχειρίσεις του Γιώργου Μπατατούδη και Γιάννη Γούμενου.

27/12/10 παοκ24
Άσε που αφεντικά γίνονται και με 6 μόνο.

Και δε μου λες? Ο Γούμενος δεν είχε πάρει στο όνομά του τα χρέη Μπατατούδη? Που καταλήξαμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”