Βασίλης Γκαγκάτσης

Άβαταρ μέλους
Photis

Re: Εκτελεστικός Διευθυντής ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ Βασίλης Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από Photis »

Ένα κουιζάκι για όλους...Με ποιον έχει συνεταιρικές επιχειρήσεις ο δικηγόρος ο "ηθικός" κ.Μόκκας???
Ευχαριστώ! :) :)

:?
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

o ΠΑΟΚ δεν κινδυνευει απο κανεναν τυχαρπαστο...
ο ΠΑΟΚ κινδυνευει μονο αν ο λαος του γυρισει την πλατη, βλεπε μπασκετ που βυθιζομαστε ακομα περισσοτερο και κανεις δεν ασχολειται.

Η ευγνωμοσυνη μου στο προσωπο του ζαγορακη δεν περιγραφεται και φυσικα δεν νομιζω να υπαρχει ΠΑΟΚτσης που δεν αναγνωριζει την τεραστια προσφορα του στην ΠΑΕ, ομως οτι στηριζω καποιον δεν συνεπαγεται αυτοματα λευκη επιταγη.

Η κινηση στηριξης κατσαρη και η προσληψη γκαγκατση εμενα του απλου οπαδου του ΠΑΟΚ δεν μου καθησαν καλα.Δεν ξερω τα παραλειπομενα γιατι πολυ απλα δεν μας τα ειπε ποτε κανεις και αυτο ειναι που με ανησυχει.

Πουθενα στον κοσμο δεν δινεται λευκη επιταγη. Ναι να στηριζεις αλλα αν δεν ενημερωνεσαι για να διαμορφωνεις εμπεριστατωμενη αποψη για καποια σημαντικα γεγονοτα, τοτε για μενα αυτο δεν ειναι καλο σημαδι.

Δεν υποννοω φυσικα οτι ο ζαγορακης ειναι ο κακος δυναστης αλλα καποια πραγματα πρεπει να ειπωθουν και κυριως η προσληψη γκαγκατση, με δεδομενο οτι καποια μεριδα του λαου μας εχει ''προσγειωθει'' λιγο.

Φυσικα ο ζαγορακης γνωριζει την αγαπη του κοσμου και για τον ιδιο αλλα και για τον ΠΑΟΚ και δεν θεωρω οτι απαντησεις του τυπου ''τουμπεκι γιατι μπορει να τσαντιστει και να φυγει'' ευσταθουν και απαιτειται ενα βουβο τοπιο για τις αμφιλεγομενες κινησεις...
ο λαος γουσταρει την ντομπροσυνη που εχει και σιγουρα οι κουβεντες του μετρανε πολυ στους περισσοτερους αλλα πρεπει να τις ακουσουμε καποια στιγμη.

Διαρκειας ανανεωσα και δεν κλονιστηκε η πιστη μου στον ζαγορακη αλλα γεννηθηκαν αποριες που περιμενουν απαντηση...αυτο ειναι ολο...
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Πολλοί εδώ μέσα δεν έχουν καταλάβει μου φαίνεται το ρόλο του Ζαγοράκη στον ΠΑΟΚ. Δεν έχουν καταλάβει το πιο απλό. Αν δεν ήταν ο Ζαγοράκης, τώρα θα ήμασταν όπως στο μπάσκετ και ακόμα χειρότερα.

Το δίλημμα Ζαγοράκης ή Καταστροφή δεν είναι ούτε φανταστικό ούτε απόμακρο. Συνεχίζει και υφίσταται. Όλα κρέμονται από μία κλωστή. Δεν έχουμε την πολυτέλεια για κριτική στον Ζαγοράκη.
οι γουμενο-παγώνηδες περιμένουν στην γωνία.

Η ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ στον Θ. Ζαγοράκη είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Δεν υπαρχει μονο ασπρο και μαυρο ρε μαγκες,ξεκοληστε.

Και οι μεν και οι δε, θελετε το καλο του ΠΑΟΚ.Αυτο ειναι σιγουρο.Γιαυτο αφηστε τους αφορισμους.

ΝΑΙ στον Ζαγορακη με χιλια,ΟΧΙ στην λευκη επιταγη. :?
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

ωραια εστω οτι οντως να ειχε ηθικη υποχρεωση να το κανει αυτο και δεν το εκανε.τωρα απο εκει και περα τι προτεινετε?

ΔΕΝ τα λεω ολα αυτα υπερ η κατα του γκαγκατση.απλα προσπαθω να σταματησω αυτη την εσωτερικη διαμαχη που την ξεκινανε βεβαια οσοι κατηγορουν και την συνεχιζουν οσοι υπερασπιζονται την διοικηση
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Όταν θα ηρεμήσετε πείτε το μου να σβήσω τις τελευταίες 5 σελίδες.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι να υπαρχουν ποστ απο ιδιους χρηστες που επαναλαμβανουν την ιδια αποψη.

εχω την εντυπωση οτι τα γραπτα μενουν,ο καθενας μας μπορει να ανατρεξει στο καθε τοπικ και να δει τις αποψεις του καθενος, δε χρειαζεται να επαναλαμβανονται.

φιλικα
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

gash04 έγραψε:Όταν θα ηρεμήσετε πείτε το μου να σβήσω τις τελευταίες 5 σελίδες.

Ευχαριστώ.
και εσυ με ενα μαχαιρι στο χερι εισαι...χαλαρωσε λιγο :) :) :)

και οπως κλεινουν και πολλα posts παντα φιλικα και ΠΑΟΚτσηδικα.... :x
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

jibbie έγραψε:αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι να υπαρχουν ποστ απο ιδιους χρηστες που επαναλαμβανουν την ιδια αποψη.

εχω την εντυπωση οτι τα γραπτα μενουν,ο καθενας μας μπορει να ανατρεξει στο καθε τοπικ και να δει τις αποψεις του καθενος, δε χρειαζεται να επαναλαμβανονται.

φιλικα

γιατί κάποιους τους ενδιαφέρει να περάσουν τι γραμμή τους , και όχι απλός να πούνε την άποψη τους.

ηθελημένα η αθέλητα γινόταν πιο παλιά από κάποιous , τώρα γίνετε από άλλους.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Διεγράφησαν ποστ και των μεν και των δε.

Δεν λέω ευχαριστώ για την κατανόηση μιας και με κουράσατε για να τα σβήσω ενώ θα μπορούσα να ασχολούμαι με την διαγραφή κατεστραμμένων ποστ απο άλλα τόπικ έτσι ώστε σιγά σιγά να επανέλθουμε στην αρχική μορφή που είχε το φόρουμ μας.

Ως γνωστόν

Αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών ειρωνικά σχόλια ή προκλήσεις και ύβρεις πάσης φύσεως ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ χωρίς προειδοποίηση ανάλογα την κρίση του κάθε mod-admin.

Άντε δεν σέβεστε τους συνομιλητές σας.
Τους ευατούς σας που πληκτρολογούσαν τόσες ώρες δεν τους λυπάστε?

Το παρόν τόπικ θα παραμείνει ανοιχτό δια παντός και δεν υπάρχει περίπτωση να κλειδωθεί ποτέ.

Υ.Γ Μην ξεχνάτε και τους άγραφους κανόνες σωστής συμπεριφοράς.
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

axl4 έγραψε:Η κινηση στηριξης κατσαρη και η προσληψη γκαγκατση εμενα του απλου οπαδου του ΠΑΟΚ δεν μου καθησαν καλα.Δεν ξερω τα παραλειπομενα γιατι πολυ απλα δεν μας τα ειπε ποτε κανεις και αυτο ειναι που με ανησυχει.

Με συγχωρείς (και οι υπόλοιποι) που θα φανώ κάπως ριζοσπαστικός η δεν ξέρω τι άλλο , αλλα μετά από κάποια χρονια στο εξωτερικό και βλέποντας πως λειτουργούν οι ομάδες εδώ , αρχίζω να αναρωτιέμαι....

"Και γιατί να κάτσει κάποιος να μας εξηγήσει?Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτά?"

Δεν ξέρω ρε παιδιά , αλλα εγώ θα ήμουν πιο ανήσυχος και απογοητευμένος εάν η διοίκηση έβγαινε κι έδινε εξηγήσεις για το κάθε τι.Τι μας νοιάζει εμάς τι κάνουν?Εμείς ως συνήθως , από το αποτέλεσμα θα κρίνουμε.

Δεν ξέρω , ίσως αυτά να ακούγονται τραβηγμένα για τα ελληνικά δεδομένα , αλλα νομίζω ότι μια ισχυρή διοίκηση δεν έχει την υποχρέωση να δίνει εξηγήσεις κάθε τρεις και λίγο για το τι κάνει.Τα αποτελέσματα της βεβαια , κρίνονται και τότε αναλόγως ο κόσμος πράττει.

Αδερφικά και φιλικά πάντα
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Eγω ΑΠΑΙΤΩ κατ' ιδιαν συναντηση με τον Ζαγορακη για να μου δωσει εξηγησεις για ολα. Η συνεντευξη τυπου δε μου αρκει. Θα παρω μαζι μου και τις 67 ερωτησεις της Αλητικης Μακεδονιας Θρακης μαζι μου, συν καμια εκατοσταρια ακομα που εχουν προστεθει απο περσι και θα ΑΠΑΙΤΗΣΩ απαντησεις για ολα! Ζαγορακη αν αρνηθεις εισαι εχθρος του ΠΑΟΚ και ανηθικος και υπαλληλος του σωκρατη κοκκαλη!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Olorin αν σε 2 χρόνια ο Ζαγοράκης είναι παρελθόν απο τον ΠΑΟΚ και έχεις πρόεδρο τον Γκαγκάτση θα απαιτήσεις ερωτήσεις απο τον Γκαγκάτση?
Ή θα είσαι εν λευκώ στην προεδρία του?
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Απο που βγαινει το συμπερασμα οτι θα εχουμε για προεδρο τον Γκαγκατση σε 2 χρονια? worst case scenario ειναι πιστευω. Προτιμω να γυρισει ο Βουλινος. Αλλο υπαλληλος της ΠΑΕ και αλλο προεδρος. Αλλα ειναι απλα ενα φανταστικο σεναριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τετ 24 Ιουν 2009, 09:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ayto ειναι σεναριο πανουτσου καρπετοπουλου.......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”