Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ

Δημοσίευση από DC »

gash04 έγραψε::lol: τότε σωστό σε κόβω.
Α επίσης μην ξεχάσω...
Εκτός απο τις αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο θα δεις μεγάλη σφαγή και ξήλωμα σε παικτικό επίπεδο.
Αλλά μεγάλη αλλαγή λέμε.
Ένα 75% για παράδειγμα τουλάχιστον.
Όλα αυτά όμως μετά το τέλος της σαιζόν.
Αυτά και πολλά είπαμε για σήμερα..........
:pano:
Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Ζουέλα, Ελ Ζαρ, Μούσλι, Φιλόμενο. 6 από τους 32 τελειώνουν το καλοκαίρι.
Τους υπόλοιπους 18 θα πρέπει ή να τους πληρώσουν ή να τους πουλήσουν για να φύγουν.
Τουλάχιστον, θα μας πεις τους 8 που θα μείνουν; (είπα να προσπαθήσω)
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

Γκας, να κρατήσουμε και τον Μακήχαβο...να τον βαλσαμώσουμε και να τον βάλουμε στην είσοδο της Τούμπας με λεζάντα "αυτό ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ για ένα χρόνο"
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αν το ήξερα θα είχα καμήλα του 1 μυρίου Ευρώ αδερφέ DC.
:opaokara:

ωωωωω ναι και όμως υπάρχουν καμήλες που κοστίζουν όσο μια ferrari!
Κάτι σαν τα Αραβικα άλογα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

teratios2 έγραψε:Γκας, να κρατήσουμε και τον Μακήχαβο...να τον βαλσαμώσουμε και να τον βάλουμε στην είσοδο της Τούμπας με λεζάντα "αυτό ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ για ένα χρόνο"

Ανυπόμονε για πες μας γιατί δεν έχουμε πάρει προπονητή τόσο καιρό?
Γιατί δεν έχουμε κάνει μεταγραφή επίσης??

Για πες μας που έκανε ταξίδια ο Κωνσταντινίδης τον τελευταίο καιρό και τι παίχτες κοιτάει και αν ακόμη το μπάτζετ μας είναι αρκετό για αυτά που κοιτάει?
:lol:

Ξέρω ξέρω...Καλύτερα να μιλήσουμε για το κατά πόσο υπάρχουν τα UFO...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άιντα τέλος πολλά λαίμαι.
Λίγες μέρες μείνανε παιδάκια και θα ξέρουμε τι θα συμβεί μια και καλή.

Ως τότε ΠΑΟΚ και μόνο ΠΑΟΚ....

Μη μιζεριάζετε ΠΑΟΚ είστε δεν σας παει καθόλου η μιζέρια και η γκρίνια.
Αφήστε τα για κάτι πολυμετοχικούς αυτά που τους ταιριάζει γάντι.
:D

υγ
Βγενόπουλε πάρε τον ΠΑΟΚ ρε
:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Είμαι ο μόνος που πιστεύει πως το "άνοιγμα" που αναφερόσασταν πιο πριν είναι δημιούργημα της φαντασίας μας...??
Εμείς εδώ μέσα το ορίσαμε ως άνοιγμα... και κάποιοι ΑΡΔ βέβαια... Εγώ ξέρω οτι η διοίκηση είχε πει πως το άνοιγμα είναι άνοιγμα ρευστότητας και τέλος... Για καθαρό άνοιγμα δεν άκουσα ποτέ.

ΥΓ: Ναι ξέρω ξέρω το έχουμε υπεραναλύσει και εξηγήσει.....
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

gash04 έγραψε:
teratios2 έγραψε:Γκας, να κρατήσουμε και τον Μακήχαβο...να τον βαλσαμώσουμε και να τον βάλουμε στην είσοδο της Τούμπας με λεζάντα "αυτό ήταν προπονητής του ΠΑΟΚ για ένα χρόνο"

Ανυπόμονε για πες μας γιατί δεν έχουμε πάρει προπονητή τόσο καιρό?

Γιατί δεν έχουμε κάνει μεταγραφή επίσης??

Για πες μας που έκανε ταξίδια ο Κωνσταντινίδης τον τελευταίο καιρό και τι παίχτες κοιτάει και αν ακόμη το μπάτζετ μας είναι αρκετό για αυτά που κοιτάει?
:lol:

Ξέρω ξέρω...Καλύτερα να μιλήσουμε για το κατά πόσο υπάρχουν τα UFO...
Ξεκίνησα να δίνω τις δικές μου απαντήσεις στα "ρητορικά" ερωτήματα που θέτεις, ωστόσο διάβασα το επόμενο ποστ σου και είπα να σιωπήσω... ;)

xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δηλαδη ρε gash, εσυ εχεις καταλαβει τι γινεται και το ρημαδι αυτο το περσινο ανοιγμα ( που ειναι απολυτως κατανοητο) δεν κλεινει με τιποτα; ακουγαμε οτι πρεπει να μπουμε ομιλους Europa για να βγει η φετινη χρονια ( λογω μπατζετ,ΦΠΑ,εργων κτλ), μπηκαμε. Ακουγαμε οτι αν περασουμε στην επομενη φαση, θα κλεισει εστω και μερος του περσινου ανοιγματος, περασαμε. Στο κυπελλο ειμαστε μεσα. Στα playoff επισης. Ε, το να ακουω οτι πρεπει να γινει πωληση ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΡΟΝΙΑ, μου φαινεται εντελως κουφο. Και επιπλεον ειναι και απληρωτοι οι παιχτες ( αν και αυτο πιστευω οτι ειναι απλα θεμα ρευστοτητας και θα λυθει).
Και μη βγει κανεις και πει οτι τα λεει ο κολκας, γιατι ξερουμε οτι ειναι κυβερνητικος.
Για μενα κατι δεν μας λενε καλα. Η διοικηση; Οι αρδ; δεν ξερω..
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τα χρήματα της Ευρώπης όλα πήγανε σε παίχτες μην τα υπολογίζετε.
Υπάρχουν και τα έσοδα απο τον ΟΠΑΠ επίσης που ακόμα δεν έχουν υπολογιστεί.
Χωρίς αυτά είμαστε μέσα.
Τώρα πως έχει αλλάξει η κατάσταση δεν είμαι σε θέση να το ξέρω εως την επόμενη ενημέρωση απο την ΠΑΕ ή όταν κατατεθεί ο νέος ισολογισμός της ομάδας.
Γενικά ακόμα και 3 να είμαστε μέσα δεν είναι και κάτι το τόσο σοβαρό για το μέγεθος του μπάτζετ μας όπως έχει σχεδιαστεί.
Αν και σε λίγες μέρες μάλλον δεν θα ξανακάνουμε συζήτηση για αυτό το θέμα.
:D
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Τοτε δεν υπαρχει λογος να δημιουργειται κλιμα απο τους αρδ, ετσι;
Τελος παντων , απο το στομα σου και στου Ονται τ' αυτι...( αν και πιστευω οτι ειναι τελειωμενη η δουλεια..) :nairepaok:
kos

Δημοσίευση από kos »

gash04 έγραψε:Τα χρήματα της Ευρώπης όλα πήγανε σε παίχτες μην τα υπολογίζετε.
αφου ξερεις οτι δεν ειναι αληθεια γιατι το γραφεις?
τα χρηματα απο τους βαθμους που πηρε η ομαδα πηγαν στους παικτες και οχι τα χρηματα απο την ευρωπη.
τα εισητηρια των αγωνων, τα τηλεοπτικα και οτι αλλο δινει η ουεφα πηγαν στην ομαδα.
gash04 έγραψε: Γενικά ακόμα και 3 να είμαστε μέσα δεν είναι και κάτι το τόσο σοβαρό για το μέγεθος του μπάτζετ μας όπως έχει σχεδιαστεί.
το εαν ειναι σοβαρο εχει σχεση μονο με το εαν και πως μπορει να καλυφθει. σε αλλους μπορει να μοιαζει μικρο, σε αλλους τεραστιο, το θεμα ειναι η "θυσια" που πρεπει να γινει για να καλυφθει
gash04 έγραψε: Αν και σε λίγες μέρες μάλλον δεν θα ξανακάνουμε συζήτηση για αυτό το θέμα.
μεγαλη μπουκια φαε.....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το πως δημιουργήθηκε το άνοιγμα 4 εκατομμυρίων φέτος είναι γνωστό. Υπήρχε ήδη άνοιγμα από πέρσυ. Μειώθηκαν 1,5 εκατομμυρίο τα διαρκείας. Ανέβηκε ο φόρος στα συμβόλαια και σε όσους ήρθαν υπάρχει 40% φόρος. 1 εκατομμύριο τα έργα της Τούμπας. Το σκορ φτάνει πολύ πάνω. Τα έσοδα από την πρόκριση στους ομίλους κτλ το συρρίκνωσαν στα 4 εκατομμύρια. Τα λεφτά που πέρναμε στους ομίλους πήγαν στους παίκτες, ως πριμ.

Το πως θα κλείσει το άνοιγμα αν δεν έρθουν οι Άραβες είναι γνωστό και πασιφανές. Μείωση εξόδων, αύξηση εσόδων ώστα να έρθει το μπάτζετ στο + 4.000.000.
Μείωση εξόδων=όχι μεγάλα συμβόλαια=αποδεσμεύσεις ή μειώσεις σε όσους δεχτούν
Αύξηση εσόδων=πώληση παίκτη με άξια άνω των 4άρων εκατομμυρίων...

ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΙ Ο ΑΗ ΠΟΝΤ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΣυΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΤΕ!!!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

kos έγραψε:
τα χρηματα απο τους βαθμους που πηρε η ομαδα πηγαν στους παικτες και οχι τα χρηματα απο την ευρωπη.
τα εισητηρια των αγωνων, τα τηλεοπτικα και οτι αλλο δινει η ουεφα πηγαν στην ομαδα.
Τα χρήματα από τους βαθμούς πήγανε στους παίκτες, ναι. Αλλά η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών στα συμβόλαια τους έχουν σημαντικό πριμ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Γιουρόπα. Από τη στιγμη που περάσαμε αυξήθηκαν τα λαμβάνειν του κάθε παίκτη. Οπότε πρακτικά από την Ευρώπη ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε και πολλά. Κέρδισε γύρω στα 2 εκατομμύρια.
gash04 έγραψε: Γενικά ακόμα και 3 να είμαστε μέσα δεν είναι και κάτι το τόσο σοβαρό για το μέγεθος του μπάτζετ μας όπως έχει σχεδιαστεί.
το εαν ειναι σοβαρο εχει σχεση μονο με το εαν και πως μπορει να καλυφθει. σε αλλους μπορει να μοιαζει μικρο, σε αλλους τεραστιο, το θεμα ειναι η "θυσια" που πρεπει να γινει για να καλυφθει
Ανεξαρτήτως το ποσό, για να καλυφθεί πρέπει να υπάρξει πώληση. Το τι συμφέρει να πουληθεί και τι όχι, θα το αποφασίσουν άλλοι. πχ μπορεί ο Βιειρίνια να είναι φοβερός παίκτης αλλά πιο εύκολα βρίσκεις καλό εξτρέμ παρά καλό χαφ. Οπότε θα ήταν προτιμότερο να πουληθεί κάποιο εξτρέμ. Ή να πουληθεί κάποιος που τα έσοδα που θα έρχονταν δεν θα κάλυπταν μονο το άνοιγμα αλλά και την πιθανή μεταγραφή για να καλυφθεί το κενό κτλ.
gash04 έγραψε: Αν και σε λίγες μέρες μάλλον δεν θα ξανακάνουμε συζήτηση για αυτό το θέμα.
μεγαλη μπουκια φαε.....
Να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο. Είναι καλύτερα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gika την Παρ 07 Ιαν 2011, 16:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν και δεν είμαι ο Γκας ελπίζω να σε κάλυψα!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

kos έγραψε:
μεγαλη μπουκια φαε.....

Συνεπώς δεν σε κάλυψε η απολογιστική συνέντευξη της διοίκησης επι ημερών Βιολίδη περί των οικονομικών ζητημάτων.
ΟΚ man δεν είμαι υπόλογος για την κατάσταση της ΠΑΕ στα οικονομικά.
Ας βγει πάλι να μας ξεκαθαρίσει που είναι το άνοιγμα τι συμβαίνει αλλά και που είναι οι μετοχές. :D
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”