10. Olivier Sorlin
Re: 10. Olivier Sorlin
ΑΝ υποθεσουμε οτι η ομαδα ειναι αμαξι φορμουλας ο σορλεν ειναι τα βροχινα λαστιχα.....
ειναι κριμα αυτο το μυαλο να παει χαμενο στα αριστερα του 4-2-3-1. ποτε ξανα στα ακρα.
το βασικο ειναι οτι διαλυθηκαν οποιες σκιες που τον ηθελαν να εχει προβλημα και να εχει χασει την ορεξη του. λιγο ντεφορμε, λιγο η λαθος θεση δεν θελει και πολυ. σημερα ηταν ολα τα λεφτα. ηξερε να πασαρει στον βουρκο καλυτερα απο τον καθενα.
το βασικο ειναι οτι διαλυθηκαν οποιες σκιες που τον ηθελαν να εχει προβλημα και να εχει χασει την ορεξη του. λιγο ντεφορμε, λιγο η λαθος θεση δεν θελει και πολυ. σημερα ηταν ολα τα λεφτα. ηξερε να πασαρει στον βουρκο καλυτερα απο τον καθενα.
Εκτός από το ότι έπαιζε σε σωστή θέση ήταν πολύ καλός γιατί είναι ευφυής παίκτης (αντίθετα με κάτι άλλους) και ξέρει πώς να παίζει ανάλογα με τις συνθήκες. (πχ. μες στη λάσπη δεν πας να κουβαλήσεις τη μπάλα)
- paok nafplio
Ο ανθρωπος ειναι αμυντικο χαφ αλλο ενα ματς εχει παιξει εκει με τον πανθρακικο στη τουμπα περσυ κ επαιξε ατσι κ καλυτερα...
paokovia έγραψε:Εκτός από το ότι έπαιζε σε σωστή θέση ήταν πολύ καλός γιατί είναι ευφυής παίκτης (αντίθετα με κάτι άλλους) και ξέρει πώς να παίζει ανάλογα με τις συνθήκες. (πχ. μες στη λάσπη δεν πας να κουβαλήσεις τη μπάλα)
+10
Γενικα παντως η χαζομαρα ειναι αγιατρευτη...
Αδελφέ δεν ανήκεις στην οικογένεια... Μητσογκαντεμηδων. Εξορκισες το κακό της γκαντεμιας με αυτό που εγραψες. Εντάξει για το ανάμνηση το δικαιολογησες μόνος σουΑποστόληςΑ έγραψε:Olivier μου παίξε τη μπάλα που ξέρεις και ο Vitolo θα γίνει απλώς μια ωραία ανάμνηση!
(ρε τι λέω πάνω στη απελπισία μου!)

Το αμέσως προηγούμενο μεστό του παιχνίδι ήταν στο βροχερό Οσλο κόντρα στη Βαλερέγκα..MANIAKOS έγραψε:ΑΝ υποθεσουμε οτι η ομαδα ειναι αμαξι φορμουλας ο σορλεν ειναι τα βροχινα λαστιχα.....
Εκτοτε εξαφανίστηκε κι έπεσε πολύ στην υπόλιψη μας, αλλά τελικώς απέδειξε ότι είναι κυριολεκτικά ο άνθρωπος της βροχής..

Μπράβο του που άντεξε στην κριτική και όλα όσα περασε!
Ευχομαι να είναι η απαρχή των περσινών εξαιρετικών εμφανίσεων του!
Αγαπημενε μου παικτη Τεν Τεν , οσο εισαι υπο την προστασια μου ,μην φοβασαι..!!
Εμφανιση ανταξια της κλασης σου ,με παθος και δυναμη οπου χρειαστηκε και με "μυαλο" σε καθοριστικα σημεια του παιχνιδιου...Απο τους διακριθεντες Μεσιε Ολιβιε..!!
ΥΓ. Τωρα που μετακομισες με την οικογενεια σου κιολας σε πιο "πολυσυχναστη" γειτονια ,ποιος στην χαρη σου.,!!!

Εμφανιση ανταξια της κλασης σου ,με παθος και δυναμη οπου χρειαστηκε και με "μυαλο" σε καθοριστικα σημεια του παιχνιδιου...Απο τους διακριθεντες Μεσιε Ολιβιε..!!

ΥΓ. Τωρα που μετακομισες με την οικογενεια σου κιολας σε πιο "πολυσυχναστη" γειτονια ,ποιος στην χαρη σου.,!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Σάβ 13 Φεβ 2010, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απλά τα πράγματα. Σε ευχαριστώ.Realcon έγραψε:Όπως το είπε ο Σαντος έτσι και γίνεται. Για να βρει το ρυθμό του ο Σορλεν χρειάζεται 4,-5 παιχνίδια. Μπράβο στο Σορλεν για το πάθος και κύριος για την ηρεμία στην καλή επίθεση όσες φορές είχε την μπάλα. Περιμένω τον καλό Σορλεν που σήμερα μου έδειξε ότι έρχεται.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Realcon την Σάβ 13 Φεβ 2010, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
Μπραβο ρε γαλλε, μπραβο παλικαρι μου ,πανεξυπνος!
Βοηθησες τα μεγιστα!
Αριστη εμφανιση!
Τελικα εχουμε καλυτερη ομαδα απ οτι πιστευουμε!
Δεν φανηκαν οι κρισιμοτατες απουσιες και πηραμε ενα πολυ σημαντικο ψυχολογικα διπλο!

Βοηθησες τα μεγιστα!
Αριστη εμφανιση!
Τελικα εχουμε καλυτερη ομαδα απ οτι πιστευουμε!
Δεν φανηκαν οι κρισιμοτατες απουσιες και πηραμε ενα πολυ σημαντικο ψυχολογικα διπλο!

Αν έχει κέφια ο ΠΑΟΚτσής... Κοίτα, ακριβώς από πάνω. Αδελφέ μου ζωγραφισες με γράμματα. +1926MANIAKOS έγραψε:ΑΝ υποθεσουμε οτι η ομαδα ειναι αμαξι φορμουλας ο σορλεν ειναι τα βροχινα λαστιχα.....
- sidpanos
σε έβαλε ο τρελός ο πορτογάλος στη θέση σου και είδαμε αυτό που ξέραμε απο σένα...
εγω παντως θα τον ξεκιναγα παντα ως εξαρι και θα εβγαζα εναν απο βιτολο γκαρσια
γινεται πιο επιθετικη η ομαδα με σορλεν εξαρι
επισης ενω για τα ακρα ειναι σχετικα αργος ως παιχτης κεντρου ειναι μια χαρα η ταχυτητα του σε σχεση με τις απαιτησεις που εχει η θεση
γινεται πιο επιθετικη η ομαδα με σορλεν εξαρι
επισης ενω για τα ακρα ειναι σχετικα αργος ως παιχτης κεντρου ειναι μια χαρα η ταχυτητα του σε σχεση με τις απαιτησεις που εχει η θεση