Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
- paok kerkyra
Re: TransferManiac
Aδερφέ σόρρυ κιόλας αλλά νομίζω οτι κάνεις λάθος για τον Βέρον 1ον δεν είναι επιτέλικος χαφ (10αρι) αλλα αμυντικό χαφ (6αρι) και ο οποίος εχει την ευχέρια όπως ολα τα σύγχρονα αμυντίκα χαφ να κάνει και παιχνίδι στο κάτω κάτω το οτι είναι αμύντικο χαφ το λένε και οι αριθμοί καθώς είναι πρώτος στα κλεψίματα απο την ομάδα μας. Εγω θεωρώ δύσκολο να φύγει ο Βερόν απο τον ΠΑΟΚ....
Αν νομιζεις οτιω θα παιξουμε ποτε με τον Βερον κοφτη διαφωνω..Αλλο δεκαρι αλλο επιτελικο χαφ,,Ο Βερον πρεπει να προσαρμοστει να παιζει λιγο πιο μπροστα απο τον κοφτη..Αν δεν προσαρμοστει θα φυγει..Σαφως και δεν ειναι δεκαρι,,Αλλα με αμυντικο χαφ τον Βερον δυσκολα...Χαφ θα παιζει...Ελπιζω να κατανοεις τι εννοω με την διαχωριση κοφτη και χαφ..
τον Βερον ο Σαντος δεν τον εβγαζε αν δεν εμφανιζοταν καποια φυσικη καταστροφη..αν αυτο δεν ειναι δειγμα εμπιστοσυνης,τι ειναι; γιατι να θελει να τον διωξει; επειδη δε χωραει στο θεωρητικο προγραμματισμο της νεας χρονιας που χουμε στα χερια μας απο τις εφημεριδες;
ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο ναουμ
ο παραλογισμος σε ολο του το μεγαλειο ναουμ
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
ο μπαλαφας παντως αμετακινητος!!
βραχος ο σωτηρακης...θα τους διωξει ολους λεμεεε!!
βραχος ο σωτηρακης...θα τους διωξει ολους λεμεεε!!

Ποιοε ειπε οτι φευγει ο Βερον..Απλα ειπα οτι δεν πιστευω οτι θα παρουμε δεκαρι..Και για αυτο δε πιστευω οτι παμε για Ασσις,..ελληνικα τα γραφω...Και μετα καναμε μια ωραια συζητηση για την ομαδα...Και γραφεις για παραλογισμο και οτι φευγει ο Βερον..Αν δεν μπορειτε να συζητατε μην συζητατε..
Που να φυγει ο Σωτος....Ειπαμε να λεμε λογικα πραγματα..Ο Μπαλαφας εκει θα μεινει για παντα για να σκανε μερικοι
αν δεν ξερεις ελληνικα δε νομιζω να εισαι σε θεση να κανεις και υποδειξεις..και υφακι εδω μεσα δε νομιζω οτι βοηθαει
- pagotatzis
Ο Σωτος θα μεινει και θα ειναι ο πρωτος που θα φαει κοκκινη καρτα
σαν παιχτης εκτος αποστολης και μαληστα την ωρα που θα βρησκετε στο σπητι του

σαν παιχτης εκτος αποστολης και μαληστα την ωρα που θα βρησκετε στο σπητι του

Μια χαρα ελληνικα ξερω..Και αν αρπαζεσαι με οτιδηποτε που δεν καταλαβαινεις προβλήμα σου...
Σου εχω και τη λυση..Μη συζητας μαζι μου αν εχεις νευρα...Δεν προκειτω να μαλωνω μεσω εδω..ειναι κουραστικο για τους αλλους..
Σου εξηγησα το προφανες που δεν καταλαβες..Αν εχεις συνηθησει να κανεις επιθεση σε οποιον εχει διαφορετικη αποψη δεν μπορω να κανω τιποτα..
Σου εχω και τη λυση..Μη συζητας μαζι μου αν εχεις νευρα...Δεν προκειτω να μαλωνω μεσω εδω..ειναι κουραστικο για τους αλλους..
Σου εξηγησα το προφανες που δεν καταλαβες..Αν εχεις συνηθησει να κανεις επιθεση σε οποιον εχει διαφορετικη αποψη δεν μπορω να κανω τιποτα..
χμμμ...D.A.A.T. έγραψε:Ποιοε ειπε οτι φευγει ο Βερον..Απλα ειπα οτι δεν πιστευω οτι θα παρουμε δεκαρι..Και για αυτο δε πιστευω οτι παμε για Ασσις,..ελληνικα τα γραφω...Και μετα καναμε μια ωραια συζητηση για την ομαδα...Και γραφεις για παραλογισμο και οτι φευγει ο Βερον..Αν δεν μπορειτε να συζητατε μην συζητατε..
Καποιος πρεπει να φυγει..Και απο αυτους που ερχονται κοφτης ειναι μονο ο Βιτολο αρα ο Γκαρσια δεν γινεται να φυγει
Προσπαθω να βρω ποιος θα φυγει και το μυαλο μου πηγαινει στον Βερον....
Ο Βερον πρεπει να προσαρμοστει να παιζει λιγο πιο μπροστα απο τον κοφτη..Αν δεν προσαρμοστει θα φυγει
Αδερφε..κουβεντα κανω..ΕΓΩ θεωρω (ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ) οτι αν παρουμε αυτους που λενε δεν χωραει μετα και αλλη μεταγραφη χαφ..ΚΑΙ ΕΓΩ θεωρω πως αν ερθει αλλο χαφ θα φυγει ο Βερον..Αν καποιος διαφωνει καλα κανει..Δεν δικαιουμαι να πιστευω ομως αυτο??
D.A.A.T. έγραψε:O Assis ειναι δημιουργικος χαφ..πολυ καλος και με καλη χρονια..Προσπαθω να βρω ποιος θα φυγει και το μυαλο μου πηγαινει στον Βερον....εκτος αν χαλασουμε την μεταγραφη Φωτακη η Αμπου
Τοσο ακατανοητη αποψη εχω?
για να το πααρουμε απο τη βαση..Θεωρει κανεις οτι αν παρουμε αυτους που ο Τρανσφερ λεει κλεισμενους και εκτος απο αυτους και ακομα ενα χαφ υπαρχει περιπτωση να κανουμε ροστερ με τοσα πολλα χαφ???..Απο κει ξεκινησε η σκεψη μου και ειπα οτι αν υπαρχει θεμα ΚΑΙ Ασσις φυσιολογικα καποιος πρεπει να αποχωρησει.
Και βεβαια δικαιουσαι να εχεις την αποψη σου κ ουτε ειναι ακατανοητη , ομως ο συλλογισμος σου ειναι εντελως υποθετικος κ κατα την αποψη μου λανθασμενος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Slade την Πέμ 30 Απρ 2009, 12:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.