Σχολιασμός διαιτησίας

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: Σχολιασμός διαιτησίας

Δημοσίευση από Makis4444 »

Αυτη ειναι τιμωρια........
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Παρατηρητής τι βαθμό έβαλε Νταλούκα?
:ugeek:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Δαλούκας έπαιξε έδρα ΚΑΙ στα δύο παιχνίδια μας στο Καραϊσκάκη πέρυσι, αγνοώντας κίτρινες κάρτες εις βάρος των παικτών του Ολυμπαικού (ο Αβραάμ, και στα δύο παιχνίδια έπρεπε να είχε κιτρινιστεί από τα πρώτα λεπτά) και δείχνοντας κάποιες σε δικούς μας τηρώντας τις εντολές που του δόθηκαν. Βέβαια δεν έδωσε πέναλτυ, στον πρώτο αγώνα, σε κάτι αστείες βούτες των παικτών του Ολυμπαικού μέσα στην περιοχή, ενώ προχθές το έκανε. Μακάρι να τιμωρηθεί, αλλά ο Σπάθας πέρυσι ΔΕΝ τιμωρήθηκε.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μεγαλη εφευρεση το πεναλντυ του δαλουκα και καλα θα κανει να τιμωρηθει....αλλα καλο θα ταν να χει γινει κατι αντιστοιχο με τη διαιτησια σπαθα περσι...αλλα ξεχασα περσι ειχε βγει ο ζαγορακης και τον ειχαν γραμμενο στα @@ τους,τωρα βγηκε ο μαρινακης(σε παιχνιδι που δεν ειναι αμεσα εμπλεκομενος) και εχουν κοψει τον κολο τους να τον τιμωρησουν....λιγο ντροπη ρε γαγκρενες του ελληνικου ποδοσφαιρου...ουστ
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ηταν πεναλτι,δηλωσε ο μ@λ@κ@ς,το φυτο,ο @@@@@@@@@@@@@ ο Πατερας......
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Και τότε γιατί τιμωρείται ο Δαλούκας; Επειδή "έπαιξε 70-30 τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο";

Τελικά πέρσι τιμωρήθηκε ο Σπάθας ή απλώς ήθελε να ξεκουραστεί ο επιχειρηματίας ενόψει της τουριστικής περιόδου;
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Η UEFA ενημέρωσε την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το ορισμό Ελλήνων Διεθνών Διαιτητών και Βοηθών σε αγώνες για τη φάση των ομίλων του Europa League.

- Ο Τ. Κάκος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Σπάρτα Πράγας-Παλέρμο (16/9), με Βοηθούς τους Δ. Μποζατζίδη-Χρ. Μπαλτα και 4ο Διαιτητή τον Τ. Σιδηρόπουλο. Επιπρόσθετοι Βοηθοί θα είναι οι Μ. Κουκουλάκης-Ηλ. Σπάθας.
- Ο Γ. Δαλούκας θα είναι Διαιτητής στην αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ-Μάντσεστερ Σίτι (16/9). Βοηθοί του θα είναι οι Λ. Βασιλειάδης-Δ. Σαραϊδάρης και 4ος Διαιτητής ο Απ. Αμπάρκιολης. Επιπρόσθετοι Βοηθοί θα είναι οι Δ. Καλόπουλος-Β. Παμπορίδης.

Αη Ποντ εύχεται κερδίσει η διαιτησία και Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Έφυγε μόνος του Δαλούκας!

Tελικά η επιθυμία του Βαγγέλη Μαρινάκη για... αποκεφαλισμό του Δαλούκα έγινε πραγματικότητα έστω κι αν δεν το έκανε ο Σοφοκλής Πιλάβιος αλλά ο ίδιος ο Θεσσαλός διαιτητής! Μετά τα όσα έγιναν από το περασμένο Σάββατο ο Γιώργος Δαλούκας με σημερινή του επιστολή ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους αγώνες της Σούπερ Λίγκας, κάνοντας λόγο για πόλεμο λάσπης!

Ο διεθνής διαιτητής, που είναι το πρόσωπο των ημερών λόγω της διαιτησίας του στο σαββατιάτικο παιχνίδι του «Κλ. Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό (κυρίως λόγω του πέναλτι που έδωσε στους «πράσινους»), ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρησή του από τους αγώνες της μεγάλης κατηγορίας, με την εξής ανακοίνωση:

«Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Superleague μετά τη λάσπη που δέχτηκα, για μία απόφασή μου στον αγώνα Άρη-Παναθηναϊκού. Για να διευκολύνω την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, δηλώνω σήμερα την απόφασή μου να μη μετέχω σε αγώνες της Superleague. Εύχομαι η απόφασή μου αυτή να αποφορτίσει το κλίμα και να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά».

gazzetta

κυριε σπαθα τα ακους?????
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Όλοι φύγετε ρε πούστηδες μπας και ξυβρωμίσει ο τόπος...
:pano:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Ο Σπάθας πότε θα φύγει; 8-)
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Photis έγραψε:Όλοι φύγετε ρε πούστηδες μπας και ξυβρωμίσει ο τόπος...
:pano:
από το 82 που παρακολουθώ αυτό λέω κι εγώ. να φύγουνε οι τσαγκαράκηδες, χαρλαβάνηδες κλπ κλπ. όμως η ελληνική διαιτησία ποτέ δεν ξαποσταίνει ...
Άβαταρ μέλους
ilias4_koufalia

Δημοσίευση από ilias4_koufalia »

Δεν διαβασα πουθενα να γραφει ΟΡΙΣΤΙΚΑ!!!!! ισως ξαναγυρισει... λεω εγω τωρα!

Επισης το θεικο θα ειναι να μην γινει δεκτη η παραιτηση του!!!!
Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
jpm4_neo

Δημοσίευση από jpm4_neo »

Που παει ο Δαλουκας ρε? :redcard:
Ηταν ο μονος που μας επαιζε σχετικα καλα στα ντερμπι!
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

"...δεν μου επιτρέπουν στην παρούσα φάση να διευθύνω αγώνες της Superleague..."

Γιατι μονο στην παρουσα φαση και οχι σε ολες τις φασεις Δαλουκακο μου? Προετοιμαζεις εδαφος για τη μεγαλη επιστροφη?
Οι σφαγες θα συνεχιστουν και νομιζω θα συνειδητοποιησουμε ολοι οτι δεν ειναι θεμα προσωπων αλλα εντολων. Απλα καποιοι τις εκτελουν καλυτερα απο οτι αλλοι, πιο επικοινωνιακα. Ο Δαλουκας ατυχησε που πηρε μεγαλες διαστασεις ενα σφυριγμα του, ενω αλλα σφυριγματα του ιδιου και αλλων διαιτητων στο παρελθον ηταν χειροτερα αλλα ξεχαστηκαν γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

jpm4_neo έγραψε:Που παει ο Δαλουκας ρε? :redcard:
Ηταν ο μονος που μας επαιζε σχετικα καλα στα ντερμπι!
Αυτό πρόβλημα για Νταλούκα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”