Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009
ναι αλλα τι σε κανει να πιστευεις κατι τετοιο?????ποτε εχει πεσει μεσα?????PARASANDALOS έγραψε:ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΜΗΝΟΣ..ΕΓΩ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ..ΠΑΝΤΩΣ..
ρε ας μην ενθουσιαζομαστε.....ωραια δεν ηταν το καλοκαιρι????που ξεκινησαμε με αναστασακο,λεμε ωραια και φετος μια απ'τα ιδια,και μετα σκαγανε οι παιχτουρες μια-μια??????
ΘΕΛΩ ΝΙΧΑΑΑΑΑΑΑΑΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Δευ 15 Δεκ 2008, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μακαρι να πανε ολα καλα ρε συ,μακαρι να εχουν κλεισει,αλλα μην τρελενεσαι με μινο ρε συ!!!!!!αυτο λεω εν ολιγης!!!!!ντε αλεσαντρο και νιχατ μπορουμε να φερουμε???????μακαρι αλλα δυσκολα!!!!!και ο βερον που δεν τον ηξερε η μητερα του και δεν εγινε παταγος δεν μας χαλασε!!!!!!δεν θα με χαλαγαν αλλοι 2-3 τετοιοι και ας μην ειναι ονοματα!!!!!!!!!

Αυτό που θα συνεχίσω να πιστεύω ακράδαντα εγώ είναι αυτό που έλεγα και το καλοκαίρι, μετά το ξέφρενο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα..
Εάν η ομάδα στο τέλος του Α' γύρου είναι ανταγωνιστική και δείχνει ότι μπορεί να κυνηγήσει και κάτι καλό, οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ δε νομίζω ότι θα αφήσουν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη!
Λατινική Αμερική
Λατινογενείς αλλά και Δυτικοευρωπαικές χώρες θα μας απασχολήσουν πλέον..
Εάν η ομάδα στο τέλος του Α' γύρου είναι ανταγωνιστική και δείχνει ότι μπορεί να κυνηγήσει και κάτι καλό, οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ δε νομίζω ότι θα αφήσουν την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη!
Λατινική Αμερική
Λατινογενείς αλλά και Δυτικοευρωπαικές χώρες θα μας απασχολήσουν πλέον..
sourdos4 έγραψε: Δεν χρειαζεται να κανεις τοσες μεταγραφες, ωα δωσεις τοσα λεφτα σε συμβολαια, και ισως χαλασεις το κλιμα στην ομαδα
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ- Εδω ναι συμφωνω θελεις εναν γυρω στα 27-28 χρονων, δεινεις δανεικο το Γλυκο να παιρνει παιχνιδια και κρατας 3 το Ριζο, δεν χρειαζεται ο 3 να ειναι τπτ ιδιαιτερο.Αλλωστε δυσκολα θα τον χρειαστεις.
ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ- Επειδη βλεπω λιγο δυσκολο να κρατησεις τον μαρκαντωνη(1,5 εκ. ευρω πολλα τα βλεπω, εκτος και αν εχει ασσο στο μανικι ο Βρυζας). Εχεις κοντρερας-μαλεζα και μπιζερα, φερνεις πισω Βοσκοπουλο και ψαχνεις 1 κεντρικο αμυνντικο(γιατι οχι Καρυπιδη(free)).
ΠΛΑΓΙΑ ΜΠΑΚ- Σναουτσερ και δαρλας βασικοι, εχεις Αραμπατζη στα δεξια, οποτε μαλλον θα ηθελα εναν εμπειρο στα αριστερα(ακομα καλυτερα αν θα μπορουσε να παιξει και στις 2 μεριες), οχι απαραιτητα να ειναι καλο ονομα.
Αλλωστε για ρεζερβα προοριζεται.
ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ- Βερον και Γκαρσια δεν βγαινουν απο 11αδα, ο μπαλαφας μενει, ο Βαγγελης φευγει και ο Ηλιαδης ειναι (?). Στο συστημα της ομαδας, πανω απο τα μισα παιχνιδια του πρωταθληματος θα παιζουν σιγουρα 2 αμυντικα χαφ, ενας μαυρος του στυλ του Ντιε χρειαζεται και τιποτα παραπανω.
ΠΛΑΓΙΑ ΧΑΦ- Αν μεινει ο Βιερινια τοτε εχουμε απο δεξια(γιατι δεξια ειναι η θεση του) βασικο και αλλαγη τον Κονσεισαο(ενιοτε και αριστερα).
Για αριστερα θελεις ενα καλο ονομα που θα ειναι βασικος και αλλαγη Γεωργιου.
ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ - Το κλειδι του συστηματος 4-2-3-1, εδω παιξε τα ρεστα σου, παρε οτι καλυτερο μπορεις να παρεις,πρεπει να πασαρει,να πρεσαρει και σιγουρα να σκοραρει, μεγαλο ρισκο βεβαια γιατι θα σπρωξεις χρημα, ας το ψαξουν απο 1000000 μεριες πρωτου κλεισουν καποιον.
ΕΠΙΘΕΣΗ- Δεν θα με χαλουσε να εμενε 1 χρονο ακομα ο Μπακαγιοκο, ο Αθανασιαδης θα ειναι ετοιμος του χρονου(πολλα βαρυ κανει φετος γι'αυτο δεν τον βαζει φετος ο Σαντος), αν εχεις και τον οργανωτη σου σαν αυτον που αναφερω πιο πανω, δεν θελεις και πολλα για την 3-4 αλλαγη σου.
ΑΥΤΑ
ΟΠΟΤΕ θελεις
3 πολυ καλα ονοματα και 3-4 ρεζερβες
Με καλυψες πληρως φιλε sourdos. θα θελα το πουλεν μου τον Χιμενεζ αλλα δυσκολο. Αν ερθει αυτος η παικτης αναλογης αξιας, τοτε ειμαστε για μεγαλα πραγματα. Ειμαι σιγουρος οτι η διοικηση ξερει τι κανει πολυ πολυ καλα.
Θα το ξαναπω ακομα μια φορα. Δεν ειναι μονο οι αγωνιστικοι λογοι που οδηγουν την ΠΑΕ να φερει 1 η 2 μεγαλα ονοματα, ο πρωταρχικος στοχος ειναι η ΑΜΚ και για λογους MARKETING (γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο του κοσμου θελει ΣΠΡΩΞΙΜΟ για να παρει ΜΕΤΟΧΕΣ)
Ελπιζω το ΜΠΑΜ να ειναι ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ 10αρακι (οχι τυπου Ιβιτσ) που θα τρεχει,θα μοιραζει, θα μαρκαρει και θα εχει και 10 γκολακια στο τσεπακι)
Για μπροστα μου αρκει και ο Παπαζογλου.
Ελπιζω το ΜΠΑΜ να ειναι ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ 10αρακι (οχι τυπου Ιβιτσ) που θα τρεχει,θα μοιραζει, θα μαρκαρει και θα εχει και 10 γκολακια στο τσεπακι)
Για μπροστα μου αρκει και ο Παπαζογλου.