Quefor έγραψε:
ΥΓ: Ο μπακαγιόκο αλήθεια ήρθε με περισσότερες προσδοκίες?

Quefor έγραψε:
ΥΓ: Ο μπακαγιόκο αλήθεια ήρθε με περισσότερες προσδοκίες?
ο μπακα δε σε εβρισε ποτε ξεκολα...κανεις οπως με τις πτνες γκομενες που σε φτυνουν και μετα τις παρακαλας αντι να μην τις κοιτας κανQuefor έγραψε:Έτσι είναι, τώρα το ότι στηρίζουμε την διοίκηση μας κάνει εμάς καθαρόαιμα ε?
Άντε από δω ρε, για μία μεταγραφή (η οποία ακόμα δεν έχει κλείσει και δεν είμαστε σίγουροι αν θα βγει καλή) ισοπεδώσατε τα πάντα μέσα σε μία νύχτα! Ωραίο ευχαριστώ για τους ανθρώπους που πριν 4 χρόνια έσωσαν την ομάδα από τον υποβιβασμό στη Δ εθνική, για να μην ξεχνιόμαστε.![]()
![]()
ΥΓ: Ο μπακαγιόκο αλήθεια ήρθε με περισσότερες προσδοκίες?![]()
Edit: Ούτε εμένα μου αρέσει ο Παπαδόπουλος αλλά περιμένω να δω πρώτα...
+83446436646362625125367473lamosas έγραψε:Δηλαδή πιστεύεις οτι ο κόσμος έχει εξαγρυωθει επειδή θα κλείσουμε παλαίμαχο με διετές;
Απλά όλο το καλοκαίρι η κωμωδία ήταν τόσο ωράια που είναι αδύνατο να αντισταθείς στο κερασάκι.
Ρε φίλε όλοι στηρίζουμε τη διοίκηση και αυτό που γίνεται εδώ δεν είναι αχαριστία, αλλά στο αγωνιστικό υπάρχει πρόβλημα σοβαρό κιόλας..δεν το βλέπεις?Quefor έγραψε:Έτσι είναι, τώρα το ότι στηρίζουμε την διοίκηση μας κάνει εμάς καθαρόαιμα ε?
Άντε από δω ρε, για μία μεταγραφή (η οποία ακόμα δεν έχει κλείσει και δεν είμαστε σίγουροι αν θα βγει καλή) ισοπεδώσατε τα πάντα μέσα σε μία νύχτα! Ωραίο ευχαριστώ για τους ανθρώπους που πριν 4 χρόνια έσωσαν την ομάδα από τον υποβιβασμό στη Δ εθνική, για να μην ξεχνιόμαστε.![]()
![]()
ΥΓ: Ο μπακαγιόκο αλήθεια ήρθε με περισσότερες προσδοκίες?![]()
Edit: Ούτε εμένα μου αρέσει ο Παπαδόπουλος αλλά περιμένω να δω πρώτα...
Συμφωνώ,αλλά όχι και χίλιες...kondoras έγραψε:Χίλιες φορές ο Σάκης, παρά ο Παπαδόπουλος...
Χίλιες φορές ο Μπαλαφίνιο φορ παρά κάποιος απ' αυτούς τους δύο!!!kondoras έγραψε:Χίλιες φορές ο Σάκης, παρά ο Παπαδόπουλος...