Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2011
DaFFy_NaSH έγραψε:http://www.facebook.com/pages/%CE%94%CE%95%CE%9D-%CE%98%CE%95%CE%9B%CE%A9-%CE%9C%CE%95-%CE%A4%CE%99%CE%A0%CE%9F%CE%A4%CE%91-%CE%A4%CE%9F%CE%9D-%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%97-%CE%A0%CE%91%CE%A0%CE%91%CE%94%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F-%CE%A3%CE%A4%CE%9F%CE%9D-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A/168252273253346
GO GO GO GO
ολοι λαικ τωρα
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
βρηκα τον θειο του κοντρερας δεξι μπακ
[youtube]XV_KpO8khOI&feature=related[/youtube]

- trel@menos
ουτε μιση τελεια δεν θα αλλαζα. το ο ΠΑΟΚ πανω απ ολα πηγε περιπατο.ABALAEA2 έγραψε:Αχαριστία μάγκες, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι για τον ΠΟΥΤΣ8! Κι ας με βρίσετε όλοι. Περιμένετε στη γωνία να τους σκίσετε λές και σας πήδηξαν τη γκόμενα. Είμαι πολύ σκασμένος γιατί ότι ωραίο έζησα 3 χρόνια τελειώνει όπου νά' ναι. Ο άλλος θέλει να πάει Τούμπα να τους πλακώσει στο ξύλο. Συγχαρητήρια μεγάλε! Σκεφτείτε πως κάνετε για 1 μεταγραφή. Σκεφτείτε πόσο πουτ@νες μας κάναν παλιά με Βενετίδηδες, Οκκάδες, Γ.Χ. Σβούρες κ.ο.κ. και έτσι δεν κάνατε. 1 μεταγραφή ρε! Καταλαβαίνετε τι κάνετε για 1 κωλομεταγραφή?? Θα σας έλεγα να αγαπήσετε λίγο τον ΠΑΟΚ αλλά δεν το λέω. Δεν πρόκειται να το κάνετε γιατί αγαπάτε τον ΠΑΟΚ όπως τον θέλετε εσείς και μόνο έτσι. Τον Παπαδόπουλο εγώ δεν τον θέλω και δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει. Μέχρι εκεί όμως. Δεν τα καταστρέφω όλα. Σας βαρέθηκα...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trel@menos την Τρί 30 Αύγ 2011, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν δεν μπορεί, πάω να τον φέρω εγώ αύριο!!!gika έγραψε:Πόσο γρήγορα μπορεί να κολυμπήσει;;;Photis έγραψε:Υπόγραψε στην Α.Ε. Λεμεσού.Kevin έγραψε:Έχω λιώσει στα γέλια μ' αυτά που διαβάζω τόση ώρα!!!Τουλάχιστον κάνουμε και λίγο ΧΟΥΜΟΡ μ' αυτά που διαβάζουμε για Μάντζιο, Παπαδόπουλο, Μουσλίμοβιτς κλπ!
Να ρωτήσω και κάτι σοβαρό: αυτό το παληκαράκι τον Ονουάτσι προλαβαίνουμε να τον κλείσουμε;!

ΚΛΑΙΩ ΣΤΑΜΑΤΑ!PARASANDALOS έγραψε:βρηκα τον θειο του κοντρερας δεξι μπακ![]()
![]()
[youtube]XV_KpO8khOI&feature=related[/youtube]

ABALAEA2 έγραψε:Αχαριστία μάγκες, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι για τον ΠΟΥΤΣ8! Κι ας με βρίσετε όλοι. Περιμένετε στη γωνία να τους σκίσετε λές και σας πήδηξαν τη γκόμενα. Είμαι πολύ σκασμένος γιατί ότι ωραίο έζησα 3 χρόνια τελειώνει όπου νά' ναι. Ο άλλος θέλει να πάει Τούμπα να τους πλακώσει στο ξύλο. Συγχαρητήρια μεγάλε! Σκεφτείτε πως κάνετε για 1 μεταγραφή. Σκεφτείτε πόσο πουτ@νες μας κάναν παλιά με Βενετίδηδες, Οκκάδες, Γ.Χ. Σβούρες κ.ο.κ. και έτσι δεν κάνατε. 1 μεταγραφή ρε! Καταλαβαίνετε τι κάνετε για 1 κωλομεταγραφή?? Θα σας έλεγα να αγαπήσετε λίγο τον ΠΑΟΚ αλλά δεν το λέω. Δεν πρόκειται να το κάνετε γιατί αγαπάτε τον ΠΑΟΚ όπως τον θέλετε εσείς και μόνο έτσι. Τον Παπαδόπουλο εγώ δεν τον θέλω και δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει. Μέχρι εκεί όμως. Δεν τα καταστρέφω όλα. Σας βαρέθηκα...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ρε παλίκαρε!
Έχω πόσες ώρες παρακολουθώ το topic και λέω δεν θα γράψω τίποτα και θα κρατηθώ μπας και υπάρξει έστω και ένας που δεν είναι αχάριστος! Τα είπες ακριβώς όπως έχουν...
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα!!!

βρε ας τα καταστρεψουμε ολα εξαλλου ο φλωριδης μαζευει τα χαρτια και μολις τα μαζεψει ολα θα ερθει να μας παρει τον ιακουιντα....

και θα δωσουμε δανεικο τον παπαδοπουλο στην επανωμη.....

και θα δωσουμε δανεικο τον παπαδοπουλο στην επανωμη.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 30 Αύγ 2011, 23:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το 90 % ειναι αχαριστοι και βρεθηκαν 2 που ειναι πιο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ...αντε καλα οτι πεις/τε.
Quefor έγραψε:ABALAEA2 έγραψε:Αχαριστία μάγκες, ο λαός του ΠΑΟΚ είναι για τον ΠΟΥΤΣ8! Κι ας με βρίσετε όλοι. Περιμένετε στη γωνία να τους σκίσετε λές και σας πήδηξαν τη γκόμενα. Είμαι πολύ σκασμένος γιατί ότι ωραίο έζησα 3 χρόνια τελειώνει όπου νά' ναι. Ο άλλος θέλει να πάει Τούμπα να τους πλακώσει στο ξύλο. Συγχαρητήρια μεγάλε! Σκεφτείτε πως κάνετε για 1 μεταγραφή. Σκεφτείτε πόσο πουτ@νες μας κάναν παλιά με Βενετίδηδες, Οκκάδες, Γ.Χ. Σβούρες κ.ο.κ. και έτσι δεν κάνατε. 1 μεταγραφή ρε! Καταλαβαίνετε τι κάνετε για 1 κωλομεταγραφή?? Θα σας έλεγα να αγαπήσετε λίγο τον ΠΑΟΚ αλλά δεν το λέω. Δεν πρόκειται να το κάνετε γιατί αγαπάτε τον ΠΑΟΚ όπως τον θέλετε εσείς και μόνο έτσι. Τον Παπαδόπουλο εγώ δεν τον θέλω και δεν νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει. Μέχρι εκεί όμως. Δεν τα καταστρέφω όλα. Σας βαρέθηκα...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ρε παλίκαρε!
Έχω πόσες ώρες παρακολουθώ το topic και λέω δεν θα γράψω τίποτα και θα κρατηθώ μπας και υπάρξει έστω και ένας που δεν είναι αχάριστος! Τα είπες ακριβώς όπως έχουν...
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε μπορώ να πώ ότι διαφωνώ τελείως.....δυστυχώς έχει αλήθειες μέσα που πονάνε!
οχι tigon α@#$@ης λιγος κλπ κλπ ο ζαγορακης τι γουμενος τι ζαγορ το νεο καθαροαιμο μοτο.....
- khaledfreepaok