9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από barlow4 »

ειλικρινα δεν ξερω τι εγινε εχθες στο παιχνιδι γιατι δουλευα και δεν μπορεσα να το δω.που κ που μονο εμπαινα εδω να δω τι παιζει.
το μονο που ειδα ειναι οτι ο κοσμος ηταν λιγος.πραγμα στεναχωρο.
απο εκει και περα και ο βιειρινια να επαιρνε τοσα λεφτα λογω της καταστασης τα ιδια θα ελεγα.δεν ειναι θεμα μιρλας.
αναγκαστικα και λογω λαθων του παρελθοντος θα ξαναπερασουμε εποχη σαρδελας αν δεν χωσει λεφτα ο ρωσικος παπας.οποτε ειναι απαραδεκτο να διαπραγματευεσαι με βαση τη δικη σου (εικαζομενη) αξια και οχι της αναγκες της ομαδας εφοσον ειδικα οταν προκειται για ελληνα.ειναι σαν να σου λεει ο μαλεζας θελω 4ετες με 400 χιλιαρικα.ε δεν γινεται ειναι ντροπη.ο κοσμος στερειται για να παει στο γηπεδο περισσοτερο απο καθε αλλη φορα.θελει σεμνοτητα.
ειναι πολυ τιμιο να πεις οτι δεν μπορει πλεον ο ΠΑΟΚ να καλυψει τις απαιτησεις μου και την τιμη μου οπως οριζεται στο ποδοσφαιρικο χρηματιστηριο.και δεν ειναι καθολου τιμιο να κανεις αντιπροτασεις εξωπραγματικες (γιατι εξωπραγματικη ειναι αυτη που διερρευσε) και να προκαλεις και να διχαζεις τον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

mpafos4 έγραψε:Χθες,ξεκινησε για μας τους οπαδους,εστω αυτους τους λιγους που ειμασταν στο γηπεδο,η καινουρια αγωνιστικη περιοδος......Ειναι,λοιπον,η τριτη χρονια απο την μερα που ο Σαλπιγγιδης γυρισε στην ομαδα μας.

Επειδη,πλεον,το θεμα εχει ξεφυγει εντελως απο καθε λογικη....το επομενο που περιμενω απο αυτη τη μεριδα των συνοπαδων μου(??)ειναι να στεναχωριουνται και να δυσανασχετουν,καθε φορα που ο παικτης σκοραρει....

Ειχα πει παλαιοτερα....και ειχα παρακαλεσει.......αυτον τον εχετε για χεσιμο.....οκ,το δεχομαι.....Εμας τους υπολοιπους "αδερφους" σας?.........εχετε σκοπο να μας σεβαστειτε ή μας εχετε και μας γραμμενους στ'@ρχιδια σας?...

Δεν θελω απαντηση......την ξερω!Τη ζω καθε φορα στο γηπεδο!

αφου την ξέρεις πολυ καλα την απάντηση ο σαλπι λέει διχάζει .....όταν γίνετε το δικο μας όλα καλα αν δεν γίνει δημιουργείται διχασμός ......
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

βρυζα ΞΥΠΝΑ και ανανεωσε τον ΣΑΛΠΙ ΜΑΣ

ΣΑΛΠΙ ΨΥΧΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΟΚΑΡΑ
antifaG4

Δημοσίευση από antifaG4 »

mpafos4 έγραψε:Χθες,ξεκινησε για μας τους οπαδους,εστω αυτους τους λιγους που ειμασταν στο γηπεδο,η καινουρια αγωνιστικη περιοδος......Ειναι,λοιπον,η τριτη χρονια απο την μερα που ο Σαλπιγγιδης γυρισε στην ομαδα μας.

Επειδη,πλεον,το θεμα εχει ξεφυγει εντελως απο καθε λογικη....το επομενο που περιμενω απο αυτη τη μεριδα των συνοπαδων μου(??)ειναι να στεναχωριουνται και να δυσανασχετουν,καθε φορα που ο παικτης σκοραρει....

Ειχα πει παλαιοτερα....και ειχα παρακαλεσει.......αυτον τον εχετε για χεσιμο.....οκ,το δεχομαι.....Εμας τους υπολοιπους "αδερφους" σας?.........εχετε σκοπο να μας σεβαστειτε ή μας εχετε και μας γραμμενους στ'@ρχιδια σας?...

Με το συμπάθιο φίλε μου αλλά ο σεβασμός κερδίζεται και δεν είναι κάτι δεδομένο.
Με απόψεις για φυλακές σε οπαδούς του ΠΑΟΚ.
Με απόψεις για ρετσινοπνίχτες, καθαρόαιμα και λοιπά κοσμιτικά.
Με αποθέωση αθλητή που αγωνίζεται σε αντίπαλη ομάδα.
Ε δε νομίζω να αξίζετε και τόσο πολύ το σεβασμό μας μέχρι τώρα.
Παρόλο που η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική όσο την περιγράφεις.
Ιδιαίτερα light θα την χαρακτήριζα μάλιστα.

Οπως για σενα δεν αξιζουν το σεβασμο οι συνοπαδοι σου ετσι και εσυ δεν αξιζεις το σεβασμο.Ο συνομιλητης απο πανω δε μιλησε ουτε για καθαροαιμα ουτε για φυλακες ουτε για τιποτα απο οσα λες.Ηρεμησε λιγο και μην πας την κουβεντα εκει που θες για να προκαλεσεις.
Σε προειδοποιησα.Στην επομενη θα απουσιασεις απο το forum.
sourmenetes
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

mpafos4,
αδελφέ όποιος ανακατέβεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες!

κατα τα άλλα αντιφά και.....

Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

eorptol έγραψε:

αφου την ξέρεις πολυ καλα την απάντηση ο σαλπι λέει διχάζει .....όταν γίνετε το δικο μας όλα καλα αν δεν γίνει δημιουργείται διχασμός ......

με τα ζορια κρατιεμαι να μη σε βρισω εορπτολ.και οχι για κανεναν αλλο λογο αλλα γιατι εχει κανονες το φορουμ.
"οταν γινεται το δικο μας κλπ" τετοιες μαλ@κιες ειχαν αξια καποτε οταν υπηρχαν λεφτα.τωρα εσυ εκτιθεσαι.δεν θελω κανεναν με χρυσο συμβολαιο.τι δεν καταλαβαινεις!!!!!!τι ειναι το δυσκολο πες μου????
αμφισβητησε μου αυτα που λεω!4ετες στα 32 με τετοια λεφτα ουτε στην μπουντεσλιγκα δεν βρισκεις!
και δε με αγγιζει ρε ανθρωπε πλεον το ΠΑΟΚτσιδιλικι ΚΑΝΕΝΟΣ.δεν το τρωω πια.για ποιον θα δεχοσουν στα 32 4ετες συμβολαιο με τετοιες απολαβες σε αυτον τον ΠΑΟΚ??????????για ποιον????πες μου εναν!
-οσο για εσενα μπαφε ολα του τα γκολ τα πανηγυρισα.αλλα αυτα που ζηταει ειναι σκανδαλο γι αυτον τον ΠΑΟΚ που κρατιεται με ορό στη ζωη.ειναι αισχρο και μονο που προταθηκε ΑΝ προταθηκε.και το ερωτηματικο διπλα στη λεξη συνοπαδους μη σου πω τι..
και οχι δεν θα σεβαστω κανεναν αδερφο περισσοτερο απο την επιβιωση της ιδιας της ομαδας.ειναι απο τις πιο αστειες,στα επιπεδα του μεταφυσικου προτασεις που εχουν γινει.και δεν διχαζει η παραμονη του(μακαρι να μεινει με τις δυναμεις που εχει ο ΠΑΟΚ τωρα)διχαζει η προταση καθ'εαυτη.ειναι σκανδαλωδης.
αν ερθει ο ρωσικος παπας ας του ζητησει και δυο μυρια το χρονο.καλα θα κανει.καθολου δε με νοιαζει.αλλα τωρα ας σεβαστει τις θυσιες του κοσμου που θα θελει να βλεπουν 35χρονο με 550 χιλιαρικα συμβολαιο ενω ο λαος στερειται για να κρατησει την ομαδα στη ζωη.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

μα τετραετες στα 32?????εχει γινει ποτε αυτο στην ιστορια του ποδοσφαιρου????
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

barlow4 συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις,αλλά δε νομίζω οι eorptol-mpafos4 να απευθύνονται σε κάποιον προσωπικά(και συγκεκριμένα σε εσένα),γιατί μου φαίνεται ότι το πήρες προσωπικά.
Ευτυχώς ή δυστυχώς,τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και κατ'επέκταση της ομάδας,έχουν κάνει την αντιπαράθεση ορισμένων από εμάς για το ηθικό ζήτημα της επιστροφής Σαλπιγγίδη,να μοιάζει πολυτέλεια.
Πραγματικά,αν ισχύει,είναι αστεία και τουλάχιστον προκλητική η αντιπρόταση του Σαλπιγγίδη.
Όμως δεν πιστεύω,ότι η πλειονότητα όσων των αποδοκίμασαν,το έκαναν έχοντας αυτή του τη στάση-συμπεριφορά κατά νου(αν και οι αποδοκιμασίες ήταν αισθητά πιο έντονες απ'όσο συνήθως).
Για εμένα ακόμα και η πρόταση της ΠΑΕ,είναι πάρα πολύ υψηλή και ζημιογόνος για την ομάδα,βάσει των οικονομικών δεδομένων της εποχής,της ομάδας και της αγωνιστικής προσφοράς του.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Όποτε μας συμφέρει, αυτο που γράφει ο ΑΡΔ είναι αληθές. Όποτε δεν μας συμφέρει, είναι ψέματα.

Υποπτο όποιο δημοσιευμα λέει για ποσά, χρωστούμενα, λεπτομέρειες συνάντησης κλπ κλπ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Sladjan Spasić έγραψε:barlow4 συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις,αλλά δε νομίζω οι eorptol-mpafos4 να απευθύνονται σε κάποιον προσωπικά(και συγκεκριμένα σε εσένα),γιατί μου φαίνεται ότι το πήρες προσωπικά.
Ευτυχώς ή δυστυχώς,τα οικονομικά προβλήματα της χώρας και κατ'επέκταση της ομάδας,έχουν κάνει την αντιπαράθεση ορισμένων από εμάς για το ηθικό ζήτημα της επιστροφής Σαλπιγγίδη,να μοιάζει πολυτέλεια.
Πραγματικά,αν ισχύει,είναι αστεία και τουλάχιστον προκλητική η αντιπρόταση του Σαλπιγγίδη.
Όμως δεν πιστεύω,ότι η πλειονότητα όσων των αποδοκίμασαν,το έκαναν έχοντας αυτή του τη στάση-συμπεριφορά κατά νου(αν και οι αποδοκιμασίες ήταν αισθητά πιο έντονες απ'όσο συνήθως).
Για εμένα ακόμα και η πρόταση της ΠΑΕ,είναι πάρα πολύ υψηλή και ζημιογόνος για την ομάδα,βάσει των οικονομικών δεδομένων της εποχής,της ομάδας και της αγωνιστικής προσφοράς του.

Το πολυ 450.000 χιλιαρικα ειναι καλα απο εκει και πέρα ξεφεύγουμε .....εγω μιλάω για μια συγκεκριμένη νοοτροπία όχι για κάποιον συγκεκριμένα

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ως οπαδοί έχουμε ξεφύγει τελείως από την ιδιότητα της λέξης οπαδός η φίλαθλος για κάποιους.
Απαγορεύεται η λέξη ΘΕΛΩ. Κατανοητό όμως όταν ΘΕΛΩ.
Τι θα πει κύριοι θέλω; Θέλω εγώ να μην παίζει ο Σαλπιγγίδης για τους Χ λόγους.
Ποιοι είστε όλοι εσείς κύριοι που απαιτείται την αποκλειστικότητα με τα θέλω σας;
Πάρτε το χαμπάρι κάποιοι. Ούτε παραπάνω ΠΑΟΚ είστε, ούτε παραπάνω πονετικοί!!!
( Η χώρα έχει πρόβλημα και από το facebook κάνουμε επανάσταση και γίναμε και ρήτορες. Κλείνω παρένθεση )
Η καινούργια καραμέλα εδώ και μήνες είναι το οικονομικό.
Μας έχετε κάνει να νομίζουμε η να νομίζω καλύτερα ότι είστε άριστοι διαχείρισης και μας είπατε πως πρέπει να λειτουργεί η ομάδα.
Μας έχετε πει πόσο αξίζει και που πρέπει να παίζει ο Σαλπιγγίδης και ο κάθε Σαλπιγγίδης.
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!
Αν νομίζεται ότι μια λαοθάλασσα που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ, θα μπορείτε με τον έναν η με τον άλλο τρόπο να επιβάλλεται την γνώμη σας και όχι απλά να λέτε αυτήν, έχετε απλά ηγετικές τάσεις και όχι τάσεις φιλάθλου η οπαδού.
Διώξαμε και στηρίξαμε διαφόρους κατά το παρελθόν. Το μεγαθήριο ΠΑΟΚ αρρωσταίνει όμως και το βλέπουμε να αποδυναμώνεται και κάποιοι είναι ακόμη με τα ΘΕΛΩ!!!
Ντροπή σας. Και ντροπή μου που γράφω και επιτίθεμαι στον συν οπαδό μου. (γενικά )
Δεν βλέπω να στηρίζεται ο ΠΑΟΚ. Αλλά τα μυαλά μας και μόνο στηρίζουμε και να προσπαθούμε να περάσουμε την γραμμή την δική μας.
Και ο ΠΑΟΚ; Αποδυναμώνεται ανησυχητικά!!! Το "τέρας" ΠΑΟΚ χρειάζεται στήριξη στην φάση που βρίσκεται και το μυαλό του κάθε αγνού ΠΑΟΚτσή, για να βοηθήσουμε το 'τέρας" ΠΑΟΚ. Φωνές οι οποίες φέρνουν διχασμό και ερωτηματικά δεν κάνουν καλά σε αυτήν την φάση.
Που είσαι ΠΑΟΚτσή.... Δεν απέχουμε και πολύ από τον Άρη, δεν απέχουμε πολύ από την Αεκ. Τον Ηρακλη τον είδες; οι φίλαθλοι του ψάχνανε να βρουν ποιος φταίει και τι χρήματα υπήρχαν και και και... Και η ομάδα τους βούλιαζε!!! Και δυστυχώς φώναζαν χίλια χρόνια Ηρακλής. Που είναι τώρα; Χίλια χρόνια πουθενά δεν είναι.
Κάτι παρόμοιο αν όχι ακριβώς, συμβαίνει με εμάς. Ο ΛΑΟΣ και μπλα μπλα .... Φίλε "αδερφέ" ΠΑΟΚτσή, ξύπνα και κάτσε στην θέση του οπαδού. Δεν διοικείς εσύ εμένα. Έχουμε ανθρώπους που η πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ τους θέλει. Πες την γνώμη σου. Μην την επιβάλεις όμως. Υποστήριξε και δώσε μας τα φώτα σου σε αυτό που λες. Μην λες δημοσιογραφικές αερολογίες. Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να φαίνεσαι αντιγραφή δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ γιατί είμαστε η πλειοψηφία στην πόλη... Ενώ αυτοί είναι κίτρινοι και προσπαθούν με αέρινα λόγια αγάπης να σε τρυπήσουν χιλιοστά από την είδη πληγή που έχεις.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!!! Κανένας ΠΑΟΚτσής πάνω από τον ΠΑΟΚ !!!!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Maximus έγραψε:Όποτε μας συμφέρει, αυτο που γράφει ο ΑΡΔ είναι αληθές. Όποτε δεν μας συμφέρει, είναι ψέματα.

Υποπτο όποιο δημοσιευμα λέει για ποσά, χρωστούμενα, λεπτομέρειες συνάντησης κλπ κλπ..
.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

barlow4 έγραψε:μα τετραετες στα 32?????εχει γινει ποτε αυτο στην ιστορια του ποδοσφαιρου????

Στην Μίλαν, ούκ ολίγες φορές... Και είδες ότι πήρε και ΤΣΟΥ ΛΟΥ!!!

Λέμε και καμιά μ@λ@κία να περνάει η ώρα.... :lol:
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Realcon έγραψε:Ως οπαδοί έχουμε ξεφύγει τελείως από την ιδιότητα της λέξης οπαδός η φίλαθλος για κάποιους.
Απαγορεύεται η λέξη ΘΕΛΩ. Κατανοητό όμως όταν ΘΕΛΩ.
Τι θα πει κύριοι θέλω; Θέλω εγώ να μην παίζει ο Σαλπιγγίδης για τους Χ λόγους.
Ποιοι είστε όλοι εσείς κύριοι που απαιτείται την αποκλειστικότητα με τα θέλω σας;
Πάρτε το χαμπάρι κάποιοι. Ούτε παραπάνω ΠΑΟΚ είστε, ούτε παραπάνω πονετικοί!!!
( Η χώρα έχει πρόβλημα και από το facebook κάνουμε επανάσταση και γίναμε και ρήτορες. Κλείνω παρένθεση )
Η καινούργια καραμέλα εδώ και μήνες είναι το οικονομικό.
Μας έχετε κάνει να νομίζουμε η να νομίζω καλύτερα ότι είστε άριστοι διαχείρισης και μας είπατε πως πρέπει να λειτουργεί η ομάδα.
Μας έχετε πει πόσο αξίζει και που πρέπει να παίζει ο Σαλπιγγίδης και ο κάθε Σαλπιγγίδης.
ΕΛΕΟΣ ΚΥΡΙΟΙ!!!
Αν νομίζεται ότι μια λαοθάλασσα που ακούει στο όνομα ΠΑΟΚ, θα μπορείτε με τον έναν η με τον άλλο τρόπο να επιβάλλεται την γνώμη σας και όχι απλά να λέτε αυτήν, έχετε απλά ηγετικές τάσεις και όχι τάσεις φιλάθλου η οπαδού.
Διώξαμε και στηρίξαμε διαφόρους κατά το παρελθόν. Το μεγαθήριο ΠΑΟΚ αρρωσταίνει όμως και το βλέπουμε να αποδυναμώνεται και κάποιοι είναι ακόμη με τα ΘΕΛΩ!!!
Ντροπή σας. Και ντροπή μου που γράφω και επιτίθεμαι στον συν οπαδό μου. (γενικά )
Δεν βλέπω να στηρίζεται ο ΠΑΟΚ. Αλλά τα μυαλά μας και μόνο στηρίζουμε και να προσπαθούμε να περάσουμε την γραμμή την δική μας.
Και ο ΠΑΟΚ; Αποδυναμώνεται ανησυχητικά!!! Το "τέρας" ΠΑΟΚ χρειάζεται στήριξη στην φάση που βρίσκεται και το μυαλό του κάθε αγνού ΠΑΟΚτσή, για να βοηθήσουμε το 'τέρας" ΠΑΟΚ. Φωνές οι οποίες φέρνουν διχασμό και ερωτηματικά δεν κάνουν καλά σε αυτήν την φάση.
Που είσαι ΠΑΟΚτσή.... Δεν απέχουμε και πολύ από τον Άρη, δεν απέχουμε πολύ από την Αεκ. Τον Ηρακλη τον είδες; οι φίλαθλοι του ψάχνανε να βρουν ποιος φταίει και τι χρήματα υπήρχαν και και και... Και η ομάδα τους βούλιαζε!!! Και δυστυχώς φώναζαν χίλια χρόνια Ηρακλής. Που είναι τώρα; Χίλια χρόνια πουθενά δεν είναι.
Κάτι παρόμοιο αν όχι ακριβώς, συμβαίνει με εμάς. Ο ΛΑΟΣ και μπλα μπλα .... Φίλε "αδερφέ" ΠΑΟΚτσή, ξύπνα και κάτσε στην θέση του οπαδού. Δεν διοικείς εσύ εμένα. Έχουμε ανθρώπους που η πλειοψηφία του λαού του ΠΑΟΚ τους θέλει. Πες την γνώμη σου. Μην την επιβάλεις όμως. Υποστήριξε και δώσε μας τα φώτα σου σε αυτό που λες. Μην λες δημοσιογραφικές αερολογίες. Γιατί το μόνο που κάνεις είναι να φαίνεσαι αντιγραφή δημοσιογράφων που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ γιατί είμαστε η πλειοψηφία στην πόλη... Ενώ αυτοί είναι κίτρινοι και προσπαθούν με αέρινα λόγια αγάπης να σε τρυπήσουν χιλιοστά από την είδη πληγή που έχεις.
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα!!! Κανένας ΠΑΟΚτσής πάνω από τον ΠΑΟΚ !!!!

Να αγιάσει το στόμα σου!!!!
+1926
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

barlow4 έγραψε:δεν εβρισα κανεναν.οι απειλες για μπαν δεν με αγγιζουν ουτως η αλλως.καταντανε και αστειες σε τετοιο επιπεδο.
δευτερον δεν φταιει προφανως ο σαλπιγγιδης.για το μεριδιο του μιλαω.αν ειναι κλειστε το το τοπικ.
τριτον κοντευουμε να εχουμε ροστερ κομμουνιστικου τυπου ,ολοι τα ιδια ψιλα και εναν βασιλια.
αν θα εχει μεινει κανενας ως τοτε.
τελος στην δραματικη κατασταση που βιωνει η ομαδα δεν γουσταρω να υπαρχει κανενα χρυσο συμβολαιο.δεν γινεται.
ασυλια σε κανεναν.

Barlow το γεγονός οτι κάποιος Mod γράφει κάτι μετά από σένα, δεν σημαίνει κιόλας οτι απευθύνεται ΣΕ σένα. Trust me. ΠΡΟΣΦΑΤΑ το κατάλαβα και εγώ. Το topic είναι ο παράδεισος της μίρλας και της ματζιριάς. Δεν γίνεται όμως κάθε φορά που μπαίνουμε εδώ μέσα να χαλνάμε τις καρδιές μας. Δεν έχει νόημα. Δλδ αυτό που έγινε ΠΑΛΙ εχθές στο γήπεδο, ωραίο ήταν ;
Angelheart

Δεν ήταν για σένα ρε Barlow. Διάβασε τι γίνεται εδώ να καταλάβεις...Τι σκατά δεν βαρεθήκατε να ασχολείστε 2 χρόνια με τον παίκτη? Αυτός μας φταιει?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”