kataramenos5 έγραψε:Εγώ δε χαίρομαι εκτελεστή.Αυτά που γίνονται τα βλέπει πλέον όλος ο κόσμος.Ποιός σοβαρός ξένος προπονητής δε θα χει αναστολές να ρθεί σε μια ομάδα, της οποίας οι οπαδοί κυνηγούσαν για να δείρουν τον προπονητή που στήριζε η διοίκηση?Και στο τέλος δε του δίνει κι αποζημίωση.Δε λέω οτι έχει δίκιο ο ΓΔ ,λέω πώς φαίνεται αυτό στους απ έξω.ΟΚ ο δώνης έφυγε ,ελπίζω οτι είναι για το καλύτερο,ομως το κλίμα που δημιουργήθηκε είναι το χειρότερο και
σ αυτό συντελέσαμε κι εμείς που γράφαμε κατά ,άλλος λιγο άλλος περισσότερο.Απ την άλλη κάναμε μια επιλογή που οδήγησε(ελάχιστα η πολύ δε ξέρω) σε μια κατάσταση που ΘΕΩΡΟΥΜΕ οτι ήταν για το καλό της ομάδας ,αλλα δε θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν του δίναμε 2-3 χρόνια όπως έδωσαν οι οπαδοί την Man. United στον Σερ Άλεξ.,που την πρώτη του χρονια κόντεψε να τους ρίξει κατηγορία.
ΥΓ Ειμαι κι εγώ απ τους "μπερδεμένους"..
ΥΓ2 PAOK LARISSA μάλλον δε διαβάζεις το φόρουμ.Αλήθεια πού ήσασταν κρυμμένοι τόσο καιρό όλοι εσείς και τώρα που έπεσε ξεσπαθώνετε εναντίον του ?
Δεν έχεις άδικο. Αλλά θεωρώ ότι ένας προπονητής σοβαρός, με εμπιστοσύνη στη δουλειά του, περγαμηνές και αποδείξεις ότι μπορεί να τα καταφέρει, ούτε τέτοια αντιμετώπιση θα έχει, ούτε θα φοβηθεί να δοκιμάσει. Στην πλειοψηφία τους οι μεγάλοι προπονητές ενδιαφέρονται για την οργάνωση της ομάδας και το οικονομικό, κι εννοώ όχι μόνο το κασέ τους, αλλά και για το μπάτζετ, βάσει του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τα εργαλεία που θέλουν.
Ευκαιρίες πήρε πολλές στη Λάρισα, χωρίς πίεση ιδιαίτερη και με άνεση μεταγραφών, χωρίς να καταφέρει ποτέ το κάτι παραπάνω.
ΥΓ: Φαντάζεστε να το παίζαμε Man Utd και να κρατούσαμε 25 χρόνια τον ΓΔ;; Κάπως έτσι θα καταντούσαμε: