Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από hitman »

kataramenos5 έγραψε:Εγώ δε χαίρομαι εκτελεστή.Αυτά που γίνονται τα βλέπει πλέον όλος ο κόσμος.Ποιός σοβαρός ξένος προπονητής δε θα χει αναστολές να ρθεί σε μια ομάδα, της οποίας οι οπαδοί κυνηγούσαν για να δείρουν τον προπονητή που στήριζε η διοίκηση?Και στο τέλος δε του δίνει κι αποζημίωση.Δε λέω οτι έχει δίκιο ο ΓΔ ,λέω πώς φαίνεται αυτό στους απ έξω.ΟΚ ο δώνης έφυγε ,ελπίζω οτι είναι για το καλύτερο,ομως το κλίμα που δημιουργήθηκε είναι το χειρότερο και
σ αυτό συντελέσαμε κι εμείς που γράφαμε κατά ,άλλος λιγο άλλος περισσότερο.Απ την άλλη κάναμε μια επιλογή που οδήγησε(ελάχιστα η πολύ δε ξέρω) σε μια κατάσταση που ΘΕΩΡΟΥΜΕ οτι ήταν για το καλό της ομάδας ,αλλα δε θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν του δίναμε 2-3 χρόνια όπως έδωσαν οι οπαδοί την Man. United στον Σερ Άλεξ.,που την πρώτη του χρονια κόντεψε να τους ρίξει κατηγορία.

ΥΓ Ειμαι κι εγώ απ τους "μπερδεμένους"..

ΥΓ2 PAOK LARISSA μάλλον δε διαβάζεις το φόρουμ.Αλήθεια πού ήσασταν κρυμμένοι τόσο καιρό όλοι εσείς και τώρα που έπεσε ξεσπαθώνετε εναντίον του ?

Δεν έχεις άδικο. Αλλά θεωρώ ότι ένας προπονητής σοβαρός, με εμπιστοσύνη στη δουλειά του, περγαμηνές και αποδείξεις ότι μπορεί να τα καταφέρει, ούτε τέτοια αντιμετώπιση θα έχει, ούτε θα φοβηθεί να δοκιμάσει. Στην πλειοψηφία τους οι μεγάλοι προπονητές ενδιαφέρονται για την οργάνωση της ομάδας και το οικονομικό, κι εννοώ όχι μόνο το κασέ τους, αλλά και για το μπάτζετ, βάσει του οποίου θα έχουν τη δυνατότητα να δουλέψουν με τα εργαλεία που θέλουν.
Ευκαιρίες πήρε πολλές στη Λάρισα, χωρίς πίεση ιδιαίτερη και με άνεση μεταγραφών, χωρίς να καταφέρει ποτέ το κάτι παραπάνω.

ΥΓ: Φαντάζεστε να το παίζαμε Man Utd και να κρατούσαμε 25 χρόνια τον ΓΔ;; Κάπως έτσι θα καταντούσαμε:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Άμα ξηγηθεί ο Ιβάν καλό μπαγιόκο, κανείς δεν θα ενδιαφερθεί για το πως έφυγε ο πρώην
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Barlow μιλάω για κάποιους που εμφανίστηκαν απο Σάββατο και μετά.Τόσο καιρό κανείς πλην 5-10 που βαπτίστηκαν αμέσως εμπαθείς και στολίστηκαν με διάφορα επίθετα, δε τόλμησε να πεί οτι ο τύπος μας παραμύθιαζε ,τώρα ή συντριπτική πλειοψηφία ξέρει σιγουρα οτι ήταν ένα ρεμάλι και μισό.Ε δε θα φάω ρε παλικάρια.
Και φυσικά δε παω αν βγάλω λάδι το δώνη dimbar ούτε να αναιρέσω αυτά που έλεγα μέχρι το μεσημέρι.Δε τρελάθηκα.Απλά έχω την απορία μέσα μου "Τι θα γινόταν αν ......".
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο Δώνης έπεσε στον λάκο που έσκαψε, και μόνο το ότι σύνδεσε το όνομά του με την φυγή Γκαρσία αρκεί.
Το τι του έλεγε το έχω πει σε προηγούμενα ποστ, από εκεί και πέρα είναι τόσο "λίγος" και ανύπαρκτος σαν προσωπικότητα που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί καμία κατάσταση.
Για το δε Γκαρσία, πανηγύριζε, άσχετα που το έπαιζε στεναχωρημένος.
Για κάποιους άλλους παίκτες τους έλεγε δεν ξέρουν το σύστημα που παίζει :shock: γι αυτό δεν αγωνίζονται, αλλά το "πουλέν" ο Κάτσε που μας τον έκανε Τσάβι ποτέ δεν έβγαινε από την ενδεκάδα!
Όχι ότι φταίει ο Κάτσε, προς Θεού, αλλά το κόμπλεξ και η εμπάθεια για ορισμένους έκανε μπαμ...

Όταν είδα τον Φωτάκη σέντερ μπακ :shock: στην Τρίπολη βγήκα από τα ρούχα μου και δεν ήμουν ο μόνος..
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Sorry αν σας χάλασα τη διάθεση.. :oops:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

τι ελεγε στον γκαρσία;
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

desperando έγραψε:μετα απ οσα συνεβησαν σημερα με αυτον τον ανεκδιηγητο θα ηθελα να τονισω στα αδερφια μου τους ΠΑΟΚτσιδες αν καταλαβαν ποσο λαθος ειναι να υπερασπιζεσαι καποιον τυχαιο και περαστικο απο τον ΠΑΟΚ μειωνοντας και προσβαλοντας παραλληλα τα ιδια σου τα αδερφια .
οσο για τον γωργος δωνης το μονο που εχω να πω ειναι οτι καλα μας κανει, αφου ειμαστε τοσο γελαδομουσχαρα καλα μας κανει. το τυπακι αυτο σημερα θα λεει οτι ΄΄τους κατεστρεψα την χρονια, τους ξευτελησα το ινδαλμα και θα τους φαω και τα φραγκα και αυτοι το μονο που θα κανουν ειναι να σκουζουν σε κανα φορουμ΄΄.

Είσαι μάγκας.... ;)
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Αμα παρατηρήσετε ο Μοικάνος είχε πει οτι μόνο το Δωδωνη φέυγει αλλα το τιμ συνεχίζει κανονικα.

Ενω η μαμα της παραπληροφόρησης η χοντρη η Κόλκαινα είπε οτι το τιμ φεύγει κι αυτο.

Ρε Κόλκα σταμάτα τη παραπληροφόρηση.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Γιωργο Δωνη δεν μπορεσες να ανταπεξελθεις
στον μεγαλο ΠΑΟΚ ισως γιατι το επιπεδο σου ειναι μικροτερο
απο το μεγεθος της ομαδας...

Ευχομαι να εμαθες απο τα λαθη σου ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ
να εχεις τις απαραιτητες γνωσεις και εμπειριες...

Πλακα κανω μη βαρατε :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Το θέμα είναι ότι ένας πάλι εκ του τιμ πάιρνει στα χέρια του την τύχη και την καθοδήγηση του ΠΑΟΚ στα πλευ οφ .... Να ανησυχούμε;;;;;;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

kataramenos5 έγραψε:Sorry αν σας χάλασα τη διάθεση.. :oops:

Καμμία διάθεση δεν χάλασες, απλά για να μην απορείς για το τι θα γινόταν αν....., ξαναδιάβασε το ποστ του Μάξιμου απο το ''λογια σταράτα'' και το αρθρο του Αρκαδοπόντιου στην κεντρική.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

nikolasf έγραψε:Το θέμα είναι ότι ένας πάλι εκ του τιμ πάιρνει στα χέρια του την τύχη και την καθοδήγηση του ΠΑΟΚ στα πλευ οφ .... Να ανησυχούμε;;;;;;

Αν ο Ιβάν είναι αυτός που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι, δεν πρέπει να ανησυχούμε.Το ''τιμ'' είναι με την πλάτη στον τοίχο.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Απο το σαββατο ακομα να ηρεμισω... @#!(@!#(#!@(#!@(#(!@(#!@#!@#@_!!@~_~!@
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

dimbar έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Sorry αν σας χάλασα τη διάθεση.. :oops:

Καμμία διάθεση δεν χάλασες, απλά για να μην απορείς για το τι θα γινόταν αν....., ξαναδιάβασε το ποστ του Μάξιμου απο το ''λογια σταράτα'' και το αρθρο του Αρκαδοπόντιου στην κεντρική.

Τα χω διαβάσει και τα δύο .Για τα του Αρκαδοπόνιτου δε ξέρω, αν και ορισμένα δε κατάλαβα τη σχέση έχουν (περι στρατού κλπ) για τα λόγια σταράτα συμφωνώ στα περισσότερα αλλα δε νομίζω οτι κάποιος μπορεί να είναι τοσο τυχερός που να του πάνε όλα μα όλα ιδανικά και για χρόνια.Ο ατρόμητος θυμάμαι περσι οτι έπαιζε καλή μπαλίτσα.Βέβαια άλλο ατρόμητος και λάρισα κι άλλο ΠΑΟΚ.Δε μαμείς αυτό το κεφάλαιο τελείωσε πάμε γι άλλα.
Ηρθε η ώρα να επιστρέψουμε ΟΛΟΙ εκει που ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε.Στο γήπεδο.

ΥΓ Και τα δύο κείμενα γράφηκαν μετά το Σάββατο πάντως..
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έλληνας τεχνικός απέστειλε εξώδικο προς την ΠΑΕ με κατηγορίες εναντίον του προέδρου κ. Ζήση Βρύζα και του μεγαλομετόχου κ. Ιβάν Σαββίδη

http://www.seleo.gr/index.php?option=co ... &Itemid=73
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”