Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από pgetsos »

ινδιάνε περιμένουμε!!! :opaokara:
PAOK LARISSA

Δημοσίευση από PAOK LARISSA »

kataramenos5 έγραψε:Καλός ο χαβαλές αλλα είναι κρίμα να φεύγει προπονητής απ τον ΠΑΟΚ μ αυτό τον τρόπο.Κρίμα και για το Δώνη και για το σύλλογο.Ελπίζω να κατάλαβε τα λάθη του και να μη τα επαναλάβει.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Γιώργο Δώνη.

Ναι ο συγκεκριμενος ειναι πολυ κριμα που φευγει ετσι. Ολη η Λαρισα ξερει τι κουμασι ειναι που εγινε και προπονητης στον ΠΑΟΚ ο αμπαλος. Τωρα θα δεις και το μεγαλειο του που θα ζηταει και τα λεφτα που ηταν να παρει και του χρονου... Μας προεκυψαν και δωνοσκυλα. Να τον κανουμε και ηρωα που καταφερε σε κοντρα μεταξυ δυο να βγει τριτος! Που εδειξε το κομπλεξ του και το μεγαλειο του στο μεγαλυτερο παικτη που ηρθε στον ΠΑΟΚ τα τελευταια 20 χρονια και εβαζε τον παγκοσμιως αγνωστο γιο του να μιλαει και να ειρωνευετε τον Γκαρσια!!! Οχι δεν επρεπε να τον διωξουν. Επρεπε αυριο να ειναι σε ανοιχτη για τον κοσμο προπονηση να τον ευχαριστησουμε και να του δωσουμε και μερικα αποχαιρετιστηρια μπουκετα προς αναμνηση...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Είμαστε ήρεμοι, νηφάλιοι και όλοι αυτιά.... Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Να βρει δουλειά του έυχομαι στον Πλατανιά για να έχω την ευχαρίστηση να του χώνω 6άρες του χρόνου... Και με την ίδια εντεκάδα (δηλ την 2η εντεκάδα του χρόνου) !!!!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

την ψυχή θα μας βγάλεις ρε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Κάτσε κάτσε, μπορεί να μας ανακοινώσει πακέτο και τον El Mechanico!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

desperando έγραψε:μετα απ οσα συνεβησαν σημερα με αυτον τον ανεκδιηγητο θα ηθελα να τονισω στα αδερφια μου τους ΠΑΟΚτσιδες αν καταλαβαν ποσο λαθος ειναι να υπερασπιζεσαι καποιον τυχαιο και περαστικο απο τον ΠΑΟΚ μειωνοντας και προσβαλοντας παραλληλα τα ιδια σου τα αδερφια .
οσο για τον γωργος δωνης το μονο που εχω να πω ειναι οτι καλα μας κανει, αφου ειμαστε τοσο γελαδομουσχαρα καλα μας κανει. το τυπακι αυτο σημερα θα λεει οτι ΄΄τους κατεστρεψα την χρονια, τους ξευτελησα το ινδαλμα και θα τους φαω και τα φραγκα και αυτοι το μονο που θα κανουν ειναι να σκουζουν σε κανα φορουμ΄΄.

Πωπω. Με πικρανες. Οχι οτι δεν τα αντιλιβομαι, αλλα να τα διαβασω ετσι.... επαθα σε ενα ποστ, overdose αληθειας, και δεν μου αρεσε :(
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

ΜΑΚΑΡΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![size=200][/size]
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τον κραταω εγω το moican. Για λογους προσοχης. Μην τσαντιζεστε
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

ωραία, ξέρουμε ποιον να κραξουμε τωρα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Vet_eranos

Δημοσίευση από Vet_eranos »

hitman έγραψε:Κάτσε κάτσε, μπορεί να μας ανακοινώσει πακέτο και τον El Mechanico!!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Δεν ξερω αν ειναι αυτος αυτο το ''κατι παραπανω'' που περιμενουμε ολοι απτον Ιβαν αλλα ειμαι σιγουρος πως κι αυτος μας γουσταρει κ τωρα που βλεπει κ τον Ιβαν σιγουρα ξερογλειφεται..

Σου λεει αν εκανα ομαδα με Νιμανηδες, στον κανω εγω τον Ολισε γουινκερ απτα λιγα..Κρατησα σου λεει τον Ιβιτς ποδοσφαιριστη μεχρι τη συνταξη, τον Βουκιτς δε θ'άναστησω?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγώ δε χαίρομαι εκτελεστή.Αυτά που γίνονται τα βλέπει πλέον όλος ο κόσμος.Ποιός σοβαρός ξένος προπονητής δε θα χει αναστολές να ρθεί σε μια ομάδα, της οποίας οι οπαδοί κυνηγούσαν για να δείρουν τον προπονητή που στήριζε η διοίκηση?Και στο τέλος δε του δίνει κι αποζημίωση.Δε λέω οτι έχει δίκιο ο ΓΔ ,λέω πώς φαίνεται αυτό στους απ έξω.ΟΚ ο δώνης έφυγε ,ελπίζω οτι είναι για το καλύτερο,ομως το κλίμα που δημιουργήθηκε είναι το χειρότερο και
σ αυτό συντελέσαμε κι εμείς που γράφαμε κατά ,άλλος λιγο άλλος περισσότερο.Απ την άλλη κάναμε μια επιλογή που οδήγησε(ελάχιστα η πολύ δε ξέρω) σε μια κατάσταση που ΘΕΩΡΟΥΜΕ οτι ήταν για το καλό της ομάδας ,αλλα δε θα μάθουμε ποτέ τι θα γινόταν αν του δίναμε 2-3 χρόνια όπως έδωσαν οι οπαδοί την Man. United στον Σερ Άλεξ.,που την πρώτη του χρονια κόντεψε να τους ρίξει κατηγορία.

ΥΓ Ειμαι κι εγώ απ τους "μπερδεμένους"..

ΥΓ2 PAOK LARISSA μάλλον δε διαβάζεις το φόρουμ.Αλήθεια πού ήσασταν κρυμμένοι τόσο καιρό όλοι εσείς και τώρα που έπεσε ξεσπαθώνετε εναντίον του ?
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

πλάκα κάνεις!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Αντε ρε βροχοποιέ άσε τον έταιρο ινδιάνο να μας δώσει ειδήσεις ... Τελειώνουν και τα Ποπ κόρν :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Εγω εδω ημουν παντως και δεν ξεσπαθωσα τωρα.οπως κ πολλοι αλλοι.
Κ ο ξενος προπονητης δεν περιμενει να κρινει μια ομαδα με 87 χρονιανιστοριας απο εναν βλακα προπονητη.ουτε θα βγαλει γνωμη απο το ιντερνετ.κμαν μαθει πως εφυγε το δονι θα ρωτησει.και θα του πουν γιατι ηταν ενα ρεμαλι κ μισο.κ στα μμε μετα καθωσπρεπει πολιτικαλ κορεκτ δηλωσεις.
Σαν το δονι κανεις δεν εφυγε.με τοσο μισος.
Ενα πραγμα δεν ανεχτηκε ο κοσμος το οτι φοτωνε τις ευθυνες παντα αλλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”