Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
Thanix

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από Thanix »

moican4 έγραψε:Επέστρεψα και ετοιμαστείτε για γούστα... 8-)

Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά.. :mrgreen:

ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Πάμεεε !!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
dolphinto

Δημοσίευση από dolphinto »

moican4 έγραψε:Επέστρεψα και ετοιμαστείτε για γούστα... 8-)

Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά.. :mrgreen:
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι ότι το υπόλοιπο team δώνη, είναι υποχρεωμένο να συνεχίσει.
Εννοείται δεν θα μείνει η ομάδα χωρίς βοηθούς, ο Δώνης τελείωσε και η υπόθεση πάει στα δικαστήρια.
Ως εκ τούτου στην αυριανή προπόνηση οι υπόλοιποι θα βρίσκονται κανονικά.

Για τον Δώνη δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά, δεν παραιτήθηκε γιατί κάθισε πάνω στο συμβόλαιο, οι άλλοι τρελάθηκαν και δεν του δίνουν τίποτα πλέον και η υπόθεση πάει τα δικαστήρια, αντα πάρει θα τα πάρει σε 2-3 χρόνια.

Για Γ.Χ ξέρω πως δεν ήθελε να μπει αλλά τελικά πείσθηκε.

Με τους παίκτες κακές σχέσεις- μιλάω για πρωτοκλασάτους παίκτες αφού κάθε λίγο και λιγάκι αυτοί πάντα έφταιγαν και αυτός ποτέ.
Όταν ο άλλος έχει κάνει μια α΄καριέρα δεν θα κάτσει να ακούει τις μ@κιες Δώνη, 1-2-3 ε κάπου θα του πει άντε .... και λογικό να μην τον γουστάρει πια...και το κλίμα στην ομάδα να ενισχύεται με αυτό το συναίσθημα από όλους..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΓΔ μόλις έλαβε ανώνυμο αποχαιρετιστήριο δώρο:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Μοικανέ ο Αρκαδοπόντιος απειλεί στην κεντρική με αποκαλύψεις ;;;; Τι έχεις να πείς;;;; Μερικά εγώ βέβαια τα ξέρω ...Οχι από μέσα αλλά διότι, για όποιον παρακολουθεί και σκέφτεται λογικά προκύπτουν ... Τα περισσότερα όμως κανείς μας δεν τα ξέρει ,,, και νομίζω Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ανεξαρτήτου τιμήματος!
Άβαταρ μέλους
Mario Jardel

Δημοσίευση από Mario Jardel »

Δωστε αιμα λαιμαι!!!!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλός ο χαβαλές αλλα είναι κρίμα να φεύγει προπονητής απ τον ΠΑΟΚ μ αυτό τον τρόπο.Κρίμα και για το Δώνη και για το σύλλογο.Ελπίζω να κατάλαβε τα λάθη του και να μη τα επαναλάβει.
Καλή συνέχεια στην καριέρα σου Γιώργο Δώνη.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Τώρα ο Τσιτσι που όλοι τον ξέρουν και γράφει η κλίκα ΑΡΔ της γλάστρας για τις κινήσεις του, πιστεύω πως έμαθαν πλέον πως ο Τσιτσι δεν εμπιστεύεται κανέναν, την λάθος εντύπωση ότι είναι κολλητάρια κ.τλ την μετέδιδαν κάποιοι σκοπίμως.
Αυτοί που όταν ο ζησάκος έδωσε τα χέρια με τον Άγγελο, αρρώστησαν γιατί ερχόταν το τέλος τους και έψαχναν τρόπο να αλλάξει αυτό με μυστικές συναντήσεις κτλ...
Έτσι μια μεγάλη "αγάπη" όπως μας την παρουσίαζαν τελειώνει εντελώς διαφορετικά..

ΥΓ. Του Αρκαδο το διάβασα αλλά δεν γνωρίζω για τι αποκαλύψεις μιλάει..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

μετα απ οσα συνεβησαν σημερα με αυτον τον ανεκδιηγητο θα ηθελα να τονισω στα αδερφια μου τους ΠΑΟΚτσιδες αν καταλαβαν ποσο λαθος ειναι να υπερασπιζεσαι καποιον τυχαιο και περαστικο απο τον ΠΑΟΚ μειωνοντας και προσβαλοντας παραλληλα τα ιδια σου τα αδερφια .
οσο για τον γωργος δωνης το μονο που εχω να πω ειναι οτι καλα μας κανει, αφου ειμαστε τοσο γελαδομουσχαρα καλα μας κανει. το τυπακι αυτο σημερα θα λεει οτι ΄΄τους κατεστρεψα την χρονια, τους ξευτελησα το ινδαλμα και θα τους φαω και τα φραγκα και αυτοι το μονο που θα κανουν ειναι να σκουζουν σε κανα φορουμ΄΄.
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

kataramenos5 έγραψε:Καλός ο χαβαλές αλλα είναι κρίμα να φεύγει προπονητής απ τον ΠΑΟΚ μ αυτό τον τρόπο.Κρίμα και για το Δώνη και για το σύλλογο.Ελπίζω να κατάλαβε τα λάθη του και να μη τα επαναλάβει.
+1926
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Μοικανέ εδώ είμαι κι εγώ, έκανε μπανιο το μωρό, έφτιαξα και το ποπ κορν και είμαι έτοιμος να απολαύσω!
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

kataramenos5 έγραψε:Καλός ο χαβαλές αλλα είναι κρίμα να φεύγει προπονητής απ τον ΠΑΟΚ μ αυτό τον τρόπο.Κρίμα και για το Δώνη και για το σύλλογο.Ελπίζω να κατάλαβε τα λάθη του και να μη τα επαναλάβει.
Ντροπή σου καταραμένε...χαλάς το εορταστικό - κανιβαλικό κλίμα του τόπικ, μέρα που είναι!! :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το δονι κανενα λαθος δεν εκανε.εκτελεσε το εργακι με απολυτη επιτυχια.
κριμα που εφυγε ετσι και δεν τον ξεπροβοδισαμε οπως του αξιζε.
ευχομαι να μην βρει δουλεια ποτε ξανα.
και ευχομαι να μην ξεχαστουν ποτε τα αισχη του οπως συμβαινει συνηθως σε αυτην τη χωρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”