Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
tera12tera

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από tera12tera »

dimbar έγραψε:
tera,
Είναι αλήθεια ότι ήσουν απο τους πιό ήπιους ωστόσο εσύ έβλεπες την ομάδα να αποδίδει όλο και καλίτερα άρα εσύ πρέπει να μας εξηγήσεις γιατί οι παίκτες ήταν τόσο αδιάφοροι ''ξαφνικά''.Προσωπικά δεν είδα μεγάλη διαφορά από αυτό που έβλεπα τόσους μήνες.Η όποια επιπλέον της συνηθεισμένης κακή απόδοση τους για μένα οφείλεται στην κακή διαχείρηση τους απο τον ΓΔ και αναφέρομαι κυρίως στην ψυχολογία, το άγχος και ενδεχομένως στο ότι τους ζήτησε να παίξουν με τρόπο/σύστημα (;;;;) που αισθάνονταν ότι ήταν καταδικασμένο.
Συνεχίζω να πιστεύω πως η ομάδα βελτιώθηκε από τον Γενάρη και μετά .
Κατά την άποψη μου οι παίκτες ζούσαν στον παράδεισο ...Νικούσαν ήταν παικταράδες , έχαναν έφταιγε ο Κοούτς ...
Για μένα το λάθος ξεκινά από την έλλειψη σχεδιασμού ...
Δεν περιμένεις από το δανεικό να βάλει τα πόδια στην φωτιά ...
Κ αν θέλεις τι ποδοσφαιρικό μάτι έχουν στην ΠΑΕ όταν τον γενάρη δεν πήραν ΡΑΓΙΟΣ , ΟΛΑΙΤΑΝ (μιλάμε το κάζο της 10ετίας στα μεταγραφικά) Μάνταλο ...
Για μένα ο Γ.Δ θα μείνει στην μνήμη μου από το τέλος και ότι κατάφερε σε μια χρονιά που όλα ήταν υπερ μας να τα κάνει λομπουρδε ...και αυτό δεν τον τιμά καθόλου !!!
Όσοι λένε για την Δίοικηση έχουν 100000 δίκια !!!!!!!!!!
Κατά την ταπεινή μου άποψη φταίει ο Δώνης μία στην δίοικηση φταίνε 10 ......
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

" Οι επιτυχίες χρεώνονται σε όλους και οι αποτυχίες στον προπονητή. Οι 100 βαθμοί στο πρωτάθλημα είναι της Ρεάλ, ενώ αν δεν καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό, η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική μου"

Jose Mourinho 29/4/2013
Αυτός μάλλον έχει άρρωστη ελληνική νοοτροπία, ε Γιώργο;;

Μπορεί βέβαια να έχει και κάτι άλλο, που εσύ δεν έχεις....όχι όχι...δεν εννοώ την αγγλική νοοτροπία...εννοώ ΑΥΤΟ

Εικόνα

ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΕ!!!!

ΣΑΤΑΝΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Έχω την εντύπωση ότι ήταν το καλύτερο δώρο για τον φίλο μου Ιάσονα που μάλλον γιορτάζει σήμερα!
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Δολοφόνε, είσαι σε τρελή φόρμα σήμερα.. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

dimbar έγραψε:
chrisg4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Πόσο αστείοι φαίνονται οι χαρακτηρισμοί των περισσοτέρων για τον Πάμπλο τον εγωϊστή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον οραματιστή.

Τώρα εγώ θα το πω γιατί θα σκάσω κι ας το φάω το κράξιμο. Το ότι ο Δώνης ήταν λίγος για τον ΠΑΟΚ δεν αναιρεί το γεγονός ότι και ο Garcia το χειρίστηκε εντελώς λάθος το θέμα εκείνη τη περιοδο...
Πόσο ακόμα θέλεις ρε αδερφέ να καταλάβεις ότι παίχτηκε πουστιά? Κι αν κάτι κάνει τον Γκαρσία να είναι αυτός που είναι, είναι η αλλεργία του στην πουστιά.Ας μην πω τίποτα παραπάνω...............
Φίλε εγώ δε ξέρω αν παίχτηκε πουστιά η όχι. Εγώ την άποψη μου την είπα τότε. Για μένα έκανε και αυτός λάθος κύριος με τι χρονική στιγμή που αντέδρασε. Το όλο θέμα ποτέ δεν ήταν σοβαρό. Ήταν ένα από τα πολλά σκηνικά που γίνονται μεταξύ ενός μικρού προπονητή και ενός παίχτη με προσωπικότητα. Αυτά γίνονται παντού. Σοβαρό το κάνανε Garcia και Δώνης και τη πληρώσανε και οι δυο.
Γιατί ο Δώνης σήμερα πλήρωσε και τον χειρισμό του Garcia . Και φυσικά τη πληρώσαμε κι εμείς που βρήκαμε ακόμα ένα πρόσωπο για να σφαζόμαστε μεταξύ μας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δε θέλω να το συνεχίσω γιατί πραγματικά έχω κουραστεί να ασχολούμαι με όλους τους πρώην. Πρώην παίχτες πρώην παράγοντες πρώην προπονητές. Όταν έγραψα για το ποιον θέλω προπονητή είπα ότι πρώτα θα ήθελα κάποιον που να μην έχει ξανάρθει Ελλάδα και οτι γενικά θέλω στον ΠΑΟΚ φρέσκα πρόσωπα. Δε θέλω κανέναν από το παρελθόν. Ούτε προπονητές ούτε παίχτες ούτε παράγοντες. Για μένα κακός κρατάει τον Βρίζα ο Σαββίδης κακός έφερε πίσω τον Ζαγοράκη κακός θα φέρει πίσω και τον Garcia ως παίχτη αν τον φέρει. Σε οποιοδήποτε άλλο πόστο γουστάρω τρελα να γυρίσει εκτος από παίχτης. Αυτά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chrisg4 την Δευ 29 Απρ 2013, 20:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Η αλήθεια είναι ότι ο hitman πάει να πάρει τα ηνία του τόπικ από τον καρχαρία στην τελευταία στροφή με την ρέντα που έχει σήμερα :mrgreen: .
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ως τέτοιος χαρακτήρας που είσαι ακολουθείς και την πεπατημένη!!! Εύγε...Σε λίγες μέρες ώρες θα χαρώ να κλείσω το τόπικ σου. Καταστροφέα!
:pano:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

προσοχη μερικοι με τους χαρακτηρισμους μην εχει προβλημα το site και τα ατομα που ασχολουνται με αυτο...
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Αδερφε... Αδερφε...
Ετσι και κανει μ@λακια ο Δωνης με το site, εχει να βγει ανθολογιο με περιεχομενο το οποιο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Η ΠΛΑΣΗ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τα δεδουλευμένα τα δικαιούσε Δωνη αλλα καμμια αποζημίωση ....
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

teo4giannitsa έγραψε:Δολοφόνε, είσαι σε τρελή φόρμα σήμερα.. :lol: :lol: :lol:
arrwstos έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι ο hitman πάει να πάρει τα ηνία του τόπικ από τον καρχαρία στην τελευταία στροφή με την ρέντα που έχει σήμερα :mrgreen: .
Εικόνα Εικόνα

Οφείλω να πω ότι τον Καρχαρία τον βλέπω ακριβώς όπως ΕΠΡΕΠΕ να βλέπει ο τρισκατάρατος τον Δον Φερνάντο
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Photis έγραψε:Ως τέτοιος χαρακτήρας που είσαι ακολουθείς και την πεπατημένη!!! Εύγε...Σε λίγες μέρες ώρες θα χαρώ να κλείσω το τόπικ σου. Καταστροφέα!
:pano:
Φώτη μην βιάζεσαι , σε λίγο θα αρχίσει το δικαστικό ρεπορτάζ 8-)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Επέστρεψα και ετοιμαστείτε για γούστα... 8-)

Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Παρών!!!!!!!!!

Μια στιγμή να φωνάξω όσους περιφέρονται στα λοιπά τόπικς...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Δευ 29 Απρ 2013, 21:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Όταν λες γούστα ελπίζω να εννοείς ονόματα...

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”