Συνεχίζω να πιστεύω πως η ομάδα βελτιώθηκε από τον Γενάρη και μετά .dimbar έγραψε:
tera,
Είναι αλήθεια ότι ήσουν απο τους πιό ήπιους ωστόσο εσύ έβλεπες την ομάδα να αποδίδει όλο και καλίτερα άρα εσύ πρέπει να μας εξηγήσεις γιατί οι παίκτες ήταν τόσο αδιάφοροι ''ξαφνικά''.Προσωπικά δεν είδα μεγάλη διαφορά από αυτό που έβλεπα τόσους μήνες.Η όποια επιπλέον της συνηθεισμένης κακή απόδοση τους για μένα οφείλεται στην κακή διαχείρηση τους απο τον ΓΔ και αναφέρομαι κυρίως στην ψυχολογία, το άγχος και ενδεχομένως στο ότι τους ζήτησε να παίξουν με τρόπο/σύστημα (;;;;) που αισθάνονταν ότι ήταν καταδικασμένο.
Κατά την άποψη μου οι παίκτες ζούσαν στον παράδεισο ...Νικούσαν ήταν παικταράδες , έχαναν έφταιγε ο Κοούτς ...
Για μένα το λάθος ξεκινά από την έλλειψη σχεδιασμού ...
Δεν περιμένεις από το δανεικό να βάλει τα πόδια στην φωτιά ...
Κ αν θέλεις τι ποδοσφαιρικό μάτι έχουν στην ΠΑΕ όταν τον γενάρη δεν πήραν ΡΑΓΙΟΣ , ΟΛΑΙΤΑΝ (μιλάμε το κάζο της 10ετίας στα μεταγραφικά) Μάνταλο ...
Για μένα ο Γ.Δ θα μείνει στην μνήμη μου από το τέλος και ότι κατάφερε σε μια χρονιά που όλα ήταν υπερ μας να τα κάνει λομπουρδε ...και αυτό δεν τον τιμά καθόλου !!!
Όσοι λένε για την Δίοικηση έχουν 100000 δίκια !!!!!!!!!!
Κατά την ταπεινή μου άποψη φταίει ο Δώνης μία στην δίοικηση φταίνε 10 ......