9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Δε νομίζω να φύγει. Εγώ έχω την εντελώς αντίθετη αίσθηση.
Θα αποδυναμωθούμε πολύ ρε γμτ.
Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι η άρρωστη ατμόσφαιρα της Τούμπας μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η παρουσία του Σάλπι θα λειτουργήσει σίγουρα επιβαρυντικά.
Θα αποδυναμωθούμε πολύ ρε γμτ.
Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι η άρρωστη ατμόσφαιρα της Τούμπας μετά από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η παρουσία του Σάλπι θα λειτουργήσει σίγουρα επιβαρυντικά.
αν υπαρξει σοβαρη προταση για ολους εχει φυγει...το θεμα ειναι οικονομικο και μονο...και τα λεφτα πολλα...
- Maximus
Oλα ανάποδα τα κάνουν σε αυτη την ΠΑΕ!
Εκεί που δεν χωρούσε ο Σάλπι στο σύστημα,
αλλάζουν το σύστημα (στο οποίο χωράει ο Σάλπι),
...και ο Σάλπι φεύγει!
ΥΓ.

...και ο Σάλπι φεύγει!
ΥΓ.

sladjan, δε νομίζω ότι ακούγεται βουητό και γιούχα. εγώ που βρίσκομαι στο κέντρο της 4 κάτι ακούω και λέω, αλλά όχι και να το ακούει ο δουσου την ώρα που παίζει και την ώρα που 15.000 κραυγάζουν. άλλο να το ακούς εσύ όταν το λέει ο διπλανός σου και άλλο να ακούγεται μέχρι τον αγωνηστικό χώρο.Sladjan Spasić έγραψε:Βεβαίως.Ο κλασικός τρόπος είναι ένα βουητό,για να μην πω γιούχα,που ακούγεται όποτε π.χ.το παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά και έχει τη μπάλα,όταν κάνει μία λάθος πάσα,όταν δεν έχει πανηγυρίσει το goal της περασμένης εβδομάδας κ.τ.λ..Πιο σύγχρονος και αθόρυβος τρόπος είναι τα πανό.
Τώρα,όσον αφορά την επίδραση που ασκούν αυτοί στην απόδοση του παίκτη,πιστεύω ότι αυτή εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την εμπειρία του κάθε ποδοσφαιριστή-ανθρώπου.Άλλοι λειτουργούν αντιδραστικά και πωρώνονται αποδίδοντας καλύτερα και άλλοι δε μπορούν να πάρουν τα πόδια τους.
Σε κάθε περίπτωση,ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και για τα λεγόμενά του.
Όταν λοιπόν δηλώνεις επαγγελματίας,θα πρέπει να επιδεικνύεις ΟΛΑ τα χαρακτηριστικά της ιδιότητας που επικαλείσαι ότι σε χαρακτηρίζει(επαγγελματισμός),σε κάθε περίπτωση και όχι κατά το δοκούν.
Εν κατακλείδι,πιστεύω ότι οι παίκτες,ως επαγγελματίες,δε θα έπρεπε να επηρεάζονται από κριτικές-γιούχες κ.τ.λ.,αλλά αυτό είναι αδύνατο.Πάντως δε θεωρώ ότι ο Σαλπιγγίδης έχει κάποιο άλλοθι,πέραν του οικονομικού.
και στην τελική ο παίκτης που δε μπορεί να πάρει τα πόδια του όπως λες, και αντιδράει κατ'αυτόν τον τρόπο, για μένα και όχι μόνο, χαρακτηρίζεται γατί
πανό έχω καιρό να δω για τον συγκεκριμένο
υγ. μάξιμε ρισπέκτ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Δευ 23 Ιούλ 2012, 12:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
βεβαιως για ολους, ολους τους 100.Sick Bastard έγραψε:Βασικά, όλα έδειχναν (και δείχνουν) ότι θα φύγει.
Και μάλλον είναι καλύτερα για όλους.
Ήρεμα αδελφέ. Έχει την άποψη του. Φώτης.
Τι ακριβώς δείχνει ότι θα φύγει??? Γιατί αν ήθελε να φύγει θα έφευγε 100 φορές ως τώρα.

δε διαφωνω, αλλα η γνωμη του δεν εκπροσωπει ΟΛΟΥΣDimg4 έγραψε:βεβαιως για ολους, ολους τους 100.Sick Bastard έγραψε:Βασικά, όλα έδειχναν (και δείχνουν) ότι θα φύγει.
μακαρι να μεινει αλλα μονο με τα μισα...με μπατζετ 6 μυρρια...ειναι π π πολλα κι επισης τεραστι διαφορα με τον επομενο....
Κριμα να φυγει παντως τωρα που θα παιζουμ με 2 φορ//
Κριμα να φυγει παντως τωρα που θα παιζουμ με 2 φορ//
Φαντάζεστε να μείνει αλλά να τον βάζει ο δώνης δεξιά στο ρόμβο για να μην ακούγεται γκρίνια ότι παίζουμε 4-4-2 για να χωράει ο Σαλπιγγίδης;;;

Ε..συγγνώμη κιόλας ρε αδελφέ. Πρέπει η γνώμη του να μας εκπροσωπεί όλους????Γι'αυτό λέγεται γνώμη!!!Dimg4 έγραψε:δε διαφωνω, αλλα η γνωμη του δεν εκπροσωπει ΟΛΟΥΣDimg4 έγραψε:βεβαιως για ολους, ολους τους 100.Sick Bastard έγραψε:Βασικά, όλα έδειχναν (και δείχνουν) ότι θα φύγει.

Πολύ σωστά και νομίζω ότι με το "όλους" ο σικ δεν εννούσε τον Λαό αλλά όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. (παίκτη, διοίκηση και Λαό)
"Ο Σαλπιγγίδης επιθυμεί να μετακομίσει στη Μπουντεσλίγκα"
Από Newsit.gr | NewsIT – 46 λεπτά πριν
Το ζωηρό ενδιαφέρον της Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Δημήτρη Σαλλπιγγίδη που σύμφωνα με τον μάνατζερ του θέλει να μετακομίσει στη Γερμανία.
Ο Τάσος Σαλονίδης φέρεται να έκανε δηλώσει στη Bild με τις οποίες άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα στην Φορτούνα που ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
"Ο Δημήτρης ενδιαφέρεται πολύ να παίξει στη Φορτούνα. Έχει ενημερωθεί πολύ καλά για το σύλλογο και το περιβάλλον. Του αρέσει το Ντίσελντορφ και θέλει να αγωνιστεί στην Bundesliga. Θα έχουμε σύντομα μία νέα συνάντηση για να δούμε το οικονομικό ζήτημα. Θα πρέπει να καλυφθεί ο παίκτης αγωνιστικά και οικονομικά. Αγωνιστικά τα πράγματα φαίνονται πολύ καλά."
Οι Γερμανοί έγραφαν την Δευτέρα ότι η Φορτούνα εκτός από τον Σαλπιγγίδη θέλει και τον Μαλεζά αλλά με τον διεθνή αμυντικό δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.
Από Newsit.gr | NewsIT – 46 λεπτά πριν
Το ζωηρό ενδιαφέρον της Φορτούνα Ντίσελντορφ δεν αφήνει ασυγκίνητο τον Δημήτρη Σαλλπιγγίδη που σύμφωνα με τον μάνατζερ του θέλει να μετακομίσει στη Γερμανία.
Ο Τάσος Σαλονίδης φέρεται να έκανε δηλώσει στη Bild με τις οποίες άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα στην Φορτούνα που ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
"Ο Δημήτρης ενδιαφέρεται πολύ να παίξει στη Φορτούνα. Έχει ενημερωθεί πολύ καλά για το σύλλογο και το περιβάλλον. Του αρέσει το Ντίσελντορφ και θέλει να αγωνιστεί στην Bundesliga. Θα έχουμε σύντομα μία νέα συνάντηση για να δούμε το οικονομικό ζήτημα. Θα πρέπει να καλυφθεί ο παίκτης αγωνιστικά και οικονομικά. Αγωνιστικά τα πράγματα φαίνονται πολύ καλά."
Οι Γερμανοί έγραφαν την Δευτέρα ότι η Φορτούνα εκτός από τον Σαλπιγγίδη θέλει και τον Μαλεζά αλλά με τον διεθνή αμυντικό δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη.
- Sick Bastard
Maximus έγραψε:Oλα ανάποδα τα κάνουν σε αυτη την ΠΑΕ!
...και ο Σάλπι φεύγει!
ΥΓ.

Διαπραγματευτικό ατού στα χέρια του Ζήση Βρύζα.Αν είχαμε εκατομμύρια να ξοδέψουμε, δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Τώρα όμως πρέπει να διαχειριστούμε σοβαρά τα χρήματά μας". Μια δήλωση που ουσιαστικά σημαίνει απόσυρση του ενδιαφέροντος της Φορτούνα για την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού ...
Αλήθεια ο Κατσουράνης πόσα παίρνει στο λαγό και τι μείωση δέχτηκε;