shark4 έγραψε:Ουτε για μπανια μην περασεις Γιωργο μου .... Το νου σου ....

Και που να ανεβάσει φωτό ο kataramenos .....

shark4 έγραψε:Ουτε για μπανια μην περασεις Γιωργο μου .... Το νου σου ....
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://paokrevolution.blogspot.gr/2013/04/blog-post_47.html
Γι αυτό είπα οτι δεν απευθύνεται σε σένα αποκλειστικά. Δε χαρακτήρισες εσύ αλλά υπήρχαν κάποιοι που χαρακτήρισαν..tera12tera έγραψε:Πότε δεν χαρακτήρισα κάποιον .....μπαναρίστικα γτ είπα πως κάποιοι προτιμούν να αποκλειστούμε , παρά να συνεχίσει ο Γ.Δ. ως προπονητής του ΠΑΟΚ ....Parolos έγραψε:Οπότε φίλε μου tera12tera , όπως και μερικοί άλλοι, όταν υπάρχει μία διαφορετική άποψη απο εσάς να μη λέτε διάφορα οτι προσβάλουμε το "θεσμό" και είμαστε αντιΠΑΟΚτσήδες κι οτι χαιρόμαστε για τις ήττες. Απλά βλέπαμε λίγο πιο καθαρά τα πράγματα κι απλά εσείς είχατε διαφορετική άποψη. Δικαιωθήκαμε εμείς αλλά ποσώς με ενδιαφέρει και μικρή σημασία έχει γιατί το κακό στον ΠΑΟΚ έγινε και δε γυρίζει ο χρόνος πίσω..
Οπότε την επόμενη φορά όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σας μη βιάζεστε να τον χαρακτηρίσετε ρετσινοπνίχτη ή μπερδεμένο ή αλλόθρησκο και καταστροφέα του ΠΑΟΚ.
Το ποστ είναι γενικό και δεν πάει σε σένα αποκλειστικά εννοείται.. Φιλικά και το εννοώ.
Νομίζω πως στο παρόν topic οι υποστηρικτές ήμασταν ελάχιστοι ...και συνήθως τρώγαμε ειρωνία ...Έλα όμως που εγώ δεν τρωω ψωμί από τον Γ.Δ ή τον ΠΑΟΚ ....Εμείς βλέπαμε πως όλα αυτά οδηγούσαν κάπου ...στην απώλεια στόχων ...ΝΑΙ ο ΓΔ δεν μας ταίριαζε , ναι ήταν ....όλα τα επίθετα του κόσμου ...
ΑΛΛΑ
πες μου ρε ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ....;;;;;;;;;
Η πολύ φαγωμάρα σε μια ομάδα δεν την βοήθησε ποτε να υλοποίηση τους στόχους της ....
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ : ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ) ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ ...
Parolos έγραψε:Γι αυτό είπα οτι δεν απευθύνεται σε σένα αποκλειστικά. Δε χαρακτήρισες εσύ αλλά υπήρχαν κάποιοι που χαρακτήρισαν..tera12tera έγραψε:Πότε δεν χαρακτήρισα κάποιον .....μπαναρίστικα γτ είπα πως κάποιοι προτιμούν να αποκλειστούμε , παρά να συνεχίσει ο Γ.Δ. ως προπονητής του ΠΑΟΚ ....Parolos έγραψε:Οπότε φίλε μου tera12tera , όπως και μερικοί άλλοι, όταν υπάρχει μία διαφορετική άποψη απο εσάς να μη λέτε διάφορα οτι προσβάλουμε το "θεσμό" και είμαστε αντιΠΑΟΚτσήδες κι οτι χαιρόμαστε για τις ήττες. Απλά βλέπαμε λίγο πιο καθαρά τα πράγματα κι απλά εσείς είχατε διαφορετική άποψη. Δικαιωθήκαμε εμείς αλλά ποσώς με ενδιαφέρει και μικρή σημασία έχει γιατί το κακό στον ΠΑΟΚ έγινε και δε γυρίζει ο χρόνος πίσω..
Οπότε την επόμενη φορά όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σας μη βιάζεστε να τον χαρακτηρίσετε ρετσινοπνίχτη ή μπερδεμένο ή αλλόθρησκο και καταστροφέα του ΠΑΟΚ.
Το ποστ είναι γενικό και δεν πάει σε σένα αποκλειστικά εννοείται.. Φιλικά και το εννοώ.
Νομίζω πως στο παρόν topic οι υποστηρικτές ήμασταν ελάχιστοι ...και συνήθως τρώγαμε ειρωνία ...Έλα όμως που εγώ δεν τρωω ψωμί από τον Γ.Δ ή τον ΠΑΟΚ ....Εμείς βλέπαμε πως όλα αυτά οδηγούσαν κάπου ...στην απώλεια στόχων ...ΝΑΙ ο ΓΔ δεν μας ταίριαζε , ναι ήταν ....όλα τα επίθετα του κόσμου ...
ΑΛΛΑ
πες μου ρε ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ....;;;;;;;;;
Η πολύ φαγωμάρα σε μια ομάδα δεν την βοήθησε ποτε να υλοποίηση τους στόχους της ....
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ : ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ) ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ ...
Οι παίχτες όντως φανηκαν αδιάφοροι αλλά όταν όλη τη χρονιά η ομάδα έχει αυτό το πρόσωπο πως να αποδόσω ευθύνες σε αυτούς? Και πλέον με το VIS track (η τεχνολογία μας μάρανε) είδαμε οτι έχουμε μέσο όρο 8km ως ομάδα, άρα με λίγα λόγια οι παίχτες έτρεχαν άσκοπα στο γήπεδο χωρίς ουσία..
Τέλος πάντων αυτά τελείωσαν πάμε για άλλα-για καλύτερα θέλω να πιστεύω.
Κάνω την ίδια ευχή αν και προσωπικά δε με νοιάζει το θέαμα τα τακουνάκια και οι τριπλίτσες.. θέλω η ομάδα να κάνει έστω τα βασικά πράγματα και να κάνει πρωταθλητισμό εντός και εκτός συνόρων! Αν προσφέρει και θέαμα ακόμη καλύτερα κανέναν δε θα χαλάσει!
teod1980 έγραψε:Πόσο αστείοι φαίνονται οι χαρακτηρισμοί των περισσοτέρων για τον Πάμπλο τον εγωϊστή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον οραματιστή.
tera,tera12tera έγραψε:Πότε δεν χαρακτήρισα κάποιον .....μπαναρίστικα γτ είπα πως κάποιοι προτιμούν να αποκλειστούμε , παρά να συνεχίσει ο Γ.Δ. ως προπονητής του ΠΑΟΚ ....Parolos έγραψε:Οπότε φίλε μου tera12tera , όπως και μερικοί άλλοι, όταν υπάρχει μία διαφορετική άποψη απο εσάς να μη λέτε διάφορα οτι προσβάλουμε το "θεσμό" και είμαστε αντιΠΑΟΚτσήδες κι οτι χαιρόμαστε για τις ήττες. Απλά βλέπαμε λίγο πιο καθαρά τα πράγματα κι απλά εσείς είχατε διαφορετική άποψη. Δικαιωθήκαμε εμείς αλλά ποσώς με ενδιαφέρει και μικρή σημασία έχει γιατί το κακό στον ΠΑΟΚ έγινε και δε γυρίζει ο χρόνος πίσω..
ΑΛΛΑ
σωστα ειπε κατι χαζα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και κατι τετοια περιεργαchrisg4 έγραψε:teod1980 έγραψε:Πόσο αστείοι φαίνονται οι χαρακτηρισμοί των περισσοτέρων για τον Πάμπλο τον εγωϊστή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον οραματιστή.
Τώρα εγώ θα το πω γιατί θα σκάσω κι ας το φάω το κράξιμο. Το ότι ο Δώνης ήταν λίγος για τον ΠΑΟΚ δεν αναιρεί το γεγονός ότι και ο Garcia το χειρίστηκε εντελώς λάθος το θέμα εκείνη τη περιοδο...
Να σε πω, επειδη οπου να ναι θα φυγω, αν απαντησει, δεν τον ρωτας κιολας αν τελικα φοραει παντελονια?? θελω να μαθω... Η εστω να μας το απαντησει ο γιος του μεσω φαεισμπουκPaok_eisai_4 έγραψε:ειναι εχθρικο το κλιμα και δεν μπορεις να δουλεψεις????και γιατι ζητας προστασια-στηριξη για να συνεχισεις???και γιατι να συνεχισεις???αφου δεν σε θελει ΚΑΝΕΝΑΣ εκτος απο εναν που ειναι κι αυτος ''κανενας''για μενα προσωπικα!να συνεχισεις να κανεις τι?να μας αποτελειωσεις??να αδειασεις την ΤΟΥΜΠΑ??καταλαβαινεις ποσο κακο κανεις στον ΠΑΟΚ??μπες εδω μεσα και απαντα ΡΕ!!!!
Πόσο ακόμα θέλεις ρε αδερφέ να καταλάβεις ότι παίχτηκε πουστιά? Κι αν κάτι κάνει τον Γκαρσία να είναι αυτός που είναι, είναι η αλλεργία του στην πουστιά.Ας μην πω τίποτα παραπάνω...............chrisg4 έγραψε:teod1980 έγραψε:Πόσο αστείοι φαίνονται οι χαρακτηρισμοί των περισσοτέρων για τον Πάμπλο τον εγωϊστή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον οραματιστή.
Τώρα εγώ θα το πω γιατί θα σκάσω κι ας το φάω το κράξιμο. Το ότι ο Δώνης ήταν λίγος για τον ΠΑΟΚ δεν αναιρεί το γεγονός ότι και ο Garcia το χειρίστηκε εντελώς λάθος το θέμα εκείνη τη περιοδο...
chrisg4 έγραψε:teod1980 έγραψε:Πόσο αστείοι φαίνονται οι χαρακτηρισμοί των περισσοτέρων για τον Πάμπλο τον εγωϊστή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον οραματιστή.