Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
tera12tera

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από tera12tera »

shark4 έγραψε:Ουτε για μπανια μην περασεις Γιωργο μου .... Το νου σου ....

Εικόνα
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Και που να ανεβάσει φωτό ο kataramenos ..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μαγκες ακυρωνω το "διαρκειας " μου για τα πλει-οφ.... :lol: :lol: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Περίμενα πάρα πολύ καιρό αυτή την ανακοίνωση και η αλήθεια είναι πως άργησε υπερβολικά.
Για μένα έπρεπε να τον διώξουν 1 μήνα πριν την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
Απολογισμός : Χάθηκε μια χρονιά.
Ας ελπίζουμε κάποιοι να διδαχτούν απο όλο αυτό το σκηνικό ώστε να μην το ξαναζήσουμε ποτέ.\

Επιτέλους γύρισε η ελπίδα που είχε χαθεί τόσους μήνες. :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Λείπουν οι μπλέ......;;;;;;; Ε...;;;;;

ΕΪ ΨΙΤ, ΘΕΣΜΕ!!

ΠΑΡΕ ΝΑ 'ΧΕΙΣ!!!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

«Ζητώ την αποζημίωση μου»

Με δηλώσεις του στο paokweb.gr o Γιώργος Δώνης επιβεβαίωσε πως απέστειλε εξώδικο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επιβεβαίωσε επίσης πως όλα δείχνουν πως τα δικαστήρια θα λύσουν τη διαφορά του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αν και δεν ήθελε να καταλήξουν εκεί τα πράγματα. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Με πληροφόρησαν πως επιθυμία του Ιβάν Σαββίδη ήταν να αποχωρήσω από τον ΠΑΟΚ καθώς το κλίμα ήταν εχθρικό για μένα και η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη έκρυθμη» ενώ συνέχισε, λέγοντας: «Τους είπα πως δεν προτίθεμαι να παραιτηθώ καθώς θέλω να συνεχίσω στον πάγκο του ΠΑΟΚ αρκεί αν έχω την απαιτούμενη ασφάλεια, γιατί όλοι γνωρίζετε σε τι εχθρικό κλίμα δούλευα και τι επιθέσεις δεχόμουν κατά καιρούς. Πείτε μου ποιος επαγγελματίας μπορεί να εργαστεί κατά αυτόν τον τρόπο; Στην ουσία με «εξώθησαν» στην παραίτηση. Έτσι και εγώ δεν ζητάω τίποτα παραπάνω απ΄ όσα δικαιούμαι. Ζητάω την αποζημίωσή για μένα και τους συνεργάτες μου». Για το αν είναι ενήμερος για την ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι αν θα βρεθεί κάποια μέση λύση: «Είμαι ενήμερος. Δεν θέλω να οδηγηθεί η κατάσταση στα άκρα Αλλά το βλέπω να ακολουθούμε την δικαστική οδό».
Για το αν θα ανέβει Θεσσαλονίκη για μια κατ΄ ιδίαν συζήτηση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου: «Είμαι στην Αθήνα και δεν προτίθεμαι προς το παρόν να ανέβω πάνω. Είναι θέματα που θα λυθούν από τους εκπροσώπους και τους δικηγόρους μας».
Τέλος, για την γεύση που του αφήνει η εμπειρία του στον ΠΑΟΚ αλλά και ο επίλογος της συνεργασίας τους ανέφερε: «Είναι πικρή αλλά δεν θέλω να κρατήσω τα άσχημα, είμαι άνθρωπος αισιόδοξος και ξέρω ότι έτσι είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://paokrevolution.blogspot.gr/2013/04/blog-post_47.html
καταλαβατε για τι ανθρωποειδες ανδρεικελο μιλαμε?????
ουτε καν τσιπα να παριατηθει δεν εχει παρολο που αναρωτιετε το ιδιο πραγμα???
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

tera12tera έγραψε:
Parolos έγραψε:Οπότε φίλε μου tera12tera , όπως και μερικοί άλλοι, όταν υπάρχει μία διαφορετική άποψη απο εσάς να μη λέτε διάφορα οτι προσβάλουμε το "θεσμό" και είμαστε αντιΠΑΟΚτσήδες κι οτι χαιρόμαστε για τις ήττες. Απλά βλέπαμε λίγο πιο καθαρά τα πράγματα κι απλά εσείς είχατε διαφορετική άποψη. Δικαιωθήκαμε εμείς αλλά ποσώς με ενδιαφέρει και μικρή σημασία έχει γιατί το κακό στον ΠΑΟΚ έγινε και δε γυρίζει ο χρόνος πίσω..

Οπότε την επόμενη φορά όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σας μη βιάζεστε να τον χαρακτηρίσετε ρετσινοπνίχτη ή μπερδεμένο ή αλλόθρησκο και καταστροφέα του ΠΑΟΚ.

Το ποστ είναι γενικό και δεν πάει σε σένα αποκλειστικά εννοείται.. Φιλικά και το εννοώ.
Πότε δεν χαρακτήρισα κάποιον .....μπαναρίστικα γτ είπα πως κάποιοι προτιμούν να αποκλειστούμε , παρά να συνεχίσει ο Γ.Δ. ως προπονητής του ΠΑΟΚ ....
Νομίζω πως στο παρόν topic οι υποστηρικτές ήμασταν ελάχιστοι ...και συνήθως τρώγαμε ειρωνία ...Έλα όμως που εγώ δεν τρωω ψωμί από τον Γ.Δ ή τον ΠΑΟΚ ....Εμείς βλέπαμε πως όλα αυτά οδηγούσαν κάπου ...στην απώλεια στόχων ...ΝΑΙ ο ΓΔ δεν μας ταίριαζε , ναι ήταν ....όλα τα επίθετα του κόσμου ...
ΑΛΛΑ
πες μου ρε ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ....;;;;;;;;;
Η πολύ φαγωμάρα σε μια ομάδα δεν την βοήθησε ποτε να υλοποίηση τους στόχους της ....
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ : ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ) ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ ...
Γι αυτό είπα οτι δεν απευθύνεται σε σένα αποκλειστικά. Δε χαρακτήρισες εσύ αλλά υπήρχαν κάποιοι που χαρακτήρισαν..
Οι παίχτες όντως φανηκαν αδιάφοροι αλλά όταν όλη τη χρονιά η ομάδα έχει αυτό το πρόσωπο πως να αποδόσω ευθύνες σε αυτούς? Και πλέον με το VIS track (η τεχνολογία μας μάρανε) είδαμε οτι έχουμε μέσο όρο 8km ως ομάδα, άρα με λίγα λόγια οι παίχτες έτρεχαν άσκοπα στο γήπεδο χωρίς ουσία..

Τέλος πάντων αυτά τελείωσαν πάμε για άλλα-για καλύτερα θέλω να πιστεύω.
Κάνω την ίδια ευχή αν και προσωπικά δε με νοιάζει το θέαμα τα τακουνάκια και οι τριπλίτσες.. θέλω η ομάδα να κάνει έστω τα βασικά πράγματα και να κάνει πρωταθλητισμό εντός και εκτός συνόρων! Αν προσφέρει και θέαμα ακόμη καλύτερα κανέναν δε θα χαλάσει!
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

Parolos έγραψε:
tera12tera έγραψε:
Parolos έγραψε:Οπότε φίλε μου tera12tera , όπως και μερικοί άλλοι, όταν υπάρχει μία διαφορετική άποψη απο εσάς να μη λέτε διάφορα οτι προσβάλουμε το "θεσμό" και είμαστε αντιΠΑΟΚτσήδες κι οτι χαιρόμαστε για τις ήττες. Απλά βλέπαμε λίγο πιο καθαρά τα πράγματα κι απλά εσείς είχατε διαφορετική άποψη. Δικαιωθήκαμε εμείς αλλά ποσώς με ενδιαφέρει και μικρή σημασία έχει γιατί το κακό στον ΠΑΟΚ έγινε και δε γυρίζει ο χρόνος πίσω..

Οπότε την επόμενη φορά όταν κάποιος διαφωνεί μαζί σας μη βιάζεστε να τον χαρακτηρίσετε ρετσινοπνίχτη ή μπερδεμένο ή αλλόθρησκο και καταστροφέα του ΠΑΟΚ.

Το ποστ είναι γενικό και δεν πάει σε σένα αποκλειστικά εννοείται.. Φιλικά και το εννοώ.
Πότε δεν χαρακτήρισα κάποιον .....μπαναρίστικα γτ είπα πως κάποιοι προτιμούν να αποκλειστούμε , παρά να συνεχίσει ο Γ.Δ. ως προπονητής του ΠΑΟΚ ....
Νομίζω πως στο παρόν topic οι υποστηρικτές ήμασταν ελάχιστοι ...και συνήθως τρώγαμε ειρωνία ...Έλα όμως που εγώ δεν τρωω ψωμί από τον Γ.Δ ή τον ΠΑΟΚ ....Εμείς βλέπαμε πως όλα αυτά οδηγούσαν κάπου ...στην απώλεια στόχων ...ΝΑΙ ο ΓΔ δεν μας ταίριαζε , ναι ήταν ....όλα τα επίθετα του κόσμου ...
ΑΛΛΑ
πες μου ρε ΑΔΕΡΦΕ ΠΟΤΕ ΕΙΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΘΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ....;;;;;;;;;
Η πολύ φαγωμάρα σε μια ομάδα δεν την βοήθησε ποτε να υλοποίηση τους στόχους της ....
ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΥΧΗ : ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ) ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΘΕΑΜΑ ...
Γι αυτό είπα οτι δεν απευθύνεται σε σένα αποκλειστικά. Δε χαρακτήρισες εσύ αλλά υπήρχαν κάποιοι που χαρακτήρισαν..
Οι παίχτες όντως φανηκαν αδιάφοροι αλλά όταν όλη τη χρονιά η ομάδα έχει αυτό το πρόσωπο πως να αποδόσω ευθύνες σε αυτούς? Και πλέον με το VIS track (η τεχνολογία μας μάρανε) είδαμε οτι έχουμε μέσο όρο 8km ως ομάδα, άρα με λίγα λόγια οι παίχτες έτρεχαν άσκοπα στο γήπεδο χωρίς ουσία..

Τέλος πάντων αυτά τελείωσαν πάμε για άλλα-για καλύτερα θέλω να πιστεύω.
Κάνω την ίδια ευχή αν και προσωπικά δε με νοιάζει το θέαμα τα τακουνάκια και οι τριπλίτσες.. θέλω η ομάδα να κάνει έστω τα βασικά πράγματα και να κάνει πρωταθλητισμό εντός και εκτός συνόρων! Αν προσφέρει και θέαμα ακόμη καλύτερα κανέναν δε θα χαλάσει!
:pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
Paok_eisai_4

Δημοσίευση από Paok_eisai_4 »

ειναι εχθρικο το κλιμα και δεν μπορεις να δουλεψεις????και γιατι ζητας προστασια-στηριξη για να συνεχισεις???και γιατι να συνεχισεις???αφου δεν σε θελει ΚΑΝΕΝΑΣ εκτος απο εναν που ειναι κι αυτος ''κανενας''για μενα προσωπικα!να συνεχισεις να κανεις τι?να μας αποτελειωσεις??να αδειασεις την ΤΟΥΜΠΑ??καταλαβαινεις ποσο κακο κανεις στον ΠΑΟΚ??μπες εδω μεσα και απαντα ΡΕ!!!!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

teod1980 έγραψε:Πόσο αστείοι φαίνονται οι χαρακτηρισμοί των περισσοτέρων για τον Πάμπλο τον εγωϊστή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον οραματιστή.

Τώρα εγώ θα το πω γιατί θα σκάσω κι ας το φάω το κράξιμο. Το ότι ο Δώνης ήταν λίγος για τον ΠΑΟΚ δεν αναιρεί το γεγονός ότι και ο Garcia το χειρίστηκε εντελώς λάθος το θέμα εκείνη τη περιοδο...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

tera12tera έγραψε:

ΑΛΛΑ
tera,
Είναι αλήθεια ότι ήσουν απο τους πιό ήπιους ωστόσο εσύ έβλεπες την ομάδα να αποδίδει όλο και καλίτερα άρα εσύ πρέπει να μας εξηγήσεις γιατί οι παίκτες ήταν τόσο αδιάφοροι ''ξαφνικά''.Προσωπικά δεν είδα μεγάλη διαφορά από αυτό που έβλεπα τόσους μήνες.Η όποια επιπλέον της συνηθεισμένης κακή απόδοση τους για μένα οφείλεται στην κακή διαχείρηση τους απο τον ΓΔ και αναφέρομαι κυρίως στην ψυχολογία, το άγχος και ενδεχομένως στο ότι τους ζήτησε να παίξουν με τρόπο/σύστημα (;;;;) που αισθάνονταν ότι ήταν καταδικασμένο.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

chrisg4 έγραψε:
teod1980 έγραψε:Πόσο αστείοι φαίνονται οι χαρακτηρισμοί των περισσοτέρων για τον Πάμπλο τον εγωϊστή και τον προπονητή του ΠΑΟΚ τον οραματιστή.

Τώρα εγώ θα το πω γιατί θα σκάσω κι ας το φάω το κράξιμο. Το ότι ο Δώνης ήταν λίγος για τον ΠΑΟΚ δεν αναιρεί το γεγονός ότι και ο Garcia το χειρίστηκε εντελώς λάθος το θέμα εκείνη τη περιοδο...
σωστα ειπε κατι χαζα εγω ειμαι ΠΑΟΚ και κατι τετοια περιεργα
δεν εκατσε πανω στο συμβολαιο του
δεν ζητησε αποζημιωσεις δικαστηρια δεν ειπε μα μου με ειπε τους ειπα

θα μεπεισ βλαχος ειναι δεν εχει κανει και αγγλια σαν μερικους μερικους ...
Shaman4

Δημοσίευση από Shaman4 »

Paok_eisai_4 έγραψε:ειναι εχθρικο το κλιμα και δεν μπορεις να δουλεψεις????και γιατι ζητας προστασια-στηριξη για να συνεχισεις???και γιατι να συνεχισεις???αφου δεν σε θελει ΚΑΝΕΝΑΣ εκτος απο εναν που ειναι κι αυτος ''κανενας''για μενα προσωπικα!να συνεχισεις να κανεις τι?να μας αποτελειωσεις??να αδειασεις την ΤΟΥΜΠΑ??καταλαβαινεις ποσο κακο κανεις στον ΠΑΟΚ??μπες εδω μεσα και απαντα ΡΕ!!!!
Να σε πω, επειδη οπου να ναι θα φυγω, αν απαντησει, δεν τον ρωτας κιολας αν τελικα φοραει παντελονια?? θελω να μαθω... Η εστω να μας το απαντησει ο γιος του μεσω φαεισμπουκ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.
ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟ.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ,

ΗΘΕΛΕΣ "ΜΑΛΛΙ"?, ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ.

Πονεσαν τα ματια τα μυαλα μας και οι ψυχες μας μαζι σου.
Εκανες την ομαδα ανω κατω. Εδιωξες τον παικτη - συμβολο του ΠΑΟΚ.

Αλλα τωρα, ΠΑΡΕ ΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΑΣ!!!
Θελω και να σε βγαλουν στη φορα τους βεντετισμους που εκανες στην ομαδα, να δω που θα βρεις ομαδα του χρονου.

Υ.Γ και μην ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΓΙΟΥΒΑΡΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΡ**ΤΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Δευ 29 Απρ 2013, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

chrisg4 έγραψε:

Πόσο ακόμα θέλεις ρε αδερφέ να καταλάβεις ότι παίχτηκε πουστιά? Κι αν κάτι κάνει τον Γκαρσία να είναι αυτός που είναι, είναι η αλλεργία του στην πουστιά.Ας μην πω τίποτα παραπάνω...............
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

chrisg4 έγραψε:

Και το βραβειο του MEGA TROLL παει στον... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”