Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
- Μπαρκαρούτσος
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 II
Το topic αυτό κάθε χρόνο ακολουθεί ποιοτική πορεία εφάμιλλη της ελληνικής τηλεόρασης.
Ξεκινάς με Απαράδεκτους και καταλήγεις με...απαράδεκτους.
Ξεκινάς με Απαράδεκτους και καταλήγεις με...απαράδεκτους.
Φιλε μου, δηλαδη αν εγω εχω ενα φιλαράκι στην παρεα μου που μας φλομωνει με παπατζες καθε καλοκαιρακι, και συγχρονως τις παπατζες αυτες τις ανεβαζει στο φβ, θα εχω το δικαίωμα να σας τρελανω κι εσας με τα παπατζιλικια του? Ποιος ειναι αυτος ο Κιρι? Τι επαγγέλλεται? Ποια ειναι η ταυτότητα του? Γιατι θα πρεπει να ξερουμε τι γραφει ο καθενας στα social media?manolios έγραψε:Ζαλίσαμε ξεζαλίσαμε απο τη στιγμή που βγάζει μεταγραφές και πληροφορίες πρέπει να αναφερθούν η μάλλον όχι πρέπει αλλα επιτρέπετε να αναφερθεί εδώ.... σε σχέση με άλλα post που δεν έχουν θέση εδώ μέσα και είναι εκτός θέματος ....
τώρα όσων αφορά τα σχόλια υπερ η κατά του kyri είναι απόψεις του καθενός και δεν νομίζω οτι είναι σωστό να κράζει ο ένας την άποψη του αλλού
σόρρυ για το σχεδόν off topic
- Μπαρκαρούτσος
-
- Επικοινωνία:

Τσιφτσης, Τερματοφύλακας από ΠΑΟΚ Β,Κουλιερακης,Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας,Θυμιανης,Κωνσταντελιας και Τζίμας.8 χρειαζόμαστε,8 έχουμε.Λυρατζης, Τσαούσης και Παναγιώτης Τζίμας έχουν χάσει μάλλον το τραίνο ( προσωπική άποψη)Δεν έδειξαν κάτι το σπουδαίο στον δανεισμό τους.Εδω δεν χώρεσαν στην ομάδα Βρακας και παλιότερα Κουλούρης που είχαν ξεχωρίσει.Αν από τους παραπάνω 8 έχουμε κάποια αποχώρηση(με επικατεστερους Κουλιερακη-Τσιγγαρα- Τζίμα)τότε ναι θα πρέπει να ψάχνουμε για Έλληνες παίκτες η κάποιους που να θεωρούνται γηγενείς.Αλλιως θέλουμε ουσιαστικά μόνο έναν μιας και δεν πιστεύω η ευρωπαϊκή λίστα να περιλαμβάνει τρείς τερματοφύλακες.Εξαιρετικες περιπτώσεις από ΠΑΟΚ Β η Κώττας,Δαρελας, Γκούμας που μοιάζουν πιο έτοιμοι από τους υπόλοιπους για το μεγάλο βήμα,οι δύο πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού Β Μπιλάλ & Ρομάνο που θεωρούνται γηγενείς και φεύγουν από εκεί και από λοιπούς Έλληνες οι "αλμυροι" Γιαννούλης & Μασούρας.Darkm4n έγραψε:1.Θέλουμε Έλληνες κρατάμε δεν αποχωρεί ούτε Τσιγγάρας ούτε Τζίμας ούτε Λuρατζης επειδή έχουμε τον Oto με τον Sastre+ τον Vieirinha που λένε θα μείνει στην ηλικία μου άλλον 1 χρόνο 38-39 μην πω και τον Παναγιώτη Τζίμα κρατάς 23 είναι.
2. Βλέπω τις προπονήσεις κάθε μέρα σκληρές πρέπει άμεσα να δούμε αν θα μείνει ο Meite να έρθει άλλος δεν θα τον παρακαλάμε, να έρθει 1 δεξί στόπερ δεν θα παρακαλάμε και τον Kedziora και Επιθετικός όπως δήποτε 9άρι να δούμε τι θα γίνει με Bradon και Samata μετά να έρθει 1 winger να παίζει όλη την πλευρά αφού ανανέωσαν τον Murg(κατα εμέ είναι παίχτης για τον Ατρόμητο του Garcia.
Δηλώνει δημοσιογράφοςDaskalos_4 έγραψε: Φιλε μου, δηλαδη αν εγω εχω ενα φιλαράκι στην παρεα μου που μας φλομωνει με παπατζες καθε καλοκαιρακι, και συγχρονως τις παπατζες αυτες τις ανεβαζει στο φβ, θα εχω το δικαίωμα να σας τρελανω κι εσας με τα παπατζιλικια του? Ποιος ειναι αυτος ο Κιρι? Τι επαγγέλλεται? Ποια ειναι η ταυτότητα του? Γιατι θα πρεπει να ξερουμε τι γραφει ο καθενας στα social media?
Αλλά με μυστική ταυτότητα
Πέπλο μυστηρίου, ενώ ταυτόχρονα επαίρεται πως είναι τιμωρός των αρδ, των συναδέλφων του δηλαδή
Κάτι σα batman v superard δλδ, σύγκρουση τιτανων.
Κουκουρουκου μανταλάκια
Daskalos_4 έγραψε:Φιλε μου, δηλαδη αν εγω εχω ενα φιλαράκι στην παρεα μου που μας φλομωνει με παπατζες καθε καλοκαιρακι, και συγχρονως τις παπατζες αυτες τις ανεβαζει στο φβ, θα εχω το δικαίωμα να σας τρελανω κι εσας με τα παπατζιλικια του? Ποιος ειναι αυτος ο Κιρι? Τι επαγγέλλεται? Ποια ειναι η ταυτότητα του? Γιατί θα πρέπει να ξέρουμε τι γραφει ο καθενας στα social media?manolios έγραψε:Ζαλίσαμε ξεζαλίσαμε απο τη στιγμή που βγάζει μεταγραφές και πληροφορίες πρέπει να αναφερθούν η μάλλον όχι πρέπει αλλα επιτρέπετε να αναφερθεί εδώ.... σε σχέση με άλλα post που δεν έχουν θέση εδώ μέσα και είναι εκτός θέματος ....
τώρα όσων αφορά τα σχόλια υπερ η κατά του kyri είναι απόψεις του καθενός και δεν νομίζω οτι είναι σωστό να κράζει ο ένας την άποψη του αλλού
σόρρυ για το σχεδόν off topic
γιατί οι δημοσιογράφοι και οι κάθε άρδ ανεβάζουν ονόματα που πετυχαίνουν 1 στα 10 αυτός τουλάχιστον κάτι πιάνει τέσπα το θέμα μου δεν είναι αυτό είναι οι χαρακτηρησμοί μεταξύ μας κουράσατε κτλπ.
τα παιδιά όπως και εγώ το έχω κάνει απλά ανεβάζουμε της πληροφορίες του όπως άλλοι ανεβάζουν από τους άρδ δεν βρίσκω διαφορά. το σταματάω εδώ χωρίς να έχω τη διάθεση να προσβάλω κανέναν απλά παραθέτω την άποψη μου.
Μπορω και εγω να ζητήσω να διαγραφεί το σχόλιο για τον Άγιο παισιο γιατί και off topic είναι και προσβλητικό και δεν είναι politically correct ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:χξς', τα μηνύματα που ζήτησες, διεγράφησαν.
Ευχαριστώ
- Μπαρκαρούτσος
Αλήθεια πώς συνδέσατε τον Άγιο Παϊσίο με τις μεταγραφές καλοκαιριού 2024???delos15 έγραψε:Μπορω και εγω να ζητήσω να διαγραφεί το σχόλιο για τον Άγιο παισιο γιατί και off topic είναι και προσβλητικό και δεν είναι politically correct ?Μπαρκαρούτσος έγραψε:χξς', τα μηνύματα που ζήτησες, διεγράφησαν.
Ευχαριστώ
Παιδιά να θυμίσω ότι εδώ είναι οπαδικο φόρουμ και μάλιστα δημοκρατικό. Δεν είναι το site της μητρόπολης. Τόσο πολύ προσβληθήκατε από ενα (χιουμοριστικο) σχόλιο για τον Παΐσιο; Σ αυτή την περίπτωση θα ζητάω από τους mods να διαγράφεται κάθε σχόλιο που αναφέρεται στα θεία και το χριστιανισμό αφού και off topic θα είναι και μη politically correct αφού θα θεωρείται προσυλητισμός. Δίκαια πράγματα για όλους
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Πού βρίσκονται;
Η κάποιος το ααφερεσε η δεν μπορώ να το βρω τώρα. Αγνόησε με
Επειδή όπως λες δίκαια πράγματα για όλους, όπως τα ομοφοβηκα σχόλια, τα ρατσιστικά και φασιστικά σχόλια μπαναροντε ορθός, το ίδιο θα πρεπει να γίνεται και με τα χριστιανοφοβικα . Το να ταυτίσεις τον παισιο με τον παπατζη ,κοινός ότι και αυτός πουλούσε παπά και μην κραζετε τώρα τους παπατζήδες εσείς που τον πιστεύατε είναι για κάποιους πολύ ενοχλητικό.tolis14 έγραψε:Παιδιά να θυμίσω ότι εδώ είναι οπαδικο φόρουμ και μάλιστα δημοκρατικό. Δεν είναι το site της μητρόπολης. Τόσο πολύ προσβληθήκατε από ενα (χιουμοριστικο) σχόλιο για τον Παΐσιο; Σ αυτή την περίπτωση θα ζητάω από τους mods να διαγράφεται κάθε σχόλιο που αναφέρεται στα θεία και το χριστιανισμό αφού και off topic θα είναι και μη politically correct αφού θα θεωρείται προσυλητισμός. Δίκαια πράγματα για όλους
Δίκαια πράγματα. Δημοκρατικά. Σεβασμός στις ευαισθησίες όλων. Όχι αλα καρντ δημοκρατία.
Παιδιά καλή η πλάκα αλλά πέρα από την πλάκα θέματα με θρησκείες κτλ μην θίγεται εδώ μέσα. Να σέβεστε μερικά πράγματα που είναι πολύ ευαίσθητα για κάποιους ανθρώπους.
Είναι δυνατόν να ξέρει κάποιος ότι μπήκε ο Μεητε στο αεροπλάνο και ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη με Air France και να ξέρει και την πτήση και την ώρα ? Αυτό δεν είναι inside information αυτό ή είναι κάποιος από την ΠΑΕ ή σας δουλεύει. Αρα τώρα θα ήταν στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης λόγικά εκεί ξέρετε πόσα ΠΑΟΚτσακια δουλεύουν εκεί και στο αεροδρόμιο Αθήνας? Θα είχε βρομίσει τώρα θα λέγανε ήρθε ο Μεητε στην Ελλάδα. Ακούσατε να ήρθε μέχρι τώρα κανένας Μεητέ ? Αρα μάλλον σας δουλεύει. Και γιατί να το κρατήσουν μυστικό ?
Είναι δυνατόν να ξέρει κάποιος ότι μπήκε ο Μεητε στο αεροπλάνο και ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη με Air France και να ξέρει και την πτήση και την ώρα ? Αυτό δεν είναι inside information αυτό ή είναι κάποιος από την ΠΑΕ ή σας δουλεύει. Αρα τώρα θα ήταν στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης λόγικά εκεί ξέρετε πόσα ΠΑΟΚτσακια δουλεύουν εκεί και στο αεροδρόμιο Αθήνας? Θα είχε βρομίσει τώρα θα λέγανε ήρθε ο Μεητε στην Ελλάδα. Ακούσατε να ήρθε μέχρι τώρα κανένας Μεητέ ? Αρα μάλλον σας δουλεύει. Και γιατί να το κρατήσουν μυστικό ?