Καλά ας μην είμαστε απόλυτοι!ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!giapas έγραψε:Δε θέλω και δε μπορώ να το πιστεψω
Η απόκτηση του γερο Λιβάγια είναι Ο,ΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ. !
ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλά ας μην είμαστε απόλυτοι!ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!giapas έγραψε:Δε θέλω και δε μπορώ να το πιστεψω
ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ!
Τα εγκωμιαστικά σχολεία πάνε όσον αναφορά το ατομικό ταλέντο του ποδοσφαιριστή και δεν έχει καμία σχέση με τον τρόπο παιχνιδιού που λες εσυ. Άλλωστε κανεις δεν μπορει να ξερει με τι τρόπο παιχνιδιού θα πορευτεί την νέα σεζόν, όποτε άσχετο. Αλλο ποδόσφαιρο έπαιζε το πρώτο 7 μηνο και αλλο το τελευταίο μηνα και αλλο έπαιζε πέρσι.Andrew R έγραψε:Δηλαδή έχει δει κανένας από εσάς που γράφεται τόσο εγκωμιαστικά σχόλια για τον λιβάγια να έχει την παραμικρή ομοιότητα η συμμετοχή του παιχνιδιού του στον τρόπο που αμύνεται Ο ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου; Επίσης έχει μεγάλη πλάκα που στηρίζεται τον προπονητή αλλά δεν σας πειράζει καθόλου να του φέρουν κι κάποιον παίκτη που πολυ πιθανά να μην κόλλα καθόλου ο χαρακτήρας του με το γκρουπ που τόσο έχει πασχίσει να φτιάξει ο Στρατηγός .
Θεωρώ ότι αυτός είναι ο ένας που είπε ο black ότι το όνομά του έχει ακουστεί (του ενός εκ των δύο). Επίσης συγκλίνει και με το χιντ του πατερ για μη ημεδαπούς από Πολωνία.Demir έγραψε:Κάποιον να μένει ελεύθερος δεν υπάρχει εκτός από μουνιε της μπρεστ που λογικά θα ανανεώσει .. και ο εσποσιτο από Πολωνία που για πρώτος είναι λίγο ρίσκο
Στη Χαιντουκ εχει σε 130 ματς 70+ γκολ κ 35 ασιστ. Λιγο χειροτερα στην αεχ, που θυμομαστε ποσο σημαντικος ηταν. Ποσο καλυτερα νουμερα κ ποσο πιο συμμετοχικος δηλαδη;Mitsospaoki4 έγραψε:Του στυλ του φορ που θέλει ο Λουτσεσκου είναι όπως του Πουλσεν της Λειψίας.
Συμμετοχικός και με καλά νούμερα.
Για αυτό δύσκολο το κόβω του Λιβαγια
Απο Ολιβειρα σιγουρα πιο γρηγορος κ σιγουρα βοηθαει περισσοτερο στην αμυνα. Επισης μπορει να παιξει με την ιδια ανεση κ στα πλαγια. Στα φετινα ματς τον εβλεπες περισσοτερο στα ακρα. Αριστερα. Αλλα κ οι μνημες που εχω απο την αεχ ηταν να τον βλεπω να δημιουργει φασεις απο τα δεξια. Πραγματικα αν τα «θελω» σου κ του Λουτσεσκου ειναι αυτα, τοτε φωτογραφιζεις αυτον τον παικτη. Για μενα μακαριMitsospaoki4 έγραψε:Όταν εννοώ συμμετοχικός εννοώ να πιέζει, να πλαγιοκοπει και να είναι κινητικός γενικά μπροστά.
Σαν τον Ολιβέιρα ή τον Ακπομ.
Στα νούμερα συμφωνώ ότι μια χαρά είναι ο Λιβαγια, αλλά ούτε στην πίεση βοηθάει ιδιαίτερα, ούτε είναι γρήγορος .
Φυσικά όλα αυτά είναι υποθέσεις αλλά βλέποντας επί Λουτσεσκου όλα τα φορ που αποκτήσαμε, του αρέσει αυτό το στυλ.
Θα γίνουμε παναθα αν γίνει η μεταγραφή λιβαγια, ώστε να τα σαρωσουμε όλα του χρόνου.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!giapas έγραψε:Δε θέλω και δε μπορώ να το πιστεψω
ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ!
Εγω νομιζω δεν ταιριαζει στην πιεση.paokspren έγραψε:Ο Λιβάγια ταιριάζει πάρα πολύ στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας, μακάρι να έρθει. Στα θετικά ότι είναι και σχετικά πολυθεσίτης, άνετα παίζει 10αρι και ίσως και αριστερά. Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, σίγουρα είναι προβληματικός αλλά είναι πλέον 30, οι άνθρωποι ωριμάζουν και επίσης ο Λουτσέσκου μόνο με τον Ουάρντα δεν έχει βγάλει άκρη.
Προσωπικά ανησυχώ μήπως δεν καταφέρουμε να κρατήσουμε τον Μειτέ. Είναι κομβικός.
Θέλω μου σε χαρακτηριστικά δεν υπάρχει.soflodoras έγραψε:Απο Ολιβειρα σιγουρα πιο γρηγορος κ σιγουρα βοηθαει περισσοτερο στην αμυνα. Επισης μπορει να παιξει με την ιδια ανεση κ στα πλαγια. Στα φετινα ματς τον εβλεπες περισσοτερο στα ακρα. Αριστερα. Αλλα κ οι μνημες που εχω απο την αεχ ηταν να τον βλεπω να δημιουργει φασεις απο τα δεξια. Πραγματικα αν τα «θελω» σου κ του Λουτσεσκου ειναι αυτα, τοτε φωτογραφιζεις αυτον τον παικτη. Για μενα μακαριMitsospaoki4 έγραψε:Όταν εννοώ συμμετοχικός εννοώ να πιέζει, να πλαγιοκοπει και να είναι κινητικός γενικά μπροστά.
Σαν τον Ολιβέιρα ή τον Ακπομ.
Στα νούμερα συμφωνώ ότι μια χαρά είναι ο Λιβαγια, αλλά ούτε στην πίεση βοηθάει ιδιαίτερα, ούτε είναι γρήγορος .
Φυσικά όλα αυτά είναι υποθέσεις αλλά βλέποντας επί Λουτσεσκου όλα τα φορ που αποκτήσαμε, του αρέσει αυτό το στυλ.
Υγ. Η φημη δε βγηκε απο κανενα ελληνικο μεσο αλλα απο μεσο της Κροατιας.