Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- abc_o_ karpouzas
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
soflodoras έγραψε: . Ο Λυρατζης...........
Πραγματικα δεν ξερω τι εχει συμβει με το παιδι.
Από την...αγωνια μας..για τα ταλέντα των ακαδημιών....
Μήπως έχει υπερεκτιμηθει όπως αρκετοί ακόμη και όταν τους.. βλεπουμε...αρχιζουν οι κουβέντες για το...τι έχουν πάθει ή αν δεν παίρνουν αρκετό χρόνο η αν έχουν πέσει σε...εμμονές
Ήρθε ο Οζντόεφ, αθόρυβα, χωρίς φανφάρες και πανηγύρια. Παίκτης με νούμερα, όπου έπαιξε, ο οποίος αναμένεται να κανει την διαφορά. Οι φυλλάδες τον αναφέρουν σε μία γωνίτσα εκεί κατω. Παίκτης αρχηγός, πρώτο όνομα όπου έπαιξε, διεθνής με Ρωσία.
Ήρθε και ο Πόνσε. Ντελίριο, χαμός, μπάμ μπούμ. Κάθεσαι να ψάξεις τί έκανε ο κύριος αυτός τα τελευταία 2 χρόνια, και βλέπεις οτι μόνο πέρυσι αγωνίστηκε στην Ελτσε η οποία έπεσε. Σαν ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ κυρίως, χωρίς νούμερα.
Παρακαλώ τον ΠΑΟΚ, να συνεχίσει έτσι αθόρυβα, να φέρει και τον Σέρβο, να φέρει και τον τσόγλανο τον Κολομπιάνο, να κρατήσει Ντέλια και Κοτάρσκι, και να φέρει μιά εξτρεμάρα τελος Αυγούστου. Τότε θα δούμε στο χόρτο ποιός είναι ποιός.
Ήρθε και ο Πόνσε. Ντελίριο, χαμός, μπάμ μπούμ. Κάθεσαι να ψάξεις τί έκανε ο κύριος αυτός τα τελευταία 2 χρόνια, και βλέπεις οτι μόνο πέρυσι αγωνίστηκε στην Ελτσε η οποία έπεσε. Σαν ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ κυρίως, χωρίς νούμερα.
Παρακαλώ τον ΠΑΟΚ, να συνεχίσει έτσι αθόρυβα, να φέρει και τον Σέρβο, να φέρει και τον τσόγλανο τον Κολομπιάνο, να κρατήσει Ντέλια και Κοτάρσκι, και να φέρει μιά εξτρεμάρα τελος Αυγούστου. Τότε θα δούμε στο χόρτο ποιός είναι ποιός.
Για οποιον θελει να παρει ματι λιγο Μαξιμοβιτς .
Απο το χθεσινο φιλικο μεταξυ Χεταφε και Φιτεσε.
https://www.youtube.com/watch?v=hBHrdsjKzC0[youtube][/youtube]
Με το 20 στην πλατη.
Απο το χθεσινο φιλικο μεταξυ Χεταφε και Φιτεσε.
https://www.youtube.com/watch?v=hBHrdsjKzC0[youtube][/youtube]
Με το 20 στην πλατη.
- WestBlock4
Meeting with Konyaspor, Dimitri Payet most likely made an agreement with PAOK Salonika Club.
Αυτό ανέβηκε 10 ώρες πριν από έναν λογαριασμό από,Τούρκο δεν ξέρω αν συνεχίζεται η τρολια η έχει κάποια σημασια. Αλλά ο συγκεκριμένος είχε κάποιες επιτυχίες σε φήμες που έβγαζε.
Αυτό ανέβηκε 10 ώρες πριν από έναν λογαριασμό από,Τούρκο δεν ξέρω αν συνεχίζεται η τρολια η έχει κάποια σημασια. Αλλά ο συγκεκριμένος είχε κάποιες επιτυχίες σε φήμες που έβγαζε.
Πραγματικά περίεργο ότι συντηρείται το θέμα.
Το θεωρώ απίθανο ο Ραζβαν να έχει δώσει το οκ.
Τα μόνα δύο ενδεχόμενα που μπορώ να σκεφτώ είναι είτε να πρόκειται για κάποια τρέλα του Γιώργη είτε για κάποιου είδους πίεση προς την ΤΣΣΚΑ να ενδώσει στις πιέσεις και να δώσει το οκ για Καρασκαλ που λέγεται ότι έχουμε συμφωνήσει.
Το θεωρώ απίθανο ο Ραζβαν να έχει δώσει το οκ.
Τα μόνα δύο ενδεχόμενα που μπορώ να σκεφτώ είναι είτε να πρόκειται για κάποια τρέλα του Γιώργη είτε για κάποιου είδους πίεση προς την ΤΣΣΚΑ να ενδώσει στις πιέσεις και να δώσει το οκ για Καρασκαλ που λέγεται ότι έχουμε συμφωνήσει.
Η πρώτη πρόταση ῾μήτινγκ ...᾽ πώς συνδέεται με την δεύτερη;WestBlock4 έγραψε:Meeting with Konyaspor, Dimitri Payet most likely made an agreement with PAOK Salonika Club.
Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα όπως ο Νούνιες. Η οικογένεια να πλησίασε τον παίκτη και να μην ξέρει κανείς τίποτα μέσα στην ΠΑΕ.
- WestBlock4
Η πρώτη πρόταση ῾μήτινγκ ...᾽ πώς συνδέεται με την δεύτερη;Magpies4 έγραψε:WestBlock4 έγραψε:Meeting with Konyaspor, Dimitri Payet most likely made an agreement with PAOK Salonika Club.
Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα όπως ο Νούνιες. Η οικογένεια να πλησίασε τον παίκτη και να μην ξέρει κανείς τίποτα μέσα στην ΠΑΕ.[/quote
Ναι,ειναι αγγλικα απο τουρκια μερια. Κ εγω δεν εβγαλα νοημα απλα κρατησα τη,τελευταια προταση]
Οσασουνα. Και εαν περασουμε δεν θα παμε ομιλους. Θα παμε κατευθειαν στον τελικο 
Μπααα...Psaras έγραψε:Οσασουνα. Και εαν περασουμε δεν θα παμε ομιλους. Θα παμε κατευθειαν στον τελικο
Αυτή τη φορά θα μας χαμογελάσει η τύχη!
Και τα άλλα ζευγάρια έχουν καλές ομάδες.
Πρέπει να έρθουν παίκτες τώρα ή μέχρι την επόμενη βδομάδα.
Πρέπει να έρθουν παίκτες τώρα ή μέχρι την επόμενη βδομάδα.
Psaras έγραψε:Οσασουνα. Και εαν περασουμε δεν θα παμε ομιλους. Θα παμε κατευθειαν στον τελικο
… του Γιουρόπα