70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από Special 4 »

Καλο παιχνιδι εκανε κ εδειξε περισσοτερα θετικα στοιχεια απο ολα τα προηγουμενα παιχνιδια
Η ομαδα χρειαζεται τα καλα παιχνιδια του βασικου επιθετικου της
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Dimg4a έγραψε:
Hayate έγραψε:Είσαι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός στην Ιστορία του ΠΑΟΚ.. Κριμα που δεν μέτρησε το γκολ χτες..
:lol: Μιετσελ enters the chat
Χαχαχαχαχα... ρε φίλε θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω..
Ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός λέει στην ιστορία του ΠΑΟΚ.. ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τι άλλο θα διαβάσουμε....
Αν μη τι άλλο αυτή η άποψη είναι φρόνιμη και προσιτή γιατί λέει κάτι θετικό για παίκτη μας. Δεν είναι βιαστικό συμπέρασμα κ ούτε μυρωδιας ο φίλος που λέει αυτά τα πράγματα. Αφού τα λέει θετικά.
Σε αντίθεση με εμένα που δεν μου γεμίζει το μάτι όντας νε ένα γκολ σε 10κατι συμμετοχές..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο Σαματά έδειξε απέναντι σε έναν πολύ απαιτητικό αντίπαλο ότι μπορεί να κάνει πολλα πράγματα.

Και προφανώς και το γκολ.

Αν φταίει, που δε φταίει κάποιος, για το ακυρωθεν γκολ είναι ο ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ που και καλά άργησε ένα χιλιοστο του δευτερόλεπτου να δώσει πάσα.

Και πάρα πολύ πίεση έβγαλε και συνεργάστηκε ωραία με τους συμπαίκτες του και κέρδισε πολλές μάχες.

Και γκολ στη μοναδική φάση που του δόθηκε έβαλε.

Άρα για προχθές εγώ είμαι υπέρ-ικανοποιημένος.

Με το βαζελο ναι με εκνεύρισε.

Θεωρώ όμως ότι ακόμα ψάχνεται με τον τρόπο που παίζει η ομάδα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

Ακόμα και για 1 εκατοστό, το οφσάιντ είναι οφσάιντ. Από τη στιγμή που μπήκε η τεχνολογία στο παιχνίδι, υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια.

Η λογική του να μη δίνεται οφσάιντ όταν μιλάμε για 2-3 εκατοστά συμφέρει όσους ήταν εξαρχής εναντίον του VAR (τι να πρωτοθυμηθώ, άκου εκεί "χαλάει την ομορφιά του αθλήματος").
Αυτή η λογική άνετα επεκτείνεται ώστε να μη δίνεται οφσάιντ 15 εκατοστών όταν θα είναι προς όφελός τους.

Η τεχνολογία μπορεί να μη μας ευνόησε στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά μακροπρόθεσμα είναι προς όφελος μας. Θέλουμε δικαιοσύνη και η τεχνολογία βοηθά πολύ σε αυτό, παρά τους περιορισμούς της.
Μακάρι να φτάσει η στιγμή που όλα τα οφσάιντ θα κρίνονται αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.
black death

Δημοσίευση από black death »

Stelios Bagios έγραψε:Ακόμα και για 1 εκατοστό, το οφσάιντ είναι οφσάιντ. Από τη στιγμή που μπήκε η τεχνολογία στο παιχνίδι, υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια.
Μαλιστα. Και στα ποσα εκατοστα που εχει φυγει η μπαλα απ το ποδι παιρνεις την αποφαση; Σοβαρά τωρα υπάρχει κάποιος που πιστευει οτι η τεχνολογια που εφαρμοζεται αυτή τη στιγμη μπορεί να έχει τέτοια ακριβεια ωστε να ακυρωνονται τετοια γκολ. Μιλαμε για ανεκδοτο. Για να μετρας το εκατοστο θες αισθητηρα στη μπάλα, drones, ληψεις υπερυψηλης ακριβειας κτλ.
Αλλιως το εκατοστο ειναι ανθρώπινος παραγοντας.
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευση από AngelosMerkelidis91 »

Με το VAR οποιαδήποτε συζήτηση για το ΑΝ φαίνεται για 1-2 εκ μια επίθεση ως offside ειναι λανθασμένη.

Το VAR δεν απαντάει στο φαίνεται, αλλά στο αν είναι ή ΔΕΝ είναι. Το ρήμα "φαίνεται" όταν μιλάμε για VAR ειναι λάθος.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Χωρικός έγραψε:Είμαι από αυτούς που τους άρεσε ο παίχτης. Μου αρεσε που έχει τεχνική, πείσμα, αντοχή, ταχύτητα. Τα γκολ πίστευα οτι θα έρθουν. Θα έρθουν γκολ ναι. Είναι σίγουρο αυτό.
Μετά από την προχθεσινή μή πάσα, αλήθεια λέω , δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου.
Μόλις το έκανε το είπα: αυτό θα μας στοιχίσει.
Δεν θέλω να τον δω να ξαναπαίζει. Ίσως μου περάσει κάποια στιγμή, τώρα όχι
Ακόμα δεν μου πέρασε!
Άβαταρ μέλους
Stelios Bagios

Δημοσίευση από Stelios Bagios »

black death έγραψε:
Stelios Bagios έγραψε:Ακόμα και για 1 εκατοστό, το οφσάιντ είναι οφσάιντ. Από τη στιγμή που μπήκε η τεχνολογία στο παιχνίδι, υπάρχει μεγαλύτερη ακρίβεια.
Μαλιστα. Και στα ποσα εκατοστα που εχει φυγει η μπαλα απ το ποδι παιρνεις την αποφαση; Σοβαρά τωρα υπάρχει κάποιος που πιστευει οτι η τεχνολογια που εφαρμοζεται αυτή τη στιγμη μπορεί να έχει τέτοια ακριβεια ωστε να ακυρωνονται τετοια γκολ. Μιλαμε για ανεκδοτο. Για να μετρας το εκατοστο θες αισθητηρα στη μπάλα, drones, ληψεις υπερυψηλης ακριβειας κτλ.
Αλλιως το εκατοστο ειναι ανθρώπινος παραγοντας.
Για αυτό έγραψα πιο κάτω για τους περιορισμούς της τεχνολογίας και ότι μακάρι όλα τα οφσάιντ να κρίνονται αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Καταλαβαίνω αυτό που λες, ότι υπάρχει θέμα με το πότε φεύγει η μπάλα από το πόδι.
Και δεν πιστεύω "οτι η τεχνολογια που εφαρμοζεται αυτή τη στιγμη μπορεί να έχει τέτοια ακριβεια ωστε να ακυρωνονται τετοια γκολ".

Αυτό που λέω είναι ότι η εναλλακτική είναι χειρότερη.
Αυτή τη στιγμή, αν κάποιος θέλει να μεροληπτήσει, θα πρέπει να παίξει με το πότε φεύγει η μπάλα από το πόδι.
Αν μπούμε στη συζήτηση των 2-3 εκατοστών (που θα γίνουν 15) αυτός που θέλει να μεροληπτήσει θα έχει περισσότερα περιθώρια.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Hayate έγραψε:Είσαι ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός στην Ιστορία του ΠΑΟΚ.. Κριμα που δεν μέτρησε το γκολ χτες..
Luhovy,Miecel,Klaus,Prijovic dislike this post! :D :lol:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Όχι και λούχοβι...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πώς γίνεται να μπαίνουν στην εξισώσεις παίκτες που όταν αυτοί αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ η ομάδα μας τερμάτιζε κάτω από ρουλιδες,γριές,νιωνιους κ Ξανθούλες?
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Γινεται
Δηλαδη συζητηση γινεται

Ενας κουκος μονος του δεν φερνει την ανοιξη
Ο Μιετσελ ο παικταρας φταιει π ο ΠΑΟΚ τερματιζε τοτε κατω απο τα λιμα?

Κ ο Σαματα αν επαιζε τοτε
παλι εκει θα τερματιζαμε
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

boogeyman77 έγραψε:
Luhovy,Miecel,Klaus,Prijovic dislike this post! :D :lol:

Ολοκληρωμένος ο Κλάους; Που δεν ντρίμπλαρε ούτε δύο κώνους στη σειρά; Ο Prijovic killer με τα ασπρόμαυρα, αλλά δεν ήταν ολοκληρωμένος, είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά πολύ καλά.

Τους άλλους δύο τους έζησα από ελάχιστα έως καθόλου.

τσιριγωτης έγραψε:
Dimg4a έγραψε:
Χαχαχαχαχα... ρε φίλε θα τρελαθώ με αυτά που διαβάζω..
Ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός λέει στην ιστορία του ΠΑΟΚ.. ο πιο ολοκληρωμένος επιθετικός στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Τι άλλο θα διαβάσουμε....
Αν μη τι άλλο αυτή η άποψη είναι φρόνιμη και προσιτή γιατί λέει κάτι θετικό για παίκτη μας. Δεν είναι βιαστικό συμπέρασμα κ ούτε μυρωδιας ο φίλος που λέει αυτά τα πράγματα. Αφού τα λέει θετικά.
Σε αντίθεση με εμένα που δεν μου γεμίζει το μάτι όντας νε ένα γκολ σε 10κατι συμμετοχές..

Από το "δεν μου γεμίζει το μάτι" μέχρι το "με το ζόρι επιθετικός" και "δεν κάνει τίποτα", υπάρχει μία απόσταση νομίζω.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Dimg4a έγραψε:
Τον κάνατε Θεό τον Πολωνό, σιγά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Special 4 έγραψε:Γινεται
Δηλαδη συζητηση γινεται

Ενας κουκος μονος του δεν φερνει την ανοιξη
Ο Μιετσελ ο παικταρας φταιει π ο ΠΑΟΚ τερματιζε τοτε κατω απο τα λιμα?

Κ ο Σαματα αν επαιζε τοτε
παλι εκει θα τερματιζαμε
Από μόνος του κανένας παίκτης δεν φέρνει την άνοιξη,απλά όταν η ομάδα είναι χαμηλού επιπέδου κάτι Βερόν φαίνονται σαν τον Πίρλο,όσο όμως η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο φαίνεται και το επίπεδο των παικτων
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”