65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Θα επιμείνουμε σε ότι γουστάρουμε για όσο καιρό γουστάρουμε.
Απλά, λιτά και χωρίς πολλά πολλά.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απλά, λιτά και χωρίς πολλά πολλά.
Καλά μην ανεβάσεις και πίεση. Μια ερώτηση έκανα.
Όταν πιάσει το τακούνι να μην ξεχάσεις να ζητήσεις εύσημα. Θα είναι εν μέρει και αποτέλεσμα της εποικοδομητικής κριτικής
Όταν πιάσει το τακούνι να μην ξεχάσεις να ζητήσεις εύσημα. Θα είναι εν μέρει και αποτέλεσμα της εποικοδομητικής κριτικής
7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Να ανεβάσω πίεση γι’ αυτά που γράφει ένας kos στο paokmania;
Μπα σε καλό σου, με έκανες και γέλασα
Απλά εδώ γίνεται από χθες μια συζήτηση με ηρεμία και προφανώς με διαφορετική οπτική στο θέμα μέχρι που ήρθες εσύ και πέταξες την παπαρια σου.
Προφανώς και θα λάβεις την απάντηση που σου πρέπει.
Επίσης, όταν θες να την πεις στον άλλο κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τα γραφόμενα του.
Έχω γράψει ξεκάθαρα ότι δεν έχω πρόβλημα με τα τακουνάκια.
Προσπάθησε ξανά λοιπόν να πεις μια καινούργια εξυπνάδα χωρίς το τακουνάκι μέσα.
Είμαι σίγουρος ότι μπορείς.
Μπα σε καλό σου, με έκανες και γέλασα

Απλά εδώ γίνεται από χθες μια συζήτηση με ηρεμία και προφανώς με διαφορετική οπτική στο θέμα μέχρι που ήρθες εσύ και πέταξες την παπαρια σου.
Προφανώς και θα λάβεις την απάντηση που σου πρέπει.
Επίσης, όταν θες να την πεις στον άλλο κάνε ένα κόπο να διαβάσεις τα γραφόμενα του.
Έχω γράψει ξεκάθαρα ότι δεν έχω πρόβλημα με τα τακουνάκια.
Προσπάθησε ξανά λοιπόν να πεις μια καινούργια εξυπνάδα χωρίς το τακουνάκι μέσα.
Είμαι σίγουρος ότι μπορείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 04 Σεπ 2023, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μετα απο οσα διαβασα για τον Ντελια
ξεκινησα να γραψω για αυτο το καθαροαιμο ατι
και τελικα κατεληξα να μονολογω
ποσο μ@λ@κ@ς εισαι ρε παπα,τι να γραψεις γι αυτο το φαινομενο?
καθησε και απολαυσε οτι σου προσφερει
ξεκινησα να γραψω για αυτο το καθαροαιμο ατι
και τελικα κατεληξα να μονολογω
ποσο μ@λ@κ@ς εισαι ρε παπα,τι να γραψεις γι αυτο το φαινομενο?
καθησε και απολαυσε οτι σου προσφερει
Σορρυ αλλά είναι ξεκάθαρο ποιος ευθύνεται για το ότι ξέφυγε η συζήτηση στην προκειμένη.
Εκτός αν μπορώ να χαρακτηρίζω τις γνώμες των συνοπαδων με τις οποίες δεν συμφωνώ «αηδίες» χωρίς να υπάρχει θέμα.
Εκτός αν μπορώ να χαρακτηρίζω τις γνώμες των συνοπαδων με τις οποίες δεν συμφωνώ «αηδίες» χωρίς να υπάρχει θέμα.
Δεν ξέφυγε καμία κατάσταση.
Το μόνο που ξέφυγε είναι η μανία ορισμένων να προκαλούν ντιμπει και αναλύσεις. Ακόμη και όταν δεν υπάρχει θέμα.
Όπως για παράδειγμα για το εάν πρέπει να έχει την ίδια αντιμετώπιση ο ντελιας με τον μουργκ και τον καντουρι.
Και μάλιστα μετά την πρώτη του μέτρια εμφάνιση.
Το μόνο που ξέφυγε είναι η μανία ορισμένων να προκαλούν ντιμπει και αναλύσεις. Ακόμη και όταν δεν υπάρχει θέμα.
Όπως για παράδειγμα για το εάν πρέπει να έχει την ίδια αντιμετώπιση ο ντελιας με τον μουργκ και τον καντουρι.
Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Για άλλο λόγο τα άκουγαν Καντουρί και Μουργκ, και για άλλο λόγο τα ακούει ο Ντέλιας τώρα.
Εκείνοι τα άκουγαν γιατί δεν έπαιζαν καλά και μάλιστα σε πολλά ματς.
Το χθεσινό είναι διαφορετικό, γιατί ο Ντέλιας φάνηκε όχι να μην παίζει καλά, να έχει μια κακή μέρα ρε αδερφέ, αλλά να έχει νοοτροπία αλάνας σε ματς που ήταν ρευστό και τελικά χάθηκε.
Αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα νοοτροπίας/απειρίας/ηλικίας και διορθώνεται με νουθεσία από τον προπονητή. Οϋτε η καταστροφή ήρθε, ούτε ό Ντέλιας είναι ελεύθερος να παίζει 5χ5 σε επίσημο ματς.
Ο Λουτσέσκου θα κάνει αυτό που πρέπει.
Μόνο ένας κατάφερε πραγματικά να παίξει ποδόσφαιρο όπως στην αλάνα και πραγματικά να φτύσει στα μούτρα το παγκόσμιο modern football. Κι από κοντά και ο κοντός μαθητής του, αλλά σε καμία περίπτωση στον ίδιο βαθμό (καλώς θα έλεγα). Και προφανώς δε χρειάζεται να εξηγήσω σε ποιούς αναφέρομαι
Εκείνοι τα άκουγαν γιατί δεν έπαιζαν καλά και μάλιστα σε πολλά ματς.
Το χθεσινό είναι διαφορετικό, γιατί ο Ντέλιας φάνηκε όχι να μην παίζει καλά, να έχει μια κακή μέρα ρε αδερφέ, αλλά να έχει νοοτροπία αλάνας σε ματς που ήταν ρευστό και τελικά χάθηκε.
Αυτό είναι ξεκάθαρα θέμα νοοτροπίας/απειρίας/ηλικίας και διορθώνεται με νουθεσία από τον προπονητή. Οϋτε η καταστροφή ήρθε, ούτε ό Ντέλιας είναι ελεύθερος να παίζει 5χ5 σε επίσημο ματς.
Ο Λουτσέσκου θα κάνει αυτό που πρέπει.
Μόνο ένας κατάφερε πραγματικά να παίξει ποδόσφαιρο όπως στην αλάνα και πραγματικά να φτύσει στα μούτρα το παγκόσμιο modern football. Κι από κοντά και ο κοντός μαθητής του, αλλά σε καμία περίπτωση στον ίδιο βαθμό (καλώς θα έλεγα). Και προφανώς δε χρειάζεται να εξηγήσω σε ποιούς αναφέρομαι
Διαφωνούμε αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα. Κι αν θες μπορούμε να το αναλύσουμε. Αν πάλι όχι κανένα πρόβλημα.kos έγραψε:Δεν ξέφυγε καμία κατάσταση.
Μπορούσες εξαρχής να γράψεις αυτό και δεν θα υπήρχε κανένα απολύτως θέμα.
Ελπίζω να είναι κατανοητό ότι το πρόβλημα δεν είναι στο διαφορετικό της άποψης, είναι στον τρόπο έκφρασης.
Εγω τον Ντελια τον πιστευω πολυ...γι αυτο και ασχολουμαι μαζι του...αλλιως θα αδιαφορουσα...
Ειπα για καποια πραγματακια που κατα την γνωμη μου χρειαζεται να διορθωσει για να ανεβει επιπεδο...
Ειδικος δεν ειμαι και απλος εξεφρασα αυτο που ειδα στο γηπεδο...
Τωρα αν χαλιουνται καποιοι οκ...ας τον κανακευουμε μονο...ισως ειναι και αυτος ενας τροπος βελτιωσης...
Ας μην γραφουμε κιολας και τιποτα και να αδιαφορουμε...
υ.γ.τελευταιο σχολιο απο μενα εδω...μην μας κολλησει και εδω η ρετσινια οτι την λεμε μονο στα πιτσιρικια και ελληνοπουλα μας...και γενικα κοβω τα σχολια για παικτες...
Ειπα για καποια πραγματακια που κατα την γνωμη μου χρειαζεται να διορθωσει για να ανεβει επιπεδο...
Ειδικος δεν ειμαι και απλος εξεφρασα αυτο που ειδα στο γηπεδο...
Τωρα αν χαλιουνται καποιοι οκ...ας τον κανακευουμε μονο...ισως ειναι και αυτος ενας τροπος βελτιωσης...
Ας μην γραφουμε κιολας και τιποτα και να αδιαφορουμε...
υ.γ.τελευταιο σχολιο απο μενα εδω...μην μας κολλησει και εδω η ρετσινια οτι την λεμε μονο στα πιτσιρικια και ελληνοπουλα μας...και γενικα κοβω τα σχολια για παικτες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος psykoman την Δευ 04 Σεπ 2023, 20:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συγνώμη αυτό που είπε ο πογιετ θα το αφήσει η ΠΑΕ να περάσει έτσι;
Τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ ξέρει γιατί δεν κλήθηκε ο Ντελιας και ότι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν κατιδιαν;
Το υπονοούμενα είναι αυτά;
Τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ ξέρει γιατί δεν κλήθηκε ο Ντελιας και ότι κάποια πράγματα πρέπει να μένουν κατιδιαν;
Το υπονοούμενα είναι αυτά;
Προφανώς και ότι λέμε είναι από ενδιαφέρον κι επειδή τον πιστεύουμε σαν παίκτη.
Δυστυχώς κάποιες φορές πρέπει να εξηγούμε ακόμα και τα αυτονόητα.
Δυστυχώς κάποιες φορές πρέπει να εξηγούμε ακόμα και τα αυτονόητα.
- navigator11
Ας λήξει το θέμα ρε παιδιά. Δε φταίει ο παίχτης που βγήκε να αγωνιστεί και από το 46ο λεπτό και μετά. Βέβαια, καταλαβαίνω και τον λόγο που ο Λουτσέσκου δεν τον άλλαξε με το σκορ ισόπαλο. Ήλπιζε ότι μια δυο φάσεις θα του βγούνε. Ε δε συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Θεωρώ παρά πολύ δύσκολο στα κοντά να επαναληφθεί τέτοια εμφάνιση. Από όλους, προπονητή και παίχτες. Συνεχίζουμε.
Χθες δεν πέτυχε συμπαίκτη. Πρέπει να χάλασε τριάντα επιθέσεις, έπρεπε να βγει.
Έχει και στραβές το πρόγραμμα.
Έχει και στραβές το πρόγραμμα.