Ναι να τους δειχνει τα βιντεο του ως παραδειγμα προς αποφυγηνМир έγραψε:Μη μασάτε και ο Γλύκος ελεύθερος είναι.
ΥΓ ο Ζιφκο ως τι να μείνει; προπονητής τερματοφυλάκων;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- Σουριναμέζος
Το rotation στην θέση 1 είναι δείγμα κακού καλοκαιρινού σχεδιασμού, ιδιανικά ο δεύτερος τερματοφύλακας θα πρέπει να παίξει 5-6 αγώνες μάξιμουμ οπότε θα πρέπει 1) να έχει χαμηλό συμβόλαιο 2) να μην πιάνει θέση ξένου 3) να είναι συνειδητοποιημένος για τον ρόλο του.
Με αυτά υπόψη δεν βλέπω γιατί ο Ζίβκο είναι κακή επιλογή. Ίσα ίσα θεωρώ μεγαλύτερο ρίσκο να αποκτηθούν 2 καινούργιοι 25άρηδες που όποιος μένει έξω μπορεί να δημιουργεί τριγμούς στα αποδυτήρια. Έχει δημιουργηθεί μια αίσθηση ότι ο Ζίβκοβιτς είναι ο χειρότερος τερματοφύλακας στον κόσμο εδώ μέσα ενώ ακούγονται καλά λόγια για τερματάδες από μικρομεσαίες ομάδες Σούπερλιγκ που σεζόν σαν αυτές που έκανε ο Ζίβκο στην Ξάνθη τις βλέπουν με τα κιάλια.
Για εμένα σημασία έχει να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας βασικός που θα εμπνέει εμπιστοσύνη όπως ο Βατσλικ του γαύρου για παράδειγμα ώστε να μην μπλέξουμε με rotation και πειράματα. Δεύτερο ιδανικά θα ήθελα και εγώ έναν φέρελπι πιο νέο αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα είναι έγκλημα να μείνει ο Ζίβκο. Έγκλημα θα είναι να έρθει κάνα στοιχημα για πρώτος και να καταλήξουμε μετά από κάνα μήνα με βασικό τον Ζίβκοβιτς.
Με αυτά υπόψη δεν βλέπω γιατί ο Ζίβκο είναι κακή επιλογή. Ίσα ίσα θεωρώ μεγαλύτερο ρίσκο να αποκτηθούν 2 καινούργιοι 25άρηδες που όποιος μένει έξω μπορεί να δημιουργεί τριγμούς στα αποδυτήρια. Έχει δημιουργηθεί μια αίσθηση ότι ο Ζίβκοβιτς είναι ο χειρότερος τερματοφύλακας στον κόσμο εδώ μέσα ενώ ακούγονται καλά λόγια για τερματάδες από μικρομεσαίες ομάδες Σούπερλιγκ που σεζόν σαν αυτές που έκανε ο Ζίβκο στην Ξάνθη τις βλέπουν με τα κιάλια.
Για εμένα σημασία έχει να αποκτηθεί ένας τερματοφύλακας βασικός που θα εμπνέει εμπιστοσύνη όπως ο Βατσλικ του γαύρου για παράδειγμα ώστε να μην μπλέξουμε με rotation και πειράματα. Δεύτερο ιδανικά θα ήθελα και εγώ έναν φέρελπι πιο νέο αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα είναι έγκλημα να μείνει ο Ζίβκο. Έγκλημα θα είναι να έρθει κάνα στοιχημα για πρώτος και να καταλήξουμε μετά από κάνα μήνα με βασικό τον Ζίβκοβιτς.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Αν πρεπει να κρατήσουμε σερβο τερματα, απο Ζιφκο παντος θα προτιμούσα Σαρανοφ για μπακ-απ.
Σιγα μην κρατηθει η Λαμια στη κατηγορια που σερνεται.
Οποιος βλεπει το Βέροια-Λεβαδειακός που παιζουν τωρα, θα παρατηρήσει ότι είναι ποιοτικότερο απο αρκετα παιχνιδια της σουπερ λιγδας.
Αρχιζω να αναρωτιέμαι ποιος ειναι καλύτερος. Μουργκ ή Μούργος;
Σιγα μην κρατηθει η Λαμια στη κατηγορια που σερνεται.
Οποιος βλεπει το Βέροια-Λεβαδειακός που παιζουν τωρα, θα παρατηρήσει ότι είναι ποιοτικότερο απο αρκετα παιχνιδια της σουπερ λιγδας.
Αρχιζω να αναρωτιέμαι ποιος ειναι καλύτερος. Μουργκ ή Μούργος;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Κυρ 08 Μάιος 2022, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Η λογική λέει ότι δεν θα παραμείνει.Dimg4 έγραψε:Αν παραμεινει ο Ζιβκο, θα ειναι δειγμα του τι να μην περιμενουμε του χρονου.
Βέβαια ΠΑΟΚ και λογική δεν συνδυάζονται πάντα...
Δεν έχω αριστερο μπακ , αριστερο στόπερ , 10αρι , 2 εξτρεμ μου λείπουν μπορεί και ενασ Ακόμα στα χαφ και με νοιάζει αν θα μείνει ο δεύτερος Τερματοφυλακας που παίζει μαξ 5 αδιάφορα παιχνίδια …
Πραγματικα αν παραμεινει τοτε δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ κινητρο ο μικρος απο την Β ομαδα να περιμενει κατι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Η λογική λέει ότι δεν θα παραμείνει.Dimg4 έγραψε:Αν παραμεινει ο Ζιβκο, θα ειναι δειγμα του τι να μην περιμενουμε του χρονου.
Βέβαια ΠΑΟΚ και λογική δεν συνδυάζονται πάντα...
Μηπως τον εχει ψυχοπαιδι τον Ζιφκο ο Λουτσε και δεν θελει να τον σουταρει? Μιλαμε για τραγικα μετριο και αργο σε αντιδρασεις τερματοφυλακα, οπως επισης πολυ κακο αθλητη
Δεν εχει καμια λογικη αυτο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν εχει καμια λογικη αυτο
Η λογική του σουριναμεζου μου φαίνεται ορθοτατη.
Απόκτηση πρώτου με το ελάχιστο ρισκο.
Κάποιοι βάζετε ένα θέμα για δεύτερο τερματοφύλακα τον Ζίφκοβιτς.
Κάθε ομάδα έχει τρείς τερματοφύλακες.
Αν ο πρώτος είναι βασικουρα, ο δεύτερος θεωρητικά ο ζιφκο και τρίτος κάποιος ως νέο απόκτημα ή ακόμη από την β ομάδα μας.
Θα ισχύει προτεραιότητα? Δηλαδή αυτός που ονομάζουμε σήμερα δεύτερος ξέρουμε αν μετά την προετοιμασία θα θεωρείται πάλι δεύτερος και όχι τρίτος?
Απόκτηση πρώτου με το ελάχιστο ρισκο.
Κάποιοι βάζετε ένα θέμα για δεύτερο τερματοφύλακα τον Ζίφκοβιτς.
Κάθε ομάδα έχει τρείς τερματοφύλακες.
Αν ο πρώτος είναι βασικουρα, ο δεύτερος θεωρητικά ο ζιφκο και τρίτος κάποιος ως νέο απόκτημα ή ακόμη από την β ομάδα μας.
Θα ισχύει προτεραιότητα? Δηλαδή αυτός που ονομάζουμε σήμερα δεύτερος ξέρουμε αν μετά την προετοιμασία θα θεωρείται πάλι δεύτερος και όχι τρίτος?
Ναι φιλε αλλα μπορει να βρεθει καλυτερος. Ο Ζιβκο ειναι βετερανος και λιγοψυχος. Δεν εχει θεση ουτε τριτου στον ΠΑΟΚ
Χιλια χρονια Μπαλωμενος για δευτερος παρα ο Ζιφκο
Αν ισχύει αυτό που γράφεται και είναι επιθυμία του να κρατήσει τουλάχιστον τον έναν στο γκρουπ των τερματοφυλακων?
Τι να κάνουμε τώρα, τι να πούμε?
Προσωπικά τονίζω ότι η ομάδα πρέπει να βρει τερματοφύλακα σύγχρονο.
Ή ουσία είναι η ομάδα να κάνει ένα κλικ προς τα πάνω αυτή την περίοδο. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Λουτσε δεν θέλει δέκα νέους στον οργανισμό του.
Ας έρθουν τουλάχιστον οι τρείς βασικουρες και 3-4 Ακόμη από το σκαουτινγκ και θα είμαστε ευχαριστημένοι.
Τι να κάνουμε τώρα, τι να πούμε?
Προσωπικά τονίζω ότι η ομάδα πρέπει να βρει τερματοφύλακα σύγχρονο.
Ή ουσία είναι η ομάδα να κάνει ένα κλικ προς τα πάνω αυτή την περίοδο. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Λουτσε δεν θέλει δέκα νέους στον οργανισμό του.
Ας έρθουν τουλάχιστον οι τρείς βασικουρες και 3-4 Ακόμη από το σκαουτινγκ και θα είμαστε ευχαριστημένοι.
Ρε φιλε δεν ειπαμε οτι θα τους επιβαλλουμε τι θα κανουν. Φτανει με αυτο, λεμε την αποψη μας.
Γιατί δεν πάμε να πάρουμε τον Cimirot;
Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ξέρει την ομάδα και τον ξέρουμε έμπειρος πλέον και δε νομίζω να χρειάζεται και πολλα λεφτά.
Νομίζω πως θέλουμε έναν καλό αμυντικό χαφ για βασικό.
Μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, ξέρει την ομάδα και τον ξέρουμε έμπειρος πλέον και δε νομίζω να χρειάζεται και πολλα λεφτά.
Νομίζω πως θέλουμε έναν καλό αμυντικό χαφ για βασικό.